Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killer Instinct: Season 2 için Yeni Bir Karakter Duyuruldu


       Xbox One'a özel dövüş oyunu Killer Instinct'in ikinci sezonu için bazı yeni karakterler duyurulmuştu. Geliştirici ekip oyunda yer alacak yeni karakterlerden dördüncüsünü gün yüzüne çıkardı.
 
        Riptor adını alacak bu yeni karakter için bir önümüzdeki günlerde bir oynanış görüntüsü paylaşılacağı söylenirken karaktere ait bir görsel paylaşıldı. Paylaşılan görselden Riptor'un oldukça başarılı tasarlanmış olduğu söyleyebiliriz. Riptor oyuna 2.2 güncellemesiyle eklenecek. Bu karakterin yanında güncellemeyle birlikte Riptor'a ait bir arena, hikaye modu ve bazı kostümler yer alacak. Bu güncellemenin yaklaşık 10 GB boyutunda olacağı verilen bilgiler arasında. Bahsettiğimiz görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Killer Instinct Xbox One Rare Dövüş
Dying Light'ı En Erken Sipariş Edene Daha Çok Hediye Verilecek Final Fantasy XV'in Demosu Type-0 HD'nin İlk Gün Sürümüyle Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

crash95

14.12.2014 07:50:37

0
AHAHA Killer Instinct ı yeni oyun sananlar var. Mortal Kombat ın yapımcısı Midway Games in 1994 yapımı alternatif dövüş oyunuydu Killer Instinct http://en.wikipedia.org/wiki/Killer_Instinct_(1994_video_game) Ayrıca Riptor yeni değil. oyunun Xbox One sürümünde görünüşünü değiştirmişler.

BSC Misafiri

14.12.2014 03:28:44

0
Bir dövüş oyununda böyle taksit taksit karakterleri 10 GB boyutunda sunuyorlar ve öyle itici oluyorlar ki yıllar önce oynadığım oyundan soğuttular yahu!

DubSteq

13.12.2014 22:16:49

0
Bu karakter değil direkt Dinazor(hayvan) :D

BiqBrav3

13.12.2014 15:34:43

0
steam yılbaşı indirimleri için tarih verdi hani hatırlatıyım dedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killer Instinct
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız