Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Evil Within 2'nin Ana Odağı Hikaye Anlatımı

 
   Famitsu ile konuşan Shinji Mikami ve devam oyununun yönetmeni John Johanas The Evil Within 2 hakkında ufak tefek bilgiler verdi.
 
   Shinji Mikami ve John Johanas tarafından belirtilene göre, The Evil Within 2'nin en büyük odak noktası hikaye anlatımı. Geliştirici ekip devam oyununu sadece çok daha korkunç bir oyun yapmak istemedi, orijinal oyunda kurulan ortam için en iyi hikayeyi oluşturmak istedi. Ayrıca oyunun ikinci yarısının özellikle ilgi çekici olması sebebiyle geliştirici ekip zorluk yüzünden oyuncuların oyunu bırakmamasını öneriyor.
 
   Zorluktan bahsetmişken, oyunun başında Casual, Survival ve Nightmare olmak üzere üç adet zorluk seviyesinin bulunacağı da doğrulandı.
 
   Bir de, Shinji Mikami ve John Johanas The Evil Within 2'de oyuncuya ilk oyuna göre daha fazla özgürlük sunulacağını belirtti. Oyuncular bölümleri biraz daha geniş alanlarda ister aksiyona girerek isterse de gizli bir şekilde ilerleyerek tamamlayabilecek.
 
   The Evil Within 2'nin resmi tanıtım yazısı şu şekilde: "Dedektif Sebastian Castellanos her şeyini kaybetti. Ama kızını kurtarma şansını yakaladığında korkunç STEM dünyasına tekrar girecek. Dünya etrafında eğilip bükülürken her köşeden korkunç tehlikeler doğacak. Sebastian bu zorluklarla silahlarını ve tuzaklarını kullanarak mı yüzleşecek yoksa hayatta kalmak için gölgelere mi saklanacak?"
 
   The Evil Within 2, 13 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Evil Within 2 Bethesda Tango Gameworks Shinji Mikami
Battlefield 1 EA ve Origin Access'e Eklendi Super Meat Boy Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boone

10.8.2017 23:57:12

0
İlk oyun Resident Evil'ın etkisinden kurtulamamıştı bir türlü. Oynarken sürekli Resident Evil 4 oynuyormuş havası alan bir ben miydim? Onun dışında hikaye güzel yerlere ve merak uyandırıcı bir sona bağlandı. 2. oyundan umutluyum daha derin bir senaryo bekliyorum. Tek sorunum var o da fark ettiğim kadarıyla ilk oyunun hantal motoru yerli yerinde...

Project Scorpio

10.8.2017 23:45:37

0
İlk oyunun çok fazla eksiği vardı korku ve gerilim sıfırdı 2. oyundan tek beklentim bu hususta toparlanmaları.

french press

10.8.2017 21:47:18

0
halen hikayeye odaklanacaz diyor. ilk oyunu ps2 oyun mekanıkleriyle çıkardık devam oyunumuz yeni nesle yakışır olcak diye açıklamalar yok. beş para verirsem şerefsizim

highjumper3

10.8.2017 16:52:04

0
saklanarak bölümleri geçebilmemiz iyi oldu bazı bölümler çok zordu

skullomania

10.8.2017 15:47:41

0
İlk oyunda ana senaryoyu oynamayan varsa ilk önce DLC leri bitirsinler yoksa ana oyunun senaryosundan hiçbir şey anlayamazsınız. Yani kafanızda yerine oturmamış birçok taş kalacaktır. Umarım 2. oyunda da aynı hatayı yapmazlar.

Megathrone26

10.8.2017 14:56:54

0
Ilk oyunu cok sevmistim. Hatta DLC olayina karsi olmama ragmen oyunun dlclerini de almistim ve kaliteliydiler. Merakla bekliyorum

Guest-2C5CD639E

10.8.2017 11:53:03

0
Adamsın Mikami başkan, kur parti oy verelim bu arada ben casual'den oynarım kesin

Antiboy

10.8.2017 11:21:18

0
Ama ben multiplayer bekliyordum :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız