Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdoms of Amalur'dan Fate & Destiny Videosu

Kingdoms of Amalur'dan beklentilerimiz hiç de az değil
 
      The Elder Scrolls III: Morrowind ve Oblivion'un baş tasarımcısı Ken Rolston tarafından dünyası oluşturulan Kingdoms of Amalur: Reckoning'in yeni videosu yayınlandı. Bu videoda oyundaki seçimlerimizin kaderimizi nasıl etkileyeceği üzerinde durulmuş.
 
      Bu videoya göre karakterimizin görevler sırasındaki seçimleri ve ne tür özelliklere sahip olduğu gibi konular onun kaderini değiştirecek. Bazı özellikler sayesinde görevlerde işinize yarayacak eşyalara sahip olabilecek veya farklı yollardan görevleri bitirme şansınız olacak.
 
     Oyunda oluşturmak istediğiniz karaktere göre açılan kartlar sayesinde özel kader kartları da açabileceğimizi de yine videodan anlıyoruz. Bu kartların hepsi karakterimizi geliştirmemizde önemli bir rol oynayacak.
 
      Şubat 2012'de PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyunun yeni videosunda bolca oyun içi görüntü de bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
Katamari Damacy Vita'da İndirilebilir Eşyalar Var Uncharted 3 İlk Multiplayer DLC Pack Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız