Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR Oynamak için Sıra mı Bekleyeceksiniz?

Geçtiğimiz hafta sonu 140 sunucu yetersiz kalmış.
 
     İki saate kadar uzayabilen bekleme sürelerinin ardınan BioWare, oyuncuların şikayetlerine cevap verdi. Şu an ön sipariş verenlerin oynayabildiği Star Wars: The Old Republic sunucularına girebilmek için sıra beklemek zorunda kalabilirsiniz.
 
     Yapım ekibi oyunun düzeninin bozulmaması için belli bir oyuncu limiti koymak zorunda kalıyor. Çünkü şu an için destekleyebildikleri oyuncu sayısı aşıldığı taktirde oyun akıcı ve stabil kalamayabilir. Bu yüzden de oyuncu sayısı sınıra ulaştığında sunucu girişlerinde alım azalıyor ve oyuncular sıra beklemek zorunda kalıyor.
 
     Yapımcıların amacı oyuncuların mümkün olduğunca eğlenebilmesi fakat bu ikilemin arasında kalmak da zor bir durum. Sonuç olarak Star Wars: The Old Republic satışları 1 milyonu geçmiş durumda ve oyun açıldığında 1.5 milyon olması bekleniyor. Bu kadar büyük bir kitleye aynı anda hizmet vermek için bir süre daha tecrübe kazanmaları gerekebilir. Bu nedenle BioWare'den kimse oyun çıktığında sıra olmayacağı konusunda söz veremiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Angry Birds Temalı Noel Işıklandırması Asura'nın Öfkesi Dünyaya Sığmıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.12.2011 07:03:15

0
Early Access şu an itibari ile bitti en son level 40 olabildim :) trooper commando oynuyorum ve açıkçası harika yapmışlar bir şekilde oyunu temin edin ve oynayın derim! amazon.com dan collectors edition istedim inşallah yarın DHL ile AHL'deki gümrükten çekilip elime gelecek ve devam edicem (2 gün grace period var neyse ki). Peragus Mining Facility PvE serverındayım arkadaşlarla Vigil Stellarum adlı guildimize bekleriz :) ön yargılı davranmayın kesinlikle single player gibi mmo olur mu demeyin adamlar yapmış. Bütün Star Wars fanlarına ve meraklılarına tavsiye ediyorum. Hiç yaşamadığınız bir MMO tecrübesi son sözümdür.

S.T.A.L.K.E.R.

19.12.2011 19:55:10

0
Bioware bu konularda daha acemi. zamanla daha da iyi olacaklardır verdikleri hizmet açısından.

BSC Misafiri

19.12.2011 17:29:55

+1
140 sunucu , aion denen fail i hatirliyorumda 6 sunucu acmisti ilk gun 8 saat sira bekliyorduk ,2 saat hicbirsey boyle bir oyunun ilk haftasi icin ama adamlar 140 sunucu acmis helal olsun valla
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız