Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Seneye Yeni Bir Gears of War Oyunu Çıkacak


    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay Xbox markasının patronu Phil Spencer, 'The Marcus Fenix Collection' ismindeki bir Gears of War paketiyle ilgili ilk teaserı Twitter üzerinden yapmıştı. Bunun üzerine fazla haber göremesek de, konuyla ilgili yeni bir haber ortaya çıktı.
 
    Twitter'ın iç kaynaklarından diyebileceğimiz Shinobi, Gears of War serisiyle ilgili bir Tweet paylaşarak önümüzdeki seneyi gösterdi. Shinobi'yi daha önce yaptığı bazı sızıntılarla tanıyoruz.
 
    Burada kastedilen şeyin Gears of War oyunlarının HD sürümleri olduğu düşünülüyor. Çünkü serinin yeni oyununun yapımına bu sene sıfırdan başlanmıştı. Böyle önemli bir yapımın çıkışının 2016'yı bulacağını söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gears of war black tusk microsoft xbox one shooter tps yeni nesil
Far Cry 4'ün 8 Dakikalık Çıkış Videosu Yayınlandı Söylenti: GTA V İçin Büyük Çaplı Bir DLC Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2014 00:26:50

0
2015 Next gen oyunların yılı olacak. Birsürü bomba oyun geliyor. Bu işlerde zamanlama önemli. HD port çıkarıp yeni geowdan görüntü veremiyorlar çok tepki çeker. Artık herkes Next gen oyunlara odaklandı zaten...

BSC Misafiri

12.11.2014 23:16:55

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony Uncharted 4, The Order, Bloodborne gibi gerçek Next gen oyunlarla geliyor. Xbox HD collection ile göz boyayacaksa işi çok zor, ölümlerden ölüm beğensin.
Driveclup a da gerçek nexgen diyodunuz hali ortada.

KAKÁ

12.11.2014 22:01:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony Uncharted 4, The Order, Bloodborne gibi gerçek Next gen oyunlarla geliyor. Xbox HD collection ile göz boyayacaksa işi çok zor, ölümlerden ölüm beğensin.
Tlou, uncharted gibi oyunlarin da remaster surumleri cikiyor ve cikti da

BSC Misafiri

12.11.2014 21:45:22

-5
Sony Uncharted 4, The Order, Bloodborne gibi gerçek Next gen oyunlarla geliyor. Xbox HD collection ile göz boyayacaksa işi çok zor, ölümlerden ölüm beğensin.

Sir Maximus is BACK

12.11.2014 21:35:52

-1
Phil Spencer teaser falan yapmadı twitter'da bir fan'ın geow collection tweet ini rt'ledi.Hatta sonradan da şu an için öyle bişey yok vs. dedi. Ancak,geoe collection gelebileceğini düşünüyorum ben de,çok buyuk ihtimalle. 1080p/60 fps Butun dlc'leri içeren Daha yüksek AA Daha iyi ışıklandırmalar vs...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 4
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız