Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 6'nın PC Sürümü Yamalandı


     Konsollardan sonra PC için de piyasaya çıkan Resident Evil 6'nın bu sürümü yamalandı. Steam'de yer alan bilgilere göre Resident Evil 6'nın bu yaması özellikle bazı kontrol sorunlarını çözüyormuş.
 
     Açıklamalarda co-op modda ortağımıza verilen emirlerin uygulanması ile ilgili sorunlar, Chris'in bölüm 5-3'teki Haos mücadelesindeki zorluk seviyesi sorununun yanı sıra Gamepad'lerle ilgili bazı sorunlar ve Jake'in 4-4 bölümündeki kapı açılma sorununun giderildiği vurgulanıyor.
 
    Bu yamayı Steam'i açtığınızda otomatik olarak indirebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
Dark Souls'un PC Sürümü Ne Kadar Sattı? PS3'ün 4.40 Güncellemesinde Donma Sorunu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

diverapo

27.6.2014 14:47:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ben böyle bir Remake'in efsane olacağını düşünmüyorum. İlk üç oyun zamanında güzeli. Diyelim ki adamlar yine de ilk üç oyunu remake yaptılar. Daha sonra ne yapacaklar? Bu oyunun ömrü doldu. Özellikle 5. ve 6. oyun, üstüne birde Operation Raccoon City RE serisinin sonunu hızlandırdı. Bu oyunun asıl sorunu tek merminin bile kıymetli olduğu, hesaplı kitaplı ilerlemenin şart olduğu oyun yapısını yok edip tamamen aksiyona dönmesi. Ne puzzle kaldı, ne atmosfer ne de gerginlik. Yani kamera açısıymış, TPS imiş, FPS imiş çok önemli değil artık. Aslında sizle tamamen aynı fikirdeyim. Sadece eski oyunların remake'inin seriye herhangi bir artı kazandıracağını zannetmiyorum. Edit: Bu nedir ya.. Benden önceki mesaj yüzünden konuyu yeni sanıp geçen seneden alıntı yapmışım.
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri resident evil 6 oyun kolu ile oynanırmı
Oynanır kardeşim, oynanır.

BSC Misafiri

27.6.2014 11:47:12

0
resident evil 6 oyun kolu ile oynanırmı

BSC Misafiri

24.4.2013 15:41:41

0
Resident Evil 6 (pc versiyon) , tamam oyun güzel ama o kamera nedir abi ya ? hayır adamı hareket mi ettircen ? kamerayı mı ayarlıycan ? yoksa zombilere durun aga iki dakika diyip kamerayı ayarladıktan sonra zombilerle ''cheese'' diyip resim mi çekincen ? Ne yaptımsada düzeltemiyoruz kamera ayarları çok kötü , ayrıca pc'de gamepad ile oynamak işkence...Bunlara bi ayar çekselerdi iyiydi ama nerde...!! Resident Evil hayranlığım Beşiktaş'a olan hayranlığım gibi...Ne kadar kötü olsada geçmişin hatrına severiz ya buda o misal oldu yeminleee :)

Jedi_masterr

13.4.2013 22:12:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Efsane olur
valla yenı nesılden umutluyum hacı yanı şu olayın hakıkaten yapılması gerekıyor..

iamburak

13.4.2013 21:50:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN Yahu koskoca capcomda re 1-2-3 u tps kamera acisinda remake olarak cikarsa daha cok kazanacaklarini dusunebilen biri yokmu acaba??
Efsane olur

Jedi_masterr

13.4.2013 21:16:31

+1
Yahu koskoca capcomda re 1-2-3 u tps kamera acisinda remake olarak cikarsa daha cok kazanacaklarini dusunebilen biri yokmu acaba??

thugs_life

13.4.2013 18:04:27

0
leon bu oyun için oynama sebebimdir tekmeleye tekmeleye gidiyoruz :)

aykut291

13.4.2013 15:44:50

-2
Hertarafını yamalasalar nolur şaka gibi oyun. oyunu anlatsam komedi kitabı çıkar. -Elinde dinamitlerle taramalı tüfekle sniperla gezen neyin ne olduğu belli olmayan saçmasapan düşman modelleri zombiden başka herşeye benziyolar -Hikaye desen zaten aynı tas aynı hamam her oyunda farklı bir virüs çıkıyo mübarek dünya bu hale gelmişken bukadar finansal desteği nasıl buluyolarda habire virüs çıkartabiliyolar demeden geçemiyo insan -Düşmanlara mübarek karete yapıyosun 2 tekmeyle dsüşmaları fırlatıyom başka hiçbişey kullanmama gerek yok. Ya çok rezalet bir oyun yani aksyon ollamsından şikayetci değilim aksyon olur kaliteli dersin ama oyunda kalite adına hiçbirşey yok. Oyunu yaparken kalite kavramını çıkarmışlar beyinlerinden oyun uncharted dinamiklerinden tutun herşey var her oyundan birazcık almışlar ortaya saçmasapan birşey çıkmış. Bu oyunu ilk 3 oyununu düşünüyorum bide bu oyuna bakıyorum yemin ediyorum içimden gülmek geliyo geldiği noktayı anlasanız sizde gülersiniz eminim buna

BlackBeasT

13.4.2013 13:14:19

0
Capcom RE2-3 ve Code:Veronica Remake ver. yeniden yapsan ya la walla Kickstarter başlat verelim parasını eski RE severler olarak, sen karışma ötesine Capcom...

_GRKM_

13.4.2013 11:04:49

0
Oyunu Komple Baştan Yapsınlar..Beş Para Etmez Bir oyun..!
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız