Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'da En Popüler Sınıf "Kaşif" Oldu


    20 milyon dolardan fazla bağış toplayarak bu alanda bir rekor kıran Star Citizen'ın oyuncularını en çok heyecanlandıran sınıflar açıklandı. Cloud Imperium'un patronu Chris Roberts anketlerin kendilerini şaşırttığını söyledi.
 
    Roberts'ın açıklamalarına göre uzayın derinliklerinde geçecek Star Citizen'da Bounty Hunter (kelle avcısı), Mercenary (paralı asker) Pirate (korsan) Mercant (tüccar) ve Explorer (araştırmacı-kaşif) gibi sınıflar arasında %67 ile Explorer en çok rağbet gören sınıf oldu. Bu durum gerçekten de ilginç.
 
    Shooter oyunlarının oldukça popüler olduğu bir dönemde oyuncuların büyük bölümünün kaşif olmayı istemesi gerçekten de şaşırtıcı. Bakalım Star Citizen bu hissi iyi bir şekilde yaşatabilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak massively star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
GTA V'te Nakavt Derlemesi (Müzikli Video) Çin Konsol Satış Yasağını Kaldırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bullx

10.8.2016 18:23:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: rigby7 Explorer'ın çok seçilmesinin sebebi bu oyuna para verenlerin çoğu CoD,BF gibi kötü FPS'ler oynamadıkları için olabilir mi?
dh üyeliğini yazayım derken boş mesaj yollamışım. oyunda sabre sahibiyim. cod oynamam baya sağlam bf4 , r6 siege, arma 2 ,arma 3 oynuyorum kötü dediğin oyunların hepsi zaten arcade fps diye geçiyor :)

bullx

10.8.2016 18:19:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: rigby7 Explorer'ın çok seçilmesinin sebebi bu oyuna para verenlerin çoğu CoD,BF gibi kötü FPS'ler oynamadıkları için olabilir mi?

rigby7

28.9.2013 21:26:05

+1
Explorer'ın çok seçilmesinin sebebi bu oyuna para verenlerin çoğu CoD,BF gibi kötü FPS'ler oynamadıkları için olabilir mi?

cemecem21

28.9.2013 18:42:41

+1
Bence bunun sebebi herkesin bu oyunun yapısını merak etmesi. Belki bakarsınız bu oyunla herkes fps'den uzaklaşır ve oyunculuk daha farklı ve güzel bir hall alır.

BSC Misafiri

28.9.2013 14:10:03

+1
işte bu ''overrated'' dediğimiz kavram.

Guest-56D7221EF

28.9.2013 13:03:58

+1
Çoook uzun zamandan beri uzay simasyonu oynuyorum ve adam akıllı bir oyun görmedim bu oyundan çok umutluyum gelmesini en çok beklediğim ve merak ettiğim bir oyun inşallah batırmazlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız