Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord'den 35 Dakikalık Video!

 
     Dünya çapında büyük heyecanla beklenen Türk yapımı Mount & Blade II: Bannerlord için bu haftasonu PC Gamer'dan 35 dakikalık bir video yayınlandı. Video geliştirilen karakter oluşturma detayları, savaş, hizipler ve dahasını, oyunu büyük heyecanla bekleyenlere sunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
The Division'da 15 Saatte Son Seviyeye Geldi Doom'dan Aksiyon Dolu Multiplayer Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deliliktir

28.3.2016 23:47:06

0
Viking Conquest veya Brytenwalda'yy oynamadyn sanyrsam. Orada bu bahsetti?im görevlere odaklanarak oynasan bile baya?y uzun sürüyor. With Fire&Sword'daki özel görevler gibi. Öte yandan son kale kaldy?ynda açylacak kale olayy baya?yantykly Taleworlda forumlarynda belirtilebilir aslynda.

BSC Misafiri

12.3.2016 03:02:05

0
ısrarla çok şeyin değiştiğini her şeyin farklı olduğunu ve oyunun daha çıkmadığını savunarak oyunun bir önceki mount and blade den 1 gıdım bile ileri gidememiş olduğunu kabullenemeyenleri oyun milliyetçiliğini bırakıp adam gibi düşünmeye davet ediyorum, kimisinin tek derdi oyunu yapanların türk menşeili olması. objektif olun, şu videolar oyunda nelerin değiştiğini bize göstermek için çıkartılıyor ve oyunda hiçbir şey değişmemiş. sadece "mount and blade warbrand hd edition" olmuş, bana dövüş animasyonlarını göster kardeş? hala 1-1 aynı şekilde vuruyoruz sallıyoruz o efektleri bile aynı. kan animasyonu ölme animasyonu bile aynı. dünyanın çılgınlar gibi beklediği falan da yok, milllet şu saydıklarımı bekliyordu herkes aynı şeyi söylüyor, ucuzu kaçmışlar basit bir oyun modu gibi olmuş. 2. oyun demeye bin şahit ister.

emrebdt

12.3.2016 02:53:37

+1
Yani mantık aramadım kılıç konusunda fark etmez zaten o detay. Haklısın önemli detay ve bundan haberim yoktu.Bana göre oyuna bir süre amaç katıcak çünkü zorunlu olmayan ve en önemlisi ana görev demişsin.Ana görev olunca aynı zamanda zorunlu da olmayınca sayısı az olucaktır ve bu nedenle çabuk bitecektir görevler.RPG oyunu en nihayetinde görev sayısı çok olmalı. Ama şöyle bişey yapabilirler.Oyunda almadığımız son kale veya şehir kaldığı taktirde oyunu sonlandıracak bir görev açılmalı ve bu şeklide yapıyı tamamen bozmadan az görevlerle de amaç sağlanabilir.

deliliktir

11.3.2016 21:29:52

0
Emrebdt, sanırsam iki elli kılıcı at üstünde tek elle kullanılmasının nedeni gerçekte de at üstünde o kılıcı tek elle kullanmamız olmalı. İlk düşününce haklısın ama sonra tekrar düşününce çift elle at üstünde kılıç kullanmaya çalısırsak attan düşmemiz de muhtemel. Öte yandan oyunun amaçsızlaşmaması için Taleworlds bu sefer takip etmesi zorunlu olmayan ana görevler eklemiş(Viking Conquest misali). Ne kadar etki eder bilmiyorum ama atlanmaması gereken bir ayrıntı bence.

BSC Misafiri

11.3.2016 20:59:26

0
Mount and Blade 2 her şeyiyle harika olacak gibi duruyor. Ancak ben konunun biraz dışına çıkarak bir eleştiride bulunmak istiyorum BSC ekibi için. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Bu tamamen iyi niyetli bir eleştiri. Duymuşsunuzdur ki yeni bir Türk MMORPG oyun geliyor. Kader Mühürleri. Daha önce İstanbul Kıyamet Vakti oyununu da yapan şirket SOBEE tarafından.. Oyun hakkında olumsuz düşünebiliriz. Hayal kırıklığına uğrayabiliriz ancak sizin gibi değerli bir ekibin en azından bunu oyunculara duyurması gerekirdi. Türk yapımcılara bu desteği çok göremeyiz. Bakın.. Burada oyun hakkında konuşmuyorum. Oyun rezalet bile çıkabilir ancak siz bir duyuruyu dahi yapmaz ya da bu kadar geç yaparsanız, ileride söz söyleme hakkı olur mu? Gelecekte gelecek Türk yapımı oyunlar için diyorum. Lütfen, biraz daha özenli ve dikkatli olun. Eğer oyun hakkında bir şeyler yayınladıysanız özür dilerim ancak ben göremedim. Son olarak lütfen beni yanlış anlamayın. Tamamen iyi niyetli söylüyorum bunları.

halit altınsoy

11.3.2016 11:44:47

0
bu oyunu hem steam'den hem kutulu olarak alıcam

Silkolet

11.3.2016 11:13:20

0
Kesinlikle katılıyorum. Bekleyip göreceğiz artık.

BSC Misafiri

11.3.2016 06:07:50

0
su savaş taktiğini iyi yapmışlar öyle bir şey çok gerekliydi

redspawn

10.3.2016 23:11:01

0
Kamera açısından dolayı baş dönmesi ve mide bulantısı yapma ihtimali yüksek...

Akman6715

10.3.2016 22:08:16

+1
Yerli malı diye M&B Warbandi 2 yıl arayla 3 kez satın aldım.

emrebdt

10.3.2016 17:29:33

0
aynen. Birde eklemek istediğim oyunun sonu önemli.Yani ben oyunda kendimi amaçsız hissediyorum.Tabi güçleniyoruz bir ordu kuruyoruz ne kadar şehir kale varsa alıyoruz ama bi zaman sonra aynı şeyi yapıyosun hep.bunda nasıl olucak görücez.

Silkolet

10.3.2016 17:24:56

0
İki elli bir kılıcı tek el ile kullanınca daha güçsüz oluyor. Bu olay Warband de bile vardı.

BSC Misafiri

10.3.2016 15:57:49

0
Dövüş mekanikleri kesinlikle gelişmeli.Daha geç değil.

SnakeBrada

10.3.2016 15:41:05

+1
Pcgamer'ın canlı yayınını izlerken bir ayrıntı gözüme takılmıştı. Kılıç yaratma ekranında yarattığı kılıca isim verirken "maksımum" yazıyor daha sonra silip "maksimum" yazıyor. Pcgamer'ın elemanı oh turkish keyword?? diye şaşırıyor oyun yapımcısı da onaylıyordu evet türkçe klavye diye. İzlerken bir hoş oldum, tüylerim diken diken oldu annemin sandığında özenle katlanmış bayrağımızı, saygıyla çıkarttım ve balkona astım bu gurur hepimizin. Şaka bi yana bu ayrıntıdan şunu çıkartabiliriz daha önceki oyunlarda Türkçe dil desteği sonradan oyuna gelmişti, Bannerlord muhtemelen Türkçe çıkacak diye düşünmekteyim. Oyunun Türkiye ayağındaki dağıtıcı firma (Tiglon) battığı için dağıtım hakları malum firmaya geçti. Bunun da etkisiyle Türkçe içerik ancak fantastik bir fiyatlandırma da bizi bekliyor diyebiliriz.

xAdli

10.3.2016 13:27:24

+2
Diğer oyunun kat kat üstüne çıkmış. Tekbrik ederim ekibi. Oyunun Türkçe çıkmama ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum.

GP Thanatos

10.3.2016 12:57:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: by_endless Bildiğin Warband modu gibi :( yıl olmuş 2016 adamların çıkaracağı oyuna bak.
adamlar bi crytek değil bence aşağılamak yerine destek olmanız gerek.

Mütercim Bey

10.3.2016 12:46:07

+3
Şuradaki yorumlardaki kafayı anlamıyorum. Ulan daha oyun mu çıkmış, yok şu Warband ile aynı, bunu değiştirmemişler gibi gevşek yorumlara imza atıyorsunuz? Adamlar yazıyor zaten videolarında "WORK IN PROGRESS" diye. Orada gördüğünüz animasyon, mekanik artık her neye bok atıyorsanız belki de ileri de düzeltilecek veya yenilenecek. Hani bu kafaya ulaşmak için ne yapıyorsunuz, ne içiyorsunuz merak ediyorum doğrusu!

BSC Misafiri

10.3.2016 11:14:33

+2
Burada saçma sapan eleştiri yapanların birçoğu bu oyuna emeğinin karşılığını vermiyen ergenlerden oluşuyor. Bi siz akıllısınız anasını satıyım dövüş dinamikleri aynıymışta efendim oyun warbandin modu olmuşda bu yüzden dünyada bu kadar merak içinde bekleniyor oyun elin yabancısı bizim oyunumuza bizden daha iyi sahip çıkıyor buda warbandin satışlarında görülüyor birbirimizi engellemek dışında hiç bir marifetimiz yok insan bir tebrik eder kolaysa sen yap sıfır grafik motorundan bu seriyi ilk oyunun betasından beri takip eder alır oynarım nelerin değiştiğini çok iyi biliyorum nasıl yollar katettiğini en son çıkacak olan oyunada içerik bakımından ağırlık vermişler biliyorsunuz warband bir süre sonra kendini tekrarlıyordu bunda öyle birşey olucağını sanmam harita oldukça geniş yapılıcak topla görev ve işler vardır eminim benim bu oyundan tek beklentim diplomasiyi biraz genişletmeleri gerektiğidir. bu dönemde herkes kılıçlarını konuşturmuyordu. biraz daha ilişkilere önem verilebilir. teşekkürler

Sarohan

10.3.2016 10:30:53

+3
Bu kadar değişime bu kadar 'sığ' bir şekilde bakıp sadece dövüş animasyonlarına takılan zihniyet. Tomb raider zamanında da aynı yorumları doluşturdunuz konulara "mekan değişmiş, önceki oyunun üstüne bir şey yok bir sürü tatava. Ama oynayınca öyle olmadığını anladı bir çoğunuz. Bu denli alet edevatın detaylı özelleştirildiği grafiklerin çok daha hoş, mekanların gayet güzel şekilde doldurulduğunu canlandığını, ilk gösterilen videoda ki mancınık sistemini, Kulenin kapısını kütükle kırma (ismini hatırlayamadım) Çok daha detaylandırılmış karakter oluşturma sistemini göremeyip; Sadece mod olacak gibi' komik yorumları yapmayın. Oyun gayet dolu dolu olmuş ben merakla bekliyorum. Türk ellerinden çıkacağını da düşünürsek daha fazla heyecanla bekliyorum.

BSC Misafiri

10.3.2016 08:05:10

0
dövüş animasyonları ölme animasyonları bile 1-1 aynı. sadece daha iyi grafiklerden ibaret vasat bir mod olacak gibi duruyor. kopan kafalar kollar, dinamik kan efektleri daha gelişmiş dövüş animasyonları bekliyorsanız sizi for honnor a alalım. burada sadece grafik modu var.

BSC Misafiri

10.3.2016 08:04:53

+1
Yine dolmuş yorumlara saçma sapan eleştirmeye çalışanlar. Daha iyisini biliyorsan kalk da sen yap derler. Taleworlds takdir edilesi işler çıkarmış, bazıları da kalkmış çamur atma peşinde. Bir kere 5 yıldır yaptıkları şey hali hazırda olan bir oyunu geliştirmek değil, oyun motoru yapmak. Biraz programlama bilginiz varsa oyun motoru yapmanın ne kadar zahmetli bir iş olduğunu bilirsiniz. O kadar bilginiz yoksa da kalkıp burada amaçsız eleştiri yağmuruna tutmazsınız. Eleştirmenin de bir adabı, belli bir birikim altyapısına ihtiyacı var. Yaptıkları iş, Call of Duty nin yola Quake III motoruyla çıkmasından kat be kat daha fazla saygı duyulmasını hakediyor. Başkasını ipiyle kuyuya inmek istemeyen kendi ayakları üzerinde durana da saygı gösterin. Sonuçta -her ne kadar son yıllarda büyük gelişme kat etse de- ülkemizde oyun geliştirmenin ne kadar zor olduğu bir gerçek. Kendilerini tebrik ediyorum, umarım yakin zamanda tam sürümü görürüz. Merak etmeyin, siz begenmeseniz de dünya çapında büyük bir ilgiye mazhar olmuş bir seri Mount and Blade. Saygılarla.

emrebdt

10.3.2016 00:25:09

0
Diğer yorumlardan farklı söyleyebileceğim tek şey,2 unsur beni rahatsız etti biri silah kullanım yeteneğimizin yukarıda kocaman yukarıda yazması ikincisi ise iki elle kullanılan kılıcın at üstünde tek elle kullanması. Bunlar dışında oynanış olarak fark yok gibi ama atmosfer,yaşayan dünya,grafik ve arayüzlerin hepsi değişmiş geliştirilmiş fakat bir tek arayüz güzel gelmedi bana,yenilik olduğu belli ama o eski oyunda renkler kullanılsaydı hem oyuna uyum olarak daha güzel olurdu hem de eski oyunun arayüzünden esintiler hissederdik.

Aeschyli

10.3.2016 00:24:39

0
Oyun kendini tekrarlamasın warbanddaki gibi yeter. Bir süre sonra çok sıkıyordu warband

WHITE_Wolf

9.3.2016 22:54:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Silkolet Motion capture kullanıldı zaten
Bu kullanmış haliyse motion capture yapanları firmadan hemen atmaları lazım.

Silkolet

9.3.2016 22:00:30

0
Motion capture kullanıldı zaten

Sean john

9.3.2016 21:48:14

0
Güzele benziyorda fazla değişmemiş , biraz değiştirseler iyidi aynı oyun grafikler biraz artmış savas aynı gibi

by_endless

9.3.2016 21:39:50

0
Bildiğin Warband modu gibi :( yıl olmuş 2016 adamların çıkaracağı oyuna bak.

Egzorsizma

9.3.2016 21:11:29

+4
Oyunun üstüne kattıklarını görmezden gelmemek lazım. Daha gelişmiş bir karakter tasarlama ekranı. Öncekine kıyasla çok daha canlı şehirler. Eskiden şehir içinde dolaşmanın hiç bir anlamı olmuyordu ama şu gördüğüm şehirde dolaşmak isterim açıkçası. Dövüş sistemi de benim gördüğüm kadarıyla gelişmiş. Karakterlerin hasarın geldiği yöne göre savrulması bile bir gelişme bence. Çığır açacak yenilik yok demişsiniz de o kılıcın her bir parçasını ayrı ayrı tasarlamak ve koyduğunuz her parçanın da doğrudan "statlara" ve dolayısıyla savaşa etki etmesini ben başka bir RPG oyununda görmedim -benim cahilliğimde olabilir :)- Yine kocaman bir bence diyerek şu oyunun çok sağlam olacağını ve maddi anlamda da bir başarı elde edeceğini düşünüyorum. Yabancı forumlarda ve Youtube yorumlarında milletin ne kadar çok "hype" yaptığını ve yeni özellikleri beğendiğini görebilirsiniz.

cor7ez

9.3.2016 20:23:11

0
Yıllardır bekliyorum umarım erken bir tarihte görürüm, kaç para olursa vermem lazım bunu buraya yazıyorum. :D

WHITE_Wolf

9.3.2016 20:20:43

0
Türk yapımcı diye desteklemek gerek ama hatalarınıda söyleyeyim kaç yıl oldu hala animasyonlar kütük gibi motion capture yapmak bu kadar mı zor Hiç yoksa kinect in kamerasını kullanabildiğin sistemler var.

TheHobits67

9.3.2016 20:10:34

+2
Yani sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Warband dan farkı yok gibi geliyor bana ? Vurma hissindeki yapaylık hala aynı.

Keras

9.3.2016 19:21:58

0
bayağı tamamlamışlar. bu sene çıksa iyi

BSC Misafiri

9.3.2016 18:40:51

+1
Dövüş sistemi üzerine hiç bir şey koyulmamış gibi.

cemecem21

9.3.2016 18:24:32

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Haplo Hiç çığır açacak bir gelişmeyle geliyormuş gibi görünmedi.
Bu zamana kadar şunu ekliyoruz diye duyuru yapmadılar zaten. Daha çok geliştirmeler üzerinden gittiler. Zaten oyunun hayranlarının istekleri üzerinden gidiyorlar. O yüzden crafting vb. şeyler eklendi. Grafik ve animasyonlar geliştirildi, diyalog yapısı düzenlendi. Aslında burada istenen gerçekten çığır açacak yenilik mi, yoksa oyununun hayranlarının isteklerini karşılayabilmek mi? Biraz da buna bakmak lazım. Daha ne kadar çıkışı hakkında birçok dedikodu olsa ne zaman çıkacağı belli olmayan bir yapımdan bahsediyoruz. Her şey olabilir çıkana kadar.

Haplo

9.3.2016 17:55:57

+7
Hiç çığır açacak bir gelişmeyle geliyormuş gibi görünmedi.

mementopolis

9.3.2016 17:36:56

0
Adamlar Karakter gelistirme ekranina . Albert Einstein, Putin, Arnold Schwarzenegger , Kylo Ren, Vin Diesel'i koymuslar :D

hckoca

9.3.2016 17:30:20

0
tr ye özel bir fiyat politikası ile gelirse kesinlikle orjinal alacağım bir oyun,ön sipariş bile verebilirim,warband gibi bir harikadan sonra bu oyunun çok güzel olacağına hiç şüphem yok

burakx35

9.3.2016 17:20:58

0
Ağzım sulandı.Acaba konsollara çıkarma gibi bir olay olur mu ileride ?

_giray_

9.3.2016 17:07:47

0
Haberle alakalı değil ancak aynı fuarda Rising Storm 2 Vietnam duyuruldu. https://www.youtube.com/watch?v=1VKbpviTMAY Edit: Aslında duyuruldu demek doğru değil ilk oyun için video geldi demek daha doğru olur.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız