Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS V: Ground Zeroes, DS 4 Hoparlörünü Destekliyor


     Metal Gear Solid serini çıkardığı her platformun kendine özel özelliklerinden yararlanan Hideo Kojima, Playstation 4'te de konsolun hemen hemen bütün özelliklerinden yararlanacak gibi görünüyor. Dualshock 4'ün hoparlörü de buna dahil.
 
    Kojima tarafından yapılan açıklamada Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'ta Dualshock 4'ün hoparlöründe çeşitli sesler duyacağımız belirtilmiş. Bu seslerin hangi amaçla kullanılacağını bilmiyoruz, ama Kojima'nın aklında mutlaka ilginç fikirler vardır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything metal gear solid metal gear metal gear solid ground zeroes open world fox engine pc open world açık dünya ps3 xbox 360
Destiny'nin PC Sürümüne Açık Kapı Kutulu Oyunlarınızı PS Now'a Kaydedemeyeceksiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KillerGhost

9.1.2014 20:51:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi Bekliyorum...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

OldGamers86

9.1.2014 19:28:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oncelikle haber icin tesekkurler.

@The Benefit adli arkadasimin aciklamasina bir yorum yapmak istiyorum.
PS4 sahibi biri oldugunu dusunmuyorum ve yazdigin mesajda gereksiz ozellik ve para konusunuda anladim acikcasi.

Ama Killzone oynarken Ps4'de buldugun tape'leri dualshock 4 uzerinden dinlerken ayni zamanda oyunda devam ettiginde guzel bir atmosfer oluyor. Sanki gercekten tape dinliyormus gibi. Bunlar ufak sana gereksiz bana hos gelen ozellikler.

Ama dedigim gibi once PS4 sahibi olmak Playroom ya da Killzone oynayip o ufacik speaker'in getirdigi atmosferi yasamak lazim. Nintendo Wii ve Wii U'da bunu yapti ve cok basarili oldu. Aynisi PS4'de var su an. Guzel detaylar bunlar.
Şuan yeni nesil konsollardan birine sahip değilim. Olmama değecek bir durumda olan bir konsol olduğunu da düşünmüyorum açıkçası; çünkü şuan piyasada olan ve "en iyisi" diye lanse edilen Ps4'ün bile yeterli sayıda oyuna sahip olduğunu düşünmüyorum. Diğer taraftan Ps3 kullanmış birisi olarak konsol sektörünün salt ticarete bağlandığını düşünmeye başladım. Burada kastettiğim elbette para kazanmasınlar değil. Ancak para uğruna yitip giden serilere bile baktığımızda durum bana vahim geliyor. Bu vahim sonuç beni çıkan her özelliğin fahiş bir ücret karşılı olacağı endişesine götürüyor. (Özellikle ülkemizde.) Ek özellik olarak yapılan dokunmatik ve bahsettiğiniz "Ek ses" de bu minvalde. (Her bir ek özellik aslında bu aletlerin fiyatını artırıyor. Yapılan konsol reklamlarına bakılırsa dediğim daha iyi anlaşılır.) Önümüzde Psp Vita'nın da kullanımında pek bir işe yaramayan "dokunmatik" örneği var bana göre. Bu sebeplerle işe yaramayacak ya da var olması pek bir anlam ifade etmeyecek şeyler benim için "gereksiz" sınıfında. Sizin için önemli olabilir elinize aldığınız koldan da ses çıkması. Buna denilecek bir şey yok elbette. Şu da var ki bu sitede ps4 konusunda katı bir savunuculuk sergileniyor. Şurada biri Ps4 eleştirisi yapmaya görsün. İnanılmaz bir tepki baş gösteriyor. Elbette bir makineyi sevenler, gönül verenler olabilir. Ancak bu makinenin de kusurları olabileceği gibi onu yapan firmaların da kusurları olabilir. Kısaca yapılan her "eleştiri" düşmanca algılanmamalı. İşin diğer ilginç yanı ise tepkilerin hakarete kadar varabildiği. Sevdiğim ve değer verdiğim bir hobim ya da bir alet uğruna bile olsa kimseye böyle cümleler sarf edilmesini istemem doğrusu. Altta yazdığım şey "hiç kimseye" bir hakaret değil iken, zeki arkadaşlarımızın bunu "kişiye yönelik hakaret" şekline dönüştürmesi de ayrıca düşündürücü. Zannedersem bu mesajları atanlar daha çok yaşı küçük olanlar. En azından öyle olduğunu umuyorum. Selametle...

GT_55

9.1.2014 18:33:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit Bu gereksiz özellikler için de para alıyorlar mı acaba...

gamerasi

9.1.2014 18:14:52

0
Bekliyorum...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

berkayde

9.1.2014 16:29:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit Bu gereksiz özellikler için de para alıyorlar mı acaba...
senin gibi gereksiz kullanicilari forumda tutmak icin para mi aliyolar acaba...

Tfn123

9.1.2014 13:57:46

0
Kojima MGS 4'tü çıkartığı zaman PS3'ün bütün nimetlerinden faydalanmıştı. Hoş oyun zar zor 50 GB'ye sığmıştı. Yine Kojima PS4'ün nimetlerinden faydalanıp, ilginç fikirleriyle bizleri şaşkına uğratacaktır. :)

KillerGhost

9.1.2014 10:52:27

0
Oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorum.BSC incelemesinide merak ediyorum.

BSC Misafiri

9.1.2014 09:41:53

+3
Oncelikle haber icin tesekkurler. @The Benefit adli arkadasimin aciklamasina bir yorum yapmak istiyorum. PS4 sahibi biri oldugunu dusunmuyorum ve yazdigin mesajda gereksiz ozellik ve para konusunuda anladim acikcasi. Ama Killzone oynarken Ps4'de buldugun tape'leri dualshock 4 uzerinden dinlerken ayni zamanda oyunda devam ettiginde guzel bir atmosfer oluyor. Sanki gercekten tape dinliyormus gibi. Bunlar ufak sana gereksiz bana hos gelen ozellikler. Ama dedigim gibi once PS4 sahibi olmak Playroom ya da Killzone oynayip o ufacik speaker'in getirdigi atmosferi yasamak lazim. Nintendo Wii ve Wii U'da bunu yapti ve cok basarili oldu. Aynisi PS4'de var su an. Guzel detaylar bunlar.

OldGamers86

9.1.2014 09:20:37

-7
Bu gereksiz özellikler için de para alıyorlar mı acaba...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Ground Zeroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız