Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 2'de Level Sıfırlaması Olmayacak

İçerdiği sahneler ile de dikkat çeken Modern Warfare 2, bu yılın en eğlenceli yapımlarından birisi.
Çıkışı ile birlikte hakkında adeta haber yağmaya başlayan Call of Duty : Modern Warfare 2'de multiplayer istatistiklerinin sıfırlanmayacağı açıklandı.
 
Oyun için daha önce açıklama yapılmış ve 10 kasım itibari ile multiplayer istatistiklerinin sıfırlanacağı belirtilmişti. Bugün yapılan açıklama ile ise bu durumun gerçekleşmeyeceği belirtildi.
 
Kişisel bloğunda açıklama yapan Robert Bowling " Oyunu erken edinen oyuncular için resetleme durumu veya banlanma durumu olmayacak fakat aynı şey korsan oynayanlar için tabi ki geçerli değil.
 
Oyunu resmi çıkış tarihinden önce satan bir çok yer oldu. Bu durum için oyunseverleri cezalandıramayız." dedi ve oyunu şu sıralar oynamakta olan oyuncuların istatistiklerinin sıfırlanmayacağını belirtmiş oldu.
 
Ayrıca oyun için inceleme norları da gelmeye devam ediyor. İşte bir çok site ve dergiden övgüler alan Modern Warfare 2'nin son inceleme puanları ;
 
* 4players.de – 88%
* GamePro.de – 93%
* JustPushStart – 4.5/5
* GamesonSmash – 4.5/5
* Videogamezone – 91/100
* wearetheinternetz – No Score
* GamingBolt – 10/10
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
Left 4 Dead 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Bu Yıl Starcraft 2 Betası Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

In Isaac We Trust

9.11.2009 21:06:28

0
Oh be çok iyi oldu bu haber konsoldede haklısınız 10 kasımdan önce alan bi çok insan sitem göstericek ama şöyle bişey var bu uncharted 2 nin multisindede böyleydi yani levellar konusunda bişey yapmıyolar artık ki bakın diyorum bunu infinity yapmıyosa hiç bir oyun şirketi yapmaz level konusunda.

MCkay

9.11.2009 18:40:03

0
Ne yazıkki bunun oyuncu cezalandırma ile bir ilgisi yok. Oyunu 10 kasımdan önce alan oyuncu kendisinden sonra alan oyuncuya nazaran bir çok ekstraya sahip olacak. Silahları,hartiaları,oyun modlarını vs.. tanımış olacak. Üstüne gelmiş olduğu level de cabası. Bu oyuncu kalkıp yeni oyuncuların arasına girecek ve kısa bir süreliğinede olsa moral bozacak. Etik dışı ve oldukça rahatsız edici bir durum. Fakat oyununuzdan yüksek satış rakamları beklediğinizde bu tarz hususlar artık incir çekirdeğini doldurmuyor ne yazıkki. IW kendini kanıtlamış bir şirket olabilir. Ama her politikası doğru olacak diye bir şart yok.

Kreuger

9.11.2009 17:21:10

0
infinityward ne yapsa yeridir ama biz ki ayin 10 unda alanlara haksizlik olmuyomu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız