Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Come: Deliverance 36.5 Milyon Dolara Mal Olmuş

 
   Warhorse Studios kreatif direktörü Daniel Vavra Forbes.cz ile gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında Kingdom Come: Deliverance'ın maliyetini açıkladı.

   Belirtilene göre, oyunun toplam maliyeti 750 milyon crown yani yaklaşık olarak 36.5 milyon dolar tutmuş. Daniel Vavra pazarlama masraflarının da bütçeye dahil olduğunu söyledi ancak Kickstarter kampanyasından elde edilen 1.5 milyon doların dahil olup olmadığı konusunda bir açıklama yapmadı. 
 
   13 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan Orta Çağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance ilk haftasından bir milyon kopya sattı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN kingdom come kingdom come deliverance pc xbox one ps4 rpg open world 2015 mafia mafia 2 ArmA
Monster Hunter: World Capcom'un En Çok Satan Oyunu Oldu Guillermo del Toro 2018 Oscar Ödülleri'nde En İyi Yönetmen Seçildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.3.2018 17:26:51

0
@2K Mobilden yazdığım için olabilir belki ama senin anlamani beklemiyordum. Videoda daha kötü duruyor resmen oyun. Bunları biliyorum zaten gayet takip ediyordum oyunu ben kendini haklı göstermeye çalışkan hoş, lakin boşa cabalamassin dostum

2K

14.3.2018 23:52:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @2K Ilk videolarda ile simdiki haliylr oyunun ne kadar degisip gelistigini bir kenara birakip birtek animasyonlara grafiğe bakarsan öyle olur tabi. Bu fiyatı, kötü animasyonlara bağlaman içler acısı sadece boş yapmışsın. Animasyonların neresinde bu kadar fark gördün anlamadım ben neresi kötüymüş? Sırf yorum yapmis olmak için yorum yapıyorsunuz.
Genelde BSC Misafirlerine cevap vermiyorum çünkü bir süre sonra sapıtıyorlar ve sizde sanırım i,ş,ğ gibi harfleri kullanmaya tam olarak hakim değilsiniz ama yine de; Bir de gelişme dediğiniz;
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

14.3.2018 22:46:10

+1
@2K Ilk videolarda ile simdiki haliylr oyunun ne kadar degisip gelistigini bir kenara birakip birtek animasyonlara grafiğe bakarsan öyle olur tabi. Bu fiyatı, kötü animasyonlara bağlaman içler acısı sadece boş yapmışsın. Animasyonların neresinde bu kadar fark gördün anlamadım ben neresi kötüymüş? Sırf yorum yapmis olmak için yorum yapıyorsunuz.

2K

7.3.2018 00:12:32

0
Proje uzun sürdüğünden dolayı böyle bir masraf çıkmıştır diye tahmin ediyorum. Yoksa ilk yayınladıkları görseller ve animasyonlar ile ilgisi yok oyunun. Bu kadar kötü animasyonlara sahip bir oyunun yaklaşık 36 milyona mal olması sadece projenin iyi yönetilmemesinden kaynaklanıyordur.

aLdacTrack

6.3.2018 11:10:32

0
Vay canına

BSC Misafiri

5.3.2018 22:27:32

0
Külahıma anlatsın.

Drima

5.3.2018 21:48:34

0
Biraz sallamışlar gibi geldi ya neyse.. Rezil optimizasyon hariç oyunda sorun yok, hardcore RPG severler ve bol içerik arayanlar için bulunmaz Hint kumaşı niteliğinde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Come: Deliverance
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız