Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

George Floyd Yorumu Üzerine Soruşturma Başlatılan Riot Games Yöneticisi Ron Johnson Kovuldu

 
Riot Games tüketici ürün yöneticisi Ron Johnson, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden, George Floyd'un işlediği suçları gösteren bir liste paylaşarak suçlu yaşam tarzının kendi ölümüne yol açtığını ifade etmişti.
 
Bunun üzerine Riot Games, Ron Johnson'ın sosyal medya paylaşımından büyük rahatsızlık duyduklarını belirterek soruşturma açtı.
 
Soruşturma tamamlanmış olacak ki Ron Johnson, Riot Games'ten "istifa etti."
 
Riot Games sözcüsü konu ile ilgili olarak "Ron Johnson artık Riot Games'te çalışmıyor. İfade ettikleri tiksindiriciydi ve değerlerimize ve ırkçılığın toplumsal olarak sona ermesi gerektiği inancımıza tamamen karşı." 
 
Riot Games bu hafta başında Black Lives Matter protestolarını desteklemek adına bazı kuruluşlara 1 milyon dolar bağışta bulunmuştu. 
 
Ron Johnson'ın George Floyd hakkındaki paylaşımı şöyleydi:

"Polis memurunun George Floyd'u öldürmesine göz yumulacak bir sebep yok, bunun hala potansiyel bir suç olarak araştırılması gerekiyor. Bu yaşanan; suçlu yaşam tarzının kendinize veya çevrenizdekilere asla iyi şeyler getirmediğini insanlara ve çocuklarınıza öğreten bir durum olmalı."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Dark'ın 3. Sezonundan Yeni Bir Fragman Yayınlandı StarCraft II'nin Yeni Savaş Sandığı Şimdi Oyunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

12.6.2020 20:20:34

+4
Adam hakaret etmemiş, Flyod'a yapılana doğrudurda dememiş. Sadece kendince bir çıkarımda bulunmuş. Bu yüzden işinden olmasını doğru bulmuyorum. Bildiğimiz haliyle saf ırkçılık, ırkçılık karşıtı perdesine gizlenmiş başka bir ırkçılıkla savaşıyor aslında. Aslında olay ırkçılık falanda değil, çıkar savaşları. Güç benim elimde olacak diyor birisi, diğeride diyorki yok benim olacak. Geçmişten beri bu hep böyle oldu. Önce din perdesine gizlendiler, sonra özgürlük demokrasi deyip, dünyanın anasını ağlattılar, şimdide moda bu işte. ortada ırkçılık karşıtı birşey olsaydı zaten bugün başta Orta Doğu olmak üzere dünyada hiçbir yerde insanlar kan ağlamazdı. Samimiyetsiz insanlar...

Jack Rabbit Slims

12.6.2020 18:26:14

+1
Onu da mı dış güçler çıkarmış? Türkiye'de Gezi olayları olur, dış güçler denip Amerika işaret edilir. Amerika'da olay olunca ne oluyor? İsrail mi yapmış onu da? Senin de dediğin gibi polisler yıllardır saçma sapan cinayetler işliyor Amerika'da. İnsanlar uzun süre aman ses çıkarmayalım tadımız kaçmasın diye düşünmüştür ama artık canlarına tak etmiştir bu olayda, olamaz mı? İlk polis cinayetinde tepki göstermezse bir halk 5. cinayette ya da 500. cinayette tepki gösterme hakkı elinden mi alınıyor?

Curtius

12.6.2020 17:57:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: keremec Adam yanlış bir şey söylememiş.
PR hareketleri bunlar başka bir şey değil

sh4dy_081991

12.6.2020 16:05:06

+4
Benim anlamadığım Amerika da siyah beyaz farketmeksizin polisler tarafından yıllarca insanlar öldürülüyordu zaten şimdi ne olduda bu kadar patladı bu olaylar. Ben tesadüfi olduğunu düşünmüyorum bu olayların.

BSC Misafiri

12.6.2020 15:30:47

+6
Ya geçsinler bu ayakları.Dünyada hergün binlerce müslüman ve günahsızçocuklar öldürülüyor.Bunları kendi ülkeleri vs yapıyor bunlar için neden bi sesleri yok.Irkçılık vs bahane.Gündem olduğu için böyleler.Gündem olmasa kimaenin umrunda mı olucaktı floyd veya başkası. Asıl önemli olan insanlar ölmeden önce yapılan ırkçılık vs için atılacak adımdır. Adamı vurup sonra pardon demeye benziyor saçmalık.

BSC Misafiri

12.6.2020 15:24:36

0
Böyle düşünüyosanda zaten gergin olan ortamda neden fikrini belirtiyosun ki? İşinden olacağını aklına getiremeyen adamlar nasıl bu mevkilere geliyor o da garip. Ya da umursamıyorlar.

keremec

12.6.2020 14:04:33

+3
Adam yanlış bir şey söylememiş.

TheNewAtilla

12.6.2020 13:49:27

0
İyi bari
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız