Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS V'den 12 Dakikalık Oynanış Demosu

 
   Baş rollerinde Big Boss'un yer aldığı Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için Tokyo Game Show 2013 fuarından 12 dakikalık yeni bir oynanış videosu geldi.

   Hideo Kojima önderliğinde sunumu gerçekleştirilen oynanış demosu, ekranda beliren tuşlara bakılırsa PlayStation 3 üzerinde oynanmışa benziyor. Serinin diğer oyunları aksine tamamen açık dünya oynanışına kavuşan ve görsel gücünü Fox Engine motorundan alan Metal Gear Solid V'in bu oynanış videosunda sadece gizlilik içerisinde ilerleyiş yer almamış ve araç sürüşü dinamiklerine de yer verilmiş. Ayrıca oyunda zamanı yavaşlatma tarzı bir mekanik de getirilmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Playstation App Duyuruldu Sony, PS Vita TV Hakkında Yeni Detayları Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KillerGhost

20.9.2013 17:04:01

0
Metal Gear serisinin grafik ve oynayış açısından çığırlar açtığını biliyorum ayrıca oyunu PS3'e oynıcağım diye bir şey demedim ve oyunu zaten PS4'den alıcağım.

BSC Misafiri

20.9.2013 10:32:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost BSC Misafiri

İlk olarak oyunun grafikleri hakkında yorum yapmadım,video HD değil gördüğün gibi tam olarak netlik yok HD ayarında yapsanızda.Eğer oyunları grafiklerine göre değerlendiriyorsan MGS ile uzaktan yakından ilgin yoktur.Şimdiden oyuna FOS damgasını vurucak kadar bilgin varsa oyunu almazsın,oynamazsın olur biter.
Yalanadan insanlara eski puan verip durma kendine güveniyorsan yorumla cevap ver.Metal gear serisini bilmeseydim bütün oyunlarını nasıl oynardım.Bir kere metal gear serisinin her zaman oyun dünyasına en iyi grafiklerle geldiğini her çıktığında o dönemin en iyi grafikli oyunu olduğunu bilmiyorsun galiba kojima her zaman her yeni oyunda hem oynanabilirlik hemde grafikleri en iyi şekilde geliştirir.Bu video dan anlaşılacağı gibi bu oyunun ana platformu ps3 değildir.Eğer gerçekten bir metal gear sersinin takipcisiysen bu oyunu pc veya yeni nesil konsollarda oynamalısın.

KillerGhost

19.9.2013 20:40:25

0
BSC Misafiri İlk olarak oyunun grafikleri hakkında yorum yapmadım,video HD değil gördüğün gibi tam olarak netlik yok HD ayarında yapsanızda.Eğer oyunları grafiklerine göre değerlendiriyorsan MGS ile uzaktan yakından ilgin yoktur.Şimdiden oyuna FOS damgasını vurucak kadar bilgin varsa oyunu almazsın,oynamazsın olur biter.

BSC Misafiri

19.9.2013 18:59:04

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost BSC Misafiri

Bu video Live Stream olarak kaydedildiği için görüntü kalitesi düşük.
youtube deki 1 yıl önceki videolara aynı bölüm pc ile oynanan onlara bak sonra gel bana yorup yap aralarında dağlar kadar fark var fos diyorsak bir şey biliyoruzda söylüyoruz

BSC Misafiri

19.9.2013 18:58:34

-3
sevmiyorum.. hoşuma gitmiyor bu oyun kısaca FOS

BSC Misafiri

19.9.2013 18:27:26

0
Kojima yapay zeka yüzünden sunum hazırlayamıyoruz dediğinde beklentilerim tavan yapmıştı ama sunum çok yavan olmuş abi ya hiç heyecen yok bişey yok askeri üste jiple turluyo filan bumu yapay zeka sen kuleye çıkıyorsun heryeri kabak gibi görüyorsun jiple geziyorsun kuledekiler bön bön bakıyor filan olmamış, splinter cell black list'te şu karakter çizimlerine özen gösterip sağlam senaryo bulup, şu gölgede gizlenme olayını abartmayıp yani sam fisher denize gitse, tentenin altına uzansa gölgeye ,düşmanlar göremeyecek o derece, şunları halletse tadından yenmiyecek ama kafalar okadar çalışıyor ben napim. Mgs1-3 ,sc chaos theory zamanlarından daha çok tecrübeye bilgi birikimine paraya ve teknolojiye sahipsiniz oyuncuların derdine çare olamıyorsunuz teshisi yanlış yapıyorsunuz.

KillerGhost

19.9.2013 17:52:14

0
BSC Misafiri Bu video Live Stream olarak kaydedildiği için görüntü kalitesi düşük.

BSC Misafiri

19.9.2013 16:48:04

0
gta 5 ve msg 5 nin grafikleri fos çıktı kesinlikle bu nesil konsollar bitmiş kimse kimseyi kandırmasın videolardaki graifikler kesinlikle yok.Artık bu iki oyunun da pc ve yeni nesil konsol sürümlerini beklememiz gerekiyor.

FiréLord

19.9.2013 16:42:51

0
Xbox one içinde çıkıyor olması benim açımdan sevindirici seriyi pek oynayan biri olmasam da güzel göründüğü için deneyebilirim.

BSC Misafiri

19.9.2013 16:10:31

0
ben hala ps3'ün nasıl böyle grafik verdiğini anlayamadım. zınnkkkkk !!!!

gorthaur83

19.9.2013 15:44:33

0
splinter cell pandora tomorrow / chaos theory hatırlattı. çok güzel olmuş

C.H.N

19.9.2013 12:31:08

+3
Spot ışığına tepki veren yapay zekaya kadar düşünen bir insan neden pc oyuncularını da biraz düşünmüyor. :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız