Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradox, Kendi Oyunlarının PC'deki Korsan İndirilme Oranlarından Memnun


    Paradox Interactive senelerdir PC odaklı oyun geliştiren bir firma. En son Cities: Skylines ile beraber başarılı bir çıkış yapan ekipten korsanla ilgili bazı açıklamalar geldi. Shams Jorjani, firmanın PC'deki korsan oyunculuktan fazla şikayetçi olmadığını dile getirdi.
 
    Cities: Skylines'ın çıkış gününde korsan indirilme oranının %0 olduğunu belirten Jorjani, ikinci gün bu oranın %16'ya çıktığını söyledi. Yaptığı açıklamalarda Jorjani, "Her oyunda olduğu gibi Cities: Skylines'daki planımız da ücretsiz güncellemelerle oyuncuları Steam'e teşvik etmek olacak. Korsanla ilgili çare, süper bir hizmet sunmaktan geçiyor. Paradox olarak korsanla böyle başa çıkıyoruz. Hedefiniz, ücret ödeyen oyunculara mükemmel bir hizmet sunmak olmalı." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Life is Strange'in İkinci Bölümü İçin Tarih Verildi LA Cops, Eğlenceli Çıkış Videosuyla PC ve Xbox One Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

12.4.2015 20:27:53

0
haberı yanlıs algılamıssın

BSC Misafiri

18.3.2015 10:51:54

0
Bu ülkede orjinal oyun lükstür kabul edin. Ve araba örneği berenlerde araba çalmak, korsan oyun oynamak kadar kolay ve tehlikesiz olsaydı otomotiv sektörü çökerdi. Bende işe başlamadan önce korsan oynuyordum. Zaten üniversite öncesi ne bir konsolum nede adam akıllı bir bilgisayarım vardı. Üniversiteye geçince sağolsun peder fena olmayan bir laptop aldı binbir zahmetle. Ailemin durumu iyi olmadığı için bana harçlık gönderemiyorlardı, bu yüzden koskoca bir ay öğrenci kredisi ve en fazla gönderilen 50 - 100 lira ile geçiniyordum. Şimdi kimse çıkıp para biriktireydin demesin. Durum bu yani. Ama meseleğe başladığım da tüm oyunları orjinal almaya başladım. Orası ayrı. Bazılarının elinde son model iphone, pahallı saatler ve her gün harcanan o kadar paraya tağmen "öğrenciyim, para yok" demesin.

thugs_life

17.3.2015 12:05:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis.

Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D

Valla bende gecenlerde bir evi gozetliyordum, sahipleri evden cikar cikmaz 1 dakika sonra iceri girdim, ne bulduysam cebe indirdim. Biraz ugrastim ama degdi. Simdide baska bir evi gozume kestirdim,bu ayki hirsizlik kotami doldurmam umarim. (oh mis)

Ama siz siz olun baskasinin malini, hakkini calmayin, dedigimi yapin yaptigimi yapmayin :D
helal sana, bu memleketin vatandaşı artık alıştı hırsızlığa, kendi yapmasa bir garip hissediyor, polis bile hırsızın peşine düşmüyor ki en ufağından kimse hakkını aramaya başlamasın en büyüğü rahat etsin.

BSC Misafiri

17.3.2015 11:43:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri abi iyi diyonuz güzel diyonuzda para yok hani para olsa canımı veririm yani ama para yok öğrenci adamız sonuçta para yok biriktiriyim desen başka bir yerden para gelmiyo hani gelse biriktircez
gereksiz bir dünya kadar şeye para bulursunuz ama.

BSC Misafiri

17.3.2015 11:43:53

0
bu bsc ekibinide anlamıyorum. Paran yoktur anlarız korsan oynarsın diyorlar. Sonra ver ama parasını ddiyorlar olunca. Çal ama para olunca getir demek gibi bir şey hırsıza. herkes için geçerli değil tabiki. Para yoksa oyunda yok kardeşim. hırsızlık hırsızlıktır !

senjido

16.3.2015 17:33:37

0
Paradox'u severim hep ilginç sıradışı oyunlar yapıyorlar. çok yetenekli bir firma. magicka da bunlardan biri

letingo

16.3.2015 13:06:41

+1
Adamlar oyunu yüksek fiyattan satıyor diye korsan indirmenin mantığı nedir arkadaş? Bir araba görürsün. Yüksek fiyatlı diye alamazsın. O zaman çalman mı gerekir? Hayır! Ya parasını verir alırsın, ya da almazsın. Bu kadar basit aslında. Tamam, almak istersin ama alamadıktan sonra yapacak birşey yoktur. Oyun pahalıysa, ek paketleri çok para gerektiriyorsa almazsın. Oynamak zorunda değilsin. Oynamak istiyorsan alırsın. Bir emek var orda. Ayrıca geliştiriciler insanlık adına, millet eğlensin diye yapmıyorlar bu işi. Adamların aileleri var, hayatları var. Para gerekiyor, çalışıyorlar. Ne kadar çok kâr getirirse bi fikir, bir yöntem; ona başvuruyorlar. Korsana neden izin veriyorlar? Çünkü reklam oluyor onlar için. Ben şahsen eskiden deli gibi korsan oyun ve yazılım indirirdim. Fakat stem platformunun kolaylıklarını, orjinal oyunun getirdiği rahatlığı görünce elimdeki tüm arşivi sildim. Windows'um, antivirüs ve bakım yazılımlarım, oyunlarım orjinal. Ben öğrenciyim. Bi gelirim yok. Elimde kalan 3-5 lirayla oyunlar indirime girince alıyorum. Ayrıca forumda enpara kart konusunuda gördüm. Bikaç soru sordum yardımcı oldular bana arkadaşlar. Enpara kartıda aldım. Şimdi indirim üstüne indirimle oyun alıyorum mis gibi. Aldığım oyunlarda beni bayağa oyalıyor. Ayrıca önceden korsan oynadığım oyunlarıda şimdi indirime girdikçe alıyorum. Evet benimde hoşuma gitmiyor her bir içeriğin parayla satılması. Evet, ben de sizler gibi öğrenciyim, gelirim yok. Fakat ben bunları bahane etmiyorum. Param yoksa, hoşuma gitmiyorsa almıyorum. Oyunu almadan öncede bisüre inceliyorum, haberleri takip ediyorum. Oynanış videolarına bakıyorum. Emin olun, para ile alıyorsanız, bazı şeyler değişiyor. Sadece alınan güncellemeler ve sosyal imkanlar filan demiyorum. Siz bi oyuna para veriyorsanız, o oyunda sunulan herşeyi dibine kadar sömürüyorsunuz. Bu da farkında olmadan korsan oynarken kaçırdığınız ve ya göz ardı ettiğiniz içerikleri görmenizi, daha çok keyif almanızı sağlıyor. Son kez daha söylüyorum. Ben de sizler gibi öğrenciyim. Ben de ek içeriklerin ücretli satılmasını sevmiyorum. Fakat buna rağmen alacağımı alıyorum, alamayacağımı istek listesinde tutup, indirime girince enpara kartımla ekstra indirim yakalayarak alıyorum. Zahmetli bir iş değil dediklerim. Uğraşamam diye düşünmeyin. Zira, korsan oyunla uğraşmaktan daha az vakit harcıyor ve değiyor.

BSC Misafiri

16.3.2015 10:55:02

-1
abi iyi diyonuz güzel diyonuzda para yok hani para olsa canımı veririm yani ama para yok öğrenci adamız sonuçta para yok biriktiriyim desen başka bir yerden para gelmiyo hani gelse biriktircez

BSC Misafiri

16.3.2015 10:54:13

+1
Korsan oyun indirmek için bahane hep uydurulur. Sanki 1 liradan satsa korsan indirilmeyecekmiş gibi laf ediliyor burada.

KaptanKenway

16.3.2015 01:25:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: PSBoy
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

alıntı:

Orijinalden alıntı: hayansame

alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis.

Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D

Valla bende gecenlerde bir evi gozetliyordum, sahipleri evden cikar cikmaz 1 dakika sonra iceri girdim, ne bulduysam cebe indirdim. Biraz ugrastim ama degdi. Simdide baska bir evi gozume kestirdim,bu ayki hirsizlik kotami doldurmam umarim. (oh mis)

Ama siz siz olun baskasinin malini, hakkini calmayin, dedigimi yapin yaptigimi yapmayin :D


Bu hırsızlık değil sadece para vermemek, sen veriyosan o ayrı gördüğün gibi yaptığım yorumdada para verenlere birşey demedim, dememde saygı duyarım. Siz vereceksiniz ki hem biz hemde siz oynayalım dimi ? Boş boş yorum yapmada git kumda falan oyna.


Senin dediğin ben s*çmıyorum kaka çıkartıyorum demekle aynı şey yalnız
Olay bu değil ; olay para verilecek oyun var, verilmeyecek oyun var. This war of mine para verirsin, destekde veriyor çocuklara falan buna verirsin, The Witcher bu oyunada para verirsin, adamlar ücretsiz DLC verir eyvallah. Ama The Sims gibi bütün özellikleri açmak için farklı farklı DLC'lere para verirsen bu olmaz, o zaman derim ki "sen parayı haketmiyorsun al sana korsan" bu hakeder. Hakedene yapıcaksın, haketmeyene yapmıcaksın. Örn. Ubisoft bu satış sisteminde giderse ben ondan daha çok korsan oyun indirir oynarım. Adam gibi Prince of Persia çıkarana kadar Ubisoft oyunlarını korsan oynamaya devam. Böyle adamlara ne yapsan az, olay bu yani.

emrahcey

15.3.2015 20:57:17

0
Şahsıma münasır Payday 2 den örnek vererek başlamak istiyorum. Oyun indirime girdiğinde neredeyse bedava sayılacak bir fiyata satın aldım. Ardından HumbleBundle da verilen ücretsiz DLC harici oyunun DLC'leri o kadar indirime girdi satın almadım. Unutmayın DLC ye göstereceğiz ilgilide Oyun yapımcılarını DLC 'ye teşvik ediyor. Rome 2 TW bütün DLC lerini satın almama rağmen ana oyunun dışında DLC ile gelen campaign lerinde doğru dürüst oynamadım. Attila TW yi de satın almadım ciddi bir indirim gelmeden almayı düşünmüyorum. Bir diğer örneğim Titanfall ve Battlefield 4 her iki oyununda ana oyunlarını satın aldım. DLC lerini satın almadım, Zaten Titafall DLC - harita paketleri ücretsiz dağıtıldı.

Master_Evil

15.3.2015 18:44:35

0
şu oyuna bir de biz bakalım

kiralik kettle

15.3.2015 18:39:28

+1
Paradox'u tanımayanlar doluşmuş. Kendilerini böyle kullanıcı dostu, yapımcı dostu bir firma gibi göstermeyi çok severler ama EA kadar Ubisoft kadar varlar kendi çaplarında.

hayansame

15.3.2015 18:30:55

+1
Hocam strateji tarzina olan ilgi ve tutumunuzu az cok biliyorum. O yuzden strateji turuyle ilgili goruslerinizi saygiylla dinlerim ama ne kadar strateji turu can cekismiyor desenizde, ben saydiginiz oyunlarin yeterli sayida ve cesitte oldugunu dusunmuyorum. Ozellikle kendi adima konusacak olursam suan cikan cikacak cogu strateji oyunun en buyuk eksisi isledigi tema oluyor. Company of herosu pek sevmiyorm mesela, sebebi surekli savasiyorsunuz, en buyuk savunma bile saldirmakla oluyor. Ben daha cok ekonomiyle yada siyasetle teknolojik gelismelerin getirdigi ustunlukle kazanilan stratejileri seviyorum. Yada sadece ekip bicmeliyim, oradaki doga guzellikleriyle, kurdugum kasaba sehirle beraber yasayip gidecegim. Mesela settlers 6ve7 harikkaydi bu yonde. Tabi siz daha onceki settlerslarida biliyorsunuz. Anno serisi. En son oynadigim ve gec tanistigim railroad tycoon inanilmaz bir oyunmus, mest olmustum. Offworld trading company guzele benziyor ama isledigi tema(uzay,yada alternatif bir evren) umarim hosuma gider. Genellikle temasini begenmiyorm. Onereceginiz yeni eski strateji oyunlari varsa beklerim hocam. Iyi gunler

fenah2007

15.3.2015 18:20:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mhakannn Korsan kullanımın tamamen hırsızlık olduğuna inanmıyorum ben. Eğer bir ürün değerinin 5 katı fiyata satılıyorsa onu almak mantıksız. Ayrıca onlarca lira verip AC:Unity gibi saygısızlık derecesinde hatalarla dolu oyunu almak da mantıksız. Oyunu aldıktan sonra ihtiyaç olan şeylere ekstra para ödeyeceksen o oyunu almak da mantık dışı.(Sims)

Eğer kaliteli sayılabilecek oyunlarda fiyat politikasında düzeltme yapmıyorlarsa ben de online oynamaktan vazgeçerek korsana yönelirim. Sadece ülkemiz için değil, dünya genelinde oyun fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir gecede bitirebilecekleri bir oyuna en fazla 10 TL vermeliler ve oyunlar oynanış süreleri ve içeriklerine göre maks. 50 TL civarında satılmalı bana göre. Tabi bu benim görüşümdür.

Cities oyunu için söylemiyorum, gerçekten iyi mod desteği ve hataları düzelten güncellemeleri varsa makul fiyattan orijinal alabilir. Veya Witcher gibi fiyat politikası uygulayan oyunlar olursa onlar da alınabilir. Kimse benden tek gecede bitireceğim oyuna 100 - 150 TL vermemi beklemesin.
Hocam dediklerinize katiliyorum. Asla korsani desteklemem ama bazi firmalar kasiniyor. Verilen ornekte dogru. Sims serisi hic bir zaman orjinal edinmedim, edinmemde. Butun dlc ler ile beraber Sims 3 suan guncel steam fiyati 794 lira. Sims 4 keza zaten pahali ve sims 3 un cok gerisinde bir oyun. Bole firmalar korsani hakediyor. Gel gelelim 50 liraya on siparis ile cities skylinesi aldim oyunu ciktigi gunden buyana hergun oynuyorum. Asiri keyifli. Kac kez sehir degistirdim isleri rayina oturtmak icin. Su kadar gunde bile oyun parasinin karsiligini layikla verdi. Kaldiki oyun uzun soluklu ve yapimcida yeniliklerin mujdesini veriyor ustelik ucret beklemeden. Bunu yapan firmalar nadirdir ve oyunlarini korsan oynayanlar gercekten emek hirsizligi yapiyordur. Cd Project ve Paradox gibi firmalarin cogalmasi tum oyuncularin dilegi.

Wayward Son

15.3.2015 16:44:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: DdrizztT

Bence adam tezinin bir kısmında haklı.Strateji türü yüzde 90-95 pc ye aittir.Az farenin aşağıya insen korsan oynamakla ovunen bir "....." gorursun (nasıl doldurmak ıstıyorsanız doldurun).Strateji türü yok olmadı ama buyuk darbe yedi.Bunun tek sebebi korsan oyunculuk değil riskli bir tür olması.(Demosu cıkmayan oyunları deneme amaclı korsan oynayan arkadası ayrı tutuyorum benım zıhnıyetımde aynı).Paradox oyunları , total war oyunları , city interactive oyunları hala direniyor ve hepsi de cok ayrı bir olay.İnşallah bu kaleler hep devam eder de fps coplugunde nefes alabılecegımız bir sıgınak olur.
Hocam bence strateji türü hiç te öyle can çekişiyor falan değil. Grey Goo, Offworld Trading Company gibi 2 tane çok sağlam bağımsız yapım geldi. Grey Goo, eski C&C havasında çok başarılı bir yapım. OTC'de ise savaş yok, ekonomi ile ayakta kalmaya çalışıyorsun. Farklı bir konsept. Starcraft var, malumunuz. Civilization V & Beyond Earth, Sid Meier's: Starships, Total War serisi, Europa Universalis IV, Crusader Kings 2 gibi oyunlar zaten şu an en çok bilinenler. Endless Legend ve Space ikilisini pek oyuncu bilmez. Dibine kadar 4X'tir bu oyunlar. Galactic Civilizations 3 gerçeğini de unutmayalım. Tropico 5 çok beğendim mesela. Yeni Settlers geliyor. Stonehearth ve Hearthlands diye iki güzel oyun daha sayabilirim. Banner Saga, Homeworld Remastered Collection, Blackguards... Liste uzar gider yani. Cities: Skylines ise şu aralar en çok içimin gittiği oyun, ödemelerin çokluğundan satın almıyorum henüz. Bir boşluk yakalayıp alacağım çünkü oyun ciddi ciddi kusursuza yakın.

Firaristt

15.3.2015 16:02:45

0
Adamlar işi biliyor. Helal olsun.

michael01

15.3.2015 15:02:53

0
Hala korsan oyunu savunan alınan alınsın veletler gelmiş yine yok şöyle yok böyle diyor.İleride bir şey satarsanız sizin malınızdan biri para vermeden alınca hoop para ver demeyin.Adam sadece para vermemiş oluyor.Çalmıyor sonuçta.Bedavaya aldı onu.

PSBoy

15.3.2015 14:04:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway
alıntı:

Orijinalden alıntı: hayansame

alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis.

Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D

Valla bende gecenlerde bir evi gozetliyordum, sahipleri evden cikar cikmaz 1 dakika sonra iceri girdim, ne bulduysam cebe indirdim. Biraz ugrastim ama degdi. Simdide baska bir evi gozume kestirdim,bu ayki hirsizlik kotami doldurmam umarim. (oh mis)

Ama siz siz olun baskasinin malini, hakkini calmayin, dedigimi yapin yaptigimi yapmayin :D


Bu hırsızlık değil sadece para vermemek, sen veriyosan o ayrı gördüğün gibi yaptığım yorumdada para verenlere birşey demedim, dememde saygı duyarım. Siz vereceksiniz ki hem biz hemde siz oynayalım dimi ? Boş boş yorum yapmada git kumda falan oyna.
Senin dediğin ben s*çmıyorum kaka çıkartıyorum demekle aynı şey yalnız

hayansame

15.3.2015 13:50:22

+2
Eger oyun mantik disi cok fazla unsur yada cok fazla hata iceriyorsa. Siz zaten o oyunu oynamazsiniz. Ama bu oyun hatali ve haksiz kazanc sagliyor diye kusur bulup korsan indirmeyi kendi kendinize hakli buluyorsaniz bir sey diyemem. Halkimiz kendini iyi hissetmek icin onlarca sebeb bulabilir.

2K

15.3.2015 13:42:39

+2
Paradox diğer firmalara göre küçük bir firma ama oyunları hep belli bir kalitenin üstünde oluyor ve oyuncular ile iletişimi üst seviyede olan bir firma. Yeni çıkan oyunlarını henüz oynamadım ama sanırım Sim City den beklediğimiz ve bulamadığımız her şeyi yapmışlar. Bu arada DLC'lerin çok olması ve pahalı olması korsan kullanımını için bir bahane değil olamazda eğer pahalı geliyorsa almayacaksınız bu kadar basit. Örneğin ben Payday 2 çok seviyorum ama tüm DLC'lerini almak için indirim bekliyordum, indirim geldi ama indirimli hali bile 60 TL gibi bir tutar tutuyordu ve satın almadım. Oyuncuların yakınabileceği tek şey Steam de hiç bir zaman olmasa da Origin ve özellike uPLay platformlarında başımıza gelen save'lerin silinmesi, tek kişilik oyunu bile bağlanamama olabilir ki zaten korsan kullanana adamın bunlardan haberi bile yok. Humble Bundle'ın verdiği 1 dolarlık oyunu bile forumda dilenen, isteyen adamlar çıkıyor bu adam zaten yok DLC'leri çok yok oyun sorunlu diye düşünmez bile.

hayansame

15.3.2015 13:39:56

0
Dediginiz gibi bir cok kavrami idrak edememis... Bu cumleleri kuran kisi (@kaptankenway) 17, 18 yasindan buyuk degildir umarim. Yoksa vahim bir durum. En cok yakindigim konu site yonetimi... Hala bu tur arsiz mesajlara, sert bir yaptirim uygulamamasi. Forumun kalitesini hic onemsememeleri.

mhakannn

15.3.2015 13:38:59

-1
Korsan kullanımın tamamen hırsızlık olduğuna inanmıyorum ben. Eğer bir ürün değerinin 5 katı fiyata satılıyorsa onu almak mantıksız. Ayrıca onlarca lira verip AC:Unity gibi saygısızlık derecesinde hatalarla dolu oyunu almak da mantıksız. Oyunu aldıktan sonra ihtiyaç olan şeylere ekstra para ödeyeceksen o oyunu almak da mantık dışı.(Sims) Eğer kaliteli sayılabilecek oyunlarda fiyat politikasında düzeltme yapmıyorlarsa ben de online oynamaktan vazgeçerek korsana yönelirim. Sadece ülkemiz için değil, dünya genelinde oyun fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir gecede bitirebilecekleri bir oyuna en fazla 10 TL vermeliler ve oyunlar oynanış süreleri ve içeriklerine göre maks. 50 TL civarında satılmalı bana göre. Tabi bu benim görüşümdür. Cities oyunu için söylemiyorum, gerçekten iyi mod desteği ve hataları düzelten güncellemeleri varsa makul fiyattan orijinal alabilir. Veya Witcher gibi fiyat politikası uygulayan oyunlar olursa onlar da alınabilir. Kimse benden tek gecede bitireceğim oyuna 100 - 150 TL vermemi beklemesin.

Frozen Grenadier

15.3.2015 13:31:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: weNM
alıntı:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier

Düzeltiyorum, "Hedefimiz ücret ödeyen oyuncuları olabildiğince fazla sağmak"


Adamlar ücretsiz update yayınlayacağız diyor. Bu neyin kafası? Biz sürekli update yayınlayacağımız için torrenttaki insanlar bir süreden sonra takip edemeyecek hale gelecek ve oyunu parayla satın alan oyunculara çok daha iyi bir deneyim yaşatacaklarını söylüyor adam. Sen nasıl böyle bir şey anladın?!
paradox un diğer oyunlarının dlc lerine bak bakalım oyun 50 tl ise dlc ler 300tl

MadSlinger

15.3.2015 12:38:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway
alıntı:

Orijinalden alıntı: hayansame

alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis.

Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D

Valla bende gecenlerde bir evi gozetliyordum, sahipleri evden cikar cikmaz 1 dakika sonra iceri girdim, ne bulduysam cebe indirdim. Biraz ugrastim ama degdi. Simdide baska bir evi gozume kestirdim,bu ayki hirsizlik kotami doldurmam umarim. (oh mis)

Ama siz siz olun baskasinin malini, hakkini calmayin, dedigimi yapin yaptigimi yapmayin :D


Bu hırsızlık değil sadece para vermemek, sen veriyosan o ayrı gördüğün gibi yaptığım yorumdada para verenlere birşey demedim, dememde saygı duyarım. Siz vereceksiniz ki hem biz hemde siz oynayalım dimi ? Boş boş yorum yapmada git kumda falan oyna.
Hem ailesi terbiye vermemiş, insanlara nasıl hitap edeceğini bilmiyor. Hem de hırsızlık olaylarını anlayabilecek kadar olgunlaşmamış arkadaş. Kendi haline bırakın belki gider kumda falan oynar. ^_^

hayansame

15.3.2015 11:56:53

+2
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Bu hırsızlık değil sadece para vermemek, sen veriyosan o ayrı gördüğün gibi yaptığım yorumdada para verenlere birşey demedim, dememde saygı duyarım. Siz vereceksiniz ki hem biz hemde siz oynayalım dimi ? Boş boş yorum yapmada git kumda falan oyna.
Ben hayatimdan bir kesit paylastim sadece. (ayni senin yaptigin gibi) Bende hirsizlik yapmiyorumki, sadece ortak yanlarimizdan bahsettim, bende senin gibi para vermiyorum. Onun yerine gidip bir baskasinin evinden ,gozunun onunde yada hic farkettirmeden cebinden, cantasindan degerli seyleri alip kendim kullaniyorum. Mesela gecenlerde cok luks bir vilyadan rolex saat aldim hic para vermeden hemde...(ooh miss) Ama sen saate para veriyorsan o ayri.Saygi duyarim. Bende ayni senin gibi ögüt verdim, emek harcayanlarin hakkini vermek gerekiyor. Forum halkindan ozurdileyerek su kustahca yorumu yapacagim,simdiden affedin beni. Oyuna para verenler olacakki , hem siz hemde biz (korsancilar) oynayalim degilmi? Ozur dilerim edebsiz,kustahca bir cumle oldu...

There goes your life

15.3.2015 11:41:24

-4
4 Yıldır steam kullanıyorum cs go ve dotadan başka oyun sattıklarını yeni öğrendim valla

ankara

15.3.2015 10:39:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Son zamanlarda Steam'deki strateji oyunu artışına hiç baktın mı güzeller güzeli? Bir sürü bağımsız firma çatır çatır strateji oyunu çıkartıyor. Trollün de kalitelisini severiz, böylesini değil.
Headshot

S.T.A.L.K.E.R.

15.3.2015 05:20:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier Düzeltiyorum, "Hedefimiz ücret ödeyen oyuncuları olabildiğince fazla sağmak"
harbi ileri zekalı

KaptanKenway

15.3.2015 05:09:18

-2
quote:

Orijinalden alıntı: kartanx
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis.

Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D


bende aynısı yapıomda witcher 3 gibi bi oyunu korsan oynamak cd projekte hakare olur ilk orjinal oyunum olcak ztn 58 tl
Valla şöyle hiç arkama dönüp bakmadan para vereceğim tek oyun sanırım ; Uncharted 4. Bize gerçek "yeni nesil" oyununu taddıracak oyunlar arasında gösterebiliriz. Ama bekleyip görücez daha yapımı bitmedi nede olsa.

KaptanKenway

15.3.2015 05:07:32

-5
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame
alıntı:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis.

Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D

Valla bende gecenlerde bir evi gozetliyordum, sahipleri evden cikar cikmaz 1 dakika sonra iceri girdim, ne bulduysam cebe indirdim. Biraz ugrastim ama degdi. Simdide baska bir evi gozume kestirdim,bu ayki hirsizlik kotami doldurmam umarim. (oh mis)

Ama siz siz olun baskasinin malini, hakkini calmayin, dedigimi yapin yaptigimi yapmayin :D
Bu hırsızlık değil sadece para vermemek, sen veriyosan o ayrı gördüğün gibi yaptığım yorumdada para verenlere birşey demedim, dememde saygı duyarım. Siz vereceksiniz ki hem biz hemde siz oynayalım dimi ? Boş boş yorum yapmada git kumda falan oyna.

hayansame

15.3.2015 03:30:25

+2
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis. Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D
Valla bende gecenlerde bir evi gozetliyordum, sahipleri evden cikar cikmaz 1 dakika sonra iceri girdim, ne bulduysam cebe indirdim. Biraz ugrastim ama degdi. Simdide baska bir evi gozume kestirdim,bu ayki hirsizlik kotami doldurmam umarim. (oh mis) Ama siz siz olun baskasinin malini, hakkini calmayin, dedigimi yapin yaptigimi yapmayin :D

kav1nsky

15.3.2015 01:46:55

0
Europa Universalis IV'ün kendisi 60 lira, tüm dlcleri 130 lira. Böyle kaliteli hizmet olmaz, aksine korsana yönlendirir. Crusader Kings de çok farklı değil. Umarım Cities'de böyle çılgınca bir DLC anlayışı benimsemezler. Dedikleri ile yaptıkları tutmuyor çünkü.

DdrizztT

15.3.2015 00:34:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: ardaq

strateji türünü korsan pcciler bitirdi. şimdi bu firma strateji dünyasının kalesi gibi birşey. çoğu oyunu orjinal olarak vardır oynamadıklarım olsa bile.


Son zamanlarda Steam'deki strateji oyunu artışına hiç baktın mı güzeller güzeli? Bir sürü bağımsız firma çatır çatır strateji oyunu çıkartıyor.

Trollün de kalitelisini severiz, böylesini değil.
Bence adam tezinin bir kısmında haklı.Strateji türü yüzde 90-95 pc ye aittir.Az farenin aşağıya insen korsan oynamakla ovunen bir "....." gorursun (nasıl doldurmak ıstıyorsanız doldurun).Strateji türü yok olmadı ama buyuk darbe yedi.Bunun tek sebebi korsan oyunculuk değil riskli bir tür olması.(Demosu cıkmayan oyunları deneme amaclı korsan oynayan arkadası ayrı tutuyorum benım zıhnıyetımde aynı).Paradox oyunları , total war oyunları , city interactive oyunları hala direniyor ve hepsi de cok ayrı bir olay.İnşallah bu kaleler hep devam eder de fps coplugunde nefes alabılecegımız bir sıgınak olur.

Wayward Son

15.3.2015 00:05:21

+3
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq strateji türünü korsan pcciler bitirdi. şimdi bu firma strateji dünyasının kalesi gibi birşey. çoğu oyunu orjinal olarak vardır oynamadıklarım olsa bile.
Son zamanlarda Steam'deki strateji oyunu artışına hiç baktın mı güzeller güzeli? Bir sürü bağımsız firma çatır çatır strateji oyunu çıkartıyor. Trollün de kalitelisini severiz, böylesini değil.

natrak

14.3.2015 19:30:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis.

Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D
bende aynısı yapıomda witcher 3 gibi bi oyunu korsan oynamak cd projekte hakare olur ilk orjinal oyunum olcak ztn 58 tl

RealArek

14.3.2015 18:56:17

+2
Ubisoft ve EA bakıp utansınlar.

Zoginet

14.3.2015 18:20:42

+4
Ben demosu olmayan oyunları önce korsan indirip deniyorum beğenirsem satın alıyorum. Hatta çok önceleri korsan oynadığım oyunları bile birdaha oynamayacağım halde orjinal aldım ki adamların hakkını yemiyeyim. Sonuçta emek var ve ortaya çıkardıkları zor bir iş. O yüzden korsan oynarken onların emeğini çaldığınızı unutmayın. Geç oynayın geç alın indirimle alın kampanya bekleyin ama orjinal alın mutlaka.

KaptanKenway

14.3.2015 18:04:13

-7
Valla bana farketmiyor korsan indireceğim zaman oyunun resmi çıkışından 1 dakika sonra indiriyorum hangi oyun olursa olsun. Biraz geç oldu ama dün indirdim AC : Rogue, şimdide bunu indiricem oh mis. Ama oyunu parayla alın derim tabi, dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D

weNM

14.3.2015 18:03:48

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier Düzeltiyorum, "Hedefimiz ücret ödeyen oyuncuları olabildiğince fazla sağmak"
Adamlar ücretsiz update yayınlayacağız diyor. Bu neyin kafası? Biz sürekli update yayınlayacağımız için torrenttaki insanlar bir süreden sonra takip edemeyecek hale gelecek ve oyunu parayla satın alan oyunculara çok daha iyi bir deneyim yaşatacaklarını söylüyor adam. Sen nasıl böyle bir şey anladın?!

Frozen Grenadier

14.3.2015 18:02:07

-12
Düzeltiyorum, "Hedefimiz ücret ödeyen oyuncuları olabildiğince fazla sağmak"

EyesNight

14.3.2015 17:32:55

+5
Sunulan güncellemer paralı ve dlc lerle dolu bir oyun olunca otomatikmen adam korsana yöneliyor haklı mı haksızmı tartışmaya gayet açık bir konu ama güncellemeler ve dlcler ücretsiz sunulursa neden orijinal oyuna insanlar hayır desin

mlkvr

14.3.2015 17:09:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Basollo.Bianchi Şimdi EA maxis i kapattığına pişman olmuştur :p Son Simcity yi satış hemde puanlar olarak ezecek bir oyun. Hep derdik Cities SimSity yi ezecek diye ama hep hadi ordan der gülerlerdi bakın noldu son gülen iyi güler :D :D
aynen öyle hatta cities xl bile onları ezebilecek bir oyundu şimdi skylinesla tamamen bitirdiler işi hala almayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

mehmet4428

14.3.2015 17:07:04

+2
İşte böyle düşünen firmalar az olduğundan korsan oyun yaygın fakat kaliteli hizmet verseler her firma oyunları alanlara oyunları aldıktan sonra verecekleri içerikler v.s her şeyi güzel bir biçimde sunsa kimse orijinal oyuna hayır demez ama adamlar bir çıkarıyor oyunu ilk günden sorunlar, buglar, performans düşüşleri v.s insanı deli ediyorlar verilen paraya yazık oluyor gerçekten. Adam akıllı işler yapılsa aslında korsan oyunculuk çok azalacaktır.

EyesNight

14.3.2015 17:03:37

+2
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq strateji türünü korsan pcciler bitirdi. şimdi bu firma strateji dünyasının kalesi gibi birşey. çoğu oyunu orjinal olarak vardır oynamadıklarım olsa bile.
Genelle yapmayın lütfen herkese hakaret eder gibi

Basollo.Bianchi

14.3.2015 16:50:14

+2
Şimdi EA maxis i kapattığına pişman olmuştur :p Son Simcity yi satış hemde puanlar olarak ezecek bir oyun. Hep derdik Cities SimSity yi ezecek diye ama hep hadi ordan der gülerlerdi bakın noldu son gülen iyi güler :D :D

MytHnfr

14.3.2015 16:44:40

+3
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq strateji türünü korsan pcciler bitirdi. şimdi bu firma strateji dünyasının kalesi gibi birşey. çoğu oyunu orjinal olarak vardır oynamadıklarım olsa bile.
Ben öyle düşünmüyorum strateji türünü xbox 360 ve ps3 ile yükselişe geçen shooter oyunlarına olan heves bitirdi.

michael01

14.3.2015 16:34:32

+2
Adamlar 10 numara oyun yapmış helal olsun.50 liraya şehir kurma oyunu sevenler kaçırmasın.Ayrıca torrent indirip steamden modların linkini isteyenler türedi.Orjinal al 10 numara modlarla zevkini çıkar oyunun.

ardaq

14.3.2015 16:33:53

-7
strateji türünü korsan pcciler bitirdi. şimdi bu firma strateji dünyasının kalesi gibi birşey. çoğu oyunu orjinal olarak vardır oynamadıklarım olsa bile.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız