Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rust'ın Alpha Sürümü 750.000 Sattı


    Yıllar önce Garry's Mod ile karşımıza çıkan Garry Newman'ın yeni projesi Rust, Garry's Mod'un 9 yılda yaptığının yarısını bir ayda yapmıştı. Bağımsız ve küçük bir yapımcı için oldukça iyi getiriler sağlayan Rust'ın satışlarındaki son durum açıklandı. 
 
    Belirtilenlere göre Rust'ın Alpha sürümü, şimdiye kadar 750.000'den fazla sattı. Rust, 11 Aralık tarihinde Steam'in Early Access servisi aracılığıyla piyasaya çıkmıştı. Daha önce Garry Newman Rust'ın satışları için, "Bu ilginin yarısını bile beklemiyorduk." açıklamalarını yapmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rust garry newman garrys mod facepunch studios dayz pc fps sandbox survival
Phil Spencer'dan Gears of War Açıklamaları Söylenti: Yeni Battlefield'a Polis Teması

oyuncu11790

1.2.2014 17:22:04

+1
Bu tarz oyunlarda oyuncular uçuk beklentiler içinde değil basit olanı kaliteli şekilde sundukları zaman oyuncular elbette oyuna ilgi gösterecektir ... Nedir onlar açık dünya , hayatta kalma teması ve hissi ayrıca buna uygun tasarlanmış oynanış yapısı bunları en kaliteli şekilde sunan piyasada adını duyurur ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rust
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız