Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3 Wii'ye Gelebilir


 
    Ardı ardına onlarca kombo yaptığımız ve süper vuruşlarla rakibimizi perişan ettiğimiz Marvel vs Capcom serisinin 3. oyunu Fate of Two Worlds şu sıralar Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanıyor.
 
    Street Fighter 4'ün başarısından sonra dövüş oyunları alanında hala güçlü olduğunu kanıtlayan Capcom, Marvel vs Capcom 3'ün satışları PS3 ve Xbox 360'ta beklenildiği gibi olursa Wii versiyonunu da çıkarabileceğini açıkladı.
 
     Daha önce Wii için Tatsunoko vs Capcom'u hazırlayan firmanın 3DS için de Super Street Fighter 4'ü hazırladığını biliyoruz. Yani Nintendo platformlarına yakınlık duyan Capcom'un Marvel vs Capcom 3'ü de Wii'ye taşıması zor değil.
 
     Tabi Capcom yetkililerinin açıklaması sadecebir açık kapı bırakmak olarak da yorumlanabilir, ama eminim böylesine önemli bir dövüş oyununu Wii de görmek isteyen çok sayıda oyuncu vardır.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
Monkey Island 2 SE'ı Erken Alana İlk Oyun Bedava Sony: PSP2 3D Özelliğini Taşımayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.6.2010 11:02:41

0
WII ye gelirse çok iyi olur WII sahibi olan bir arkadaşım var oyun yok diye ağlıyor zamanında gel benim gibi XBOX 360 al dedim ama dinletemedim şimdi onun için dua ediyorum.=)

jrazrael

25.6.2010 10:30:50

+1
Pc = İyilik abi nolsun. Sevmiyorum ben bu tarz oyunları sistemde çalıştırmayı. Sen iyisimi kenara 3-5 bişey atmaya başlada konsol al.

sinemanyak

24.6.2010 21:09:27

0
o değil de pcden naber?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız