Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima: LA Stüdyosu MGS Online Üzerinde Çalışıyor


      Bir süre önce Los Angeles'ta yeni oyun stüdyosunu açan Kojima Productions'ın bu stüdyosu boş durmuyor gibi görünüyor. Hideo Kojima'nın açıklamalarına göre bu stüdyo şu an Metal Gear Online üzerinde çalışıyor.
 
     Kojima, stüdyonun üzerinde çalıştığı Metal Gear Online'ın umut verici gözüktüğünü de ekledi. Metal Gear Online'ın ayrı bir oyun olmadığını MGS: The Phantom Pain'in online kısmını oluşturduğunu da belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespace metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Fable Legends'te Sürekli Bağlantı Zorunlu mu? PS Vita TV'nin İlk Aşamada Destekleyeceği Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

10.9.2013 18:06:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri keşke metal gear solid rising kojima ve ekibi yapsaydı. çok uzun zamandır kalite bir hack n slash oyunu oynamadık. mgs revegeancede iyi oyun ama ilk halinden kötü oldu. neyse umarım yeni nesilde yaparlar:) mgs 4ün onlinenını hiç oynamamıştım şifre falan bişey istiyordu. umarım bunda öyle olmaz.
evet , rising i de hideo yapsaydi o tarzida sevdirirdi de yapan ekip benden sinifta kaldi. dmc den pek farki yoktu gozumde. hideo olunca sorun yok hideo yapsin mariou da oynarim bu saatten sonra bu adam bos adam degil.

berkayde

10.9.2013 15:21:26

0
BSC Misafiri 10.09.2013 10:00:36 online pass tir o oyunun kutusunda yazmasi lazim ben orjinal oynamiyorum da oynayanlar diyor ben mgs 4 u daha indirmedim de online serverlar zaten kapanmis. mgr revengeance i begenmediysen gow ascension cikti uzun zamandir guzel hack n slash oynamiyor degiliz super bir online i da var bitirsen online ile devam edersin her kisi bir boss sayilir. boyle bir online oyun yok.

Sir Maximus is BACK

10.9.2013 13:52:35

0
Biri Kojima'yı durdursun.

BSC Misafiri

10.9.2013 13:20:05

0
peki kojima risingi pc ye çıkaran birileri var mı ? yakında pc de olacak dediğinin üzerinden 5-6 ay geçtide

KillerGhost

10.9.2013 11:16:25

0
Son surat devam.

BSC Misafiri

10.9.2013 10:00:36

0
keşke metal gear solid rising kojima ve ekibi yapsaydı. çok uzun zamandır kalite bir hack n slash oyunu oynamadık. mgs revegeancede iyi oyun ama ilk halinden kötü oldu. neyse umarım yeni nesilde yaparlar:) mgs 4ün onlinenını hiç oynamamıştım şifre falan bişey istiyordu. umarım bunda öyle olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız