Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Cars'ın Kariyer Moduna Yakından Bakın (Video)


       Project Cars'ın geliştirici ekibi Slightly Mad Studios, Project CARS'ın kariyer moduna odaklanan yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Videoda belirtildiği üzere oyunun kariyer modunda oyuncuyu sıkmayacak şekilde bir gerçekliğe önem gösterilmiş.
 
       Kariyer modunda istediğimiz düzeyden başlayabileceğiz. Örneğin direkt olarak Formula yarışlarında yer almak istiyorsak kariyer moduna girerken bu düzeyi seçebileceğiz. Bunun yanında bahsettiğimiz videoda oyunun menüsünü ve açılış sinematiğini görebilirsiniz. Project Cars'ın 2 Nisan'da çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Slightly Mad Studios PC PS3 Xbox 360 Wii U yarış oyunu araba yarışı project cars
Sony, PlayStation Kahramanlarını Bir Arada Toplamaya Hazırlanıyor Rapor: PS4 ve Xbox One için Yeni Bir Rock Band Oyunu Geliştiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.2.2015 11:24:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yine ertelenecek, bugları temizleyip biraz daha cilalıycaz, oyunculara en iyi yarış oyunu deneyimini sunmayı amaçlıyoruz diyecekler, 1 video 3-4 tane de resim yayınlayacaklar. Millet de yine biz sizi destekliyoruz, biz bekleriz deyip susacaklar. Bu adamlarda (tüm firmalar) böyle yapmaya devam edecekler.
Piyasada PC için TEK gerçekci yarış oyunu çıkıyor ve sen bunu eleştiriyorsun. Koca-devasa(!) Rockstar bile bir oyunu 6 ay erteliyorsa bu adamların 6 yıl ertelemeye hakkı var bence. Şu an bu oyun hiçbir oyunla kıyaslanamayacak kadar kaliteli.

BSC Misafiri

20.2.2015 10:10:44

-1
Yine ertelenecek, bugları temizleyip biraz daha cilalıycaz, oyunculara en iyi yarış oyunu deneyimini sunmayı amaçlıyoruz diyecekler, 1 video 3-4 tane de resim yayınlayacaklar. Millet de yine biz sizi destekliyoruz, biz bekleriz deyip susacaklar. Bu adamlarda (tüm firmalar) böyle yapmaya devam edecekler.

BSC Misafiri

20.2.2015 10:09:44

-1
Çok amatör bir studyo zaten zirt pirt erteleniyor. WD gibi balon, Shift gibi unutulan bir oyun olacak.

musAKka

20.2.2015 00:13:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea Videolarla oynadık oyunu zaten. Bu nedir arkadaş, bir oyun bu kadar mı ertelenir. Bundan önceki ertelemede bir kere daha ertelenirse bu oyunu satın almayacağım demiştim. Güle güle sana Project Cars. Bir oyunun tamamlanma süreci bu kadar zor tahmin edilmemeli. Biraz da oyuncuyu ciddiye almamaktır bu.
Videolara gerek yok, oyun kapalı beta aşamasında. Oyuncular sürekli oynayıp oyunun değişmesi gereken yerlerini geri bildirim olarak yapımcılara söylüyorlar ve yapımcılar da her geçen gün daha da güzelleştiriyorlar oyunu. Son sürümünde olumsuz bir sürpriz yaşamayacağımdan emin olduğum yegane oyunlardan biri Project Cars.

Galatas4ray

19.2.2015 23:01:08

-1
Ertelemeleri sorun değil bf4 gibi drive clup gibi yarım yamalak çıkmasın o yeter bana.Sorunsuz iyi bir şekilde çıksın.Ayrıca bencw en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu olucak gran turismo 7 çıksa dahi çöp çünkü gran turismoda araba sesleri hiç gerçekçi değil süpürge makinesi sesi gelio egsozdan.

strathmorea

19.2.2015 22:48:25

0
Videolarla oynadık oyunu zaten. Bu nedir arkadaş, bir oyun bu kadar mı ertelenir. Bundan önceki ertelemede bir kere daha ertelenirse bu oyunu satın almayacağım demiştim. Güle güle sana Project Cars. Bir oyunun tamamlanma süreci bu kadar zor tahmin edilmemeli. Biraz da oyuncuyu ciddiye almamaktır bu.

elessar26

19.2.2015 19:08:41

+1
birkaç resim video - bir erteleme haberi şeklinde döngü devam ediyor, bakalım ne zaman çıkacak?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project CARS ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
45 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız