Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2'nin Genel Satışları 2M'a Yaklaştı


     2011 senesinde çıkan ve senenin en önemli RPG oyunları arasına adını yazdıran The Witcher 2, bu sene itibariyle de Xbox 360'a çıkmıştı. Dakikalar önce başlayan CD Projekt'in konferansında oyunun satışları detaylandırıldı.
 
     Belirtilenlere göre The Witcher 2'nin PC çıkış sürümü ve PC & Xbox 360'a ait Enhanced Edition sürümü, çıkış tarihlerinden bu yana dünya çapında 1.7 milyon adet sattı. CD Projekt ekibi ise bunun şerefine bir kampanya duyurusunu da gerçekleştirdi. The Witcher 2, bu haftaya özel olarak 29.99 dolar etiketiyle GOG.com'da indirimde kalacak.
 
     Bu duyurulara ek olarak The Witcher 2: Enhanced Edition, Japonya'da 23 Ağustos'ta, Mac platformlarına ise bu Sonbahar aylarında çıkışını yapacak. CD Projekt'in yeni projesini duyuracağı konferanstan ilk bölümde sizlere aktaracaklarımız bu kadar. Büyük duyuru için gözünüz bizde olsun!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360 RPG
Quantic Dream E3'te Fiv5 ve Infraworld Duyurabilir Sony ve MS'dan Yeni Nesilde Optik Sürücü Desteği
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stackalloc

31.5.2012 19:52:30

0
Diablo kadar hak ediyor da etmesine bir şeyi göz ardına almayalım Diablo 3 çıkmazdan önce Diablo 2 çok popüler bir oyun idi zamanında ve buda Diablo3 ün satışlarının çok olmasında en büyük etken ama Witcher de böyle bir şey söz konusu değildi Witcher 2 çıkmazdan evvel çok oyuncu ilk oyunun varlığından bile habersizdi

Stackalloc

31.5.2012 19:50:49

+1
Diablo kadar hak ediyor da etmesine bir şeyi göz ardına almayalım Diablo 3 çıkmazdan önce Diablo 2 çok popüler bir oyun idi zamanında ve buda Diablo3 ün satışlarının çok olmasında en büyük etken ama Witcher de böyle bir şey söz konusu değildi Witcher 2 çıkmazdan evvel çok oyuncu ilk oyunun varlığından bile habersizdi

Oyunkatili

31.5.2012 06:59:01

0
bu oyun en az diablo 3 kadar satışı hakediyor.Gerek senaryo belirleme seçimleri gerek oynanış tarzı ve hikayesiyle bence diablo 3 ten iyi ama sizleri kırmamak için diablo 3 le eşit tutarım bu oyunu güzel bir dünyası var sanırım 3.oyunda çıkarsa 2.oyun save ve seçimlerimizle devam edicek 3.oyuna böyle güzelllikleri olan bir oyun bukadar az satması üzücü.

BSC Misafiri

31.5.2012 00:44:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: vergosa ya bence pc oyuncuları bu oyuna onem vermedı en az dıablo kadar rağbet gorulmelıydı bence eger bu sene vıkmıs olsaydı o sayı sımdıden 2-3 mılyonu bulurdu pc oyuncuları artık orjınal almaya yoneldı.bence hak etmedı bu kadar satısı daha fazlasını hak edıyordu .bence en gelmıs gecmıs en ıyı rpg oyunu.
Bence pc oyuncuları için biraz itici olan sistem gereksinimleriydi.Oyun kendinin farklı olduğunu en başında gösteriyor zaten.Bu arada o satış sadece Enhanced Edition'a ait heralde. Geçen seneki satışları kapsamıyor ama yinede az...

vergosa

30.5.2012 21:30:40

0
ya bence pc oyuncuları bu oyuna onem vermedı en az dıablo kadar rağbet gorulmelıydı bence eger bu sene vıkmıs olsaydı o sayı sımdıden 2-3 mılyonu bulurdu pc oyuncuları artık orjınal almaya yoneldı.bence hak etmedı bu kadar satısı daha fazlasını hak edıyordu .bence en gelmıs gecmıs en ıyı rpg oyunu.

BSC Misafiri

30.5.2012 20:57:09

+4
Yazık oldu oyuna.Böyle bir oyun için 1.7 M çok çok az.

by_gamer1

30.5.2012 20:24:56

+1
oyun tamamiyle hakediyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız