Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar, GTA V'in PC'de Ertelenmesiyle İlgili Söylentileri Yalanladı


    Daha öncesinde konsol çıkışını yapan Grand Theft Auto V'i bu ay itibariyle PC'lerde göreceğiz. Geçtiğimiz ay içerisinde oyunun sistem gereksinimlerini açıklayacağıyla ilgili bir duyuru yapan Rockstar'dan beklenen gereksinim bilgileri gelmeyince oyuncular da şüphelenmişti. Ancak firma yetkilileri şüphelenen oyuncuların içine rahatlatacak açıklamayı yaptı.
 
    Rockstar Games'in destek sayfasında gelen soruları yanıtlayan Scott E., GTA V'in PC'deki çıkış tarihinin 27 Ocak olduğunu, konuyla ilgili bir değişikliğin yapılmadığını söyledi. Yetkili isim oyunun sistem gereksinimlerinin neden hâla yayınlanmadığıyla ilgili ek bir açıklama yapmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Rockstar Support Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Dying Light'tan Yeni Bir Video Call of Duty: Advanced Warfare'da İki Kat XP Kazanma Fırsatı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fingolfin.

5.1.2015 12:47:13

-3
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz O yüzden paragöz dedim zaten. Firmaların amacı kar etmektir ama Rockstar bu konuda çok aşırıya kaçıyor. Gta IV ve Gta V'te bunu fazlası ile belli etti. Gta V'te bildiğin aynı oyunu ayrı platformlarda tekrar tekrar aldırttı. Oyun gerçekten güzel ama o kadar paragöz ki bu kullanıcılara eziyetten başka bir şey değil.
Adamlar pc'de oynamak zorundasın diye bir şey mi dedi, ilk çıktığından beri next gen geliceği belliydi, yeni sürüm istiyorsanız beklerdiniz yani para gözlülükle ne alakası var.Adamlar çıkıcak demiş, erteleme yok demiş, şimdi gidip konsola bu oyunu almanın lüzmu nedir, konsola alırsan pc'ye almanın lüzmu nedir?Bir tane alırsın yine, oyunu alıcak çok paran yok ise.50 tane dlc çıkarsalardı parayla o zaman ne diyecektiniz merak ediyorum.Çok büyük bir GTA fanı değilim ama genel olarak kullanıcı dostu bir firma bence Rockstar.Size ubi lazım.

altunuz

5.1.2015 12:37:08

0
O yüzden paragöz dedim zaten. Firmaların amacı kar etmektir ama Rockstar bu konuda çok aşırıya kaçıyor. Gta IV ve Gta V'te bunu fazlası ile belli etti. Gta V'te bildiğin aynı oyunu ayrı platformlarda tekrar tekrar aldırttı. Oyun gerçekten güzel ama o kadar paragöz ki bu kullanıcılara eziyetten başka bir şey değil.

obantr

5.1.2015 11:40:02

-1
Paragöz olmayan firma var mı peki ? Ben ekonomi okuyorum. Tüm firmaların tek bir amacı vardır kar elde etmek. Karı maksimum düzeye getirmenin yolu en az maliyetle en kaliteli ürünü pazarın kabul ettiği en yüksek fiyattan satmak demektir. Kimse babasının hayrı için üretim yapmaz herkes kar elde etmek için üretim yapar. Ne kadar çok para kazanılırsa kazansın bir şirketinin büyümesi için her zaman karını ve parasını arttırması gerekir. Paragöz firma iyi firma demektir.

emre1393

4.1.2015 14:01:15

-2
İsin içinde rockstar olunca konsolcular oynar PC ciler bakar aylarca.

emrebdt

4.1.2015 12:19:12

0
Optimizasyonun yaninda acaba surpriz yapacaklari icin olabilir mi?bende optimizasyondan kaynaklanabilecegini soyledim ama oyun mantle ile cikacak falan diyorlardi birsey olmadi.bu oyunu yeni cikacak gtx 960 ile verirler mi?

altunuz

4.1.2015 11:09:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII<br><br>tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.</blockquote><br><br>Sana soruyorum. GTA ile eşdeğer ve GTA'ya rakip bir açık dünya oyunu var mı ?<br>GTA Kalitesinde bir açık dünya oyunu var mı? GTA 5 en iyi gerçekçi açık dünya oyunudur. GTA 5'i beklemeye değer yeterki bugsuz çıksın. Ayrıca GTA 5 yeni nesile çok iyi grafikler ve bir sürü yeni özellik ve içerikle çıktı.
Dostum oyunun çıkmasına 23 gün kaldı ama 2-3 hafta önce gelicek denilen sistem gereksinimlerinden eser yok. Bu zamana kadar milletin beklemesinin en büyük sebebi bu 1,5 yıl süre arasında oyunu iyi optimize edip Gta IV gibi bir facianın tekrar yaşanmayacağını düşünmeleriydi ama 23 gün kalmasına rağmen sistem gereksinimlerinin çıkmaması akıllara sadece kötü optimizasyonlu bir oyunun geleceğini işaret ediyor. Umarım haksız çıkarım ve oyun Max Payne 3 gibi güzel bir optimizasyonla gelir. Not: En iyi açık günya oyunu olmasa bu kadar beklemezdik zaten. Not 2: Evet Rockstar paragöz bir firmadır aksini savunmak sadece fanboyluktur.

obantr

4.1.2015 09:44:25

-3
quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.
Sana soruyorum. GTA ile eşdeğer ve GTA'ya rakip bir açık dünya oyunu var mı ? GTA Kalitesinde bir açık dünya oyunu var mı? GTA 5 en iyi gerçekçi açık dünya oyunudur. GTA 5'i beklemeye değer yeterki bugsuz çıksın. Ayrıca GTA 5 yeni nesile çok iyi grafikler ve bir sürü yeni özellik ve içerikle çıktı.

Cpt. Miller

4.1.2015 09:25:33

+1
Adamlar o kadar aç gözlü ki, çıkmasına 3 hafta kala bile kesin tarih vermeye kaçınıyorlar, son ana kadar ne kadar fazla konsol satılırsa bende o kadar fazla kar ederim düşüncesiyle, hala paragöz değil diyenler var.

CrowMeister

4.1.2015 08:50:16

+1
GTA 5 çıktıktan sonra konsolcuları burda görmek isterim olur mu fanboycuklar ? Tartışmanız bile gereksiz ya. Alt tarafı oyun. Bir oyun için burda dibinizi yırtmanız saçma.

Guest-E851F29FD

4.1.2015 04:39:07

+1
Yav oyunu pcye çıkarmazsan çıkarma sen kimsin yav. Bu ne böyle kardeşim hamile karı nazı gibi. Bizde almayız oynamayız olur biter, ekmek degilsin su degilsin ölmeyiz.

SeriEksiledim

3.1.2015 23:49:46

0
yapma arkadaşım yapma canım kardeşim..

_GRKM_

3.1.2015 22:55:16

-1
bende klavyenin başından onu aldım bunu aldım derim :D demek kolay..10 yıldır bende hep orjinal oyun alırım..

tayfun34_4

3.1.2015 22:24:38

+1
bazı troll mesajlara cevap vermek gerekiyor.Bu adamlar troll bile olsa bunlara verecek cevabımız her zaman olacaktır.Şu anda 250 yakın orjinal oyun almış biri olarak ki bunların içinde en son çıkan oyunların hepsi var.Far cry 4 metal gear solid , acu , last of us remastered ,fifa 15 liste böyle uzuyor gidiyor geçtiğimiz yılın son 4 ayında tam 1000 lira degerinde orjinal oyun aldım.Alın buda size kapak olsun.

BSC Misafiri

3.1.2015 22:07:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.


Medem pc ye çıkartmalarını istiyorsun o zaman korsan akmayacaksın.Millet alsın ben arkadan çaktırmadan götürürüm dersen olmaz o iş.Onlar paragöz bir firma ise senin gözünde,sende sömürgen bir oyuncu müsveddesisin onların gözünde.Bu kadar basit.Bu gecikme size bir uyarı, anlayıp anlamamak size kalmış.
İddia ediyorum bunu yazan kişi kırılmış ps3 kullanıyordur.

BSC Misafiri

3.1.2015 22:07:28

0
Erteleme olmayacak, detay yok, sistem gereksinimi yok, demek ki optimizasyon özürlü olarak çıkacak. Gecikme kredisi doldu bir sorun varsa bile artık düzeltemezler.

IIWorldLifeII

3.1.2015 22:01:06

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.


Aga pc ye çıkarmadılar diye rockstara çamur atıp durma,adamlar olması gerekeni yaptılar.Öyle böyle bu oyun ps3 ile xbox360 a çıkacaktı zaten ha 1 sene önce ha 1 sene sonra, yazdıklarınız bariz bir şekilde hazımsızlık kokuyor hemde iğrenç bir biçimde
fan kokusu alıyorum hemde leş gibi gözünüz bu kadarmı kör ?

Gamermn

3.1.2015 20:25:05

0
iyi bari bunu açıkladılar bide sistem gereksinimleri

BSC Misafiri

3.1.2015 20:06:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.
Medem pc ye çıkartmalarını istiyorsun o zaman korsan akmayacaksın.Millet alsın ben arkadan çaktırmadan götürürüm dersen olmaz o iş.Onlar paragöz bir firma ise senin gözünde,sende sömürgen bir oyuncu müsveddesisin onların gözünde.Bu kadar basit.Bu gecikme size bir uyarı, anlayıp anlamamak size kalmış.

BSC Misafiri

3.1.2015 20:06:45

-1
PC versiyonu satmaz ve kötü optimizasyon olduğu için sistem gereksinimini açıklamıyorlar. Hala anlamadınız mı

BSC Misafiri

3.1.2015 20:06:12

+1
oyunlar pc ye çıkmayıca hemen paragöz oluveriyor firmalar,hep bunlara çıkartacaksın hep bunlara ayrıcalık tanıyacaksın kırılmasını fazla zorlaştırmayacaksın o zaman senden iyisi yok.Rockstar doğduğumuz yer önemli değil, doyduğumuz yer bizim için önemli diyerek ne kadar delikanlı bir firma olduğu gösteriyor.Keşke herkes rockstar gibi olsa belki pc tarafının aklı başına gelir böylelikle.

BSC Misafiri

3.1.2015 20:06:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.
Aga pc ye çıkarmadılar diye rockstara çamur atıp durma,adamlar olması gerekeni yaptılar.Öyle böyle bu oyun ps3 ile xbox360 a çıkacaktı zaten ha 1 sene önce ha 1 sene sonra, yazdıklarınız bariz bir şekilde hazımsızlık kokuyor hemde iğrenç bir biçimde

BSC Misafiri

3.1.2015 20:05:56

-2
quote:

Orijinalden alıntı: speederly ps3 e aldım ps4 e aldım pc yede korsan indiricem bu R ye tam destek hep destek :D
En iyisi yahu pc de elalemin enayisi senmisin,millet çıktı mı vakit kaybetmeden torrenlerden asılacak zaten sen pc de para verip bunların ekmeğine yağ süreceksin.Zaten çıktığı an torrentten asılacağım enayi değilim kusura bakmasınlar.

hasan525

3.1.2015 19:58:36

0
durmaplay kendi kuyusunu mu kazıyor o özelleştirilebilir ref linkleriyle

paynetothemax

3.1.2015 19:55:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: metttalepc oo süper :D https://www.durmaplay.com/ref/gtavikikatdeneyimxp
DEEEEEEEEEEEEEEEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!! KÖPEK!

altunuz

3.1.2015 18:17:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: metttalepc oo süper :D https://www.durmaplay.com/ref/gtavikikatdeneyimxp
Hesaplarını şikayet etmekten bıktım artık, sahte hesap açmaktan usanmadın mı?

ardaq

3.1.2015 18:04:15

+1
daha öncede konsollarla beraber çıkacak demişlerdi sonra pc ertelenecek söylentileri geldi hemen yalanladılar ve sonuç erteleme oldu. siz bunların sözlerine mi güveniyorsunuz?

altunuz

3.1.2015 17:24:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez Arkadasim neden bu kadar sonra sert cikiyorsun üslubuna dikkat eder misin lutfen
Arkadaş sert çıkmış ama seninde ondan aşağı kalır yanın yok. Pc kullananları çocuk yerine koymuşsun birde üslubuna dikkat et diyorsun.

hasretbitmez

3.1.2015 16:30:26

-2
Arkadasim neden bu kadar sonra sert cikiyorsun üslubuna dikkat eder misin lutfen

furko83

3.1.2015 16:26:34

+3
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez Kiyamam sizlere hayati ertelemeyin bari pcci arkadaslar
Sizin aklınıza ediyim ben ya .. Lan zevkler ve renkler tartışılmaz diyoruz hala pc konsol tartışması yapıyosunuz ya pc ci de değilim konsolcuda gerçi ikiside çok saçma tabir pc de fps oynarım konsolda futbol benim zevkim bu mesela niye ayırıyosunuz insanları pc ci konsolcu diye ama sizin gibi beyinsizler ayırır işte beyinsizsiniz çünki sen gta 5 i kuru kuru oynadın bitirdin şimdi b.k una basmış ayı gibi düşünüyon napsam diye pc ye çıksın mükemmel modların videosunu çeker atarım sana ...

hasretbitmez

3.1.2015 16:14:01

-2
Kiyamam sizlere hayati ertelemeyin bari pcci arkadaslar

canthomas

3.1.2015 15:00:11

+1
Rockstar paragöz değil. Paragöz olsa GTA V için o kadar DLCyi ücretsiz yayınlamazdı. Kimi firmalar gibi en ufak giysi için para da almıyor. Sadece satış stratejisi farklı. Konsollara her zaman önce çıkartmaları benim de hoşuma gitmiyor ama bu paragöz oldukları için değil. Üstteki arkadaşın yorumunu okursanız anlarsınız.

ploff

3.1.2015 14:56:00

0
Adamı nıye eksılıyorsunuz zaten onceden oyunu parasıyla satın almıs. :D
quote:

Orijinalden alıntı: speederly ps3 e aldım ps4 e aldım pc yede korsan indiricem bu R ye tam destek hep destek :D

ploff

3.1.2015 14:54:50

0
Her ne kadar pc kullanıcılarını uzun sure bekletselerdede ızledıklerı polıtıka kendı acılarından cok dogru. En basta en fazla kullanıcının oldugu ps3 ve Xbox360 cıkardılar. Sonra yenı nesıl surum dıye yenı konsollara cıkardılar.. Yenı kıtle dısında eskı konsollara alanların bır cogu da grafıklerı ve bırıncı sahıs acısını merak edıp oyunu tekrardan satın aldı. Kaldıkı bu oyun yenı nesılde oynanır. Yenı nesıle cıkısını gerceklestırdıkten sonra en son pc surumu kaldı. Gercı yenı konsollarla aynı zamanda cıksaydı satıs acısından bır zararları olmazdı ama 1 - 2 ay gec cıkmasının sebebı optımızasyon ıle ılgılı duzeltmelerının yapılması dıye dusunuyorum.

speederly

3.1.2015 14:15:05

-2
ps3 e aldım ps4 e aldım pc yede korsan indiricem bu R ye tam destek hep destek :D

kav1nsky

3.1.2015 13:19:04

0
Paragöz falan ama 59 doların karşılığını fazlasıyla veriyor.

UltimateEchelon

3.1.2015 13:02:29

-2
Dünya'nın açık ara en iyi oyunu PS3 versiyonunu bitirdim PC'yi merakla bitirdim

Aeschyli

3.1.2015 12:34:09

+1
Şuanda bağımsız yapımcılar dışında neredeyse her firma paragöz bir politika izliyor. Rockstar sadece kalitesini korudu. Ubisoft gibi elindeki tek seriyi öldürmedi. Doğru olanıda yaptı. Bu şekilde GTA serisinin sonu gelmez. Yapılacak daha çok fazla şey var.

mert_1925_

3.1.2015 12:02:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.
çok güzel anlatmışın kardeşim rockstar akıllı bir politikayla parayı kaldırdı gta 5'ten

luganoguz

3.1.2015 12:02:05

0
R* ın kaliteli yapması paragöz olduğu gerçeğini değiştirmez. Kendinizi kandırmayın.

StrangerLovely

3.1.2015 11:55:37

-4
Rokstar paragözse iey ne pekiii. Rokstar bizi sevdiği için oyun yapıyor para umrunda diğil.

BSC Misafiri

3.1.2015 11:50:05

0
Yüreğimize inmesin diyedir, ne olacak?

BATYUS

3.1.2015 11:45:56

0
Türkçe dil desteği de olsa keşke

BSC Misafiri

3.1.2015 11:38:34

-2
rockstar paragöz se ea :D :D

Misafiriz Hacıı

3.1.2015 11:34:26

+2
quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.
gelde bunu fanlara anlat şimdi.

IIWorldLifeII

3.1.2015 11:29:41

+8
tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.

emrebdt

3.1.2015 11:20:05

0
Ertelenseydi coktan ertelenirdi.optimizasyon da tam istediklerini yapamadilar galiba ondan belirleyemediler sistem gereksinimlerini.

huseyincarnege

3.1.2015 10:55:25

0
cıksın artıkda işalla optimizesi pclerde busefer iyidir gta4 gibi sorunlar olmasında:)

_GRKM_

3.1.2015 10:41:54

0
Bu işte Bir İş Var..Tamam Ertelenmedi Ama Ne Ön Siparişe Açtınız Ne de Bir Video Bir Resim Verdiniz..Ön Sipariş Olayı Kafamı kurcalıyor..Bence Oyun Ertelenecek..Ertelenirse de bu çok büyük ayıp olur pc kullanıcılarına..

Holy-Ghost

3.1.2015 10:34:17

0
işin garibi ön siparişte açılmadı normalde 3-4 ay önceden açarlar

WorstCrime

3.1.2015 10:25:24

-2
Adamsın Rockstar

Maestro725

3.1.2015 10:11:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.
Red dead serisi zaten konsola ozel seriydi cikarmicaklardi

Balbasur

3.1.2015 08:34:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret!
alıntı:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.

RD2 ne ki acaba?
sanırım red dead redemption

dingo egret!

3.1.2015 08:14:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.
RD2 ne ki acaba?

Nachtsicht93

3.1.2015 07:32:37

-2
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.
Açık açık sana "Rockstar Fanlığı" yaparak diyorumki paragöz dediğin firmayı EA veya Activision ile karşılaştır hatta ubisoft ile kim paragöz kim sanatkar belli olur.

Catimen

3.1.2015 07:11:43

-2
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.
Rockstar da paragöz firmaysa diğerleri ne oluyor. :D

tayfun34_4

3.1.2015 06:36:24

+7
ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.

mhasturk

3.1.2015 05:43:23

0
OS X platformuna gelecek mi?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız