Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia II PC'de Steamworks Kullanacak


 
     Steamworks kullanan oyunlar kervanına Fallout: New Vegas'tan sonra Mafia II de eklendi. Valve, bugün yaptığı açıklama ile Mafia II'nin Steam'e bağlı olacağını ve Steam üzerinden yapılan ön siparişlere ilk oyunun ücretsiz olarak verileceğini duyurdu.
 
     Mafia II'nin Steamworks kullanması sayesinde oyuncular, yeni güncellemeleri Steam üzerinden indirebilecekler, Steam achievementlerinden yararlanabilecekler, yine Steam üzerinden istatistiklere ulaşabilecekler ve DLC'leri(indirilebilir içerik) daha rahat edinebilecekler.
 
      Konu hakkında 2K Games patronu Christoph Hartmann, "Mafia II'nin Steamworks kullanması bizler ve yapımcı takımımız için faydalı oldu. Oyunun Steamworks kullanması, Mafia II'nin PC versiyonuna önemli özellikler katacak." dedi.
 
      27 Ağustos'da çıkacak olan Mafia II öncesinde ilk oyunu birkez daha oynamak isteyenler Mafia II'nin Steam sayfasına buradan, Mafia II: Digital Deluxe Edition sayfasına ise buradan ulaşabilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mafia 2 PC PS3 Xbox 360 Aksiyon Mafia II 2K Games
Company of Heroes Online Beta Kayıtları Başladı Marvel vs Capcom 3'ten Yeni Video ve Görüntüler

akabeyss

21.7.2010 20:23:27

0
steam iyidir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız