Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Verse'te Peter Parker'ı Seslendiren Jake Johnson, Karakterin Devam Filminde Dönmesini Umuyor

 
2018 yılında yayınlanan, hem son yılların en iyi animasyonlarından biri olan hem de Marvel'ın en iyi işlerinden biri olan Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün ses sanatçılarından Jake Johnson, devam filmi hakkında konuştu.
 
Geçtiğimiz yıl duyurulan Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin yapımına geçtiğimiz Haziran ayında başlanmıştı. Ancak hala konusu veya seslendirmenleri belli değil. İlk filmde Peter Parker'ı seslendiren Jake Johnson da hem karaktere ne olduğunu çok merak ettiğini hem de ikinci filmde de bulunmak istediğini dile getirdi.
 
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'nin 7 Ekim 2022'de yayınlanması bekleniyor. Son açıklamalara göre ikinci filmde büyük bir sürpriz olacakmış ve animasyon tarzı birinciye göre bile daha ilginç olacakmış. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man into the spider verse 2 spider verse miles morales vizyon tarihi oyuncular peter parker spider-man 2099
Kevin Smith, Green Hornet Animasyonunun İlk Sezon Hikayesinin Bittiğini Açıkladı The Mandalorian'ın Yaratıcısı, 3. Sezonun da Covid-19 Salgınından Etkilenmeyeceğini Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız