Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS: Ground Zeroes'un Xbox'a Özel Görev Detayları


    Kojima Productions, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'ta Playstation 3 ve Playstation 4'e özel görevlerin yanı sıra Xbox One ve Xbox 360'a özel görevlerin de olacağını açıklamıştı. Şimdi Microsoft'un konsollarına özel görevlerin ayrıntıları ortaya çıktı.
 
    Jamais Vu adlı bu özel görevlerde Raiden'ı kontrol edip bio-robotik araştırmalarla ilgili bilgi sızıntılarının peşinden gidiyoruz. Helikopterle bırakıldığımız bir kampta bu bilgileri çalan hırsızları bulmaya çalışıyoruz. Snatchers adlı bu grup insanların bedenlerini kontrol altına alma gücüne sahip, Raiden bir Cyborg olduğundan bu göreve en uygun kişiymiş.
 
    Zaten bu içeriğin tanıtım videosunda Raiden'ın yine aksiyon dolu sahnelerde karşımıza çıkacağını görme şansı yakalamıştık. Anlaşılan Raiden'ın görevlerinde gizlilik yerini aksiyona bırakacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything metal gear solid metal gear metal gear solid ground zeroes open world fox engine pc open world açık dünya ps3 xbox 360
Kotaku, Fallout 4 Belgelerini Sızdırdı! Sony, Sonic Filminin Alan Adlarını Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

berkayde

12.12.2013 22:25:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: TaKo Yahu ben hala anlayamadım, bu hikaye Solid Snake'in değil Big Boss'ın hikayesi değil mi? Geçmiş yıllarda geçmiyor mu yani? Peki Raiden ne alaka, Big Boss zamanında Raiden portakalda vitamin değil miydi?
senaryoyla ilgisi olmayan eglence amacli bir dlc diyebilirizi sanirim

TaKo

12.12.2013 22:04:46

-1
Yahu ben hala anlayamadım, bu hikaye Solid Snake'in değil Big Boss'ın hikayesi değil mi? Geçmiş yıllarda geçmiyor mu yani? Peki Raiden ne alaka, Big Boss zamanında Raiden portakalda vitamin değil miydi?

OldGamers86

12.12.2013 07:35:21

0
Snake'in görevleri de ondan aşağı kalmayacaktır sanıyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Ground Zeroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız