Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman'in PC Sürümü Steam'de Yoğun Eleştiriye Maruz Kalıyor


    Konsollarda oldukça stabil bir performansı olduğu söylenen yeni Hitman oyunu Steam'de yoğun eleştirilere maruz kalıyor. Eleştirilerin hedefinde ise oyunun optimizasyonu bulunuyor. O nedenle incelemeler de "karışık" (yani iyi de var, kötü de) seviyesinde.
 
    Bazı oyuncular Nvidia GTX 970 ile bile oyunda büyük frame düşmeleri yaşandığını söylüyorlar. Halbuki oyunun grafikleri de sıradan olmanın ötesine geçemiyormuş. Ayrıca DX11 ile DX12 arasında gözle görülür bir performans alamadığını söyleyenler de var.
 
    Bunların yanında uzun loading süreleri, sürekli online olmanızın istenmesi de diğer eleştiriler arasında yer alıyor. Eğer internet bağlantınız giderse online görevler nedeniyle oyundan atılıyormuşsunuz.
 
    Anlaşılan o ki yeni Hitman oyunu PC'de iyi bir çıkış sergileyemedi. Yakında biz de BSC olarak oyunun PC sürümüne ait bir video yayınlayacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
Gears of War 4'ün Grafikleri Harika Görünüyor (Yeni Görseller) Bikinili Kadın Yayıncı Aranıyor + Maaş Yıllık 30.000 Dolar (Hayır BSC Değil)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MuratBayrakçı

15.3.2016 13:37:04

+1
yazdığım oyunların çıkış tarihleribelli, haklısın içlerinde eski oyunlar da var ama 2014 ve 2015 yılında çıkmış olanlarda fazlası ile mevcut. zaten demek istediğim de bu, ilk çıkan her oyunu almamamak, biraz beklemek mantıklı olan. ayrıca en yakın örneklerden i Witcher3 ilk çıktığında dahi konsol ile pc sürümleri arasında ciddi fiyat farkı vardı, araştırsam bir çok örnek daha çıkartırım ilk çıkışında pc sürümlerinin konsollara göre ucuz olduğu inan. şu bir gerçek ister yeni çıkan oyunu hemen al ister sonra, pc de oyun fiyatları genel itibari ile daha uygun. iyi bir oyuncunun önüne aynı ekranlara sahip iyi bir pc, bir ps4 ve bir xbox one koysak ve hepsinde Battlefiled 4 çalışır durumda olsa oyuncu hangi platformu tercih eder? bunun cevabını ikimiz de iyi biliyoruz. sadece fps değil tüm ortak tüm oyun türlerinde oyun satış adetleri pc oyun satış adetlerinden daha fazla konsol platformlarında. bu durumun nedenileri arasında dünya üzerinde konsol satış adetlerinin fazla oluşu, bir oyunun iki farklı konsol içinde yayınlanıyor olması (genelde), konsolların demografik olarak çok geniş bir kitleye hitap etmesi, kolay ulaşılabilir olması gibi etmenler var oyun satış adetlerini belirleyen. insanlar elbette aldıkları konsollarda çıkan fps oyunlarını 60 dolar vererek oynuyorlar, çünkü seçenekleri yok, aaa bu Call Of Duty oynamak konsolda ne kadar da rahat diye almıyor kimse, tercih sebebi bu değil ve şikayette edemiyorlar aynı oyunu pc de oynamadıkları için, çünkü farkı yaşamadan bilme imkanı olmuyor. Atari 2600 dahi kullanmış biri olarak konsolların kıymetini ve keyfini iyi bilirim ve konsollara ait özel oyunlara zaten laf edecek biri değilim, ama fps oynayacak hiç bir insan imkanı varken klavye fareyerine o kontrolcüler ile cebelleşmeyi tercih etmez tabi fanboy değilse.

Guest-E851F29FD

15.3.2016 10:56:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: acaluka
quote:

Orijinalden alıntı: madiko Hiç gelip burada car car konuşmayın. Oyun oynamayı yarış haline getirdiniz, sırf ''ben oynadım'' demek için çıkışında saldırıyorsunuz oyunlara. Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu
Al benden de o kadar. FC4 'ü yeni oynadım sayılır. Hem sorunlar çözülüyor hem Türkçe yama geliyor, hem de fiyat ucuzluyor. En az 6 ay geriden gelmek her açıdan avantaj. Spoiler yemediğiniz sürece sorun yok (:
İnsanların ''hemen oynamalıyım'' diye yediği kazığa bak. Oyunların beta sürümünü oynuyorlar haberi yok.Senin örneğinde de olduğu gibi far cry 4 çıktığında gtx 970'te bile doğru düzgün çalışmıyordu. Şimdi Amd 7870 k apuda bile (bilmeyenler için söyleyeyim apu amd'nin dahili grafikli işlemcilerine verdiği isim )1080p 30 fps çalışıyor oyun. Buyur burdan yak işte, en çok parayı veren en çok rezil oluyor

BSC Misafiri

15.3.2016 09:25:09

+1
Sen 60 ta oynasan nolcak 30 da oynasan nolucak konsolu counter Strike gibi sanıyor insanlar. Ulan 30 da adam vurabilirsiniz illa 100 ya da 60 olmasına gerek yok biriside ps4 te gölgelendirme yok demiş 10 bin tl vericem ama batman division gibi oyunlar optimizasyon özürlü olucak oyunda her zaman hile kullanan olucak ama ben 60 fpsye ve gölgelendirmeye önem vericem :-D

atsuma

15.3.2016 08:45:52

0
Steam kullanıcıları için dün oyuna bir yama gelmiş. 4 GB GTX 970 de bile texture quality low açıyor. Medium ve High kapalı gösteriyor. Bununla ilgili mutlaka bir yama çıkmalı bu tam bir fiyasko. 4 GB ram nasıl açmaz medium ya kafayı yicem.

FantomİçinF

14.3.2016 23:07:04

0
Ulan arkadaş Bu para emici, insanların gerizekalı yerine koyan firmalarda değil suç, tamamen kullanıcı koyun kitlede. Normalde ben t*rrent'ten nefret eden birisiyidim, gerçekten emeklere yazık olduğunu düşünüyorDUM 3-4 sene öncesine kadar. Artık o geliştirme ekibinde çalışanlar gram umrumda değil, yapılan işe 3-4 katı fazla para isterseniz, ben de o oyunu almam kardeşim zorla mı? Her neyse burdaki aslında tüm suçlu kullanıcı koyun kesim. Adamlar bu kadar kazık fiyatlar ve saçmasapan grafikler sunuyorken insanların koşa koşa oyunları alması beni deli ediyor. E insanlar da basit grafikli ve pahalı şeylere ilgi gösterdiği zaman firma da haklı olarak geliştirici ekibini yormuyor ve basit bir oyun yapıp 200-300 TL dayıyor. Yani ne desem boş resmen oyunculuğun içine ettiler. Allah aşkına söyleyin, seneler önce oynadığınız oyunda aldığınız keyifle şimdiki keyif bir mi? En basitinden iki oyun örnek vermek istiyorum. Call Of Duty 4 ve Assassin's Creed Brotherhood. Bunlar nerdeyse 5-6 yıllık oyunlar ancak ben bu oyunlardan aldığım keyfin çeyreğini şimdiki oyunlardan alamıyorum, üstüne üstlük daha fazla para verip bir de üstüne yok dlcsiymiş yok şuyuymuş buyuymuş parası ödüyorum. Neyse mesajı çok uzattım, Oyunları çıktığı gün almayın derim, 6-12 ay sonra almak çok makul, ha çok meraklı ettiğiniz bir seri mi? Pre-order almayın kardeşim. Bi durun oyun çıksın 1-2 hafta geçsin yorumlar yapılsın öyle alın. Bu yapımcıları gaza getirmeyin. Şimdi Hitman yeni çıktı alındı, ee sonuç ne? Güya DX12 ile çığır açacak bi grafik olacaktı. Hani ne AMD kartlarda ne nvidia kartlarda hayvani bir grafik yok, aksine DX10 grafiği var. Neyse çok uzatmadan mesajı keseyim yeter artık, sizi de baydım (Baya da dolmuşum yalnız firmalara gözümden kaçmadı değil )

BSC Misafiri

14.3.2016 19:56:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: MuratBayrakçı
O aldığın oyunları piyasaya çıktıktan kaç sene sonra aldığını niye yazmadın? Kimini 3 kimini 4 sene sonra aldın değil mi? Peki o oyunları çıktıkları ay alsaydın 500 küsür liraya kaç tane oyun alabilirdin birde öyle düşün, yani kıyas yapıyorsun ama konsollarda piyasaya çıkış fiyatıyla oyunu ele alıyorsun bilgisayarda çerez parasına düştüğü zamanla. Mantıksız bir yaklaşım olmuş seninkisi. Ayrıca FPS oyunları konsollarda bilgisayardan 10-15 kat fazla satıyor, hemde 50-60 dolar fiyatındayken. İnsanlar sana göre konsolda FPS oynarken ızdırap çekmek için hatırı sayılır bir para ödüyorlar demek? Ne ben, ne tanıdığım hiçbir konsol sahibi yada internet üzerinde herhangi bir konsol sahibinden böyle bir sitem görmedim duymadım. Aynı zamanda bilgisayar kullanıcısıyım ve bir oyun platformunu övmek için diğerini yerin dibine batırmaya çalışmakta çok büyük hatadır. Bilgisayarda oynadığım özel oyunlar ne kadar değerliyse konsollarımda oynadıklarımda o kadar eşsiz bir deneyime sahiptir. Oyun dünyasına tek pencereden bakmak mı eğlencelidir yoksa 2-3 pencereden bakmak mı?

bcan402

14.3.2016 19:10:35

+2
iyi donanıma sahip olanlar düşünsün. iyi bir donanımım yok. konsolum da yok. oynayamıyorum. kafa raad.

ProGamer45

14.3.2016 19:07:47

0
Minimum 8gb ram istemesi 2gb ram'e sahip ekran kartlarında "low settings" açar demesi zaten oyunun nasıl optimizasyon özürlü olduğunun göstergeleri...Eleştirilmesi çok normal.Ayrıca PC oyunculuğu başkadır.Konsola benzemez.Öldü möldü deyip gülünç olmayın.

Samed Bey

14.3.2016 17:59:01

0
Oyunun part part satılması ayrı bir fiyasko zaten.

Black_Tower

14.3.2016 16:14:05

0
şu oyunun incelemesini yapın artık lütfen.

MuratBayrakçı

14.3.2016 12:49:11

+4
yaklaşık 7 yıldır steam abonesiyim yaklaşık da 3 yıldır hesabımı aktif kullanıyorum, ve o günden bu güne bilgisayarıma kopya oyun girmedi, AAA kalitede (Tomb Raider 2013, Alien İsolation, Max Payne3, Bioshock serisi, Batman serisi, GTA5, Fallout New Vegas, Skyrim, Metro 2033, Witcher 1-2, Shadow Of Mordor, Company Of Heroes serisi, Cityis Skylines gibi) 47 oyun var kütüphanemde ve ben bu oyunlara toplam 557 TL harcamışım yani ortalama bir oyun bana 11.85 TL' ye gelmiş, altını çiziyorum 11.85 TL! Üstelik bu oyunların bir çoğunun Türkçe yaması var, hepsi çoktan teknik problemleri aşılmış yamalanmış durumda, hepsini sahip olduğum orta düzey donanımla en yüksek kalitede 60 fps sabit çalışır oynayabiliyorum. şimdi PC oyunculuğu öldü diye konuşmadan önce birisi bana 557 TL' ye kaç tane AAA kalite PS4 veya XBOX ONE oyunu alabileceğinin cevabını versin. sanırım cevap 2 en fazla 3 olacaktır, benim 557 TL ile oynayabileceğim 47 adet oyuna karşılık 2 veya 3 oyun oynayabilir bir konsol kullanıcısı...üstelik düşük grafik ayarları ve 30 fps ile...strateji oynayamadan, fps lerde o kontrolcüler ile ızdırap çekerek... velhasıl oyuncunun dostudur pc oyun platformu. PC oyuncusunun yapması gereken şey, oyun piyasası satın almalarını bir yıl geriden yapmak, her yeni çıkan oyuna çıkar çıkmaz talep göstermemektir. bu sayede hem elindeki donanımı daha uzun süre kullanır hem de bu oyun bilmem kaç liralık ekran kartımda neden problemli çalışıyor diyerek sinirini bozmaz. [separator]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

acaluka

14.3.2016 12:15:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: madiko Hiç gelip burada car car konuşmayın. Oyun oynamayı yarış haline getirdiniz, sırf ''ben oynadım'' demek için çıkışında saldırıyorsunuz oyunlara. Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu
Al benden de o kadar. FC4 'ü yeni oynadım sayılır. Hem sorunlar çözülüyor hem Türkçe yama geliyor, hem de fiyat ucuzluyor. En az 6 ay geriden gelmek her açıdan avantaj. Spoiler yemediğiniz sürece sorun yok (:

2K

14.3.2016 11:46:25

0
Hocam komik değil çünkü 50 FPS gayet iyi olmasına rağmen bir anda 60'dan düşünce oyun zevkini çok kötü etkiliyor. Launcher ayarlarından DX12 yaptıktan sonra normal giriyoruz.

by_t

14.3.2016 11:18:35

0
burası metal konserine dönmüş yorumumuz bulunsun biri alıntılarsa moshpite atlarız

mehmet4428

14.3.2016 11:04:04

0
Oyun feci patladı, steamdeki geri dönüşler çok fazla. Zaten bölüm bölüm çıkması bir kere saçmaydı üstüne optimize de kötü ama kimse bu kadar kötü beklemiyordu önceki oyunları iyiydi çünkü.

AhmtMlh

14.3.2016 10:36:41

0
Oyunun bölüm bölüm çıkması hoş değil. Olmamış hatta nefret ettirdi. Her bölüme paea istetecekler. Para istemeseler bile illa ek bişeyler fazla fazla çıkıcak. Ayrıca kısa bir oyun olacak. Absolution güzeldi halbuki herkes nefret etmişti ama şuana kadar gelmiş en iyi ikinci oyunudur bana kalırsa

SkyTech74

14.3.2016 08:17:25

0
Yahu böyle birşeyse çok komik ya. Tamam 60 olmasın 50 FPS'de o kadar kötü değil ki Allah aşkına. Habere bakınca 10-20 fps arası dolaşıyorlar zannettim ben. Bu arada DX 12 oyunlarını eskisi gibi oyunun kurulu olduğu yere gidip, DX12 yazan exe'yi mi açıyoruz? Yoksa Steam soruyor mu?Yoksa Crysis gibi DX 12-11 seçeneği mi var?

BSC Misafiri

14.3.2016 07:58:26

0
[quote]Orjinalden alıntı: Zarbo257
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri PC oyunculuğu öldü sürekli ağlayıp duruyorlar. Herkesin uğraşmak isteyeceği birşey değil. Batman, MK X, Division, Hitman gibi Steam'de yerden yere vurulan oyunlar PS4'te çatır çatır oynanıyor. Bu durum oyun satışlarına da yansıyor
2 konsola da sahibim ama oyunları PC'de oynuyorum neden çünkü ben gerizekalı değilim gidip 30 FPS'i bile sabit veremeyen aletlerde oyun oynıyım.Emin ol Pc'de en kötü optimizasyonlu çıkan oyun bile konsoldakinden iyi çalışıyor.Şöyle örnek veriyim PC'de 60 FPS altı çalışan oyun çok azdır 60 FPS altında çalıştığı an Pc kullanan oyuncular olumsuz yorumu yapıştırır Steam'e,gel gelelim konsolda 30 FPS sabit çalışan oyun bul öpte başına koy o derece berbat konsollar şu an rezil durumdalar PC'de ultra grafikle 40 FPS oynadığın oyunu konsolda AA olmadan gölgelendirme olmadan kaplama kalitesi düşük bir şekilde 30 FPS'in altında oynuyorsun.Hesabı sen yap.[/quote] Estağfurullah tabii ki gerizekalı değilsindir de 30 FPS bile veremeyen ve birkaç oyun dışında birbirinin aynını veren konsolları neden satın aldın acaba? Almadan önce 2K 60 FPS mi diyorlardı da aldıktan sonra karpuz gibi kelek çıktılar? Aşağıdaki mesajda da ekran kartı üreticilerine sözde 3000 liralık ekran kartının optimize özürlü oyunlarda başarılı olması için tavsiyelerde bulunmuşsun. İki mesaj ama birinde göklere çıkardığınızı diğerinde beddua edecek kadar sinirlenmişsin ki iki mesaj arasında 5 dk var. Oyun dünyası paran karşısında eli ayağına dolaşmış sanırım. Ama adamlar ne yapsın grafik motorlarının çapı belli. Böyle 3000 liralık ekran kartlarını üretiyorlar ki bazıları kendilerinde olmasada forumlarda profil altlarına yazarak egolarını tatmin edebilsinler değil mi? İnternet alemi çoook ama çok geniş, o yüzden atış poligonuna çeviriyorlar. ;) [quote]Orjinalden alıntı: Zarbo257 3.000 liraya ekran kartı çıkarıp oyuncular için yaptık deyip şu işgüzar uyanık adi oyun firmalarına söz geçiremeyen Nvidia'nında Allah bin belasını versin ben gidiyim konsolun 2 katı fiyata ekran kartı alayım ama oyun stabil çalışmasın bu nasıl bi adiliktir ya dünya nereye gidiyor yok mu şirketlere siz müşterilerinizi yanıltıyorsunuz diyen hayır Sony'den Microsoft'tan neyi eksik Nvidia'nın Amd'nin yapsanıza adam akıllı bir baskı şu optimizasyon özürlü oyun yapan sözde oyun şirketlerine.[/quote]

Babblebabble

14.3.2016 01:53:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: madiko Hiç gelip burada car car konuşmayın. Oyun oynamayı yarış haline getirdiniz, sırf ''ben oynadım'' demek için çıkışında saldırıyorsunuz oyunlara. Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu
Harbi çok haklısın, aynısını Shadow of Mordor'da yaşadım, 80 saat oldu hala oynuyorum.Full dlc, full patch, 25 tl'ye aldım.Hem akıyor, hem ucuz, her içeriği de var.Ama bazen sıkı fanı olunan serilerinkinde sabretmek sıkıntı olabiliyor

oguz707

14.3.2016 00:14:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bul_Kathos Oyun balon değil milleti düdüklemek için çıktı. Bizim saflarda gidip almış kimse kusura bakmasın yani. Ulan baktım steamda yeni oyun 39.99 TL. Dedim olabilirmi lan böyle bişey olamazdıda. Scrollu aşşağı bi kaydırdım o ne. Bilmem ne pack abidik pack gubidik pack. Oyun resmen şu taltalemiydi ne zıkkımın karın ağrısı bi firma vardı onların uyguladığı sistemin peşin satar versiyonu olmuş. Akıl var mantık var arkadaş böyle bir sisteme sahip oyuna para verilirmi hiç. Sonra yazmış birisi eee 2 saat bile oynamadım oyun bitti bilmem ne packide ön siparişle aldım ben onumu bekleyeceğim simdi. Bekleyeceksin tabi lale. Böyle oyuna para verirsen tabikide bekleyeceksin. Bu kan emici mikroplara para kaptırmayın beyler. DLC furyasından sonra bölüm bölüm furyasıda tutarsa işte o zaman hapı yutarız. Hızlı tüketen nesli geçtim yamyam gibi herşeyi yutan bi nesil var şuanda ve oyunculuğun sonu hiç hayra alamet değil yemin ediyorum.
Hocam fikrinize katılıyorum dlc den sonra bir de bölüm furyası mı? Bir oyun tam olsun dlcsiz bölümsüz

EnemyDestroyeD

13.3.2016 23:53:26

0
çıkmadan 6 ay önce çöp demiştik

Porno Graffiti

13.3.2016 23:25:02

+2
Oyun balon değil milleti düdüklemek için çıktı. Bizim saflarda gidip almış kimse kusura bakmasın yani. Ulan baktım steamda yeni oyun 39.99 TL. Dedim olabilirmi lan böyle bişey olamazdıda. Scrollu aşşağı bi kaydırdım o ne. Bilmem ne pack abidik pack gubidik pack. Oyun resmen şu taltalemiydi ne zıkkımın karın ağrısı bi firma vardı onların uyguladığı sistemin peşin satar versiyonu olmuş. Akıl var mantık var arkadaş böyle bir sisteme sahip oyuna para verilirmi hiç. Sonra yazmış birisi eee 2 saat bile oynamadım oyun bitti bilmem ne packide ön siparişle aldım ben onumu bekleyeceğim simdi. Bekleyeceksin tabi lale. Böyle oyuna para verirsen tabikide bekleyeceksin. Bu kan emici mikroplara para kaptırmayın beyler. DLC furyasından sonra bölüm bölüm furyasıda tutarsa işte o zaman hapı yutarız. Hızlı tüketen nesli geçtim yamyam gibi herşeyi yutan bi nesil var şuanda ve oyunculuğun sonu hiç hayra alamet değil yemin ediyorum.

Master_Evil

13.3.2016 18:44:04

0
oyun iyice balon çıktı

Guest-E851F29FD

13.3.2016 17:54:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: TORU-NAGA
quote:

Orijinalden alıntı: madiko Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu
Sadece piyasanın kurdu sabırlı oyuncular bu taktikleri uygulayabilir,gerçekten oyunları 6-12 ay civarı geç edindiğinizde Gold,master edition vs. full patchli (yağ gibi akan ) oyunları çıkış fiyatının %20 sine en yüksek oyun zevkiyle oynarsınız.Ama bunun sakat tarafı forumlarda optimizasyon geyiği çevirmenize engel olmasıdır.
İyide hocam keşke herkez böyle yapsada optimizasyon muhabbeti yerine tıpkı eski günlerdeki gibi oyunun muhabbetini yapsak ya.

ExMilitary

13.3.2016 17:28:54

0
Oyunların %80'i pcde sorunlu oluyor alıştık bunlara

CuCuK

13.3.2016 17:10:31

0
steam iade sistemi çok büyük bir adım oldu.bu tür sorunlu(tabi öyleyse) oyunlara iade yoluyla geri dönüş verebiliyorsunuz artık.

BSC Misafiri

13.3.2016 17:08:50

0
2gb kartlar Low'da 15 fpsleri görmüş. Gtx 770 de sorunlardan nasibini almış. DX 12 sadece AMD'ye yaramış

BSC Misafiri

13.3.2016 17:07:38

+1
Oyunu ps4'e aldım,kafam rahat 8)

2K

13.3.2016 16:59:10

+1
Oyunun durumu konsollarda da iyi değil fakat konsol oyuncuları zaten 30'a alışkın olduğu için dert etmiyor olabilir yoksa performans sorunu var diyen PC kullanıcıları ara ara 50'lere 45'lere düştüğü için yakınıyor. DX12 ile DX11 farkını çok kullanamıyor oyun gözle görürür bir değişim yakalayamadım ve kalabalık olmasına rağmen 70 FPS verdiği yerde bir anda boş boş yürürken 47'lere kadar düşüyor. Kesinlikle patch lazım.

TORU-NAGA

13.3.2016 16:07:21

+2
quote:

Orijinalden alıntı: madiko Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu
Sadece piyasanın kurdu sabırlı oyuncular bu taktikleri uygulayabilir,gerçekten oyunları 6-12 ay civarı geç edindiğinizde Gold,master edition vs. full patchli (yağ gibi akan ) oyunları çıkış fiyatının %20 sine en yüksek oyun zevkiyle oynarsınız.Ama bunun sakat tarafı forumlarda optimizasyon geyiği çevirmenize engel olmasıdır.

Guest-E851F29FD

13.3.2016 15:40:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheCapedCrusader
quote:

Orjinalden alıntı: madiko Hiç gelip burada car car konuşmayın. Oyun oynamayı yarış haline getirdiniz, sırf ''ben oynadım'' demek için çıkışında saldırıyorsunuz oyunlara. Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu
piyasa buna sürüklüyor, onların elinde olan bir şey değil.
Öyle şeymi olur tabi ki bizim elimizde. Ne mecburiyetin var senin ? Almıyorum işte kanunmudur

Kotaless

13.3.2016 15:27:15

+7
Oyun sektörünün de, film sektörünün de, müzik sektörün de içine edilmiş durumda. Bunların hepsi de tüketicilerin suçu. İçi boş ve sorunlu oyunlara ön sipariş verenlerin, boş dlclere ve oyun içeriklerine onlarca dolar verenlerin suçu. Devam oyunlarını bile bitirdiler. Komple oyun çıkarmayı bıraksalar da rahatlasak. EA ve Ubisoft'a her oyunlarında tepki geliyor ama nedense her yeni oyunlarında yeni satış rekoru kırıyorlar. DX12 dediler o da balon çıktı. Mafia III de balon olacak. Bir oyun zevkimiz vardı o da kalmadı. Eskiden çıkış tarihini verirlerdi, alırdık oynardık. Şimdi önce CGI bir trailer gelir, ardından çıkış tarihi, sonra oyun ertelenir, çıktığında sorunlu çıkar, updateler gelir sorunlar yine de çözülmez ama yeni dlc satmayı ihmal etmezler, her şeyi kabullenip oynamaya çalışırsın, bitirsen de zevk almazsın. Intel, Nvidia, Xbox, PS, Oculus alın hepsi sizin olsun bitirdiniz oyunculuğu. Amma dolmuşum...

Caped 117 Crusader

13.3.2016 15:09:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: madiko Hiç gelip burada car car konuşmayın. Oyun oynamayı yarış haline getirdiniz, sırf ''ben oynadım'' demek için çıkışında saldırıyorsunuz oyunlara. Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu
piyasa buna sürüklüyor, onların elinde olan bir şey değil.

vollkan59

13.3.2016 14:30:58

0
Senin oğlan pro gamer çıktı Şaka şaka Allah bağışlasın.

powersmachine54

13.3.2016 12:43:23

+1
Bu oyunun grafikleri 2010 ve 2009 yılında çıkmış oyun gibi efektlere sahip,ve firma da optimizasyon özürlü kalitesiz bir firmaymış. Yıl olmuş 2016 eski nesil grafiklere sahip oyunu optimizasyon özürlü olarak çıkartmaları gerçekten gariptir.

R-10

13.3.2016 12:25:30

0
2012'de çıkan Hitman de optimizasyon özürlü çıkmıştı. Bu adamlar bu işi beceremiyorlar

BoltAction

13.3.2016 12:10:06

0
Ttnet playstoreda neden yok?

BSC Misafiri

13.3.2016 12:06:05

0
Konsol versiyonu betadan daha iyi geldi. Ben bir sorun görmedim. PC'nin son sürümü hayal kırıkığı yarattı, f/p oranı açısından yine kötü.

Guest-E851F29FD

13.3.2016 11:22:42

+21
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk oğlum takım elbesisi yüzünden ağladı sızladı şu oyunu aldırdı yarım saat dışarı çıktım geldim 2 adam var öldürmüş oyun bitmiş bu oyun inmemiş galiba daha baba diyor 8 yaşındaki çocuk böyle oyunmu olur diyor yarım saat yaw arkadaş bir bölüm tamamda en az 3 saat sürmesi gerekmezmi
Burada normal olmayan şey oyunun yarım saatte bitmesinden ziyade 8 yaşındaki çocuğa böyle oyunlar oynatman

rambocuk

13.3.2016 11:10:02

0
oğlum takım elbesisi yüzünden ağladı sızladı şu oyunu aldırdı yarım saat dışarı çıktım geldim 2 adam var öldürmüş oyun bitmiş bu oyun inmemiş galiba daha baba diyor 8 yaşındaki çocuk böyle oyunmu olur diyor yarım saat yaw arkadaş bir bölüm tamamda en az 3 saat sürmesi gerekmezmi

Adol125

13.3.2016 11:03:39

+1
Yorumlara bakmadan şunu söyleyim; bu oyun bölüm bölüm gelecek ve kışa tamamlanacak değil mi? Yani tam paket o zaman çıkacak. Burdan şu çıkar. Bu oyun anca tam sürümü çıkınca oynanır odan önce oynanmaz. Nitekim optimizasyonunun berbat olmasından da bunu anlayabiliriz. Ayrıca ps4 pc tartışması falanda yapmayın. Oyundan zevk almaya bakın.

gerçekoyuncu11

13.3.2016 10:33:40

+1
boşuna tartışmayın bu oyun hiç bir platform da stabil çalışmıyor ps4 de de 22 fps düşüyor fakat burada hala konsolcu arkadaşların anlmadığı bir durum var bende konsol da var pc de eğer oyunları pc de oynuyorsanız insan da nedense garip bir psikoloji oluşuyor oyun 30 fps gördüğü an kasıyor zannediyorsunuz steam açın bakın stabilizasyonla ilgili şikayetin çoğu şu gtx970 de ultra ayarda 1080p de oyun 35 fps ye kadar düşüyor adamın şikâyetçi olduğu bu bunu konsolcular anlamadığı için bu tip haberlere gelip hemen pc öldü diyor bu biraz pc cilerin mükemmeli istemelerinden kaynaklanıyor buna karşılık konsolcu oyun 22 fps ye düşüyor adam olsun anlık oluyor yine de oynuyorum diyor yani hitman de fps düşüşü falan varda oyun gtx750ti 1080p medium da 30 fps veriyor.

Guest-E851F29FD

13.3.2016 09:59:54

+2
Hiç gelip burada car car konuşmayın. Oyun oynamayı yarış haline getirdiniz, sırf ''ben oynadım'' demek için çıkışında saldırıyorsunuz oyunlara. Bir sene geriden gelin hiç böyle dertleriniz olmasın. The evil within'i yeni oynadım, ne fiyatından dertliyim nede optimizasyonundan. Oyun yağ gibi akıyordu

cenkk34

13.3.2016 09:44:44

0
Çok ilginç bir şeye geldim okursanız sevinirim sebebini merak ediyorum çünkü. Oyunun betası ps4 de yüklü hala oynayabiliyorum pc ye de intro pack aldım fakat pc de oynarken yapay zekadaki düşüşü fark ettim final test kısmını oynarken bekçiye levye fırlatıyorum sürükleyip kutuya koyuyorum kimse fark etmiyor fakat bugün ps4 de tekrar açayım dedim aynı düşmanı tamamen aynı şekilde halledince diğer yapay zekalar sesi direk duyuyorlar ve saldırıyorlar eğer duyan kişiyi indirip kimseye duyulmazsam da bu sefer yerdeki silahını görüp tepki veriyorlar olacak iş değil resmen yapay zeka ps4 de daha iyi oyunun zorluk seviyesi filanda yok standart ikisinde de ilk defa böyle birşey görüyorum yapay zekayı pc de kısmak da nedir nasıl olur böyle bir şey inanamayıp defalarca kez iki platformda da aynı şeyleri yaptım ps4 deki yapay zeka hep tepki verdi pc deki hiç tepki vermedi bu nasıl mümkün tek fark eden ben miyim acaba?

alpalp84

13.3.2016 09:40:13

+1
PC oyuncuları bir oyunu tam randumanlı oynamak için çıkışından 1 ay sonra oynamalıdır. Bunu ben öğrendim. PC oyuncuları öğrenemedimi ? Bir dünya pach çıkacak, ekran kartlarına driver çıkacak....

msc1515

13.3.2016 09:11:39

+3
Pc oyuncuğulu öldü diyenler var ya nasıl bir kafa yaşıyorsunuz arkadaş , Ben konsolumda hala company of heroes , age of empires , europa universalis , hearts of iron , Total war gibi oyunları oynayamıyosam çıkıp da kimse pc oyunculuğu ölüyor diyemez. Strateji oyunculuğu ölmediği müddetçe PC oyunculuğu ÖLMEZ ! Bu kadar net Steam'In son dönemdeki başarılarını dikkate alırsak tam aksine bence esas konsol oyunculuğu kan kaybediyor .

msc1515

13.3.2016 09:01:17

+1
Pc de var ps 4 te var , oyunun betasını ps4 te oynadım ama oyunu pc'ye aldım açık ve net fifa , mortal kombat veya nba tarzı oyunlar dışındaki bütün oyunlar pc'de oynanmalıdır .

Final Getsuga Tenshou

13.3.2016 07:02:58

0
Alpha gibi bir sürümü düşmüştü orada test etmiştim de FPS rezalet seviyedeydi. Tabi bunu pek ciddiye almadım sonuçta Alpha ve önceki oyunda gayet düzgün bir optimizasyon yapmışlardı. Fakat görünen o ki düzeltememişler. İnternet bağlantısı istediğini yeni duydum. GG diyorum çöpler arasına katıldı. Bu arada oyunda DRM var mı?

gamerasi

13.3.2016 06:42:57

+2
Oyun oynamayı bir yarış haline getirmeyin. Bırakın oyunlar ucuzlasın, bütün sorunlarından arındırılsın. Nedir bu yeni çıkan her şeye zıplama alışkanlığı, kurtulun şundan.

BSC Misafiri

13.3.2016 05:04:37

+2
Hitman'in Hitman olduğu zaman oynamış biri olarak sadece üzüldüm. Şu seriyi şu hale getirenler utansın. Bi Hitman Codename 47 olmadınız.

BSC Misafiri

13.3.2016 05:04:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: ultralisan Hala korsan diyorsunuz ulan AAA tagli çıkan oyunların hangisi korsan artık pcde?.
He ya bu kötü oldu işte beleşe farcry akacadık :(

BSC Misafiri

13.3.2016 05:04:30

0
Eller havaya master race

BSC Misafiri

13.3.2016 05:04:23

+2
Mevzu konsol vs pc davasına dönmüş yine, eski yorumlarda arkadaşlar yazmıştı ama tekrar hatırlatayım. Konsol sürümünde de ağır frame düşüşleri yaşanıyor arkadaşlar. Burada konsol vs pc kavgası etmek anlamsız. Büyük ihtimal oyunun parça parça çıkmasından kaynaklanıyor bu mesele.

vollkan59

13.3.2016 03:36:21

0
Benim aslında anlatmak istediğim, o an bakarım hangisi işime yararsa onu kullanırım.Şuan iyi bir pc evet 5k yı bulur.Asıl kızdığım firmalar,oyuncular şuan çıkardıkları konsollardan çok daha iyisini hakediyor.Ama işte fanatiklere anlatamıyorsun. Oyunlarda da durum aynı 200-300 tl Dlc leri ile birlikte para ver,ama sinir krizleri yaşa oyunda.Çıkan herşey çok hızlı tüketildiğinden ve herşey için hiçkimsenin umurunda olmadığından,hayat bu şekilde akıp gidiyor.

Hyponsoinage

13.3.2016 03:23:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59 Peh peh peh peh...Şu Ps4 çülere bak ya:) Xbox ı bıraktılar artık Pc cilere saldırıyor:) Pc de bu tür sorunlar her zaman olabilir...Oynadığı zaman senden kat kat fazla zevk alıyor Pc .Sen ne oynuyorsun 3. senesine girmiş ps4 ünle onu merak ettim.Hangi exculisive oyunlar var? Remastered ler mi? 1-2 seneye zaten Ps5 çıkar,öyle öyle avunursun işte 1080p 30 fps ile...Artık ekran kartları karşılaştırma sitelerinde bile 1440p standart oldu neredeyse.Ps4 iyidir de abaartmayalım,boş olduğunu bu neslin kabul edin artık...:))
Bi ps4 sahibi olarak katiliyorum. Bu nesil beklentinin altinda kaldi sanki. Bende pc toplamayi dusunuyodum ama 5 k civarina geldi ekipmanlar vs. Dahil vazgectim. Simdilik ps4 de takiliyorum zaten cok vaktim olmuyo. Ama 1-2 yil sonra bakacaz duruma gore

vollkan59

13.3.2016 03:06:08

+2
Peh peh peh peh...Şu Ps4 çülere bak ya:) Xbox ı bıraktılar artık Pc cilere saldırıyor:) Pc de bu tür sorunlar her zaman olabilir...Oynadığı zaman senden kat kat fazla zevk alıyor Pc .Sen ne oynuyorsun 3. senesine girmiş ps4 ünle onu merak ettim.Hangi exculisive oyunlar var? Remastered ler mi? 1-2 seneye zaten Ps5 çıkar,öyle öyle avunursun işte 1080p 30 fps ile...Artık ekran kartları karşılaştırma sitelerinde bile 1440p standart oldu neredeyse.Ps4 iyidir de abaartmayalım,boş olduğunu bu neslin kabul edin artık...:))

Zarbo257

13.3.2016 02:34:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri PC oyunculuğu öldü sürekli ağlayıp duruyorlar. Herkesin uğraşmak isteyeceği birşey değil. Batman, MK X, Division, Hitman gibi Steam'de yerden yere vurulan oyunlar PS4'te çatır çatır oynanıyor. Bu durum oyun satışlarına da yansıyor
2 konsola da sahibim ama oyunları PC'de oynuyorum neden çünkü ben gerizekalı değilim gidip 30 FPS'i bile sabit veremeyen aletlerde oyun oynıyım.Emin ol Pc'de en kötü optimizasyonlu çıkan oyun bile konsoldakinden iyi çalışıyor.Şöyle örnek veriyim PC'de 60 FPS altı çalışan oyun çok azdır 60 FPS altında çalıştığı an Pc kullanan oyuncular olumsuz yorumu yapıştırır Steam'e,gel gelelim konsolda 30 FPS sabit çalışan oyun bul öpte başına koy o derece berbat konsollar şu an rezil durumdalar PC'de ultra grafikle 40 FPS oynadığın oyunu konsolda AA olmadan gölgelendirme olmadan kaplama kalitesi düşük bir şekilde 30 FPS'in altında oynuyorsun.Hesabı sen yap.

Zarbo257

13.3.2016 02:29:04

+1
3.000 liraya ekran kartı çıkarıp oyuncular için yaptık deyip şu işgüzar uyanık adi oyun firmalarına söz geçiremeyen Nvidia'nında Allah bin belasını versin ben gidiyim konsolun 2 katı fiyata ekran kartı alayım ama oyun stabil çalışmasın bu nasıl bi adiliktir ya dünya nereye gidiyor yok mu şirketlere siz müşterilerinizi yanıltıyorsunuz diyen hayır Sony'den Microsoft'tan neyi eksik Nvidia'nın Amd'nin yapsanıza adam akıllı bir baskı şu optimizasyon özürlü oyun yapan sözde oyun şirketlerine.

_giray_

13.3.2016 01:42:00

+12
Ban yiyeceksem yiyeyim ama PS4'e, X1'e veya PC'ye laf atanlar harbi geri zekalısınız. Artık durun. Tamam belki o platformun yanlışları olabilir ama yeter. Kullanmadığınız/sevmediğiniz platformu kötüleyerek elinize bir şey geçmiyor. Bunları her konu altında görmekten sıkıldık. Lütfen durun artık.

michael01

13.3.2016 01:39:54

0
Yine port faciası gibi

mementopolis

13.3.2016 01:23:48

0
(Beta ) Konsol (Ps4 ) versionu 60FPS Kilitli . Ama 20'yi görüyor Genelde Kalabalik sahnelerde . Beta'dan ciksa bile birsey degismeyecek sanirim. Video'nun yemniside gelecek. :

SultanHakim

13.3.2016 01:06:39

0
EA batsa üzülmem zaten iyi olmuş

The Man in the Suit

13.3.2016 00:44:15

+1
amd optimizasyonlu bir oyun şaşırdık mi tabi ki hayır

Wayward Son

13.3.2016 00:40:19

+18
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede pc de %80 MILLET KOPYA OYNUYOR, oyunun yapimcisinin yerinde bende olsam pc ile ugrasmam konsollara kiyak gecerim
Bunu diyen kekoların alayı 360 döneminde torrent sitelerinden çıkmazdı. Şimdi ahlak timsali oldular.

John Sheppard

13.3.2016 00:34:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: neo-life
quote:

Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm
quote:

Orijinalden alıntı: TheHobits67

10-20 FPS de low-medium ayarda oyun oynamaktan iyidir
Konsolda stabilite sıkıntısı olan çok az oyun var. Hatta ac unity haricinde çok komuşulmuş bir oyun duymadım görmedim. 30 fps kalitede oynanıyor bazen 25 falan oluyor ama oynanıyor. Bazı oyunlarda 60 fps. Olaya fiyat performans olarak bakmak lazım. Konsolun 2-3 katı para verip aldığın pcde sorun yaşanmaması lazım. Ama yaşanıyor. O yüzden konsol daha mantıklı. Uncharted last of us gibi oyunlarda cabası. Grafik low medium da farketmez açıkçası grafikler bana yeterli geliyor. Grafik takıntısı yoksa kesinlikle konsol alınmalı. Hiç birşeyi sorun etmeden oynamak çok güzel bence.
hitman x1 de 22 fps e düşüyor ps4 de 26 fpslere düşüyor youtube dan bakabilirsiniz witcher 3 follout4 neredeyse çoğu kez 30 fps in altın da witcher 3 yağmur yağıyor ve novigrad şehrindeysen oyun 24 fps yi görüyor yani her oyun her platform da optimizasyon sorunu yaşıyor sizde belirtmişsiniz de 25 düşüyor oynanıyor diye merak etmeyin hitman de oynanıyor fakat burada konsolcularla pc ciler arasında ki fark ortaya çıkıyor konsolcu 35 düşse oynanıyor diyor pc cigtx 970 de ultra ayarda 30 fps düşünce bu oyun bozuk diyor yoksa hitman betasın da low ayarda gtx 750ti da 30-40 fps arası çalışıyordu buna da youtube dan bakabilirsiniz kısacası bir oyun bozuk çıktığın da oyunun çıktığı platforma değil de yapana suç bulmayı ne zaman öğreneceksiniz anlamadım
Kimse kusura bakmasın ama klasik Türk düşüncesi işte.Tecavüz edene değilde, tecavüze uğrayan kadına bakıp "mini etek giyiyor, oda tahrik etmiş" (haketmiş diyenler bile var) düşünce yapısından ne zaman kurtulursak, son cümlenizdeki temenninizde o zaman gerçekleşecektir. Dip Not: Çok abez bir örnek oldu ama son cümlenizi en iyi anlatan örnektir ülkemiz için.

John Sheppard

13.3.2016 00:26:22

+3
quote:

Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm
quote:

Orijinalden alıntı: TheHobits67

10-20 FPS de low-medium ayarda oyun oynamaktan iyidir
Konsolda stabilite sıkıntısı olan çok az oyun var. Hatta ac unity haricinde çok komuşulmuş bir oyun duymadım görmedim. 30 fps kalitede oynanıyor bazen 25 falan oluyor ama oynanıyor. Bazı oyunlarda 60 fps. Olaya fiyat performans olarak bakmak lazım. Konsolun 2-3 katı para verip aldığın pcde sorun yaşanmaması lazım. Ama yaşanıyor. O yüzden konsol daha mantıklı. Uncharted last of us gibi oyunlarda cabası. Grafik low medium da farketmez açıkçası grafikler bana yeterli geliyor. Grafik takıntısı yoksa kesinlikle konsol alınmalı. Hiç birşeyi sorun etmeden oynamak çok güzel bence.
Senin konsolda aldığın 1 oyuna PC kullanıcıları Steam Yaz indirimlerinde 30 tane oyun alıyor. Konsola 5-6 tane oyun alsan 1 konsol daha almış oluyorsun. Olaya fiyat/performans olarak bakacaksan bu yönden bak. Varsın 2-3 hafta bilemedin 1 ay geç oynansın. Ayrıca sorun düzeldiğinde de 1080P'de 60FPS ve film kalitesinde oynuyor PC kullanıcıları, konsolcular gibi PC'nin Low ayarlarında değil :)

stalker(1979)

13.3.2016 00:21:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede pc de %80 MILLET KOPYA OYNUYOR, oyunun yapimcisinin yerinde bende olsam pc ile ugrasmam konsollara kiyak gecerim
Oyun daha dün çıktı. Nereden biliyorsun milletin korsan oynadığını? Buraya gelmiş kopya oynuyorlar ben olsan PC'ye çıkarmam diyorsun? Tamam konsolun var hayırlı uğurlu olsun ancak Bu PC'ciler sana ne yaptı kardeş? Bende olmayan batsın ölsün mü ? diyorsun yani Korsan devri bitti aşın bunları artık. Zamanında PS3 ve xbox full kırılmıştı ve millet çatır çatır korsan oynadı. Korsanın kralını konsollarda oynadı millet. bunları ne çabuk unuttunuz. Pc kullanıp korsan kullanan tabi ki var ancak senin playstation 4'ün korsan oynatsa eminim sen de korsan oynardın . Korsan oynayamadığın için pc'ye çıkan oyun optimize sorunlu olduğu zaman buralara gelip "oooooh iyi olmuş batsın PC diyorsun" Senin ki biraz da çekememezlik. Aman bende üye adı bile konsol olan birine ne diyorsam artık

neo-life

13.3.2016 00:07:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm
quote:

Orijinalden alıntı: TheHobits67

10-20 FPS de low-medium ayarda oyun oynamaktan iyidir
Konsolda stabilite sıkıntısı olan çok az oyun var. Hatta ac unity haricinde çok komuşulmuş bir oyun duymadım görmedim. 30 fps kalitede oynanıyor bazen 25 falan oluyor ama oynanıyor. Bazı oyunlarda 60 fps. Olaya fiyat performans olarak bakmak lazım. Konsolun 2-3 katı para verip aldığın pcde sorun yaşanmaması lazım. Ama yaşanıyor. O yüzden konsol daha mantıklı. Uncharted last of us gibi oyunlarda cabası. Grafik low medium da farketmez açıkçası grafikler bana yeterli geliyor. Grafik takıntısı yoksa kesinlikle konsol alınmalı. Hiç birşeyi sorun etmeden oynamak çok güzel bence.
hitman x1 de 22 fps e düşüyor ps4 de 26 fpslere düşüyor youtube dan bakabilirsiniz witcher 3 follout4 neredeyse çoğu kez 30 fps in altın da witcher 3 yağmur yağıyor ve novigrad şehrindeysen oyun 24 fps yi görüyor yani her oyun her platform da optimizasyon sorunu yaşıyor sizde belirtmişsiniz de 25 düşüyor oynanıyor diye merak etmeyin hitman de oynanıyor fakat burada konsolcularla pc ciler arasında ki fark ortaya çıkıyor konsolcu 35 düşse oynanıyor diyor pc cigtx 970 de ultra ayarda 30 fps düşünce bu oyun bozuk diyor yoksa hitman betasın da low ayarda gtx 750ti da 30-40 fps arası çalışıyordu buna da youtube dan bakabilirsiniz kısacası bir oyun bozuk çıktığın da oyunun çıktığı platforma değil de yapana suç bulmayı ne zaman öğreneceksiniz anlamadım

Umit_22

13.3.2016 00:03:17

0
Oyun hem eksik hem özürlü. O kadar para verip ekran kartı, işlemci, ram alıyorsun çıkan sonuç koca bir sıfır. Öbür tarafta Star Wars Battlefront grafikleri ve stabilliğini görüyorsun diyorsun ki niye? NİYE?

Tiny Titan

13.3.2016 00:01:38

+1
Vallahi yeter artık ya gtx970 dediğin kart konsolların ekran kartından kat kat güçlü bir kart yani herifler herhalde gidip ilkokul çocuklarına yaptırıyorlar optimizasyonu yoksa başka bir açıklaması yok bu kadar saçma bir işin.

Hoid

12.3.2016 23:51:53

+1
Steam de 1200 den fazla - oy almış patlar bu oyun .

TheHobits67

12.3.2016 23:41:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm
quote:

Orijinalden alıntı: TheHobits67

10-20 FPS de low-medium ayarda oyun oynamaktan iyidir
Konsolda stabilite sıkıntısı olan çok az oyun var. Hatta ac unity haricinde çok komuşulmuş bir oyun duymadım görmedim. 30 fps kalitede oynanıyor bazen 25 falan oluyor ama oynanıyor. Bazı oyunlarda 60 fps. Olaya fiyat performans olarak bakmak lazım. Konsolun 2-3 katı para verip aldığın pcde sorun yaşanmaması lazım. Ama yaşanıyor. O yüzden konsol daha mantıklı. Uncharted last of us gibi oyunlarda cabası. Grafik low medium da farketmez açıkçası grafikler bana yeterli geliyor. Grafik takıntısı yoksa kesinlikle konsol alınmalı. Hiç birşeyi sorun etmeden oynamak çok güzel bence.
Witcher 3 ü ilk çıktığı ayda görmedin mi FPS sorunları vardı 20 lere düşüyordu fps. Aylar sonra düzeldi ama ne yazar ? Çoktan kasıla kasıla bitiren bitirmişti.

ultralisan

12.3.2016 23:28:59

+1
Hala korsan diyorsunuz ulan AAA tagli çıkan oyunların hangisi korsan artık pcde?.

Fadeout

12.3.2016 23:18:37

0
Hitman Absolution'ın optimizasyonu muazzamdı grafikleri de gayet başarılıydı...Yeni oyunun grafikleri de absolution'daki kadar iyi gözüzkmüyor nasıl çuvalladılar anlamak mümkün değil.

WiiSmash

12.3.2016 23:13:15

+2
nerde o eski günler

orangeblu

12.3.2016 23:12:06

+2
quote:

Orijinalden alıntı: TheHobits67

10-20 FPS de low-medium ayarda oyun oynamaktan iyidir
Konsolda stabilite sıkıntısı olan çok az oyun var. Hatta ac unity haricinde çok komuşulmuş bir oyun duymadım görmedim. 30 fps kalitede oynanıyor bazen 25 falan oluyor ama oynanıyor. Bazı oyunlarda 60 fps. Olaya fiyat performans olarak bakmak lazım. Konsolun 2-3 katı para verip aldığın pcde sorun yaşanmaması lazım. Ama yaşanıyor. O yüzden konsol daha mantıklı. Uncharted last of us gibi oyunlarda cabası. Grafik low medium da farketmez açıkçası grafikler bana yeterli geliyor. Grafik takıntısı yoksa kesinlikle konsol alınmalı. Hiç birşeyi sorun etmeden oynamak çok güzel bence.

TheHobits67

12.3.2016 23:01:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm Nedir bu PC oyuncularının çektiği Bence sizde konsol alın rahatlayın.
10-20 FPS de low-medium ayarda oyun oynamaktan iyidir

orangeblu

12.3.2016 22:53:56

+1
Nedir bu PC oyuncularının çektiği Bence sizde konsol alın rahatlayın.

TheHobits67

12.3.2016 22:38:12

+1
Oyun sadece PC de böyle değil, konsol sürümüde böyleymiş.Ubisoft tan farkınız kalmadı anasını satayım sizinde.

BSC Misafiri

12.3.2016 22:32:03

0
Oyun berbat grafikler rezalet optimizasyon yerlerde. Yazık etmişler hitman a. Steam den aldım şimdi iade istedim

Guest-AEF248198

12.3.2016 22:28:42

+7
Şaşırdık mı? Tabi ki hayır.

Chirrut Imwe

12.3.2016 22:27:04

+1
Oyunun grafikleri bildigin siradan eski nesil konsollar ayarinda ve konsol optimizasyonu rezalet ötesi.Iki konsolda da 20-60fps arasi calisiyo ve yapay zeka diye bisey yok.

mehmet4428

12.3.2016 22:23:34

+2
DX 12 geldide hiç artısını göremedik hep eksisini gördük. Tomb raider'a geldi bir faydası yok, hitman de geldi bir faydası yok, yeni bir kaç oyun geliyor sistem gereksinimlerinden belli ne olacağı directx 12 şuanda beklenenin çok gerisinde seyir gösteriyor bakalım yeni directx 12 destekli oyunlar neler gösterecek.

BSC Misafiri

12.3.2016 22:20:23

0
Not: cracklenemeyen oyun yoktur. Sanal korsanlar bildiginiz trdeki basit siteleri hackleyen insanlar değil oyunları crackleyenler yapımcı olurlar ama hem sermaye yok hem de legal değiller...

demo22

12.3.2016 22:17:08

+8
günümüzde performans sorunu olmadan çıkış yapan oyun kalmadı, nedeni bilinçsiz araştırmadan oyun alanlar yüzünden.....

BSC Misafiri

12.3.2016 22:17:01

+4
Ota bocege dayanıp pc'ye kullanıcılarına kufre varan laflar niye söyleniyor anlamiyorum neyin kafasi bu pc seviyoruz pc kullaniyoruz konsol seviyorsunuz konsol kullanıyorsunuz ee problem ne?

BSC Misafiri

12.3.2016 22:08:04

+29
pc oyunculuğu hiçbir zaman ölmez. öldü diyen gerizekalıdır. konsollar nasıl sürekli yenileniyorsa pc için de oem'ler yenileniyor oyunlar bunlara göre yapılıyor. bi kaç oyunun pc de sorun çıkarması pc oyunculuğunun öldüğü biteceği anlamına gelmiyor. pc oyunculuğunda ki en köklü değişim dijital oyunlardır yani cdler bitti artık sadece. steam origin vs oldukça ki olacak pc bitmez

Skyhan91

12.3.2016 21:56:03

+3
Yine ezber yorumlar yazılmış oyunlar artık craklenemiyor.Squre Enix hem Tomb Raider pc satışlarından gayet memnun , konsolum var diye ezber yorum yazmayın.Bu arada bu durum tamamen ekran kartından kaynaklanıyor.AMD ve Nvidia arasındaki çekemezlikler sürüyor.Biraz araştırın lütfen.

mementopolis

12.3.2016 21:52:16

+1
Oyun Bende ; Yükleme ekraninda dondu // Oyun esnasinde Dondu // Benchmark calistirmak 2 dk. aliyor // Fps sorunlari var lowda oynuyorum resmen //. ( Gtx 960 )

Maestro725

12.3.2016 21:52:15

+13
quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede pc de %80 MILLET KOPYA OYNUYOR, oyunun yapimcisinin yerinde bende olsam pc ile ugrasmam konsollara kiyak gecerim
oyun korsan korumalı.korsanı yok.hemen pc:korsan demeyi bırakın artık.

Kreuger

12.3.2016 21:50:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Her yeri Türkiye sanıyorsun herhalde
ne alaka ,kopya oyun sadece tr de olsa adamlar zati takmaz , avrupada amerikada asyada hala buyuk cogunluk kopya oynuyor,bazilari oyunu begenirse steam dan ucuza alip oynamaya calisiyor ,oynayabilirse optimize sorunlu pc oyunlarini tabi

Jungian_Shadow

12.3.2016 21:46:25

+19
quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede pc de %80 MILLET KOPYA OYNUYOR, oyunun yapimcisinin yerinde bende olsam pc ile ugrasmam konsollara kiyak gecerim
Her yeri Türkiye sanıyorsun herhalde

Kreuger

12.3.2016 21:40:27

+1
pc de %80 MILLET KOPYA OYNUYOR, oyunun yapimcisinin yerinde bende olsam pc ile ugrasmam konsollara kiyak gecerim

BSC Misafiri

12.3.2016 21:36:49

+2
PC oyunculuğu öldü sürekli ağlayıp duruyorlar. Herkesin uğraşmak isteyeceği birşey değil. Batman, MK X, Division, Hitman gibi Steam'de yerden yere vurulan oyunlar PS4'te çatır çatır oynanıyor. Bu durum oyun satışlarına da yansıyor

luganoguz

12.3.2016 21:35:23

0
Betasını iyiki denemişim iade etmiştim zaten rezil bir optimizasyon olduğunu gördükten sonra.

cenkk34

12.3.2016 21:25:57

0
gtx980 de oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum dx12 alınca oyun ya çöküyor yada daha düşük performans veriyor :) evet şaka gibi ayarları low a da alsam ultrayada alsam frame aynı şekilde. 60 fps iken hızlıca kamera değiştirdiğimde 30 a kadar düşüyor yazık oldu verdiğim paraya intro pack almıştım iyiki tam oyun paketini almamışım..

Shovel Knight

12.3.2016 21:23:05

0
betasında böyle olacağı belliydi zaten amazondaki hatadan 45 e aldım dün 120 küsüre sattım mutluyum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız