Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet Dünya Genelinde 150 Milyon Doları Geçti, Kâr İçin 500 Milyonu Geçmesi Lazım

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan, Christopher Nolan'ın son filmi Tenet, iki hafta  önce Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkede vizyona girmişti. Geçtiğimiz hafta da Amerika ve Çin gibi ülkelerde vizyona girdi.
 
Tenet, Avrupa ve birkaç tane ülkede vizyona girdiğinde ilk haftasında 53 milyon dolar hasılat elde etmişti. Şimdi de Çin ve Amerika sayıları paylaşıldı. Tenet, ilk haftasında Amerika'da 20 milyon dolar hasılat elde ederken Çin'de de 30 milyon dolar hasılat elde etti. Bu şekilde de 150 milyon doları geçmiş oldu.
 
Christopher Nolan'ın Prestij filminden bu yana en kötü açılış yapan filmi de bu şekilde Tenet oldu. Bunun en büyük sebebi elbette salgın. Analistler, Tenet'in kâra geçebilmesi için en az 500 milyon doları geçmesi gerektiğini söylüyor. Bu sayı Tenet için geçilebilecek bir sayı, ancak Tenet'in böyle bir zamana denk gelmesi de gerçekten üzücü oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri
Shazam 2'nin Çekimleri 2021in İlk Çeyreğinde Başlayacak 2D Aksiyon RPG Anuchard PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WesterLandX

5.2.2021 13:11:54

0
kebap, lahmacun, baklava, dondurma, kadayıf vs vs vs. ayrı ayrı çok güzel lezzetler değil mi? şimdi bunların hepsini miksere atın, karıştırın, ortaya ne çıktı? bok salatasından hallice bir şey. hah işte tenet böyle bir film. bu kadar para kazanması bile mucize.

gamer-x

8.9.2020 15:08:54

0
filmin ilk gösterim hakkını dijital bir platforma yüklü paraya satabilirler sağlam ses getirir ve film herkese ulaşır ama zor bir ihtimal

mementopolis

8.9.2020 14:31:46

0
500m olayi bana yalan gibi geliyor.. avatar icin de 500m dediler ama 200m'lik film cikmisti.

MacGyver.

8.9.2020 11:42:11

0
bu saatten sonra en fazla 200-250 m. usd gişe yapar. o da yapım ve reklam maliyetinin yarısını karşılar. bu filmi bekletmemlilerdi, herhalde bazı sözleşmelerden ötürü mecburen gösterime soktular.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız