Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'da Eşleşme Sistemi Değiştiriliyor


     Titanfall'da eşleştirme sistemi sürekli güncelleniyor ve bu sayede her zaman aynı kişilere karşı oyun oynamanız önlenmiş oluyor. Fakat Respawn Entertainment, oyunun sitesinde yaptığı açıklamaya göre bu güncellemelerin takım yapılarında farklılık yaratmadığını fark etmiş durumda.
 
     Eşleşme sistemi hızlıca takım arkadaşları ve rakipler bulmanızı sağlıyor, fakat sonuç olarak bir takımın bariz bir şekilde üstünlük kuracağı takımlar oluşturuluyordu. Bunu fark eden Respawn yeni bir sisteme geçiş yapmaya karar vermiş. 
 
     Yeni sistemde bazı fedakarlıklar yapılması gerektiği söyleniyor. Mesela ilk olarak takımların kurulması biraz vakit alacak. Oyuncuların yetenekleri ve puanları üzerinden yapılacak hesaplamalar ile daha dengeli takımlar kurulmasına çalışılacak. İkinci olarak ise oyun içinde periyodik olarak takımlar değiştirilecek. Bu sayede takımlar arasında sürekli olarak bir denge olması sağlanacak.
 
     Uzun maç sürelerinde sürekli ezilmekte olan bir takımın yaşadığı sinir krizlerini biraz daha azaltabilmeyi planlayan bu sistem şu an denenebilir durumda. Multiplayer bölümünden "Improved Matchmaking (Beta)" kısmını seçip yeni sistemi deneyebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
EA Bundan Sonra Belli Aralıklarla Ücretsiz Oyun & Eklenti Dağıtacak Battlefield 4: Naval Strike Xbox One Versiyonu Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.3.2014 18:22:03

-1
En iyisi Xbox One almak ama daha çok erken

Utku53

28.3.2014 15:49:03

-1
Oyun guzel ama birde girebilsek oyuna her defasinda map yukleme ekraninda donuyor oyun en sonunda pcye format aticam bakalim duzelecekmi bu kadar arkadaslar oyniyabiliyorsa benim pcde bir sorun demektir

einhander

28.3.2014 15:15:06

-1
adamlar gercekten çalısıyorlar son zamanlarda nadir karsılasılan durumlar

BSC Misafiri

28.3.2014 13:49:20

0
Sırf titanlardan oluşan bir takım karşısında hayatta kalmaya çalışmak..anlayamazsınız :D

FreeMaNMeliH

28.3.2014 13:29:04

-2
Gönelleri fet etmeye devam ediyor titanfall iyiki satın almışım orjinal oyunun tadı başka, tüm arkadaşlara tavsiye

Ercy35

28.3.2014 11:52:21

-1
Gün geçtikçe Titanfall daha da iyi bir hal alıyor. Geliştiricileri ve feedback gönderileri tebrik etmek lazım. 5 gündür Gen5 "Gooser" görevini bitiremedim. (13/50) Görevlerde de biraz insafa gitsen Respawn çok sevineceğiz. =)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız