Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'ın Dogfighting Modundan 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

     Oyun yapımcılarının sunumu ile Boston'daki bir etkinlikte oyunlarının Dogfighting Module oynanış videosunu sundular.
 
     CryEngine 3 ile geliştirilmekte olan uzay similasyon ve savaş oyunu Star Citizen, oyunculara uzay gemisinin hem içinden kişisel bakış açısı ile hem de dışından 3. bir gözle kontrol etme opsiyonu sunuyor.
 
     Yapımcılar kamera açılarına ve ortamı en iyi şekilde sunmaya çok dikkat ettiklerini belirterek: "atmosferi size yaşatmak için elimizden geleni yaptık" diye konuştular.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers.com star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Final Fantasy XIV: a Realm Reborn'da Platformlar Arası Değişim Süreci Bugün Başladı iOS için Tiny Realms Oyunu Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

12.4.2014 18:10:36

0
Wing Commander ile Freelancer'ı bu adamı yaptı diyesim var ? Gerçi adam simulasyon vaad ediyor Arcade türü savaş değil, bakalım çıkınca göreceğiz. Umarım Uzun bir senaryo modu eklerde şöyle Freelancer'ı tekrar hatırlarız.

einhander

11.4.2014 23:55:16

0
ben biraz daha hareketli bekliyor aklımda hayal ettiğimle bağdaşmadı

Guest-56D7221EF

11.4.2014 23:40:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar cahilliğime verin, bu oyunda eve online daki gibi büyük gemiler olacak mı?
Olucak fakat nasıl bir kullanımı olucak onun hakkında bir bilgi yok yada kullanabilecekmiyiz.

BSC Misafiri

11.4.2014 23:09:01

0
Arkadaşlar cahilliğime verin, bu oyunda eve online daki gibi büyük gemiler olacak mı?

musAKka

11.4.2014 22:27:42

0
Oyunculuk hayatına Wing Commander serileri, Freelancer, Starlancer, X-Wing vs. Tie Fighter gibi oyunları sokmuş dinazorlar bu oyunun değerini daha iyi biliyor zaten. Yani oyunda göze takılan kılla tüyle uğraşmamızı kimse beklemesin. Sevmiyorsanız, beğenmiyorsanız söylersiniz, olur biter. Ama sizin sevmemeniz, sevenlerine saygısızlık yapmanızı, düşüncenizi mutlak doğruymuşçasına karşınızdakine kabul ettirmenizi gerektirmez. Bu konuda biraz daha duyarlı olmanız dileğiyle...

- The Stig -

11.4.2014 21:57:36

0
Baloncularin balonu ellerinde patladi.. asrin oyunu geldi.. ocolus rifti mi getirin uleeeyn!

F-Rock

11.4.2014 21:51:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Eustass 1 milyon dolar daha verinde çarpışma efektleri ile manevra olayını iyi ayarlasınlar. :D
alpha diyecem ama sen anlamazsın boş ver. lol

Eustass

11.4.2014 20:54:34

-5
1 milyon dolar daha verinde çarpışma efektleri ile manevra olayını iyi ayarlasınlar. :D

TheBladeRunner

11.4.2014 19:41:34

+2
Tek kelime ile oyun mukemmel gozukuyor.Umarim bu kadar bagisin hakkini vericek bisiler cikar ortaya.

F-Rock

11.4.2014 19:36:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tamererr Bu nasıl bir uzaydır ahhaha ? İstanbul trafiğinden daha beter ... Bu mu sim. ? %99'u kara maddeden oluşan , bir cismin diğerine uzaklığı ışık hızı ile yüz yılları bulan bir evreni(oyunun oyun olması için kimse o kadar gerçekçi olmasını beklemiyor tabiki) iyi simule etmişler. Samanyolu TV'nin haberleri bundan daha fazla simulatif içerik taşıyor Hadi gelinde orası asteroid kuşağı diyin ! Birisi derde cehaletini belli eder inşallah.

Gerçi gerçekte olmayan bir şeyi nasıl simule edebiliyorlar orasını bir ton başlık altında tartışmıştık. Sözlük manası gerçeği sanala empoze etme olan bir terim ile , bir birlerine mavi yeşil ışın fırlatan ne idiğü belirsiz cisimlerin oyunlarını tanımlamamak lazım. Oyun deyip geçeceksin.

Elite Dangerous daha sağlam duruyor buna göre ... En azından akıcılık ve vaad ettiği eğlenceye yönelik... Youtube videosu altında da yorumcuların pek çoğu bunu söylemiş.

Oyun alpha alpha diye savunanlar var ama , ahanda 1 yıla kalmadan çıkacak oyun... Ne alfa sı ne talfası ... Umarım Elite Dangerous gibi akıcı ve oynamaya değer bir oyun ortaya koyabilirler. Simulasyon adı altında , gemi indirip kaldırarak bunca oyuncu kitlesini beklenti içine sokmamışlardır umarım.
Sana İstersen ben cevap vereyim arkadaşım, oyunun yapımçısı bizzat kendisi bu oyunun bir uzay simülasyonu olmadıgını söylüyorken sen neyin eleştirisini yapıyorsun burda oyunculara sunulan (Simülasyon) teoriden ibaret de olsa Arcade den uzak simülasyonlardaki gibi gercekcilik hisini veren bir oyun yapmaya calışıldıgı söyleniyor. Elite Dangerous 6 yıldır geliştiriliyor ve onun içinde Simülasyon deniyor onuda eleştiriyormusun böyle. Tamam anladık pc-konsol ne ararsan var sende görgüsüzlük (kıroyum ama para bende) edebiyatını da yapıyorsun, yoksa tipik ergenler gibi pc ye cıkan oyunları yada tam tersi konsola cıkanları bir hazımsızlıkla eleştirme derdindemisin yada belki Elite Dangerous 200 Euro u bayıldın ve 40 Dolar a alınabilecek Bir Star Citizen in daha iyi olma ihtimali sana batıyordur.Eyer istersen evimin terdelerinin fotosunuda cekip atarım servetimi hesaplarsın zira babamın ferdeleri sana bir kaç numara büyük gelir.

Ahayri

11.4.2014 19:29:04

0
Hocam bu nasıl simulasyon :D. Uzay aracımız karton gibi manevra yapıyor.

Guest-56D7221EF

11.4.2014 18:54:01

+1
İlk oalrak sonunda oyunla ilgili bir video paylaştığınız için sizi tebrik ediyorum.Para haberleri görmekten gına gelmişti. Oyuna geçersek bu video gösterilen herşeyin oyunda olması gereken şeylerdi zaten çokta şaşırmamak gerek bunlar her uzay simulasyonunda olan şeyler grafikleri dışında olağan şeyler gördük.Benim beklemediğimbir şey vardı bu videoda oda oyuna g-gücü aktif bir şekilde etkileyebildiği ve bunu karakterimizin animasyonları ile bu etkiyi bize göstermesi bunu görün şaşırdım onun dışında değişikbişey yoktu. Asıl önemli olan şey oyunun dünyasını nasıl işleyecekleri open world oyunlarda olduğu gibi yaşayan bir dünya sunabileceklermi önemli olan bu.Bazıları diyebilir uzay bu ne yaşıyan dünyaası fakat benim kastediğim şey bu değil daha çok hareketlilikte diyebiliriz oyun dünyasının içinde hep bir hareketlilik bir yaşam belirtisi görmek beni baya mutlu ederdi.İnşallash oyunu içerik yönüylede zengin tutarlarda şöyle sağlam bir simulasyon oyunumuz olur.

RealArek

11.4.2014 18:36:00

0
Oyun şahane ya bir iki ufak hatalarda gördk videoda ama şuan için normal :D

BSC Misafiri

11.4.2014 17:25:05

0
Freelancer ve Freespace tarzı oyunlar piyasada artık yok ve yoklukları hissediliyor.Star Citizen'de beğenilerimize uygun bir oyun.

tamererr

11.4.2014 17:21:01

-5
Bu nasıl bir uzaydır ahhaha ? İstanbul trafiğinden daha beter ... Bu mu sim. ? %99'u kara maddeden oluşan , bir cismin diğerine uzaklığı ışık hızı ile yüz yılları bulan bir evreni(oyunun oyun olması için kimse o kadar gerçekçi olmasını beklemiyor tabiki) iyi simule etmişler. Samanyolu TV'nin haberleri bundan daha fazla simulatif içerik taşıyor Hadi gelinde orası asteroid kuşağı diyin ! Birisi derde cehaletini belli eder inşallah. Gerçi gerçekte olmayan bir şeyi nasıl simule edebiliyorlar orasını bir ton başlık altında tartışmıştık. Sözlük manası gerçeği sanala empoze etme olan bir terim ile , bir birlerine mavi yeşil ışın fırlatan ne idiğü belirsiz cisimlerin oyunlarını tanımlamamak lazım. Oyun deyip geçeceksin. Elite Dangerous daha sağlam duruyor buna göre ... En azından akıcılık ve vaad ettiği eğlenceye yönelik... Youtube videosu altında da yorumcuların pek çoğu bunu söylemiş. Oyun alpha alpha diye savunanlar var ama , ahanda 1 yıla kalmadan çıkacak oyun... Ne alfa sı ne talfası ... Umarım Elite Dangerous gibi akıcı ve oynamaya değer bir oyun ortaya koyabilirler. Simulasyon adı altında , gemi indirip kaldırarak bunca oyuncu kitlesini beklenti içine sokmamışlardır umarım.

musAKka

11.4.2014 17:20:25

+1
Tek kelimeyle mükemmel gözüküyor. Kim ne derse desin; sürekli yapılan bağışların hakkını verdikleri gayet ortada. Beklentimi yüksek tutuyorum ve hayal kırıklığı yaşayacağımı pek sanmıyorum.

firkateyn

11.4.2014 17:11:32

+1
Sağlam bir uzay simülasyonu olmuş. Verilen bağışlar boşa gitmemiş gözüküyor.

Wayward Son

11.4.2014 17:10:15

+1
"BSC Star Citizen Beğenmeme Timi" gelmeden yorumları yazalım. Süper olmuş. Kokpit atmosferi, aracın ağırlık hissi, G kuvveti, sesler ve elbette grafikler çok çok iyi. Chris Roberts, kendisine güvenenleri mahçup etmeyecek anlaşıldı. Tüm bu teknik detayların yanına bir de dehşet içerik sunacakları için oyun süresi de çok uzayacaktır. X:Rebirth sağlam sorunlarla geldi (şaşırmadık), Star Citizen'dan çok umutluyuz.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız