Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward Yaşıyor!


 
     2010 yılı ilk çeyrek dönem mali raporlarını açıklayan Activision, çalkantılı günler geçiren Infinity Ward hakkında yeni açıklamalar yaptığı gibi firmanın son oyunu için yeni harita paketinin de geleceğini duyurdu.
 
     Infinity Ward'ın çalkantılı dönemlerini Bungie ile anlaşarak ve yeni Call of Duty oyunu Black Ops'u duyurarak en az zararla geçiştiren Activision, önemli açıklamalarda bulundu. Mali raporların açıklanmasında, firmanın yeni bir Call of Duty oyununda görev yapacağı ima edildi. Activision'dan Thomas Tippl, bu durumu henüz doğrulayamayacaklarını ve şu an Black Ops'a odaklandıklarını, fakat önümüzdeki yıl için planlanan bir şey olduğunu sözlerine ekledi. Bu oyunun Modern Warfare 3'mi yoksa farklı bir yapım olacağı ise tabi ki belli değil. Buna rağmen bir sonraki Call of Duty'nin 2011 sonunda çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.
 
     Öte yandan Call of Duty : Modern Warfare 2 içinde konuşan yetkililer, şu sıralar ilk harita paketi ile gündemde olan oyun için yeni bir harita paketinin de bu sene içerisinde çıkacağını duyurdular. Serinin toplamda 17 milyon harita paketi satışı başarısı gösterdiğini göz önüne alır isek, pek süpriz bir açıklama olmadığını da anlayabiliyoruz.
 
     Zorlu dönemler geçiren Infinity Ward'ın yeni Call of Duty'si, aynı başarıyı gösterir mi? Bu da merak edilen en büyük soru.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
Yeni Majin and the Forsaken Kingdom Görüntüleri UFC 2010 Undisputed Dövüşçülerinin Dereceleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

8.5.2010 18:21:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: madozan kaliteli olur demedim.. fakat sen bi firmanın işçisi gitti diye müdürü gitti diye kapandığını duydunmu :D komik olmayın yahu sahibi ne dicek aa bilmem kim gitti bu firmanın tadı kalmadı hadi kapıyım ben :D şakamısınız arkadaşlar gidenin yerine yenisi gelir..
Valla Activision'un kapatacağı yönünde ehaberler dolanıyordu ben hala daha fazla kişi çıkarsa bu ihtimalin olacağını düşünmekteyim..Kaliteli olacağını düşünenler de var ilk sözüm sana değildi zaten..

Wolfbastion

7.5.2010 16:38:24

0
kaliteli olur demedim.. fakat sen bi firmanın işçisi gitti diye müdürü gitti diye kapandığını duydunmu :D komik olmayın yahu sahibi ne dicek aa bilmem kim gitti bu firmanın tadı kalmadı hadi kapıyım ben :D şakamısınız arkadaşlar gidenin yerine yenisi gelir..

On.E

7.5.2010 16:12:13

0
Hala IW'den bir şey bekleyen var mı yahu,50 adam ayrıldı siz hala neden batırdınız diyorsunuz ki bunlarda üst kademe yok hala devam eder kalite diyorsanız MoH serisine bakın ne oldu,Respawn artık çok daha önemli bir firma gözümde..

1mpossible

7.5.2010 15:06:25

0
ya ilk olarak adamlar normal fiyattan daha üst seviyede bi fiyatla oyun sattılar buna bişey demedik şimdide ilk oyundan port edilmiş haritaları bir oyun fiyatına satıyolar gine hala onları savunuyorsunuz.

Wolfbastion

7.5.2010 10:07:33

0
zaten neden forumca infinity i batırdınız ben halen çözemedim :d hangi firma altındaki adamlar gitti diye batar veya dağilır ki yahu :D aynı kalitede çıkarmı çıkmazmı bilinmez tabi oyunlar ama infinity wards bukadar salam para yapmış oyunlardan sonra hiç bi şekilde kapanmaz :)

BSC Misafiri

7.5.2010 09:24:46

0
BC2 gibi oyun mu var yav, bende iki oyundanda 1 er tane mevcut ama MW2, BC2 gibi tat vermiyor..

sawgiray

7.5.2010 01:15:56

0
Şu Call of duty serisi gibi bir seri yok.Alayı Goty alayı Best Multiplayer game.Uncharted 2 2010'da çıksaydı MW2'de kardeleri gibi alırdı GOTY'i.Şu MW2'nin değerini bilmiyenler sadece BC2 oyuncuları malum 2.5 milyon insandan birileri kendilerini özel hissediyorlardır.Biz 20 milyon insandan biriyiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız