Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paul McCartney, Destiny için Bestelediği Şarkıyı Single Olarak Piyasaya Sürecek

  
     Bungie'nin geliştiriciliğini yaptığı Destiny; oynanış, atmosfer ve hikaye gibi pek çok yönden oyuncuların başarılı bulduğu bir oyun. Bunların yanında Destiny'nin müzikleri de gerçekten etkileyici. Bildiğiniz gibi oyunun müzikleri Marty O'Donnell, ortağı Mike Salvatori ve eski The Beatles üyesi Paul McCartney tarafından besteleniyor.
 
      Bu isimler arasında McCartney, oyun için bestelediği müziği bu yılın sonlarına doğru single olarak piyasaya süreceğini açıkladı. Belirtilenlere göre McCartney'in bahsettiği şarkının ne olduğu,  nasıl bir tarza sahip olacağı veya vokal içerip içermeyeceği henüz bilinmiyor. Bunun yanında Destiny'nin müziklerinin Giles Martin'in yönetimi altında Abbey Road Studios'da kaydedildiği belirtiliyor.
 
      Dünyaca ünlü bir müzisyenler tarafından bestelenen Destiny müzik albümünün oyuncuları tatmin edeceğini düşünüyoruz. Paul McCartney'in bahsettiği single da şimdiden hem oyun severleri hem de müzik severleri heyecanlandırmış durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nytimes.com Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Dying Light'ın Gamescom 2014 Videosu Yayınlandı Tekken 7'nin İlk Yeni Karakteri Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız