Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order: 1886'nın Resmi Tanıtım Videosu Yayında

 
Güncelleme: Oyunun resmi tanıtım videosu da yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
   Bu sabah yaşanan oynanış görüntüleri sızıntısı sonrasında The Order: 1886 cephesinden yeni görüntüler gelmeye başladı. Ambargonun kalkmasıyla birlikte yabancı oyun basınında boy gösteren oynanış videolarda yapımcı ekibin sinematik videolar ve oyun içi görseller arasındaki farkı ortadan kaldırılmaya hedeflediklerini öğreniyoruz. 



Bu haberin bağlantısı
URL
sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Wasteland 2'nin Alpha Satışları Ne Durumda? Candy Crush Saga'nın Günlük 93 Milyon Oyuncusu Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alasterkasor001

19.2.2014 13:50:08

0
Kaliteli bir yapım daha geliyor.Umarım eksikleri en aza indirilir.

Solo__TuRk_-

19.2.2014 10:02:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo Adamın boğazında döner bıçağı sokuyor ama kan çıkmıyor :D
tekrar izle

BLooregard Q.Kazoo

19.2.2014 06:06:09

-2
Adamın boğazında döner bıçağı sokuyor ama kan çıkmıyor :D

2K

19.2.2014 04:51:53

0
Oyun güzel gözüküyor ama şimdiden abartan ve her olumsuz yoruma eksi basanlar olmuş. Oyunun grafikleri süper bunu anladık gerçekten CGI kalitesinde ama oyuna mükemmel demek için çok erken grafikleri çok güzel ama boş bir oyun olmaz umarım onuda ne yazık ki bu kısa videodan anlamak mümkün değil.

BSC Misafiri

18.2.2014 22:19:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: freshmind<br><br>Yeni nesile Sony ile geçeceğimiz belli idi... Ağlatıyor yahu ortalığı. 50 tane GTX Titanı koy bakalım yan yana. Var mı böyle bir görsel ? <br><br>Xbox One, daha 9 yıllık source motorlu Titanfall da frame düşüşleri yaşasın dursun ... Sonra konsol namına insanları çeken unsurlar olunca, bir taraf diğer tarafa gerçekten de ağır basınca mesele fanboyluk olsun. Eğer öyleyse sonuna kadar fanboyum. <br><br>Sony exc. lerinin bir oyuncuya yaşattıklarını yaşatabileceklerini , henüz hiç kimse başarabilmiş değil. <br><br>Daha konsolların çıktığı ilk hafta nex-gen nerede next-gen nerede diye ağlayanlara yada bunu kendi cephelerini savunmak adına manipüle eden bazılarına kapak olsun. 2014'te bunlar gelecekse ...<br><br>Aman Allah'ım ... 8-9 yıl boyunca kim bilir neler çıkacak. İyi ki varsın Sony.</blockquote><br><br>50 gtx titanı yanyana koyarsak gerçek hayatın grafiklerini beğenmezsin.


Sevgili misafir muhtemelen senden daha iyi bir bilgisayarım var. Orada yaptığım kinayeyi anlamamışsın. Neticede güç olsa bile kullanmadıktan sonra neye yarar ? Bahsini ettiğim şey bu idi. 50 tane gtx titan yan yana gelsin, onu kullanacak ona oyun yapacak şu görselleri hikayeyi exc. oyun tadını tattıramayacak bir mecra olduktan sonra neye yarar ?

Orada kastettiğim gücün kendisi değil, kullanılma şeklidir ... 399 dolarlık makinanın yaptığına bak. 5 bin liralık kasaların bulunduğu platformun en çok oynanan oyunlara bak. League of Legends. Umarım anlamışsındır ne söylemek istediğimi.

Oyun olmadıktan sonra, içerik ve değer olmadıktan sonra saf rakamların hiç bir değeri yoktur. i7 kerin titanların hiç bir değeri yoktur. Bırak mb ları , gb ları 5 kilo rami olsa 2 kilo çekirdeği olsa ne yazar böyle oyun olmadıktan sonra.

Mesela bunu en basitinden şöyle ifade edebilirim : Hadi göster o bahsini ettiğin gerçek hayat grafiklerinde bir tek oyunu ...

@Technology41 Matematiksel manada elbette , ancak pratikte kullanarak hadi çıkalım ... Üstteki satırlarda misafire de açıkladım. Güç belli bir yere kadar mesele. Sonrası onu kullanmaya kalmış... Maalesef pc'lerimiz de bu denli özenle yapılmış eserler yok ... Sonuna kadar optimize edilmiş, sistemin tamamını kullanabilen oyunlar veya yapımcılar yok. (pc deki konfigürasyon bolluğundan ötürü buna imkan da yok)

Her neyse böyle mükemmel bir haberin altını daha fazla teknik terimler ile kirletmeyelim. Saygılarımla.
Ne yazık ki bu paragöz yapımcıların hatası.Yapımcılar oyuncuları sömürmek için değil ortaya iyi bir eser çıkartmak için oyun yapsaydı pc oyun dünyasının tartışmasız tek lideri olurdu. Ama şimdi ne oluyor? Bir oyuncu Arma oynamak için pc, Uncharted oynamak için ps, Halo oynamak için xbox almak zorunda kalıyor. Haliyle para babaları 3 kat fazla kazanıyor.

BSC Misafiri

18.2.2014 22:18:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: betadragon
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: betadragon

Yapay zekayı merak edenler 3:13 baksın


Piayasaya cikmasina bilmem ne kadar zaman olan birseyin tek kareden yapay zekasini cözmek bize mahsus, aferin.

Sanki ne dediğimi anlamadın Onca gösterecek sahne varken niye bu Tessellation da yok bişeymi dedik.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
Ciktiginda bu kisimlar muhtemelen duzeltilmis olacaktir. Simdiden yaygara etmeye gerek yok. Piyasaya cikisina yakin hala böyle görunuyorsa o zaman konusmaniz, elestirmeniz daha dogru olur. Oyun su an yapiliyor bitmedi.

BSC Misafiri

18.2.2014 22:18:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bir başka abartılan ps4 oyunu daha.. ne farkı var bunun uncharted tan veya gears of war dan ? ne özelliği var çok iyi gözüken grafiklerinden başka ?? yok.. grafik delisi bu oyuncu kitlesi olduğu sürece 2050 dede aynı oyunları oynamaya devam edeceğiz anlaşılan..
Yalnız Gears of War xbox oyunu.

betadragon

18.2.2014 21:03:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Piayasaya cikmasina bilmem ne kadar zaman olan birseyin tek kareden yapay zekasini cözmek bize mahsus, aferin.
Sanki ne dediğimi anlamadın Onca gösterecek sahne varken niye bu Tessellation da yok bişeymi dedik.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

18.2.2014 20:15:53

-1
bir başka abartılan ps4 oyunu daha.. ne farkı var bunun uncharted tan veya gears of war dan ? ne özelliği var çok iyi gözüken grafiklerinden başka ?? yok.. grafik delisi bu oyuncu kitlesi olduğu sürece 2050 dede aynı oyunları oynamaya devam edeceğiz anlaşılan..

BSC Misafiri

18.2.2014 20:06:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: betadragon Yapay zekayı merak edenler 3:13 baksın
Piayasaya cikmasina bilmem ne kadar zaman olan birseyin tek kareden yapay zekasini cözmek bize mahsus, aferin.

aykut291

18.2.2014 19:53:59

0
GOTHY adayı

betadragon

18.2.2014 19:41:51

0
Yapay zekayı merak edenler 3:13 baksın

BSC Misafiri

18.2.2014 19:39:34

+1
İnanılmaz çevre tasarımı inanılmaz grafikler poligonu yüksek karekterler birde iyi bir hikaye ile oynanabilirlik sunarsa insanların akıllarına koca harflerle kazınır bu oyun. Teşekkürler SONY ne varsa sende var.

oyuncu11790

18.2.2014 19:14:25

+3
Oyun görsel olarak doyurucu verdikleri sözü tutmuşlar ancak diğer dinamikler hakkında doyurucu bir video değil tabi ki , Bu arada forumda yine fan boy denen firma ceo'ları çıkmış , arkadaş kalkıp şurada saçma sapan bir firmayı övüp diğerini gömmeye çalışmayın herkese kendi oyuncağı güzeldir ... Adam demiş 5 bin liralık bilgisayar bunu verir mi ? arkadaş hiç düşünemiyor mu 5 bin lira bilgisayara veren adam gider bir tanede konsol alır... Bu kadar kör olmayın firmaların uşağı gibi konuşmalar yapmayın , adamda ps4 var diyelim diyor ki xbox kötü bilgisayar kötü tamamda bunun sana faydası nedir ? biri gelsin bunu açıklasın ? Arkadaş bazı adamlar sabahtan akşama kadar bilgisayar kötü ps kötü xbox kötü demeye çalışıyor , olsa ne olur olmasa ne olur sende hangi alet varsa senin dünyan odur bırak başka dünyaları ...

JasonBrody94

18.2.2014 18:48:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Yeni nesile Sony ile geçeceğimiz belli idi... Ağlatıyor yahu ortalığı. 50 tane GTX Titanı koy bakalım yan yana. Var mı böyle bir görsel ?

Xbox One, daha 9 yıllık source motorlu Titanfall da frame düşüşleri yaşasın dursun ... Sonra konsol namına insanları çeken unsurlar olunca, bir taraf diğer tarafa gerçekten de ağır basınca mesele fanboyluk olsun. Eğer öyleyse sonuna kadar fanboyum.

Sony exc. lerinin bir oyuncuya yaşattıklarını yaşatabileceklerini , henüz hiç kimse başarabilmiş değil.

Daha konsolların çıktığı ilk hafta nex-gen nerede next-gen nerede diye ağlayanlara yada bunu kendi cephelerini savunmak adına manipüle eden bazılarına kapak olsun. 2014'te bunlar gelecekse ...

Aman Allah'ım ... 8-9 yıl boyunca kim bilir neler çıkacak. İyi ki varsın Sony.
Adamsın

BSC Misafiri

18.2.2014 18:45:32

-5
yahu türe en ufak bir yenilik getiremeyen oyun ne abartıldı arkadaşım. tamam grafik güzel de grafik olunca ne oluyor? killzone'da o kadar grafik vardı ne oldu? kim oynuyor şu an? multiplayerı ölü. metacritic i 73. grafik kadar başınıza taş düşsün be bu ne. farklı oyunlar yapın artık. yeni bir konsol nesline geçtik. ama karşımıza çıkan oyun gears of war & uncharted kırması, eski temada geçen bir oyun. oynanış açısından diğer oyunlardan hiç bi farkı yok. bu mu yani abartılan şey?

BSC Misafiri

18.2.2014 17:55:03

+1
LAROZ bir iki yerde görunen dusuk cözunurluklu kaplama benimde diklatimi cekti ancak bu oyunun final surumu degil. O yuzden hemen elestirmemek gerekiyor. Numaralar oyunlar yapmislar dememk gerek. bu gösterim icin aceleye gelmis olabilir ki kaplamalar bu ayni kisimlarda kaymis. Hemen yaninda yuksek cözunurluklu bir kaplama var. Daha da dogrusu kaplama islemi tamamlanmamis. Cunku boyutsuz derinlik icermiyor. Yani muhtemelen bunlar hata ve duzeltilecektir. Bekleyin derim.

boostibo

18.2.2014 17:32:27

0
bence bu oyun bir çok şeyin habercisi özellikle ps4 ün neler yapabileceğinin :?

freshmind

18.2.2014 17:15:49

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: freshmind<br><br>Yeni nesile Sony ile geçeceğimiz belli idi... Ağlatıyor yahu ortalığı. 50 tane GTX Titanı koy bakalım yan yana. Var mı böyle bir görsel ? <br><br>Xbox One, daha 9 yıllık source motorlu Titanfall da frame düşüşleri yaşasın dursun ... Sonra konsol namına insanları çeken unsurlar olunca, bir taraf diğer tarafa gerçekten de ağır basınca mesele fanboyluk olsun. Eğer öyleyse sonuna kadar fanboyum. <br><br>Sony exc. lerinin bir oyuncuya yaşattıklarını yaşatabileceklerini , henüz hiç kimse başarabilmiş değil. <br><br>Daha konsolların çıktığı ilk hafta nex-gen nerede next-gen nerede diye ağlayanlara yada bunu kendi cephelerini savunmak adına manipüle eden bazılarına kapak olsun. 2014'te bunlar gelecekse ...<br><br>Aman Allah'ım ... 8-9 yıl boyunca kim bilir neler çıkacak. İyi ki varsın Sony.</blockquote><br><br>50 gtx titanı yanyana koyarsak gerçek hayatın grafiklerini beğenmezsin.
Sevgili misafir muhtemelen senden daha iyi bir bilgisayarım var. Orada yaptığım kinayeyi anlamamışsın. Neticede güç olsa bile kullanmadıktan sonra neye yarar ? Bahsini ettiğim şey bu idi. 50 tane gtx titan yan yana gelsin, onu kullanacak ona oyun yapacak şu görselleri hikayeyi exc. oyun tadını tattıramayacak bir mecra olduktan sonra neye yarar ? Orada kastettiğim gücün kendisi değil, kullanılma şeklidir ... 399 dolarlık makinanın yaptığına bak. 5 bin liralık kasaların bulunduğu platformun en çok oynanan oyunlara bak. League of Legends. Umarım anlamışsındır ne söylemek istediğimi. Oyun olmadıktan sonra, içerik ve değer olmadıktan sonra saf rakamların hiç bir değeri yoktur. i7 kerin titanların hiç bir değeri yoktur. Bırak mb ları , gb ları 5 kilo rami olsa 2 kilo çekirdeği olsa ne yazar böyle oyun olmadıktan sonra. Mesela bunu en basitinden şöyle ifade edebilirim : Hadi göster o bahsini ettiğin gerçek hayat grafiklerinde bir tek oyunu ... @Technology41 Matematiksel manada elbette , ancak pratikte kullanarak hadi çıkalım ... Üstteki satırlarda misafire de açıkladım. Güç belli bir yere kadar mesele. Sonrası onu kullanmaya kalmış... Maalesef pc'lerimiz de bu denli özenle yapılmış eserler yok ... Sonuna kadar optimize edilmiş, sistemin tamamını kullanabilen oyunlar veya yapımcılar yok. (pc deki konfigürasyon bolluğundan ötürü buna imkan da yok) Her neyse böyle mükemmel bir haberin altını daha fazla teknik terimler ile kirletmeyelim. Saygılarımla.

EnergyHill

18.2.2014 17:07:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Yeni nesile Sony ile geçeceğimiz belli idi... Ağlatıyor yahu ortalığı. 50 tane GTX Titanı koy bakalım yan yana. Var mı böyle bir görsel ?

Xbox One, daha 9 yıllık source motorlu Titanfall da frame düşüşleri yaşasın dursun ... Sonra konsol namına insanları çeken unsurlar olunca, bir taraf diğer tarafa gerçekten de ağır basınca mesele fanboyluk olsun. Eğer öyleyse sonuna kadar fanboyum.

Sony exc. lerinin bir oyuncuya yaşattıklarını yaşatabileceklerini , henüz hiç kimse başarabilmiş değil.

Daha konsolların çıktığı ilk hafta nex-gen nerede next-gen nerede diye ağlayanlara yada bunu kendi cephelerini savunmak adına manipüle eden bazılarına kapak olsun. 2014'te bunlar gelecekse ...

Aman Allah'ım ... 8-9 yıl boyunca kim bilir neler çıkacak. İyi ki varsın Sony.
Kardeş biraz abartmadınmı 50 tane titanı yanyana koyarsan uzaya bile çıkarsın:)

BSC Misafiri

18.2.2014 17:06:42

+2
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Yeni nesile Sony ile geçeceğimiz belli idi... Ağlatıyor yahu ortalığı. 50 tane GTX Titanı koy bakalım yan yana. Var mı böyle bir görsel ?

Xbox One, daha 9 yıllık source motorlu Titanfall da frame düşüşleri yaşasın dursun ... Sonra konsol namına insanları çeken unsurlar olunca, bir taraf diğer tarafa gerçekten de ağır basınca mesele fanboyluk olsun. Eğer öyleyse sonuna kadar fanboyum.

Sony exc. lerinin bir oyuncuya yaşattıklarını yaşatabileceklerini , henüz hiç kimse başarabilmiş değil.

Daha konsolların çıktığı ilk hafta nex-gen nerede next-gen nerede diye ağlayanlara yada bunu kendi cephelerini savunmak adına manipüle eden bazılarına kapak olsun. 2014'te bunlar gelecekse ...

Aman Allah'ım ... 8-9 yıl boyunca kim bilir neler çıkacak. İyi ki varsın Sony.
50 gtx titanı yanyana koyarsak gerçek hayatın grafiklerini beğenmezsin.

BSC Misafiri

18.2.2014 17:06:35

0
Video mobilde gözüküyor ama açılmıyor. Düzeltirseniz sevinirim

FERFEROS

18.2.2014 17:06:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

PS3 Çıkış Oyunlarından biri Resistance Son oyunlarından Biri The Last Of Us. PS4 Çıkış Oyunlarından biri Killzone Shadowfall. Düşünsenize PS3'te bu kadar sıçrama olduysa ve aynısı PS4'te de olursa nasıl grafikler göreceğiz. Bu arada hala TR çıkacak mı cevap bekliyorum. :(
PS3'te yaşanan sıçramayı beklemek hata olur. PS3'ün yapısı oldukça karışıktı ve haliyle oyun geliştirmek zordu. Geliştiricilerin konsolu çözmesi zaman aldı. Bu yüzden ilk çıkan oyunlarla son çıkanlar arasında büyük bir fark vardı. PS4'ün yapısı PClere benziyor. Geliştiricilerin şimdiden konsolu çözmeye başladılar. PS4'ün ilk çıkan oyunlarıyla son çıkanlar arasında aşırı fark olmayacak diye düşünüyorum.

emrahcey

18.2.2014 16:56:56

0
Oyunu açık dünya oynanış tarzında bekliyordum. Sanırım değil.

laroz

18.2.2014 16:54:14

-4
Grafikler iyi ama her zaman ki gibi biraz aldatmaca var şimdi tekrar seyredip hangi saniye de olduğunu söyliyemiyorum açın dikkatlice seyredin aksiyon sahnelerinde kaplama kalitesinin düşük olduğu bariz görülüyor. Şu dövüş sahnesi iki kez bize soruyor ne yapacağımızı oralarda grafikler mükemmel ama oyun tamamı öyle yapılmamış. PS3 ve xbox ayrıca gtx 690 sahibiyim yaşta 30 oldu segadan ps1 ps2 en nihayetin ps3 e kadar hepsini aldım kullandım. PC olarakta 1992 yılında 386DX 40 2 mb ramli pc ile başladım gtx 690a kadar her tür sistemim oldu yani oyun sektöründe çok şeyi deneyimledim. PS3 ilk çıktığında grafik kalitesi PC nin çok önündeydi hayranlık uyandırıyordu ama PS4 o hayranlığı yaşatabilir mi pek sanmıyorum. Ama exc oyunları ayrı orda her türlü hayran kalınır 7 yaşında ki ps3 e gelen Last of Us sadece köşe yumuşatma desteği olamamsı ile pc den eksik ama verdiği grafik kalite hissi oynun kendi kalitesi pahabiçilmez. Bu nedenle yok pc konsolu geçemezmış yok ps4 xbox one ı ezer geçermiş bunun gibi saçma takıntılardansa hangisine gücümüz yetiyorsa onu alır keyfimize bakarız hepsini alabiliyorsan da ne ala, yani son söz fanboy fangirl bahane oyunlar şahane diyorum :)

mementopolis

18.2.2014 16:45:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

PS3 Çıkış Oyunlarından biri Resistance Son oyunlarından Biri The Last Of Us. PS4 Çıkış Oyunlarından biri Killzone Shadowfall. Düşünsenize PS3'te bu kadar sıçrama olduysa ve aynısı PS4'te de olursa nasıl grafikler göreceğiz. Bu arada hala TR çıkacak mı cevap bekliyorum. :(
oyunun videosuna bile TR koyduklarina( youtube videosu) göre benim ümidim var simdi sira TR dublaj da :D yapacaklarmi sorunsali var :D bu arada karakderlerden biri ILHAN IREM´e benzettim olacak is mi yil sonuna kadar bekle of harika bir oyun olacak.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

StrangerLovely

18.2.2014 16:34:34

-2
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Yeni nesile Sony ile geçeceğimiz belli idi... Ağlatıyor yahu ortalığı. 50 tane GTX Titanı koy bakalım yan yana. Var mı böyle bir görsel ?

Xbox One, daha 9 yıllık source motorlu Titanfall da frame düşüşleri yaşasın dursun ... Sonra konsol namına insanları çeken unsurlar olunca, bir taraf diğer tarafa gerçekten de ağır basınca mesele fanboyluk olsun. Eğer öyleyse sonuna kadar fanboyum.

Sony exc. lerinin bir oyuncuya yaşattıklarını yaşatabileceklerini , henüz hiç kimse başarabilmiş değil.

Daha konsolların çıktığı ilk hafta nex-gen nerede next-gen nerede diye ağlayanlara yada bunu kendi cephelerini savunmak adına manipüle eden bazılarına kapak olsun. 2014'te bunlar gelecekse ...

Aman Allah'ım ... 8-9 yıl boyunca kim bilir neler çıkacak. İyi ki varsın Sony.
PS3 Çıkış Oyunlarından biri Resistance Son oyunlarından Biri The Last Of Us. PS4 Çıkış Oyunlarından biri Killzone Shadowfall. Düşünsenize PS3'te bu kadar sıçrama olduysa ve aynısı PS4'te de olursa nasıl grafikler göreceğiz. Bu arada hala TR çıkacak mı cevap bekliyorum. :(

pcrex

18.2.2014 16:31:58

-2
grafiklere abanıcaz diye oynanabilirliği unutmazlar umarım. quicktime ları abartmasınlar yeter. atmosferi bana sherlock holmes i hatırlatıyor. gerilim türüne daha yatkın.

freshmind

18.2.2014 16:20:17

0
Yeni nesile Sony ile geçeceğimiz belli idi... Ağlatıyor yahu ortalığı. 50 tane GTX Titanı koy bakalım yan yana. Var mı böyle bir görsel ? Xbox One, daha 9 yıllık source motorlu Titanfall da frame düşüşleri yaşasın dursun ... Sonra konsol namına insanları çeken unsurlar olunca, bir taraf diğer tarafa gerçekten de ağır basınca mesele fanboyluk olsun. Eğer öyleyse sonuna kadar fanboyum. Sony exc. lerinin bir oyuncuya yaşattıklarını yaşatabileceklerini , henüz hiç kimse başarabilmiş değil. Daha konsolların çıktığı ilk hafta nex-gen nerede next-gen nerede diye ağlayanlara yada bunu kendi cephelerini savunmak adına manipüle eden bazılarına kapak olsun. 2014'te bunlar gelecekse ... Aman Allah'ım ... 8-9 yıl boyunca kim bilir neler çıkacak. İyi ki varsın Sony.

MantarTheGreat

18.2.2014 16:18:33

-6
Grafikleri harika. Lakin oyunu beğenmedim. Sıradan koridor oyunlarından bir tanesi gibi duruyor.

StrangerLovely

18.2.2014 16:17:11

-2
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch Bu arada Sony videoyu Türkçe alt yazılı bir şekilde yayınlamış. Sağ alt köşeden alt yazıyı Türkçe olarak ayarlayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=XQzm9lwc2Tk&feature=c4-overview&list=UUg_JwOXFtu3iEtbr4ttXm9g
Kardeş ben oyun tr olacak mı dedim?

GoldPunch

18.2.2014 16:11:20

+1
Bu arada Sony videoyu Türkçe alt yazılı bir şekilde yayınlamış. Sağ alt köşeden alt yazıyı Türkçe olarak ayarlayabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=XQzm9lwc2Tk&feature=c4-overview&list=UUg_JwOXFtu3iEtbr4ttXm9g

KAKÁ

18.2.2014 16:05:41

0
Muazzam

arkham92

18.2.2014 16:05:18

0
Fazla söz gerek yok. Oyun mükemmel olmuş.

StrangerLovely

18.2.2014 15:49:08

+1
Oyunun muhteşem olduğunu zaten daha önceki haberlerde gördük bu da oyun içi seslerle birlikte verilmiş. Yalnız bir şey soracağım Oyun Tr olacak mı? Umarım Olur.

Nathan - Drake

18.2.2014 15:48:16

+1
Oyunun akıcılığını ve grafiklerin muazzamlığını görmek isteyenler burdan full hd izlesin http://www.dailymotion.com/video/x1cjjrl_the-order-1886-merges-cg-and-gameplay-visuals-on-ps4_videogames

einhander

18.2.2014 15:33:46

+1
ben cok sevdım oyunu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız