Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 6 için Yeni Oyun Modları

Resident Evil 6 oyuncular tarafından pek beğenilmemişti

     Capcom'dan yapılan açıklamaya göre Resident Evil 6 için 3 yeni oyun modu hazırlanıyor. Bu modların her biri Xbox Live'dan 320 puana satılacak. İsterseniz üç tanesi 720 puana da satın alabileceksiniz. Henüz bu modların Playstation 3 veya PC için yayınlanıp yayınlanmayacağı ise açıklanmadı. İşte açıklanan oyun modları ve özellikleri
 
      Predator:  2 ila 6 kişi olarak oynanabilecek bu modda bir kişi Ustanak rolünde olacak ve diğer insan oyunculara karşı savaşacak. İnsan oyuncuların görevi ise B.O.W hedeflerini durdurmak veya en azından bölüm bitene kadar hayatta kalmak olacak.
 
     Survivors: Klasik bir takım bazlı veya tek kişilik karşı karşıya savaştığımız mod. Bu modda öldürülürseniz o raund bitene kadar (tabi takım oyunları için geçerli) düşman karakterlerden biri haline geliyorsunuz, tabi bu haldeyken bir insanı öldürürseniz insan formunda tekrar diriliyorsunuz. Ayakta kalan son kişi veya takım ise kazanan oluyor.
 
      Onslaught: Bu modda ise arkadaşlarınızla karşılıklı olarak gelen düşman dalgalarına (zombilere vs) karşı koyuyorsunuz. Eğer düşmanlara karşı kombo yaparsanız arkadaşınıza karşı daha fazla zombi gönderiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
Netflix'i En Çok PS3 Sahipleri Kullanıyor Bioshock Infinite'in Kapağı ile Dalga Geçiliyor!

wumanzi373

5.12.2012 09:33:56

0
Paylaşım için teşekkürler!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız