Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade'den 360 Derecelik Tanıtım Videosu

 
    İngiliz yapımcı Ninja Theory uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Hellblade için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Aslında bu tanıtım videosuna yeni demeyelim çünkü daha önce yayınlanmış olan The Senua fragmanıyla aynı video fakat farklı bir teknikle sunuluyor: 360 Derece.
 
     Yapımcı bir süredir VR üzerinde de çalışmalarda bulunuyordu ve GDC'de sunulan çeşitli Virtual Human demolarına katkıda bulunmuştu. Son yayınlanan 360 derecelik videoda istediğiniz açıya bakabilir veya Oculus ile izleyebilirsiniz.
 
    Stüdyonun yeni teknolojileri takip etmesi güzel bir şey, özellikle önceki tanıtım videosunun ilk defa gerçek zamanlı olarak işlenerek bizlere sunulduğunu da belirtebiliriz. Yani fragmandaki karakteri canlı müzik gibi gerçek zamanlı izlemiştik. Umarız Hellblade bu tip teknolojiler dışında bizlere harika bir atmosfer, oynanabilirlik ve hikaye sunar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 5 FPS DICE Electronic Arts PC PS4 Xbox One
Prey 2'nin E3 Fuarında Duyurulabileceği Söyleniyor Battlefield 1'den Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gurkanse

12.5.2016 11:31:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: alike03 Bu adamlarda oyundan cok teknoloji üzerinde calisiyor. Bu arada Künye'ye yanlislika Battlefield 1'i eklemissin Gökhan abi.
boşver nasıl olsa git gide küçülmeye gidiyolar.bi süre sonra sitede kapanır

alike03

11.5.2016 18:44:06

+1
Bu adamlarda oyundan cok teknoloji üzerinde calisiyor. Bu arada Künye'ye yanlislika Battlefield 1'i eklemissin Gökhan abi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 1
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız