Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Online'ın Duyuru Videosu Yayınlandı


    Geçtiğimiz gün duyurusu gelen Halo Online'ın PC'ye özel olacağı ve sadece Rusya'da çıkacağı açıklanmıştı. Oyunun Rusya'daki yayıncısı Halo Online'ın duyuru videosunu yayınladı. 
 
    Yayınlanan videoda oyun içerisinden oynanış sahneleri de yerini alıyor. Videoya bakarsak Halo Online'ın grafikleri pek de sırıtan bir yapıda değil. Daha ayrıntılı fakat ücretli karakter özelleştirmelerini gördüğümüz bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Umarız Warface misali Halo Online da yoluna Rusya'dan başlayıp diğer bölgelerde devam ettirir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo: Online Halo Microsoft Innova Systems fps pc rusya online shooter
Cities: Skylines'taki Şehrinizi Uçakla Gezmek İster misiniz? Xbox Live Gold'un Nisan Ayındaki Ücretsiz Oyunları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.3.2015 01:36:07

+1
oyun adının son ekinde online yazıyorsa atın çöpe gitsin... anlayan anlamıştır...

BSC Misafiri

27.3.2015 00:29:33

+1
Benim gibi PC'ye Halo bekleyenlere güzel bir haber ancak bütün seriyi PC'de görmeyi çok isterdim.

obantr

26.3.2015 23:52:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123
alıntı:

Orijinalden alıntı: obantr

Diğer bölgeler için çıktığı zaman oynarız umarım TF2 ve DOTA2'deki gibi sadece kozmetik eşyalar alınabilir olur. Pay To Win olmayacağına inanıyorum.
Microsoft'un Stüdyosu 343 başkanlığında yapılıyor doğrudan 343 yapmıyor ama inşallah TF2 modeli olur.


Vallaha hakan videoya bakınca parayı veren yener gibi gözüküyo umarım cod online gibi bi yere özel kalmaz.
Oyun Rusya'ya geliyor. Test amaçlı aynı Warface gibi Warface önce Rusyada Kapalı BETA yaptı ardından oyunun FULL sürümü STEAM'e geldi aynı şey HALO Online için de geçerli olacak buraya yazıyorum. Bu arada halo-online.ru adresinden hesap açtım kapalı betaya katıldım. Google Çeviri ile Rusça sayfaya üye oldum rahatlıkla :D Sabırsızlıkla oyunu yüklemek için bekliyorum. Videoyu tekrar izle orada silahlar hem altınla alınabiliyor hemde oyun içi para ile yani oyunda pay to win (para ver kazan) mantığı yok her silah ve zırh hem oyun parası hemde gerçek para ile alınabilir olacak videoyu izle anlarsın ingilizce menülerde durdur. Ayrıca bir zırhlar seviye sistemi ile açılıyor ve sadece kozmetik özellik sağlıyor karakterimizin gücünü arttırmıyor gördüğüm kadarıyla silahlarda tek sevmediğim şey kalıcı (perma) silah sistemi yok silahları oyun içi para veya gerçek para ile 30dk - 6 saat veya 24 saatliğine kiralayabiliyoruz. Eğer Microsoft bu oyunu adam etmezse Windows PC oyunculuğu v.s demesin geçiniz bu işleri derim o kadar! Zaten MCC Colection PC'ye gelmedi en azından bu HALO Online adam gibi olsun ayrıca HALO fanları Cryengine 3 ile parasız tamamen ücretsiz bir oyun yapıyor Project Contingecy diye o daha güzel olacak.

SenJi

26.3.2015 22:52:39

0
Açık konuşmak gerekirse kozmik ürünler dışında ücret gerektiricek birşey olmazsa ve oynanış olarak gerek HALO ile birebir olurs bu oyunu pc platformunda hiç birşey tutamaz uçar gider.Hele birde steam ile giriş sağlarlarsa düşünemiyorum.

RealArek

26.3.2015 22:38:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Diğer bölgeler için çıktığı zaman oynarız umarım TF2 ve DOTA2'deki gibi sadece kozmetik eşyalar alınabilir olur. Pay To Win olmayacağına inanıyorum.
Microsoft'un Stüdyosu 343 başkanlığında yapılıyor doğrudan 343 yapmıyor ama inşallah TF2 modeli olur.
Vallaha hakan videoya bakınca parayı veren yener gibi gözüküyo umarım cod online gibi bi yere özel kalmaz.

BERATTAN

26.3.2015 21:31:09

+1
Bana göre klavye-mouse ile oynandığı için halo 5 ten daha güzel duruyor

esmerbuyucu

26.3.2015 21:07:58

-1
Bu kadar Halo oynamaya meraklıysanız sizi Xbox pistine bekleriz :D

obantr

26.3.2015 19:09:26

+1
Diğer bölgeler için çıktığı zaman oynarız umarım TF2 ve DOTA2'deki gibi sadece kozmetik eşyalar alınabilir olur. Pay To Win olmayacağına inanıyorum. Microsoft'un Stüdyosu 343 başkanlığında yapılıyor doğrudan 343 yapmıyor ama inşallah TF2 modeli olur.

Sercan Ç.

26.3.2015 18:40:01

0
Güzel görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Online
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız