Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman'in Yeni Videosu Multiplayerdan Değil


     Takipçilerin bildiği üzere yaklaşık yarım saat sonra Hitman: Absolution'dan yepyeni bir video bizlerle olacak. Bu video adına Hitman hayranlarının aralarında tartıştıkları, IO Interactive'in dikkatini çekmiş olacak. Zira kendilerinden video adına bir açıklama geldi. 
 
     Bildiğiniz üzere video için ilk olarak yukarıdaki resim yayınlanmıştı. Resimdeki birden fazla karakter, akıllara multiplayer desteğini getirmişti. Fakat IO Interactive, bir düzeltme yaptı ve "Oyuncuların multiplayer adına konuştuklarını duyduk fakat bu yanlış. Bugünkü video multiplayerla ilgili değil." açıklamasını Twitter üzerinden yayınladı.
 
     Ne diyelim, beklemeye devam...

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman: Absolution PC PS3 Xbox 360 IO ınteractive Square Enix
Farklı Bir Korku Oyunu: Among The Sleep Microsoft'un E3 Sunumuna 3. Parti Konuklar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tizar

30.5.2012 18:53:59

0
bu oyun bari multisiz kalsın be iyice mokunu çıkarttılar kimseyle oynamak istemiyorum arkadaş kendimi oyunun içinde hissetmek istiyorum. mass efectin max payne in içine ettiler zaten hitman eksik kalsın.

BSC Misafiri

30.5.2012 15:25:21

0
bugünkü videonun multiplayerla alakası olmadığını söylemiş adamlar. belki ilerde süpriz yapıp açıklarlar ne de olsa multiplayer modu olduğu zaman, oyunların daha büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynandığı bir gerçek...

LegionS

30.5.2012 15:00:00

+3
zaten adamlar da yapmazlar çünkü adamlar oyunu bozmamak ve oyunun yanlızcılığı korumak adına yapmıyor arkadaşlar yani multi niye yapılmadı diye bişey demeyelim yapmazlar zaten....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman: Absolution
+ TAKİBE
AL
201 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız