Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros Yaz Aylarında 3DS, Kış Aylarında İse Wii U İçin Çıkacak


    Nintendo'nun Super Smash Bros. için hazırladığı özel mini Nintendo Direct sunumu, oyunun çıkışı adına bilgiler paylaşılarak başladı. Nintendo cephesi, Super Smash Bros.'un çıkış dönemlerini ve yeni bilgilerini detaylandırdı.
 
    Belirtilenlere göre oyunun Nintendo 3DS sürümü, bu yaz itibariyle piyasaya çıkacak. Super Smash Bros'un Wii U sürümü ise kış aylarında rafları süslemeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamalara göre oyunun Nintendo 3DS sürümü, üç boyutlu oynanışta bile 60 FPS akıcılığı sunacak.
 
    Nintendo Direct'ten gelen bilgilere göre Super Smash Bros'un her iki sürümü de neredeyse bire bir aynı içeriklere sahip olacak. Her iki sürümde de aynı karakterleri görecek olsak da, bölümler açısından oyunun 3DS sürümünde ufak değişiklikler göreceğimiz belirtiliyor. Oyunun her iki sürümünde de online modlar bulunacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
super smash bros nintendo wii u 3ds
Borderlands 2'nin Vita Çıkış Tarihi ve Paketi Duyuruldu Watch Dogs'un Season Pass Üyeliği ve Senaryo DLC'si Göründü

furkangoth

9.4.2014 14:29:34

0
Bence tam tersi olsa daha iyi olurdu. Wii U'nun satışları ortada 3ds'de her halükarda satacak ama sanırım holiday sezonu için bunu ayırmışlar başka büyük oyunların arasında ezilmeyeceği kesin ama ne kadar konsol sattırır merak içerisindeyim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız