Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Battlefront II'nun Hikaye Modu için Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

 
   Electronic Arts ve geliştirici stüdyo DICE, D23 Expo Games sunumu esnasında Star Wars Battlefront II için bir geliştirici günlüğü yayınladı.
 
   Dört dakika uzunluğunda olan geliştirici günlüğünde oyunun hikaye modu hakkında konuşuluyor ve hikaye moduna ait görüntüler ile konsept tasarımlar yer alıyor.
 
   Star Wars Battlefront II'nin hikayesi Spec Ops: The Line'ın ortak yazarı Walt Williams ve eski IGN video oyun editörü Mitch Dyer tarafından yazılacak. Hikaye modunun tanıtım yazısı şu şekilde:
 
   Yeni Bir Kahraman, Yeni Bir Hikaye

  30 yıllık bir süreci kapsayan ve STAR WARS: RETURN OF THE JEDI ile STAR WARS: THE FORCE AWAKENs arasındaki bağlantıyı kuran, duygu yüklü yeni bir STAR WARS macerasında hem karada hem uzayda çok etkili, elit bir özel kuvvet askerinin gözünden oynayın.
 
   Star Wars Battlefront II 17 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars Battlefront II EA DICE FPS
Call of Duty: WWII Zombi 'Army of The Dead' Fragmanı Spider-Man PS4 için Geliştirici Günlüğü ve Konsept Görseller Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

3.9.2017 06:52:53

0
Spec Ops: The Line'ın senaryosu çok iyiydi ama esas star olan yazar Walt Williams değildi diye hatırlıyorum. Umarım güzel olur da BF1 gibi online haritalarda geçen iş olsun diye konulan single bölümler olmaz. Bu arada zaten EA çatısı altında Uncharted 4 yapılmadan projeden ayrılan bir ekip single bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor.
gerek çizgifilm gerek film olarak ben kılıç dövüşünde en iyisi darth maul'du(khameir sarin) ama hepsinin güçleri var ve yukarda saydıklarımın hepsi hayatta olanları lyke,savage,asajj,mace,obiwan,yoda,disious,shak ti için aynı şeyi söyleyemem tabiki,ışın kılıcı icad edilmeden öncede güçte ustalaşanlar var ve 150 den fazla hayatta kalan var şuan bu işin sonu ne olacak bilmiyorum

Silkolet

2.9.2017 11:45:38

0
Disney SW satın aldıktan sonra Galen Marek Cannon hikayenin dışında kaldı ve varlığı tamamen yok sayılıyor diye biliyorum. Aynısı diğer dediğin Sith lordları içinde geçerli Edit: Ekstradan kim ne derse desin Vader gibi karizmatik bir sith görmedim 3. ve 4. film arasında jedi avladığı zamanlar için bir oyun veya film çıkarsalar iyi olurdu.
son mesajtan bir buçuk ay geçmiş gerçi kılıç olarak düşünürsek sıralama:darth sidious,yoda,count dooku,galen marek,darth vader(anakin),obiwan kenobi,darth maul,savage opress,general grevious,asajj ventres,ahsoka tano,luke skywalker,mace windu,kit fisto,shaak ti güç olarak düşünürsekte diğerleri,tabi herbirinin güçü birbirinden farklı ve iyi kılıçta iyi ve güzel olanlar var,güçte ustalaşan ve iyi olanlar var tarihi olarak ankette olmayanlarda olsa:darth revan,marka ragnos,ludo kreesh;darth zannah,darth nihilus,darth sion,darth cognus,darth maul,darth malak,darth xendor,ajunta pall,darth malgus,darth talon,darth traya,darth bane,darth andeddu,darth adas,exar kun,jori dragon,gav,khar elba,naga shadow,kylo ren ve eskilerden olan birkaç sith ve jedi güçlüler sınıfında yer alırken diğerleri değildir,güçte ustalaşan kendine güçten askerler yapan varken,gücün karanlık tarafı ve aydınlığı kullananda var,ama bunu yapanlar kılıçta usta olmayabilir,öte yanda kılıçta usta olanlarda var,darth vader darth mauldan bile güçlüdür savage opressten,asajj ventresten kılıç konusunda iyidir,cont dooku yu zaten teke tekte darth maul savage opress obiwan kenobi veya luke yada anakin yenemez mutlaka ikili lazım,sidious yenebilir yoda yenebilir,örneğin galen marek shak tii luminara induli gibi çerez karakterlerdende güçlü count dooku ve sidious var onlardan güçsüz birde yoda ama güç konusunda pek değil tabi,ama bu star wars ın sonu ne olacak o bilinmiyor gerek çizgifilm gerek film gerek yok farklı yollardan gidiyor aynı dövüş oyunlarının filmleri gibi.

BSC Misafiri

16.7.2017 14:11:14

+1
quote:

Orjinalden alıntı: dingo egret! Böyle saçma şeylerle uğraşacaklarına Force Unleashed 3 yapsalar da core SW kitlesi bayram etse...
Ya da 1313'ü geri getirseler.

rambocuk

16.7.2017 14:01:03

0
bi sahne için verdikleri emek taktir edilesi çok da güzel görünüyor umarım klasik ea senaryo modu olmaz tadımlık ve sıkıcı

jedi39

16.7.2017 12:41:44

0
Adamlar neyin para getirdiğini çok iyi biliyor. Sizin dediğiniz oyunları kısa zaman içinde beklemeyin.

dingo egret!

16.7.2017 02:06:05

+1
Böyle saçma şeylerle uğraşacaklarına Force Unleashed 3 yapsalar da core SW kitlesi bayram etse...

BSC Misafiri

15.7.2017 23:50:08

+1
Keşke oyunda ana karakter Kylo Ren olsaydı efsane olurdu. Şöyle özel güçlü bosslu Star Wars oyunu istiyoruz. Özel kuvvet askerini ne yapayım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Battlefront II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız