Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward da Ghosts Akımına Katıldı


    Geçtiğimiz günlerde söylentilerin dışına çıkıp teaser aşamasına geçen yeni Call of Duty oyunu adına daha fazla haberler gelmeye devam ediyor. Adının Call of Duty: Ghosts olacağı düşünülen oyunun teaser tanıtımlarına Infinity Ward da katıldı.
 
    Firmanın resmi Twitter hesabından gelen Tweet'te "Yakında" yazısının yanında aşağıdan bakabileceğiniz görüntü paylaşıldı. Konuyla ilgili fazla bir açıklama yapılmasa da görüntü kendiliğinden konuşuyor zaten... Söylentilere göre Activision, yeni Call of Duty oyununun tanıtımını bugün yapabilir. O halde beklemeye devam etmekte fayda var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Ghosts infinity ward FPS Activision Xbox 360 PS3
GTA ve GTA 2, PSN'e Geliyor "Killzone: Shadow Fall'ın Tanıtımı Gerçekti"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2013 19:44:14

0
hadi be diyeceğim bi haber değildi :D herkesinde dediği gibi artık her sene bi cod çıkar activision çıkaracaktır.oyunu kalitesiz yapan her sene çıkması değil milleti mal yerine koyması dır. grafiği boşverin hadi seslerini de boşverin ama bizi biraz da olsa kendisine bağlayan bu hikayeyi nasıl b.k ettiler anlayamadım.daha da korktuğum bo 2 deki gibi oğuldan oğula nesil aktarmaları.(orada harper ve david mason babalarının klonlarıydı aynı çizgifilmlerde ki gibi) activision un planı eski oyunları mobile yeni oyunları konsoldan pc ye porta tamam daha fazla para daha fazla keriz :D(ha bence bu sızma olayınıda activision yapmıştır bilerek)

HolyDemiJohn

1.5.2013 19:01:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri beyler nedir bu grafik isteğiniz 4 senedir esport cod oyuncusuyum grafik önemli deil bırakın bu grafik sevdasını oyunun zeevkini cıkarın
oyunda zevk de kalmadı ki. 6 yıldır aynı oynanış. hatta bana göre daha da kötüye gitti. hala oynayanlar nasıl sıkılmıyor anlamış değilim.

porsux

1.5.2013 17:52:27

0
İnşallah bu yeni grafik motoru söylentisi gerçektir. Şimdi bide bi bakıyonuz yeni dedikleri grafik motoru tırt çıkıyor o zmaan hepten umudumu keserim bu seriden ::SD

BSC Misafiri

1.5.2013 16:27:14

+2
Black Ops II faciasından sonra umarım kendilerini affettirebilirler. Mw3 ve Black Ops II serinin yüz karasıydı.

BSC Misafiri

1.5.2013 16:27:10

0
beyler nedir bu grafik isteğiniz 4 senedir esport cod oyuncusuyum grafik önemli deil bırakın bu grafik sevdasını oyunun zeevkini cıkarın

xenferious

1.5.2013 14:53:45

+4
Yeni grafik motoru degilse gercekten ne kadar sevsemde Call of Duty'i okkali bi sövecem. İnfinity Ward 'a ve Activision'a

c N w r

1.5.2013 14:32:38

0
Ghost's will rise :). Merakla bekliyorum. İnş. yeni dinamiklerle gelir. Grafik benim için önemli değil. Ben oyunun üstümde bıraktığı etkisine bakarım. 2005 ten beri CoD Hayranıyım. ve Mw3 dışında hiç bir oyunu beni hayal kırıklığına uğratmadı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Ghosts ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
88 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız