Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom Clancy's Without Remorse'un Yayın Hakları Netflix'ten Amazon'a Geçti

 
Oyun dünyasında oldukça popüler olan Tom Clancy'nin aynı isimli kitabından uyarlanan Tom Clancy's Without Remorse filminin yayın hakları Netflix'ten Amazon'a geçti.
 
İlk olarak filmin yapım şirketi Paramount Pictures, filmin yayın haklarını  Netflix'e satmıştı. Ancak geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile filmin yayın haklarının artık Amazon'a geçtiğini öğrendik.
 
Tom Clancy's Without Remorse filmi yeni başlayacak bir serinin ilk filmi olacak. Filmin başrolünde Michael B. Jordan bulunuyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Jamie Bell, Cam Gigandet, Luke Mitchell ve Jack Kesy.
 
Filmin yönetmenliğini Stefano Sollima üstleniyor. Senaryoya uyarlayan kişi ise Taylor Sheridan. Tom Clancy's Without Remorse'un 26 Şubat 2021'de yayınlanması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Film Haberleri Tom Clancy's Without Remorse Tom Clancy film konusu oyuncular ne zaman yayın tarihi
The Walking Dead 10. Sezon Son Bölümünün Yayın Tarihi Açıklandı; 10. Sezona 6 Ek Bölüm Daha Gelecek The Walking Dead: World Beyond'tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

metOO93

27.7.2020 04:39:46

0
Ubisoft Tom Clancy yi o kadar kötü kullandı ki marka değeri kalmadı artık ama inşallah güzel bir yapım Çakar ortaya. Amazon Türkiye ye gelse de bizi şu Netflixden kurtarsa. TV den kaçıp exatlon a denk gelmek istemiyorum.

BSC Misafiri

25.7.2020 18:38:15

0
Ne kadar sevindim anlatamam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız