Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima "Çok Gizli Bir Proje" Üzerinde Çalışıyor


     Hideo Kojima'nın Konami'ye bağlı stüdyosu olan Kojima Productions şu sıralar Metal Gear Solid: Ground Zeroes ve Metal Gear Solid V: The Phantom Pain üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Stüdyonun bu oyunların dışında da bir çalışma yaptığı ortaya çıktı.
 
    Yetkililerin yayınladığı bir fotoğrafta (bkz yukarıda) Kojima'nın "çok gizli projesi" için toplantı yapıldığı söyleniyor. Bu proje yeni bir Zone of the Enders, Snatcher/Policenauts, Boktai oyununa ait olabilir. Tabi yepyeni bir proje ile karşılaşma imkanımız da var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak onlysp metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Çocuğa Zorla GTA IV Oynatan Adam Tutuklandı AMD Mantle'dan Yeni Bilgiler + BF 4 Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.1.2014 22:50:06

0
ben bu adamı bir türlü sevemedim arkadaş..

Nightmare_00

7.1.2014 22:00:18

0
İşallah Silent Hill olur tek istediğim adam gibi bir SH oyunu..

sniper23

7.1.2014 18:44:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx Adamlar peynir ekmek gibi oyun yapıyorlar, ülkelerini paraya boğuyorlar. Türkiye de hala bakıyor. Neye bakıyor anlamış değilim, hazır oyun stüdyolarından birisini al, ülkene taşı, ülkene pozitif beyin göçü yap, bu işin nasıl yapılacağını öğren, çok mu zor, Her şeye sıfırdan başlamak gerekmiyor. Hali hazırda şirketler satın alınabilir. Örneğin Zipper Interactive alınabilirdi. Mali sıkıntılar çeken bir stüdyo, öldüm fiyatına kapatacaksın. Maksat dünya çapında bir oyun yapmak değil, bu işin nasıl yapıldığını mühendislerine, programcılara, grafikerlerine, animasyoncularına, iş adamlarına, işçilerine, vs. öğretmek, amaç pozitif beyin göçü, sonrası zaten gelir. Milletimiz işi öğrendikten sonra, ülkede dünya çapında marka olacak oyunları yapan şirketler kurulmaya başlar.

Aynısı Fatih projesi içinde geçerli, hazır tablet almak yerine, daha ucuza Çin den bir tablet fabrikası veya bir ekran bir işlemci fabrikası alınabilir. Türkiye de şube açılır. pozitif beyin göçü yapılır. Şirkette çalışan Çinli mühendisler tarafından, insanımıza bu işin nasıl yapılacağı öğretilir. Sonrası zaten gelir.

Türkiye devleti, teknolojik ürünler ve yazılımlar yapmaya başlamak için neyi bekliyor. İş adamlarından mı medet umuyor. O çakallar devletin desteği olmadan dünya çapında marka olacak işlere girerler mi? Yapsalardı bir asırdır yaparlardı.

Devlet, her dalda ki teknoloji şirketlerinden birer tane alacak, Türkiye ye pozitif beyin göçü yapacak, sonra isterse özel sektöre satacak, sonra yenisini açacak, vs. Bu döngü böyle gidecek, başka yolu yok yok yok
Bizim insanlarımız derdi beleşe zengin olmak iken senin dediğine bak . Bizimkilerin derdi oturduğu yerden hiç bir şey yapmadan para kazanmak(İşçi çalıştırıyoruz çoban gibi başında duracaksın) . He onu devlet yapmalı ama devletin mantıkta aynı oturduğu yerden milletin parayı sömür .

Roach3558

7.1.2014 16:47:03

0
Silent Hill'de olabilir, inşallah öyledir

lextor

7.1.2014 16:44:25

0
Birara silent hill yapacak haberi vardı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?

BSC Misafiri

7.1.2014 13:52:20

0
Metal gear olmasin da ne olursa olsun artik. Iptal edildigini söyledikleri ZOE3'un yapimina devam etmeleri benim umudum. Piyasaya tur cesitliligi lazim.

OTTOMAN_67

7.1.2014 13:16:15

0
silent hill beklıyorum ben bu adamdan

Virtual Reality

7.1.2014 12:32:46

+1
Adamlar peynir ekmek gibi oyun yapıyorlar, ülkelerini paraya boğuyorlar. Türkiye de hala bakıyor. Neye bakıyor anlamış değilim, hazır oyun stüdyolarından birisini al, ülkene taşı, ülkene pozitif beyin göçü yap, bu işin nasıl yapılacağını öğren, çok mu zor, Her şeye sıfırdan başlamak gerekmiyor. Hali hazırda şirketler satın alınabilir. Örneğin Zipper Interactive alınabilirdi. Mali sıkıntılar çeken bir stüdyo, öldüm fiyatına kapatacaksın. Maksat dünya çapında bir oyun yapmak değil, bu işin nasıl yapıldığını mühendislerine, programcılara, grafikerlerine, animasyoncularına, iş adamlarına, işçilerine, vs. öğretmek, amaç pozitif beyin göçü, sonrası zaten gelir. Milletimiz işi öğrendikten sonra, ülkede dünya çapında marka olacak oyunları yapan şirketler kurulmaya başlar. Aynısı Fatih projesi içinde geçerli, hazır tablet almak yerine, daha ucuza Çin den bir tablet fabrikası veya bir ekran bir işlemci fabrikası alınabilir. Türkiye de şube açılır. pozitif beyin göçü yapılır. Şirkette çalışan Çinli mühendisler tarafından, insanımıza bu işin nasıl yapılacağı öğretilir. Sonrası zaten gelir. Türkiye devleti, teknolojik ürünler ve yazılımlar yapmaya başlamak için neyi bekliyor. İş adamlarından mı medet umuyor. O çakallar devletin desteği olmadan dünya çapında marka olacak işlere girerler mi? Yapsalardı bir asırdır yaparlardı. Devlet, her dalda ki teknoloji şirketlerinden birer tane alacak, Türkiye ye pozitif beyin göçü yapacak, sonra isterse özel sektöre satacak, sonra yenisini açacak, vs. Bu döngü böyle gidecek, başka yolu yok yok yok

ankara

7.1.2014 11:47:50

0
Oyun dünyasında en çok sevdiğim kişilerden birisi Kojima her zaman en güzeli yapmıştır ve yapmaya devam edecektir

OldGamers86

7.1.2014 11:12:17

0
Önce Revenge'yi bitirsin diyecem de bitti sanırım :)

BSC Misafiri

7.1.2014 10:44:07

0
Zombie oyunu tabi , daha önce böyle bir oyun yapmak istediğini soylemisdi .
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız