Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division'da PvP Sistemi Nasıl Olacak?


    Ubisoft'un E3 bombalarından The Division, geniş dünyasıyla ve online yapısıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Konu MMO olunca, PvP sistemi de bir MMO'yu oynanabilir kılan önemli özelliklerden birisidir. Peki The Division'da PvP sistemi nasıl işleyecek?
 
    Yaptığı açıklamalarda Ubisoft'tan Antoine Emond, bizlere tam bir serbest dünya izlenimi bıraktı. Ubisoft'un resmi blogunda PvP sistemini anlatan Emond'un yazısı şu şekilde;
 
"PvP, oyunumuzda çok büyük bir rol oynuyor. The Division'da yapacağınız seçenekler ile şehri kaosa sürükleyebilir ya da şehrin geleceğini kurtarabilirsiniz. Şehirde karşılaştığınız oyuncular, ilişkilerinize bağlı olarak en iyi arkadaşınız da olabilir, en kötü düşmanınız da. Yani her zaman bunu aklınızda bulundurun; vereceğiniz kararlar The Division'daki deneyiminiz için oldukça önemli.
 
"The Division'u oynarken bazı yapmak zorunda olduğunuz şeyler bulunacak. Şehri keşfetme, görev yapma, karakterinizi geliştirmeniz The Division'da zorunlu kılınıyor. Bu doğrultuda arkadaşlarınızla takım kurabilir ve tehlikeli hissettiğiniz şeyleri ve kimseleri ortadan kaldırmak isteyebilirsiniz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen
Oyunda Şaka Yaptı, Hapishanelik Oldu Survarium'dan 4 Yeni Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sp4rtacus

1.7.2013 10:45:56

0
Server sistemi nasıl olacak acaba. Farklı farklı içeriklere sahip serverlar mı olacak, yoksa devasa bi haritada tek server mı? Bunu da açıklarlar sa iyi olur.

BSC Misafiri

1.7.2013 06:22:29

0
heyecanlanmamak mümkün değil pc yede duyursalar artık !

- The Stig -

1.7.2013 01:32:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: digimoney Tabi The Division Capraz Platform olursa o zaman konsolda bile oynansa hileciler yüzünden hic bir anlami kalmaz bu dedigin. fakat belli olmadi hersey görmek lazim .
Çarpraz platform biraz farklı bişey.. Multiplatform ise bildiğin gibi 1 den farklı platforma çıkacak demek.. Bunlarda şimdilik Xbox One ve PS4.. Ama multiplatform denincede xbox one ve ps4 sahipleri karşılıklı değil Sony'i sahipleri kendi serverleriyle, Xbox'cular kendileriyle oynar.. Çarpraz platform ise sen Playstation ile oynarken başka arkadaşın aynı oyunu PS Vitadan yada akıllı telefondan oynayabilmesi veya oyuna o cihazlarla dahil olabilmesi.. Yada Xbox'ta oynarken akıllı telefonunla veya tablet ile oyuna dahil olabilmen.. Mesela bunu sana anlatabileceğim en iyi örnek Watch Dogs ve Battlefield 4.. Bu 2 oyun CROSSPLATFORM.. sadece konsolun dışında başka cihazlarla etkileşimi aynı anda gerçekleştirmesi Ama bu demek değilki konsol ve pc oyuncuları karşılıklı oynayacak.. Sadece sen konsol ile oynarken ipad'in veya herhangi bir akıllı telefonun veya tabletinle harita üzerinde uçaklara,bombalara veya buna benzer şeylere etki etmesidir.. Senin söylediğin anlamda CROSSPLATFORM dünya üzerindeki tek oyun benim bildiğim PORTAL 2'dir..(pc,ps3 ve xbox360 sahipleri birlikte oynar) Xbox ve PS sahiplerinin birbirleriyle karşılıklı oynayabildikleri TEK OYUN benim bildiğim kadarıyla FİFA'dır.. Bu yüzden konsol her zaman OYUNCULUK üzerinde özellikle ONLİNE oyunculukta 1 adım önde olacak.. Çünkü konsollarda hile yapmak diye birşey yoktur.. Eğer ki bu nesilde PS4 ve Xbox One MMO'ya da el atar ki yavaş yavaş el atıyorlar ve başarılı olursa PC'nin elindeki tek kozuda gidecek fakat yine PC'ye özel oynanan oyunlar olacak.. WoW ve LoL gibi, imzamdaki Rome Total War 2 gibi oyunlar kalacaktır ancak..

digimoney

1.7.2013 00:04:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-
Tabi The Division Capraz Platform olursa o zaman konsolda bile oynansa hileciler yüzünden hic bir anlami kalmaz bu dedigin. fakat belli olmadi hersey görmek lazim .

- The Stig -

30.6.2013 23:59:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri dayz gibi millet birbirini avlayacaktır eminim
PC'ye çıkarsa bu dediklerin olabilir ve hackerlarla kaynar ortalık İşte bu yüzden bu oyundan zevk almak isteyenler kesinlikle KONSOLDA oynamalılar..

BSC Misafiri

30.6.2013 22:57:51

+1
dayz gibi millet birbirini avlayacaktır eminim

nobodyx

30.6.2013 22:20:39

0
Bir oyun ancak bu kadar insanları beklentiye sokabilir.Heyecanla bekliyoruz!

digimoney

30.6.2013 21:09:29

0
Cok fazla ubisoft oyunlari oynadim ancak bana oyunun dinamikleri cok tanidik geldigi icin grafikden baska ilgimi ceken sey olmadi bir de harita sistemi tabi. oyunun daha genis bir oyunanis videosu görmek lazim .

1997utku

30.6.2013 20:13:23

0
dayzyemi benzeck yoksa pvp ? kafam karıştı :P

by_t

30.6.2013 20:03:34

+1
gümbür gümbür geliyor karakter kişileştirme dövmesinden kıyafetindeki tüllerine kadar olursa yeni apb geliyor demektir. E3'ün en iyisi !

Executor06

30.6.2013 19:53:53

0
Oyunun çıkışı ne zaman bir bilgi var mı ? 2014 3. çeyreği gibi bir tarih ?

MantarTheGreat

30.6.2013 19:44:24

0
Red Dead Redemption'a benzer bir şekilde olacak sanırım.

Kalzagg

30.6.2013 19:43:15

0
ps4 xbox one nın yanına pcde yazın az kaldı yakında duyururlar
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız