Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Masters 2023 Tokyo'da Düzenlenecek!

 
     Riot Games, VALORANT Masters 2023 turnuvasının detaylarını duyurdu. VALORANT Masters 2023 turnuvası Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenecek!
 
     Masters, Uluslararası Lig devrelerinden sonra Haziran ayında gerçekleşecek. Bu turnuva her üç ligden en iyi onar takımın mücadelesine sahne olacak. Ayrıca Brezilya'daki LOCK//IN turnuvasını kazanan bölge Masters'a fazladan bir takım daha gönderme hakkı kazanacak. Masters ayrıca en iyi performans sergileyen takımların Champions'a katılma şanslarını arttırmaları için de kaçırılmayacak bir fırsat olacak. Masters sona erdikten sonra yazın gerçekleşecek Son Şans Elemeleri'yle takımlara Champions'a katılma hakkı kazanabilmeleri için son bir fırsat daha tanınacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi Kapalı Elemelerinin İlk Galibi Galakticos Oldu! VALORANT Challengers 2023 EMEA Formatı Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız