Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'ın Xbox One Betası 792p / 60 FPS


    Bildiğiniz gibi bugün itibariyle Titanfall'ın beta dönemi için kayıtlar başladı. Fakat aynı zamanda oyunla ilgili geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın etkinliğinin ambargosu da kaldırılmış oldu. Geçtiğimiz saatlerde Titanfall'ın basın etkinliğinden ilk videoları yayınlandı. Oyunun beta sürümü üzerinden yapılan etkinlikten beklenen haberler de geldi. 
 
    Digital Foundry, Titanfall'ın Xbox One beta sürümünü teknik açıdan inceledi. Gelen haberlere göre Titanfall'ın Xbox One betası, 1408x792 çözünürlüklerde çalışıyor. Ayrıca oyunun kare/saniye oranının da 60 olduğu belirtiliyor.
 
    Bu incelemenin yayınlanmasının ardından çok geçmeden Respawn Entertainment'tan bir açıklama geldi. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda oyunun bu çözünürlükte çıkmayacağı belirtildi. Titanfall'ın beta sürümünden alınan bir videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Multiplayer odaklı bir oyunda akıcılığa önem verilmesi gerçekten güzel bir şey.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
South Park'ın Yapımı Tamamlandı Titanfall Betasına 3 Oyun Modu, 2 Harita
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

T3XS4S

15.2.2014 23:26:15

0
BirŞey Söyleyeyim TitanFall Hakkında Yazdıklarımı Geri Alıyorum.Acayip Güzeel Bir Oyun Ya Müthiş ya Bi Manzara var arkadaşlar harika boş çimenlik böyle tabi multisi yani single zevkli olmaz bakalım çıksın hele.

BSC Misafiri

13.2.2014 14:21:41

-1
Ps3 ve xbox ilk ciktiginda da bu muhabbetler vardi. 720p kose yumsatma muhabbetleti cok dondu sonra unutuldu. Bak gorursunuz aynisi olmazsa benimde adim BSC Misafiri degil.

BSC Misafiri

13.2.2014 14:21:25

0
grafikler kotu gecen nesilden kalmis.bunu bile 792p de calistiyor ,720pden cok farkli degil yuzde 10-15 fark var.final surumu 720p de calisir muhtemelen.60 fpsde ama ciddi frame dusuleri var.grafik olarak birsey beklemeyin.

T3XS4S

13.2.2014 10:50:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunda kaliteli grafik istemede nasıl bir sorun var anlamıyorum. Bu oyun tetris değil. Futüristik bir dünyada gerçek yaşama dair bir simülasyon. Tabii ki kaliteli grafik önemli. Grafik her şey değil ama yaşama dair görseller gösterecekseniz bir oyunda o zaman grafik önemlidir hatta çok şeydir. Tetriste yada piksel junkies oynarken önemini kaybenden o grafik kusura bakmasın kimse ama titanfall oynarken önemli bir hale geçer. Kimse kendini kandırmasın.
Eğer Bana Söylediysen Bende Grafik İstemem Çok.Call of Duty Ghosts un Grafikleri BOII&MW3 tarzında fakat oynattırıyor.Çıkınca herşeyi anlayacağız.Bende Denerim Belki.Nasıl olsa PC ye de Çıkıyor.Buda Bir + sı.Tabi.Bide Bottur Diyor O ne yav :D

BSC Misafiri

13.2.2014 07:37:31

0
Oyunda kaliteli grafik istemede nasıl bir sorun var anlamıyorum. Bu oyun tetris değil. Futüristik bir dünyada gerçek yaşama dair bir simülasyon. Tabii ki kaliteli grafik önemli. Grafik her şey değil ama yaşama dair görseller gösterecekseniz bir oyunda o zaman grafik önemlidir hatta çok şeydir. Tetriste yada piksel junkies oynarken önemini kaybenden o grafik kusura bakmasın kimse ama titanfall oynarken önemli bir hale geçer. Kimse kendini kandırmasın.

T3XS4S

13.2.2014 04:26:30

0
Oyunlar Tanıtımlarda Sanki Çağ Kapatıp Açacak Gibi Görünüyor.Fakat Bunlara İnanmayın.Mesela GTA 5 Gzüel Bir Oyun Fakat Tanıtılırken Gösterilen Çoğu Özellik Yok..Ben Şahsen O Oyun İlk Tanıtıldığında Vay be Ne Oyun Demiştim Fakat Hayal Kırıklığına Uğradım.TitanFall da Böyle Bir Oyun Tanıtımlara Aldanmayın.Pes 2014 te tabi ben mi görmedim o ayrı bi konu fakat o Tanıtımlarda Seyircilerin hareketleri Sahaya Meşale Fln atmaları çok hoşuma gitmişti.Oyuna Girdiğimde Bütün Maçları Yaptım Fakat Hiçbir Maçta Öyle Bir Şeyle Karşılaşmadım.Tanıtımlar Oyuna Çekmek İçindir.... Oyuna Kendinizi Kaptırıp Hayal Kırıklığına Uğramayın.TitanFall Bana Açıkcası Çizimleri Black Ops 2 nin Çizimleriyle Yaklaşık Geldi.Oynanış Da Zaten Yeni Çağ Mech ler Falan.Yani Call of Duty Oyunun İleri Çağ ve Mech li Versiyonu.Silah Çizimleri desen zaten aynı COD.Birde Daha Çok Multiplayer oynanacağından dolayı pek sarmaz gibi geliyor.Tabi Benim Fikrim Bunlar....

BlackBeasT

13.2.2014 03:34:27

0
Şimdinin oyun konsolunda FPS yok çözünürlük yok AA bu tartışmaları 1 sonra ki jenerasyon'da 4k/60fps ile bitirirler. TV üreticisi 4k satmak için nedene ihtiyaç var. Yapımcı 1408x792/60fps diyorda bunu kullanıcının değiştirme şansı yok ki o halde bu açıklamalara ne gerek var. Neyse ne piyasaya sal oyununu oynasın millet, sabit olan donanımda kimle yarışıyorsun eğer PC ise işiniz zor start'da konsol üreticisine avans verse ilerleyen zamanda PC yine yakalar. bunu PS2 ve PS3'de gördük.. X1 için 1408x792/60fps şu demeci verirsen PS4 1080p/30fps oyun oynatıyor der. PC kullanıcı neden 1080/60fps değil der. Bu tartışmaların nedeni oyun yapımcıları PC kullanıcıları değil, üst sınır 1080/60fps ise bunu ürettiğin makine yapamıyorsa STFU

Project Scorpio

13.2.2014 00:50:18

0
900p 60 fps ile gelir tam sürümü daha ne olsun.

BSC Misafiri

13.2.2014 00:10:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Tanıtımlarda hep kusursuz bir oyun gibi gösteriliyor. Sonra bir bakıyorsun, Alpha, Beta, Full versiyonlarda oyun tam bir çöp çıkıyor.


Katılıyorum. Alpha diyorlar, beta diyorlar, pre-alpha deyip bahane araçlarını önceden tüketiciye sunuyorlar. Sonra tam oyunu alıyorsun, bir bakıyorsun aynısı. 2 kelam fazlası yada azı... Neticede ortaya bam başka yada muazzam derece de basamak atlamış bir yapım çıkmıyor.

Ben böylede oynarım diyene saygım sonsuz. Görseller önemli değil deyip ekran kartına 1200 tl verenlere saygım sonsuz. Ama şu söyleme de kimse karşı çıkmayacaktır herhalde: " Görseller berbat"

Bu arada oyunun CoD'a benzediğini yada "mech'li CoD" diyen yorumcuları yadırgayan arkadaşlar bir zahmet videoyu izlesin. Bahsini ettiğim oynayanın ve konukların yorumları. Tabi ki yeterli dil bilgisine sahiplerse.
Yeterli dil bilgisine sahibim. Bir kere şunu anlamıyorsunuz. Bu adamlar önce EA çatısı altında Medal of Honor serisini geliştirdi, daha sonra Activision'da CoD (2. Dünya Savaşı) ve de modern savaşları tabağımıza sundular. Bu kemik kadronun çıkardığı oyun tabii ki CoD'a benzeyecek. Zaten bu işin başka türlüsü olmaz bu devirde. İlla ki bir şeylere benzetilecek. Çıkan her hack'n slash oyunu God of War'a benzetilir çünkü adam bu türü onunla keşfetmiştir. Ona göre geriye kalan tüm oyunlar, hatta DmC serisi bile GoW özentisidir. Daha da örnek verip çoğaltarak sizi sıkmak istemem. Şimdi bu adamlar tanklı, uçaklı oyun yapsalar Battlefield çakması diyecektik. Ya da "mekli" Battlefield diyecektik (Battlefield 2142?) Ben videoyu izledim. Sen de izledin mi? Oyun alanını takip ettin mi? Peki bir önceki mesajımda yazdığım oyunları oynadın mı? Killzone 3? SHOGO: Mobile Armor Division? MechWarrior? Yani basit biçimde "Mekalı" COD demek bana inanılmaz yüzeysel geliyor. Her şeyden evvel farklı meka sınıfları ve her daim oyunlarda "ağır" olarak sunulan mekalar burada son derece akıcı bir kontrolle oyunculara sunuluyor. Yoğun bir aksiyon var. CoD böyle miydi? Bakın CoD'da perkler değişiyor insanlar dengelerin alt üst olduğunu söylüyor. Bu adamlar mekaları oyun alanına sürerken bunu da başarılı bir denge ile sağlamış görünüyorlar. Hoş bizim oyuncu kitlemiz Halo'yu da sevmez. Amerikan bebelerin oyunu der geçer. Half-Life'ı oynamamışlardır, oynasalar da hemen aşık olurlar çünkü herkes sevmiştir. Halbuki Halo'nun oyun dünyasına kattıkları (Halo 4 leş bi oyundu bence) döneminde çıkmış bu oyunu oynayan herkesce gözle görülmüş, kontrolcüyle deneyim edilip tastiklenmiştir. Pembe silah var, çocusu düşmanlar var diye Halo'nun damında tef çaldı yav Türk oyuncular yıllarca. PlayStation hegamonyası dışında kalan her şeyin azına tükürdüler resmen. Kusura bakmayın ama bu oyunu eline almadan CoD'un meklisi diye yüzeysel yorum yapan arkadaşların bana tek hatırlattığı replik şu: "VizonTele nedir lo? Radyonun resimlisidir..."

Mactavish-

12.2.2014 23:58:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Hay çözünürlüğünüz batsın arkadaş. Hep bu yeni jenerasyon yüzünden. 2 sene öncesine kadar kimse konuşmazdı bunları. Herkes oyunun içeriğine bakardı. Şimdi her şey piksel sayısı oldu.

Öhm... Evet, hep bu yeni jenerasyon yüzünden.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Şimdi bu adam diyor ki önemli olan oyun piksellere bakacak olan PC diye. Geçen nesilde aynı haltları yediler şimdi Xbox 360 derece döndüler.

GoldPunch

12.2.2014 23:42:28

0
Oyun tam bir eğlence kaynağı gibi olmuş fakat grafikleri çok kötü. Renk paleti falan Dead Rising 3 tarzı olmuş.

freshmind

12.2.2014 23:37:13

-2
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Tanıtımlarda hep kusursuz bir oyun gibi gösteriliyor. Sonra bir bakıyorsun, Alpha, Beta, Full versiyonlarda oyun tam bir çöp çıkıyor.
Katılıyorum. Alpha diyorlar, beta diyorlar, pre-alpha deyip bahane araçlarını önceden tüketiciye sunuyorlar. Sonra tam oyunu alıyorsun, bir bakıyorsun aynısı. 2 kelam fazlası yada azı... Neticede ortaya bam başka yada muazzam derece de basamak atlamış bir yapım çıkmıyor. Ben böylede oynarım diyene saygım sonsuz. Görseller önemli değil deyip ekran kartına 1200 tl verenlere saygım sonsuz. Ama şu söyleme de kimse karşı çıkmayacaktır herhalde: " Görseller berbat" Bu arada oyunun CoD'a benzediğini yada "mech'li CoD" diyen yorumcuları yadırgayan arkadaşlar bir zahmet videoyu izlesin. Bahsini ettiğim oynayanın ve konukların yorumları. Tabi ki yeterli dil bilgisine sahiplerse.

Wayward Son

12.2.2014 23:33:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Hay çözünürlüğünüz batsın arkadaş. Hep bu yeni jenerasyon yüzünden. 2 sene öncesine kadar kimse konuşmazdı bunları. Herkes oyunun içeriğine bakardı. Şimdi her şey piksel sayısı oldu.
Öhm... Evet, hep bu yeni jenerasyon yüzünden.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

onur89tr

12.2.2014 23:18:57

0
Tanıtımlarda hep kusursuz bir oyun gibi gösteriliyor. Sonra bir bakıyorsun, Alpha, Beta, Full versiyonlarda oyun tam bir çöp çıkıyor.

Noctis_Strife

12.2.2014 23:12:30

+1
Ula "p" si bile kendisi gibi dengesiz konsolun...

waltran

12.2.2014 22:09:41

+1
Video 60 fps şu akıcılığa bak.

BSC Misafiri

12.2.2014 22:08:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Grafikleriyle çözünürlüğüyle oynanışıyla tam gerçek bir old gen oyun. Cod'un mech'li hali

Haberi görünce xbox 360 sandım, maalesef kamera şakası değil gerçekmiş :(
Bu gibi adamlar sayesinde yeni bir yorum türü türedi. Aslında bunun sebebi popülist oyun medyası. Skyrim with guns diye Far Cry 3 tanıtımı yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam ve ondan sonra ipler koptu. God of War'ın silahlısı, Hitman'in saçlısı, At'ın şaha kalkanı, İneğin süt vermeyeni. Titanfall duyurulduğundan beri belki bazı medyalar tarafından abartılıyor ama açık ve net biçimde FPS türüne kattıkları çok önemli yenilikler var, bunları görmezden gelemezsiniz. CoD'un Mech'lisi ne demek la? Killzone 3'ün MP modunda da mekalar vardı, Hawken'da da mekaları yönetiyorduk. Ulan hepsini geçtim 90'ların atari salonlarında da meka yönettiğimiz shooter oyunları vardı. Yayınlanan gameplay videolarını açıp baksanız detaylarda çok güzel şeyler gizli. En son yayınlanan beta videosunda mesela duvara tutunarak ateş etme var. Bu oyunda hız, manevra ve oyun alanını kullanmak son derece önemli. Şayet titanlar oyun alanındaki dengeyi bozmayacaksa gerçekten başarılı bir FPS oyunu olacak. Görsel olarak pek de "offff" denilecek grafiklere sahip değil ama. Umrumda da değil. Atari 2600'de oyun oynamaya başlamış bir nesile koymaz. Adam Sunset Rider oynayarak başlamamış ki oyun dünyasına daha dün eline Red Dead Redemption'ı almış. Şimdi bu adama nasıl anlatacaksın neyin ne olduğunu?

BSC Misafiri

12.2.2014 21:51:14

0
Grafikleriyle çözünürlüğüyle oynanışıyla tam gerçek bir old gen oyun. Cod'un mech'li hali Haberi görünce xbox 360 sandım, maalesef kamera şakası değil gerçekmiş :(

BSC Misafiri

12.2.2014 21:50:58

0
Oyun cok akıcı fakat bari bu oyun 1080 p olsun olacaktır zaten aman aman grafik yok ama oyun güzel işte

Crynet

12.2.2014 21:37:04

+1
Gün geçmiyorki yeni birşey öğreniyoruz. 792P ? "720P" ? = ? Oyun akıcı olduğu sürece bence bir problem yok.

a.memo

12.2.2014 21:36:51

0
Şahsen bu oyunu alıp oynamayacağım... Çünkü multiplayerden pek hoşlanmıyorum... Ama birçok kişinin bu oyunu dört gözle beklediğini düşünürsek umarım bekleyenleri üzmez bu oyun... Videodaki grafik kalitesi gerçekten çok kötü kaplamalar ışıklandırmalar vs vs...( Tabii ki beta aşamasında oldukları için tam sürüm böyle çıkmayacaktır elbette...) Ancak çıkışa kalmış 1 ay 1 ayda neyi ne kadar düzeltebilirler o da tartışmaya açık bir konu bence... Bence bu oyun X1 e 900p falan çıkacaktır... Ama umarım bu neslin sonuna kadar şu oyun bu kadar fps bu oyun şu kadar p şeklinde devam etmez... Artık her 2 konsolada adam akıllı güzel hem eski IP lerden hem yeni IP lerden oyunlar gelmeye başlar... Zaten 1 sene kadar falan almamayı düşünüyorum ps4... Biraz oyun çıksın oyunlar biriksin öyle alacam şimdilik 720p 30 fps GTA V, The Last of Us, God of War vs vs... DEVAM :D

Kilgrave1907

12.2.2014 21:19:54

+4
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Hay çözünürlüğünüz batsın arkadaş. Hep bu yeni jenerasyon yüzünden. 2 sene öncesine kadar kimse konuşmazdı bunları. Herkes oyunun içeriğine bakardı. Şimdi her şey piksel sayısı oldu.
Çünkü yeni nesilden beklenilen yenilik 1080p/60fps idi.Beklenilen yenilik olmayınca insanlar hayal kırıklığına uğradı ve bu hayal kırıklığı bu tartışmaları doğurdu işte.

MantarTheGreat

12.2.2014 21:09:16

+12
Hay çözünürlüğünüz batsın arkadaş. Hep bu yeni jenerasyon yüzünden. 2 sene öncesine kadar kimse konuşmazdı bunları. Herkes oyunun içeriğine bakardı. Şimdi her şey piksel sayısı oldu.

Kilgrave1907

12.2.2014 20:59:19

0
Daha önce pc için sistem gereksinimleri açıklandığında orta halli bir pc de akıcı bir şekilde oynanacağını anlamıştık.Xbox One'da 1080p/60fps çalıştırılması zor olmayacaktır bence.(Tabi buna köşe yumuşatmayı dahil etmemek lazım.)
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız