Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kang the Conqueror Karakteri Ant-Man 3'te Bulunacak

 
Disney'in Marvel karakterleri için oluşturduğu sinema evreninin zeki, komik ama çok da umursanmayan karakteri Ant-Man'in üçüncü filmine yeni bir karakter eklendi.
 
Daha çok Avengers'ın düşmanı olarak lanse edilen Kang the Conqueror karakteri Ant-Man 3'te bulunacak. Kang the Conqueror karakterini Ant-Man 3'te canlandıracak olan isim ise şu sıralar Lovecraft Country dizisine başrolü oynayan Jonathan Majors. 
 
Ant-Man 3'teki Kang the Conqueror karakteri ile Avengers ekibinin yeni bir düşmanı olabilir. Ya da sadece Ant-Man'in düşmanı olacaktır. Bunları film yayınlanınca göreceğiz. 
 
Filmin tam vizyon tarihi ne yazık ki bilinmiyor. Ancak 2022 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin yönetmenliğini Peyton Reed, Senaristliğini ise Jeff Loveness yapıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi ant-man 3 oyuncular konusu ne zaman yayın tarihi fragman
Shazam 2'de Shazam Ailesini Daha Çok Göreceğiz Y: The Last Man Dizisinin Yapımına 2021'in İlk Aylarında Başlanacak

Ginga Bishounen

15.9.2020 17:00:54

0
Bu kadar büyük bir villain kullanıyorlarsa, Ant-Man 3 kalabalık bir film olacak demektir. Zaten uzun zamandır Young Avengers söylentisi dolaşıyordu. Sanırım bu filmde Young Avengers ekibini bir arada göreceğiz. Bir de Kang’in, Reed Richards’ın babası ile bağlantısı var, bakalım onu ne yapacaklar. Ve Kang’in tek filmlik olacağını düşünmüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız