Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in Türkçe Yaması Sonunda Çıktı!


     GTA Türk sitesi bildiğiniz gibi uzun bir süredir GTA V'in Türkçe yaması üzerinde çalışıyor. Oyunun geçtiğimiz nesil çıkışından itibaren başlanan ve bu süre zarefında devam eden bu Türkçe yama çalışması nihayet meyvesini verdi.
 
     Üzerinde hala çalışılan bu yamanın boyutu 300 MB. Ayrıca çeviri ekibi online modu için ayrı bir uyarıya da yer veriş. GTA Türk'ü bu başarılı çalışmasından dolayı kutluyoruz. Yama ile ilgili yaptıkları açıklamaya aşağıdan göz atabilir oyunun Türkçe yamasını ise buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
 
 "GTATurk.com olarak 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız GTA V Türkçe Yama projemiz GTAVTurk'ü sunmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz.

GTAVTurk için 10'un üzerinde kişi büyük bir gizlilik ile çalıştı. On binlerce satır çevrildi ve çevirmenlere yardımcı olmak adına programcılarımız tarafından 6 adet yardımcı araç programlandı. Çevirilerin kusursuz olması önemliydi ve her ne kadar zamanımızı çok daha fazla uzatsa da Youtube'dan oyunun tüm videoları izlendi, İngilizce yazıları çıkarıldı, Türkçeye çevrildi ve yazılan özel programlarla oyunun içine aktarıldı. Böylelikle konuşmalar arası anlam karmaşası önlenmiş oldu. 

Test aşamasında testi yapan arkadaşlarımız sırf çevirmenlere özel 50 adet test videosu çekti. Yapılan hatalar not alındı ve her yeni sürümlerde düzeltilerek ilerlendi. 

Daha öncesinde GTA San Andreas ve GTA IV: Episodes From Liberty City yamalarını çıkaran GTATurk.com ekibi olarak bugün GTA V Türkçe yamasını sizlere sunuyoruz. 10 sene önce CJ ile Grove Street'i almaya çalışırken de yanınızda biz vardık, Gay Tony ile Liberty City'nin kralı olmaya çalışırken de size eşlik etmiştik. En nihayetinde bugün Los Santos'un 3 silahşörünün hikâyesine sizlerle birlikte tanıklık edeceğimiz için mutluyuz. 

2 senelik emeğimize karşılık olarak forumumuza gelip bir teşekkür ederseniz çok mutlu oluruz, 10.yılımızı kutlamayı da unutmazsınız artık :) Los Santos'u Türkçe yaşama vakti, iyi oyunlar TÜRK OYUNCUSU!"

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
The Witcher 3'ün PC'deki Performans Yaması Yüklemeye Sunuldu Torment'ten Eski RPG Hayranlarını Heyecanlandıracak Yeni Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BéTo

24.11.2015 23:05:27

0
Beyler, Ps4 de gta 5 olduğu için pc de korsan olarak türkçe oynamak isterim. Korsanda çalışır mı acaba?

BSC Misafiri

24.11.2015 21:04:46

0
selam bu yama 1.7.0 surumde calısırmı yardımcı olursanız sewınırım tesekkurler

BSC Misafiri

22.10.2015 14:47:51

0
Xbox 360 içinde türkçe yama varmi

mind of a madman

1.6.2015 03:49:47

0
1 seneönce GTA 5 Türkçe çevirisine başlıyoruz deseler millet havalara uçardı, şimdi 2 türkçe yama birden geliyor millet ya şu çıkarsaydı, yok bu çıkarsaydı diyor lükse bak :)

mind of a madman

1.6.2015 03:36:02

0
Bende 1.11 gösteriyor ya nasıl 1.2 yaparız?

Sedat.

27.5.2015 18:48:44

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Sedat. Az önce oyundaydim ve oyun birden kafayi yedi ağirlaşti dondu kaldi alt ctrl reset falan mecburen masaüstüne döndüm.. Meğerse altyaziya güncelleme gelmiş.. Her neyse dedim güncelleme yapayim dedim ama aşağidaki hatayi aliyorum.. Oyunum kutulu orjinal ve daha üst versiyonu yok zaten oyun zaten güncel anlayacağiniz... Çözümü nedir arkadaşlar ?
An itibariyle Türkçe yamanın 1.2 versiyonu yayınlandı... V1.1`deki versiyon yükseltme hatası düzeltilmiş ve sorun halledilmiş.. Yama kullanılabilir halde.. Bu sorunu hemencecik en kısa sürede düzelten GTAVTürk ekibine teşekkürler.. Ancak hemen ve Şimdilik farkettigim bi hatayı yazayım onuda hemen düzeltirler diye umuyorum.. Yamanın 1.0 versiyonunda hem sms hemde çoğu e mail türkçeydi ama şimdi büyük çoğunluğu, önceden türkçe olan çoğu sms ve e-mail ingilizce olmuş..

Sedat.

27.5.2015 14:28:24

0
Az önce oyundaydim ve oyun birden kafayi yedi ağirlaşti dondu kaldi alt ctrl reset falan mecburen masaüstüne döndüm.. Meğerse altyaziya güncelleme gelmiş.. Her neyse dedim güncelleme yapayim dedim ama aşağidaki hatayi aliyorum.. Oyunum kutulu orjinal ve daha üst versiyonu yok zaten oyun zaten güncel anlayacağiniz... Çözümü nedir arkadaşlar ?

guneyayhan

27.5.2015 13:57:10

0
halen hatalar veriyor ve yüklenmiyor en iyisi ingilizce oynamak

Guest-960471B1F

27.5.2015 01:00:30

+1
V1.1 Çıktı! - Big Score görevinde aktarılmamış yazılar aktarıldı, artık tüm görevler tamamen Türkçe. - Tuşların yanlış gözükmesi düzeltildi. - Rastgele olaylar (random events) tamamen Türkçeleştirildi. - PS3 / PC aktarımında oyun yapımcısı satırları değiştirdiğinden maillerde karışıklık yaşanmış. Bir kısmı düzeltildi, diğerleri üzerinde çalışıyor. - Yabancı ve Tuhaf İnsanlar (? işaretiyle gösterilen yan görevler) Türkçeleştirilmeye devam ediliyor, bir sonraki güncellemede tümü Türkçe olacak. - Yama yükleyici programının hataları giderildi. Eski programı güncellerken hata alıyorsanız Program Ekle/Kaldır kısmından programı kaldırıp sitemizden güncel halini indirebilirsiniz.
Güncellemede hata alanlar yeni versiyonu ALTERNATİF KURULUM 1 ile kurabilirler. http://www.gtaturk.com/gtavturk/manual/
Arkadaşlar ilk versiyondaki tuş ve mail hatalarının sebebinden bahsedeyim sizlere. Rockstar Games oyunun dil dosyalarında oldukça fazla değişiklik yapmış. Mesela PS3 dosyasında şöyle bir satır var iken: 4AEB9E11|And I'm here for you as a friend, and nothing more. If you can't accept that, then we can't be friends. I'm getting married – to a good guy, a real guy. I hope you're happy for me and I hope you know it's what I need. Aynı ID'ye sahip satır PC versiyonunda şöyle olmuş: 4AEB9E11|Thank you for your order Mr. Clinton, your new ~a~ has been delivered to your helipad. Bunun sonucunda alakasız yazılar alakasız yerlerde çıkıyordu doğal olarak. Bu değişikliklerin yüzlercesini düşünün. İşte yamamızdaki karışıklıkların sebebi bu. Tool yazarak bunların bir çoğunu düzelttik ve ileriki versiyonlarda hepsini düzelteceğiz. Sol üstte çıkan yardım mesajları (hangi tuşa basılması gerektiğini gösteren) için de ayrı bir tool yazarak hepsini düzelttik. Onlar bilgisayar ortamında 100% hatasız tespit edilerek düzeltilebiliyordu ve biz de düzelttik.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Adol125

25.5.2015 02:31:43

-1
http://technogame.net/gta-v-turkce-yama-calismasi/ Yağcılarda inecek var.

Öfkelivehızlı

24.5.2015 23:29:25

-2
Gta 2 yıl sonra pc'ye çıktı. Watch_dogs ilk çıktığı zaman pc için de çıktı ve 4k 60 fps oynadım. Oyun yeterince uzun eğlenceli ve parasını sonuna kadar hak ediyor. Rockstar oyunculara önem vermiyor rdr yi çıkarmamasından da anlayabilirsin pcye Watch dogstan güzel oyun var mı? Gtayı korsan indiririm öyle oynarım belki.. Technogame de hala böyle baksın :D keşke watch dogsa da yama çıkarsa yüce gtaturk

EyesNight

24.5.2015 23:25:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Midorima
alıntı:

Orijinalden alıntı: Arsenon

alıntı:

Orijinalden alıntı: Midorima

alıntı:

Orijinalden alıntı: Arsenon

tg nin hakkı yendi fakat bana göre rekabet iyidir ayrıca şöyle bi durum var gta türk sitesi sadece rockstar oyunları ile ilgileniyorlar yarın bir gün farklı oyun çevirileri için yine tg veya farklı sitelerden medet umacaksınız yorumarınızı ona göre yapın bence tmm tg eleştiri konusunda biraz kapalı ama ülkemin insanları eleştiri yapmayı bilmediği sürece böyle olmaya devam edecektir siteye girip yorumlara bakarsanız adamların anasına küfür etmedikleri kalmış
yani burda bana göre gta türk haksız konumdadır eğer şuanda tg nin haberi olsaydı belki şu anda 3-4 oyunu türkçe oynuyor olurduk neyse tg nin hala şansı var yamayı kurmadım yorumlara göre şuanki hali ile kaliteli bir yapım değil tg nin yamasını bekleyip ona göre karşılaştırma yapıcam


Gtatürk haksız mı? Adam yama yapıyoz demek veya yamasını paylaşmak zorunda mı? Bi taraf hiç konuşmamış, işini yapmış diğer taraf sağa-sola reklam vermiş konuşmuş da konuşmuş ama ortada icraat yok. GTAtürk yamayı çıkarmasaydı TG 3 aydan önce teste bile geçmezdi. Testta 6 ay sürerdi. Seneye anca türkçe olurdu. Abartmıyorum. RE HD Remastered 2.5 aydır testte. Hiçbir açıklama yok. Far cry 7 aydır bitirlemedi. Sleeping Dogs yamasında yaptıkları rezilliği herkes biliyor. Geçmiş sayfalara da yazdım bunu.


işte bende bundan bahsediyorum sen dedin gta türk ekibi çıkarmasalardı tg şuanda teste girmezdi rekabet bu işte her türlü oyunculara iyi olarak yansıyor fakat burda gta türkü tebrik eder,durumun varsa bağış yapar geçersin ama gelipte tg ye sövme hakkı vermiyor kimseye sonuçta gönüllü yapıyorlar kimseden herhangi bi talepte bulunmuyorlar ha insanlara yaklaşım açılarını bende pek beğenmiyorum ama dediğim gibi adamlar gönüllü yapıyorlar şöyle düşün tg bütün yamalarını haber vermeyip bilgilendirmeden tak diye çıkarsa ne düşünürsünüz yani sonuçta tam profesyonel olarak herhangi bir destekleri yok kendi bildikleri kadarıyla çalışıyorlar belki biraz tg fanı gibi yazdım ama benim düşüncelerim bu bende gta türkün çıkarmasına sevindim üründe çeşitlilik herzaman,her alanda iyidir


Sorun X çeviri grubunun bi çeviriyi habersiz çıkarması ya da yamaların gecikmesi değil; sorun test aşamasına geçilen yamanın 2.5 aydır çıkmaması, sorun testte denilen yamanın youtube kanalına verilmesi ve o kanal video çekmeye başladıktan 1 ay sonra kullanıcıya sunulması, sorun yamada sorun mu var, niye gecikti? gibi sorulara dahi cevap verilmemesi. Sorun üslup. Bkz: Değmezsiniz vs. Hakareti bende tasvip etmiyorum yoksa.
veya yüzde 98 de olan bir yamanın iptal edilmesiki bunu tg grubu yapınca ben fıttırdım :D

Adol125

24.5.2015 22:00:47

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon
alıntı:

Orijinalden alıntı: Midorima

alıntı:

Orijinalden alıntı: Arsenon

tg nin hakkı yendi fakat bana göre rekabet iyidir ayrıca şöyle bi durum var gta türk sitesi sadece rockstar oyunları ile ilgileniyorlar yarın bir gün farklı oyun çevirileri için yine tg veya farklı sitelerden medet umacaksınız yorumarınızı ona göre yapın bence tmm tg eleştiri konusunda biraz kapalı ama ülkemin insanları eleştiri yapmayı bilmediği sürece böyle olmaya devam edecektir siteye girip yorumlara bakarsanız adamların anasına küfür etmedikleri kalmış
yani burda bana göre gta türk haksız konumdadır eğer şuanda tg nin haberi olsaydı belki şu anda 3-4 oyunu türkçe oynuyor olurduk neyse tg nin hala şansı var yamayı kurmadım yorumlara göre şuanki hali ile kaliteli bir yapım değil tg nin yamasını bekleyip ona göre karşılaştırma yapıcam


Gtatürk haksız mı? Adam yama yapıyoz demek veya yamasını paylaşmak zorunda mı? Bi taraf hiç konuşmamış, işini yapmış diğer taraf sağa-sola reklam vermiş konuşmuş da konuşmuş ama ortada icraat yok. GTAtürk yamayı çıkarmasaydı TG 3 aydan önce teste bile geçmezdi. Testta 6 ay sürerdi. Seneye anca türkçe olurdu. Abartmıyorum. RE HD Remastered 2.5 aydır testte. Hiçbir açıklama yok. Far cry 7 aydır bitirlemedi. Sleeping Dogs yamasında yaptıkları rezilliği herkes biliyor. Geçmiş sayfalara da yazdım bunu.


işte bende bundan bahsediyorum sen dedin gta türk ekibi çıkarmasalardı tg şuanda teste girmezdi rekabet bu işte her türlü oyunculara iyi olarak yansıyor fakat burda gta türkü tebrik eder,durumun varsa bağış yapar geçersin ama gelipte tg ye sövme hakkı vermiyor kimseye sonuçta gönüllü yapıyorlar kimseden herhangi bi talepte bulunmuyorlar ha insanlara yaklaşım açılarını bende pek beğenmiyorum ama dediğim gibi adamlar gönüllü yapıyorlar şöyle düşün tg bütün yamalarını haber vermeyip bilgilendirmeden tak diye çıkarsa ne düşünürsünüz yani sonuçta tam profesyonel olarak herhangi bir destekleri yok kendi bildikleri kadarıyla çalışıyorlar belki biraz tg fanı gibi yazdım ama benim düşüncelerim bu bende gta türkün çıkarmasına sevindim üründe çeşitlilik herzaman,her alanda iyidir
Sorun X çeviri grubunun bi çeviriyi habersiz çıkarması ya da yamaların gecikmesi değil; sorun test aşamasına geçilen yamanın 2.5 aydır çıkmaması, sorun testte denilen yamanın youtube kanalına verilmesi ve o kanal video çekmeye başladıktan 1 ay sonra kullanıcıya sunulması, sorun yamada sorun mu var, niye gecikti? gibi sorulara dahi cevap verilmemesi. Sorun üslup. Bkz: Değmezsiniz vs. Hakareti bende tasvip etmiyorum yoksa.

Arsenon

24.5.2015 21:00:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Midorima
alıntı:

Orijinalden alıntı: Arsenon

tg nin hakkı yendi fakat bana göre rekabet iyidir ayrıca şöyle bi durum var gta türk sitesi sadece rockstar oyunları ile ilgileniyorlar yarın bir gün farklı oyun çevirileri için yine tg veya farklı sitelerden medet umacaksınız yorumarınızı ona göre yapın bence tmm tg eleştiri konusunda biraz kapalı ama ülkemin insanları eleştiri yapmayı bilmediği sürece böyle olmaya devam edecektir siteye girip yorumlara bakarsanız adamların anasına küfür etmedikleri kalmış
yani burda bana göre gta türk haksız konumdadır eğer şuanda tg nin haberi olsaydı belki şu anda 3-4 oyunu türkçe oynuyor olurduk neyse tg nin hala şansı var yamayı kurmadım yorumlara göre şuanki hali ile kaliteli bir yapım değil tg nin yamasını bekleyip ona göre karşılaştırma yapıcam


Gtatürk haksız mı? Adam yama yapıyoz demek veya yamasını paylaşmak zorunda mı? Bi taraf hiç konuşmamış, işini yapmış diğer taraf sağa-sola reklam vermiş konuşmuş da konuşmuş ama ortada icraat yok. GTAtürk yamayı çıkarmasaydı TG 3 aydan önce teste bile geçmezdi. Testta 6 ay sürerdi. Seneye anca türkçe olurdu. Abartmıyorum. RE HD Remastered 2.5 aydır testte. Hiçbir açıklama yok. Far cry 7 aydır bitirlemedi. Sleeping Dogs yamasında yaptıkları rezilliği herkes biliyor. Geçmiş sayfalara da yazdım bunu.
işte bende bundan bahsediyorum sen dedin gta türk ekibi çıkarmasalardı tg şuanda teste girmezdi rekabet bu işte her türlü oyunculara iyi olarak yansıyor fakat burda gta türkü tebrik eder,durumun varsa bağış yapar geçersin ama gelipte tg ye sövme hakkı vermiyor kimseye sonuçta gönüllü yapıyorlar kimseden herhangi bi talepte bulunmuyorlar ha insanlara yaklaşım açılarını bende pek beğenmiyorum ama dediğim gibi adamlar gönüllü yapıyorlar şöyle düşün tg bütün yamalarını haber vermeyip bilgilendirmeden tak diye çıkarsa ne düşünürsünüz yani sonuçta tam profesyonel olarak herhangi bir destekleri yok kendi bildikleri kadarıyla çalışıyorlar belki biraz tg fanı gibi yazdım ama benim düşüncelerim bu bende gta türkün çıkarmasına sevindim üründe çeşitlilik herzaman,her alanda iyidir

Adol125

24.5.2015 19:58:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon tg nin hakkı yendi fakat bana göre rekabet iyidir ayrıca şöyle bi durum var gta türk sitesi sadece rockstar oyunları ile ilgileniyorlar yarın bir gün farklı oyun çevirileri için yine tg veya farklı sitelerden medet umacaksınız yorumarınızı ona göre yapın bence tmm tg eleştiri konusunda biraz kapalı ama ülkemin insanları eleştiri yapmayı bilmediği sürece böyle olmaya devam edecektir siteye girip yorumlara bakarsanız adamların anasına küfür etmedikleri kalmış
yani burda bana göre gta türk haksız konumdadır eğer şuanda tg nin haberi olsaydı belki şu anda 3-4 oyunu türkçe oynuyor olurduk neyse tg nin hala şansı var yamayı kurmadım yorumlara göre şuanki hali ile kaliteli bir yapım değil tg nin yamasını bekleyip ona göre karşılaştırma yapıcam
Gtatürk haksız mı? Adam yama yapıyoz demek veya yamasını paylaşmak zorunda mı? Bi taraf hiç konuşmamış, işini yapmış diğer taraf sağa-sola reklam vermiş konuşmuş da konuşmuş ama ortada icraat yok. GTAtürk yamayı çıkarmasaydı TG 3 aydan önce teste bile geçmezdi. Testta 6 ay sürerdi. Seneye anca türkçe olurdu. Abartmıyorum. RE HD Remastered 2.5 aydır testte. Hiçbir açıklama yok. Far cry 7 aydır bitirlemedi. Sleeping Dogs yamasında yaptıkları rezilliği herkes biliyor. Geçmiş sayfalara da yazdım bunu.

Arsenon

24.5.2015 18:53:37

-1
tg nin hakkı yendi fakat bana göre rekabet iyidir ayrıca şöyle bi durum var gta türk sitesi sadece rockstar oyunları ile ilgileniyorlar yarın bir gün farklı oyun çevirileri için yine tg veya farklı sitelerden medet umacaksınız yorumarınızı ona göre yapın bence tmm tg eleştiri konusunda biraz kapalı ama ülkemin insanları eleştiri yapmayı bilmediği sürece böyle olmaya devam edecektir siteye girip yorumlara bakarsanız adamların anasına küfür etmedikleri kalmış yani burda bana göre gta türk haksız konumdadır eğer şuanda tg nin haberi olsaydı belki şu anda 3-4 oyunu türkçe oynuyor olurduk neyse tg nin hala şansı var yamayı kurmadım yorumlara göre şuanki hali ile kaliteli bir yapım değil tg nin yamasını bekleyip ona göre karşılaştırma yapıcam

Bluepower

24.5.2015 17:23:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BitirimAbi valla soru işareti olan görevlerin hepsi ingilizce.3 karakterdede soru işaretli görevler birikti bende şuan bıraktım oynamayı.mecbur beklicez %100'ü.ama gtatürk'ün çıkardığı iyi olmuş TG bu sefer bi günde %100 yaptı teste geçirdi oyunu.nos etkisi yarattı.
Güncelleme gelecek.

AykutGuru

24.5.2015 15:43:51

+3
quote:

Orijinalden alıntı: baskanbosnak

bızım turklerın en buyuk yalanı.. herkez gtaturkun yamasını yuklemedım sızınkını beklıyorum dıyo ama herkez gtaturkun yamasını yukledı oynuyo
Dediğin gibidir hocam orasını ben bilemem. Ben kendimden sorumluyum senin olduğun gibi.

baskanbosnak

24.5.2015 15:10:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT TayfunKey Hocam kusura bakma, az laf çok iş yapacaksın. Aslada ben oldum demeyeceksin. Artık şunu kabul edin bu kadar insan eleştiriyorsa buna kulak verin. Kendinizi savunmayı boş verin. Bizler biliyoruz yaptığınız işleri bundan sonra yapacaklarınızıda, yamalarınız kalitesine lafımız yok. farkedemiyorsunuz sanırım sizlerin tavırlarına lafımız var, insanlara atarlanmanıza. Yoksa bende gtatürk yamasını indirmedim kurmadım, hala sizin yamayı bekliyorum ve hala beklemiş olmama kızıyorum. Far Cry 4 yaması öyle, bundan sonra başka oyun cevirmeyeceğiz demenize kızıyorum. Bunun gibi bir çok şey var. Bizler türk oyunculuğuna sahip çıktılar türkçe yama yapıyorlar dedik, siz bir açıklama yaptınız bundan sonra resmi olmayan bir çeviri yapmayacağız diye.
bızım turklerın en buyuk yalanı.. herkez gtaturkun yamasını yuklemedım sızınkını beklıyorum dıyo ama herkez gtaturkun yamasını yukledı oynuyo

AykutGuru

24.5.2015 13:07:25

+1
TayfunKey Hocam kusura bakma, az laf çok iş yapacaksın. Aslada ben oldum demeyeceksin. Artık şunu kabul edin bu kadar insan eleştiriyorsa buna kulak verin. Kendinizi savunmayı boş verin. Bizler biliyoruz yaptığınız işleri bundan sonra yapacaklarınızıda, yamalarınız kalitesine lafımız yok. farkedemiyorsunuz sanırım sizlerin tavırlarına lafımız var, insanlara atarlanmanıza. Yoksa bende gtatürk yamasını indirmedim kurmadım, hala sizin yamayı bekliyorum ve hala beklemiş olmama kızıyorum. Far Cry 4 yaması öyle, bundan sonra başka oyun cevirmeyeceğiz demenize kızıyorum. Bunun gibi bir çok şey var. Bizler türk oyunculuğuna sahip çıktılar türkçe yama yapıyorlar dedik, siz bir açıklama yaptınız bundan sonra resmi olmayan bir çeviri yapmayacağız diye.

R-10

24.5.2015 11:01:55

0
Emeği geçenlere teşekkürler

AsRuleS

24.5.2015 10:16:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri oha tg e yazık la ağlıyolardır
:)) Plak takıldı galiba, dünden beri aynı şeyi yazıp duruyosunuz :)

Cpt. MacMillan

24.5.2015 09:07:23

+1
büyük emek harcanmış helal olsun adamlara .

BSC Misafiri

24.5.2015 03:54:38

0
oha tg e yazık la ağlıyolardır

BitirimAbi

24.5.2015 02:18:24

0
valla soru işareti olan görevlerin hepsi ingilizce.3 karakterdede soru işaretli görevler birikti bende şuan bıraktım oynamayı.mecbur beklicez %100'ü.ama gtatürk'ün çıkardığı iyi olmuş TG bu sefer bi günde %100 yaptı teste geçirdi oyunu.nos etkisi yarattı.

stalker(1979)

24.5.2015 00:34:47

+5
TayfunKey kardeş söylediklerimi tam anlamamışsın. Millet ne işine gelirse onu indirir oynar ama sizin tavrınız (İğrenç yorumlar, değmezsiniz, önünüze ne atarlarsa onu alıyorsunuz gibi ifadeler) çok sertti ve madem yorumlara katlanamıyorsunuz yorumlara kapatmalıydınız. İşinize gelen yorumları yazıp beğenmediklerinizi yazmamanız hataydı bence. Ayrıca Gtaturk ekibi yarım yamalak da olsa Türkçe yamayı çıkarmasaydı siz şu anda testte olmazdınız. Ha bundan sonra yama yapmayabilirsiniz paşa gönlünüz bilir. Şu ana kadar yayınladığınız yamaları kullanmışızdır Allah razı olsun. Ancak bu durum sizin bu kadar ağır hakaret etmenizi haklı göstermez. Ne diyeyim çok da uzatmaya gerek yok Allah yolunuzu açık etsin.

astralll

23.5.2015 22:33:38

+1
Yamayı yapmışlar ama yüklemesini yapamamışlar... Bir türlü kuramadım, saçma sapan hata veriyor... Sanki çok kompleks bir yazılım kuruyoruz...

By Karabay

23.5.2015 21:59:20

0
İndirirken hata veriyor. Direk dil dosyasını upload etselerde sıkıntı yaşamasak.

Balthier

23.5.2015 18:43:16

-4
Evet Technogame siteside yamayı yayınlıyor. Şimdi bu çeviri grubunu eleştirenler, laf sokanlar, aaa ağlıyordur şimdi, bu kapak olsun, yıl sonu belki çıkar diyenlerlere ithafen; çıkıp buda size kapak olsun, tıpa olsun, boru olsun vs. çeşit çeşit laf türetip sizleri rencide etsem hoşunuza gidermiydi. Neyse sizler gibi seviyesiz olmayacağım, laf salatası yapmak bana düşmez Ha ayrıca bu yeni yama çıkınca bu seviyesizce dalga geçenler, olurda yamayı kurarsanız o zaman çok komik duruma düşersiniz buna tükürdüğünüzü yalamak denir ama nerde sizde o yürek gizliden yükler yine laf sokmaya devam edersiniz o yüzden ne desek boş.

nameste108

23.5.2015 18:36:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: baskanbosnak teknogame sıtesı yamalarını %100 olarak guncellemışler test aşamasına gecmışler bı hafta ıcınde cıkar sanırım.
kendileri daha önceden demişti, çeviri yapmak kolay asıl uzun olacak kısım test aşaması her detayı çevirmek istiyoruz diye. onların çevirip bizim görmeyeceğimiz bir çok yer olacak çünkü oyunda verdiğin karara göre şekillenen birçok yan ve ana görev var, hepsini ayrı ayrı test etmek istiyorlar. nurullah aktaş 2-3 ay sürebilir demişti. son gelişmeler süreci belki hızlandırır

baskanbosnak

23.5.2015 17:48:29

+1
teknogame sıtesı yamalarını %100 olarak guncellemışler test aşamasına gecmışler bı hafta ıcınde cıkar sanırım.

BSC Misafiri

23.5.2015 17:05:18

+1
oha tg e yazık la ağlıyolardır

portrey

23.5.2015 15:36:01

0
Ps4 için çıkmazmı

Guest-63DBB8E76

23.5.2015 15:03:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII Rockstar Games'e mesaj attım.. Türkçe yama kuran PC oyuncularını banlayın dedim..
Yazık, kıskanç bir konsolcu daha...

mersinaki

23.5.2015 14:35:12

0
Oyunçeviri'nin yaptığı hatalardan ders alınmamış gibi görünüyor. Çeviri grubunun sitesinde forum yada yorum kısmı olmamalıdır. Artık belli oluyor ki bu durum fazla rahatsız edici ve baskı oluşturuyor. Karşılıklı atışmalara kadar gidip 2 tarafta yıpranıyor. Genelde sesi çok çıkan saygısız azınlık kesimin çoğunluk olduğu zannedilir. Onları kaale alacaksanız bu işi hiç yapmayın kendinize de yazık etmeyin. Maçlarda birkaç taraftarın yaptıkları yüzünden tüm taraftarları aynı görüp ceza kesmek gibi bir durum oluşmamalıdır. Dediğim gibi oyunçeviri'den ders alınmalıydı ama maalesef hep aynı hataları yapıyoruz. Çeviri gruplarının bir amacı ve hedefleri olmalı. Çeviri ekibi kurmak, ingilizcelerini geliştirmek, ileride resmi Türkçe yamalar çıkartarak veya reklam ile az çok gelirlerini sağlamak gibi. Aslında yapılması gereken çok basit. Yorum kısmını kapat, çeviri yüzdesini bile yazma. Ne zaman çıkarsa o zaman kullanıcılara ulaşır. Bir çeviri sitesinde girdiğim zaman çevrilmiş istediğim bir oyun varsa yamayı indiririm eğer yoksa ne zaman çıkacak yok niye çıkmadı bunlarla zerre ilgilenmem. Neden kullanıcılarla bu kadar muhatap olunduğunu halen anlamış değilim. Bir açıklama yapılmak isteniyorsa bunu sitelerinde yaparlar zaten. Üyelerle tartışmaya girmeyip sadece çeviriye odaklanmanız gerekiyor. Türk oyun sektörünün gelişmesi isteniyorsa artık bu işe büyük kuruluşların el atma zamanı geldi de geçti bile. Türkiye'de satılan oyunlara ek birkaç tl ile yerelleştirme maliyetlerini çıkartmaları muhtemeldir. Ama neden bu işe girmezler yada bir açıklama yapmazlar halen anlamış değilim. Sadece oyunu kampanyalı indirimli satmaktan öteye gidemiyorlar. Hatta artık online satışlar daha uygun fiyatlara geldiği için fazla da tercih edilmiyorlar diye düşünüyorum.

shanks

23.5.2015 13:58:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: fuatX Yama tarafimca test edildi. %60~70 civarı türkçe.
ne ara test edip bitirdin o rakamları söylüyon herhalde hiç uyumadan bitirdin oyunu 30-40 saatte.

shanks

23.5.2015 13:56:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87
alıntı:

Orijinalden alıntı: efekan candan

Açıkçası yamanın kalitesi pek iyi değil. TG' nin bu yönde bir şansı var. Ben TG Yamasını bekliyorum. Umut.avi :(

Gta 6 çıkmadan 5dk evvel yayınlar onlar bekle sen.
:) baya iyiydi.Ama şöylede olabilir yamayı önce youtube satıp aylar sonra da yayınlayabilirlerdi.

TayfunKey

23.5.2015 10:08:58

-5
quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)
Sadece bu sitede gelen yorumlara, genel olarak sizin gibi içimden geleni yazdım ben de. Anlayan anladı yorumlarımı. Kimse anlamakta güçlük çekemez çünkü herkesin anlayacağı bir dildi (Sizi kastetmiyorum). Her neyse yorumlar gerçekten iğrençti. Bunu nasıl anlatayım? İğrenç olan bir şeye iğrenç demeyeyim de ne diyeyim? Üslup kötüydü, aynen benim aynı seviyede verdiğim üslup gibi. Her eleştirmen için demiyorum ama gerçekten iğrenç yorumlar var. Kimse ile rekabette değilken, kimse ile bir sorunumuz yokken "oooww kapak oldu, ooowww manyak koydu, oowww bunlar gereksizdi" diyen ben miyim ya da Facebook gibi ortamlarda küfür edenler? Bunların neresi eleştiri? Tek bir günde The Walking Dead, The Wolf Amoung Us (3 ve 4 bölüm hariç) gibi çevirileri yapan, Wolfenstein, The Evil Within, South Park gibi yamaları 2-3 ay içerisinde sizlerle buluşturan bir siteyi anında satmanıza kızıyorum. GTATurk yaması işinize geldi. Alın indirin oynayın. Beğenmezseniz bizdekini indirirsiniz. Sorun şu ki çevirmenlerin hevesini kırıyorsunuz ve TechnoGame batsın gibi yorumlar atıyorsunuz. Yamaların birkaçı son dönem gecikti diye bu kadarını hak etmedik. Zamanında aynı şey OyunÇeviri'ye bile yapıldı. Assassin's Creed II yaması 2 saat gecikti diye etmediğiniz küfür hakaret kalmadı. Onlar da bir dönem sıkıldı kitlelerinden ve kendi aralarında çatışmaya girdi, hevesleri mahvoldu ve bitirdiler kendini. Bizde bitirsek, başka bir ekipte kendini bitirse iyi mi olacak? Türkçe yamayı keyfimizden bekletmedik ve bekletmiyoruz. Yan görevleri, özellikler e-maillerin uzunluğu gerçekten yorucu. Sadece Story mode, menü ve ufak tefek TV şovları ile çıkarmak gerekseydi çoktan hallolurdu. Biz %100 ve tam anlamında kaliteli bir çeviri sunmak için var gücümüzle halen çalışıyoruz. Doğal olarak aksaklıklar da oluyor duruma göre. Bakarsın bugün durulduk ve bir yamayı 4-5 ayda, belkide daha uzun sürede çıkarırız, ilerleyen zamanda daha hızlı yaparız. Her zaman aynı performansta olamıyoruz maalesef. Empatiden bahsediyorsunuz da, buradaki empatiyi kuramıyorsunuz. Ben de üzülüyorum bu duruma düştüğümüze ama güncellemeler, bazı tool hataları uzatıyor işi. Yoğunlukta ayrı. Yolda, işte, tatilde çeviri yapan arkadaşlarımız var. Tek istedikleri ufak bir teşekkür yama çıkınca. Bir işi tam olarak yapmaya çalışıyoruz. Mesela GTA V bile kaç kere ertelendi ama değdi. Unity gibi erken çıksın istemiyoruz bitmeyen bir işi. Ortada hiçbir hakarette yok. Yahu GTATurk GTA V Türkçe yamayı duyurup, biz onlardan önce çeviriyi tamamlayıp paylaşsaydık bizden kralı olmayacaktı yine sizin gözünüzde. Kim olursa olsun işinize geleni alıyorsunuz. Tamam alın eyvallah ama bu da karşı tarafa laf atmanız hakkı doğurmuyor size. Ve bu durumdan yola çıkarak bazı oyuncular hariç gerçekten bizim insanımıza DEĞMEZ. Yine de biz severek yapıyoruz ayrı. Değerini bilenler var ayrı. Onların hatrına her şey. "Ayrıca siz kim oluyorsunuz da oyunların satış başarısını veya başarısızlığını sorguluyorsunuz." demişsin. Beni tanımıyorsun galiba. Ne kadar sevmesenizde eski Aral çalışanıyım. Çoğu oyunun Türkiye pazarlaması elimizden geçti ve geçiyorda. Direk firmalardan olsun, direk Türkiye'de olsun bu raporları takipteydim ve halende takipteyim birçok kaynaktan. "O yüzden olan biteni biliyorum ve sorguluyorum." Ayrıca bu sitenin de, Merlin'in Kazanı, Technopat gibi yerlerin de eski Editörüyüm. Editörlük hayatım boyunca, hangi çeviri grubu olursa olsun işlere saygı gösterdim ve her zaman her sitede haberlerini yaptım. Arada rekabet, birbirimizi kızıştırma, olayları bozma, bir tarafı mağdur etme gibi durumum olmadı. Hiç kimse de yapmadı bunu. Bu yamaları biz çıkarıyoruz sizlere. Hangi çevirmen grubu olursa olsun. Biz Wolfenstein, Evil Within deriz, diğeri Mass Effect, Spec Ops, Max Payne 3 vs. alternatifler oluşsun ki her oyun Türkçe olsun derken biri FarCry4'ü çevirir, biri GTAV'i "aaa bakın erken çevirdik" olur. Galiba fazla dürüst olduk. Eleştirin ama güzel bir üslupta yazın lütfen. Ayrıca MGS V olayına gülen biri olmuş. Orada ille resmi olacak demedim. Mesela resmi yamalar çevirirken arada bir unofficial olarak MGS V gibi büyük oyunları gizliden çevirir, sizlere sunarız demek istemiştim.

lose_yourself

23.5.2015 05:09:31

+1
sene olmuş 2015 teknolojinin dibine vurulmuş rockstarta maddi kaynak su gibi gel görki adamlar lütfedip türkçe oyun çıkarmıyorlar en azından altyazı desteğini bile vermiyorlar (diğer büyük firmalar içinde geçerli) bende orjinal gta 5 var ve daha çok online olarak oynuyorum girmeden önce yamayı kaldırmak gerekiyormuş her dafasına kaldırıp geri kurmakla uğraşmıcam bu nedenle kurmıcam yamayı yapanların ellerie sağlık

fuatX

23.5.2015 03:42:46

-2
Yama tarafimca test edildi. %60~70 civarı türkçe.

nuwanda87

23.5.2015 01:59:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan Açıkçası yamanın kalitesi pek iyi değil. TG' nin bu yönde bir şansı var. Ben TG Yamasını bekliyorum. Umut.avi :(
Gta 6 çıkmadan 5dk evvel yayınlar onlar bekle sen.

BSC Misafiri

23.5.2015 01:40:19

0
Pc sürümümü bu yama?

BSC Misafiri

23.5.2015 01:40:16

+2
Hadi bırakın tartışmayı da The Witcher 3'ü ilk çeviren kazansın, bakalım kim daha iyiymiş.

aminoasit

23.5.2015 01:26:55

+4
yok ayıp olmuşmuş bilmem ne... hangisini beğeniyorsanız onla oynayın ne güzel çeşitlilik olması ben oguz gürselin çevirilerini hiç sevmem mesela önceki çevirileri gibi idiyse ben nefret edecektim kaldiki sizin derdiniz başka 2 grup aynı çeviriyi yapcağına başta anlaşılsaydi TG 3-4 oyun çevirirdi fazladan gta yerine, derdiniz bu. Çeviri hırsızlığımı var , ekmeğine mani olma mı var kız arkadaşına mı laf atmış nedir ayıp olan 2 amatör grubun çevirisi beğendiğinizi yükleyin beğendiğinize "BAĞIŞ" yapın oturduğunuz yerden konuşmayın.

IFollowYou

22.5.2015 23:31:34

-4
Diğer gruba büyük saygısızlık olmuş kimse kusura bakmasın. Umarım bitirirler çevirmeyi de onlarınkini kullanırız.

Scorpion28

22.5.2015 22:03:28

0
Ps3'e çıktı mı?

samet3472

22.5.2015 21:49:30

-3
ya allahını seviyorsanız TG'Nin emegine yazık oldu demeye calısıyorum olayı nereye cekiyosunuz işte böle kişilere gamer denmez sizin yaptıgınız su an TG ve oyunceviriyi arkadan bıcaklamaktadır.TG bu gta 5 yamasının %95'ini tamamlamışken bazı artistler bu adamların emeklerine yazık ettiler şimdi benim konumu nereye cekmeye calıstıgını anlamadım ya burda TG'nin daha köklü ve kaliteli oldugunu acıklıyorum yorumluyorum emek hırsızı gtaturk ancak bu kadar denir. @Wellenbrecher

Joker64

22.5.2015 21:37:24

+5
Burada görmeyenler için dün gece farklı bir başlığa yazdım mesajı alıntılayayım.
quote:

Orijinalden alıntı: Joker64 Selam arkadaşlar ben GTATurk.com'dan Bora :) şu sıralar uzun süredir çalıştığımız bir işi duyurmanın ve çıkartmanın heyecanıyla sitelerde yazılanları okuyordum. Tüm gece boyunca insanlara Facebook sayfamızdan destek vermekten ancak sıra geldi. 2 yıldır bu iş üstünde çalışıyoruz evet. Hatta 2 yıldan daha uzun süredir de planlıyoruz. Bilen bilir oyun daha duyurulduğunda [link=https://twitter.com/hashtag/turkcegtavistiyoruz]#TurkceGTAVistiyoruz[/link] ile bu sevdaya başlamıştık ve ekip olarak kendi aramızda konuşuyorduk olmazsa biz yaparız diye. Oyun ps3'e çıktı, oyun dosyalarını açan toollar çıktı ve ufaktan başladık. Testlerde başarılı olunca güvenilir arkadaşlar alıp ekibi toparlamaya başladık. Güvenilir istiyorduk çünkü duyurmak istemiyorduk. Birinci ve en önemli nedeni PS3 dosyalarının PC dosyaları ile uyumlu olacağından emin değildik ve uyumsuz olursa altından kalkamayacağımız bir işe girmiş olacaktık. Bir işi yarım bırakmakta tarzımız değil. İkincisi ise baskı altında kalmak istemedik. GTA V'den önce GTA IV: TBOGT'i çevirmiştik. Eylül'de çıkaracağımız yama sanırım Şubat ayına kadar uzadı. Gerek bizlerin işi gücü gerek çıkan sorunlardan dolayı ve bu dönemde "nerede yama", "allah belanızı versin ne biçim iş yapıyorsunuz", "çıkartın artık", "ne zaman çıkacak" tarzı çok yorumlara maruz kaldık. Yine böyle olmasını istemiyorduk. Sanırım 2011 yılıydı. Duyurmadık ve kimseye sorumlu değildik. Kimse bizi suçlayamazdı. Biz tabiki 10 senelik bir GTA sitesi olarak kendimizi Türk oyuncularına karşı sorumlu hissediyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz ancak kimse bizden bir beklenti içinde değildi. Bu 2 yıllık yapım aşamasında yeri geldi umutsuzluğa kapıldık bıraktık, uzun süre grubumuzdan çıt çıkmadı, yeri geldi en iyi çevirmenlerimizden kimisinin yakını vefat etti, kimisi taşındı, kimisi okulunu kazandı başka şehre gitti vakit ayıramamaya başladı vs. derken biz duyurmamamızın ne kadar doğru bir karar olduğunu anladık. Technogame GTA V Türkçe Yama duyurusu yaptı. Biz daha GTA V çıkmadan bu işi Sessizce halledeceğimizi kararlaştırmıştık. Technogame duyurdu diyemi bu kararımızdan vazgeçip kendimizi sıkıntıya sokacaktık? 2 alternatifli bir yama olacaktı, geçmişte çok gördük. Ekibimize o sıralar yeni giren biri Technogame daha yeni duyurduğunda gidip Technogame'e sormuş fakat biz yine kendi içimizde değerlendirdik ve kendimizi sıkıntıya sokmamaya, duyurmamaya karar verdik. Biz 10 senedir bu firmanın fan sitesiyiz, 5 senedir bu adamlarla iletişim halindeyiz Avrupa’sından Amerika ofislerine kadar. Yorumlarda sanki Rockstar'la iletişimimiz palavra gibi lanse edilmiş o yüzden belirteyim dedim. Biz 5 senedir bu ülkede GTA adına ne olmuşsa bu insanlara anlatıyoruz, GTA'nın Türkiye'de ne kadar sevildiğini söylüyoruz, icraatlarımızı gösteriyoruz. Ne için? Rockstar Games gelecek oyunlarında Türk oyuncusuna daha önem versin diye. GTA V Türkçe çıksaydı ki bunun için çok uğraştık ve çok yaklaştık, bizim hit olarak hiçbir çıkarımız olmayacaktı ama şimdikinden kat kat mutlu olacaktık. % konusunda ise biz kendi ağlarımızdan %100 Türkçe Yama diye asla bir şey demedik. Hatta eksiklerini yama sitemizde söyledik. Şu anda insanlar hikâyeyi anlayarak Türkçe bir şekilde oynayabilir. Bizim mecramız dışında duyurulan haberde söyleniyorsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Zaten yönlendirilen bizim web sitemizde neyin ne olduğu yazıyor. GTA IV: TBOGT yamasını da hikâye bittiğinde çıkartmıştık insanlar en azından hazır hikâyeyi oynasın diye. Sonrasında güncellemelerle hem hata gidermiş hem geri kalan yerleri çevirmiştik. GTA V içinde aynı şeyi yapıyoruz. Sanırım hakkımızda yapılan tüm suçlamalara cevap verdim. Gönül isterdi ki böyle suçlamalar yapılmasın. Biz 10 senedir bu işi dürüstçe yapıyoruz kimse ile problemimiz olmadı. Bir yandan Rockstar Games'e Türk oyuncusunun GTA konusunda ne kadar hevesli olduğunu her konuda anlatırken bir yandan yaptığımız yamalarla, Rockstar hakkında tüm gelişmeleri Türkçe sunmamızla, makalelerimizle, dokümanlarımızla Türk oyuncusunun GTA konusunda buluşma noktası oluyoruz ki yorumlardan anladığım kadarıyla GTATurk'ü bilen biliyor. Bunda kin güdülecek, kızılacak bir taraf yok isteyen yamasını modunu yapar bu konuda bir sınır yok. Technogame'le aramızda bir sorun yok. Yamayı Technogame değil başka birileri yapsaydı bizim tavrımız yine aynı olacaktı, biz işe başlamış ve nasıl ilerleyeceğimizin kararını vermiştik. Onlara çalışmalarında başarılar, kolay gelsin.

Guest-960471B1F

22.5.2015 21:30:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: samet3472 abicim GTAturk adlı gta grubu şuana kadar kac oyun cevirdi gta vc gta 4 gta 5 gta san andreas peki TG neleri cevirdi saymaya yer kalmaz onuda geçtim oyunceviri şuanda en iyi ceviri sitesi ve oyunceviride bu gta 5 yaması yüzünden küçük düşürüldü. peki gtaturk gta 5 'İ cevirdi dedik hadi.oyuncevirinin cevirdiği oyunları az mı oynadık TG'nin cevirdiği oyunları azmı oynadık.Yani diyeceğim gtaturk bencil ceviri sitesinden baska bişi değil.ben suanda bir cok tr yamayı TG YADA oyunceviride bulabiliyorum ama neden ben bu yamaları gtaturk te bulamıyorum cunku bunlar benciller.eğer şimdi TG İle birleşmiş olsalardı TG ile beraber gta 5 'i daha önce bitirir.TG'de yeni oyun cevirilerine yönelirdi.oyunceviri her zaman en iyisidir ve öle kalacaktır.Bu sözüm burdan GTAturk'e gelsin sen o kadar iyi değilsin sadece bencilin tekisin emek hırsızı grup diyeceğim bu kadar ancak.... SAMET3472
Sen GTATurk'e diğer oyunların çevirileri için mi giriyorsun? GTATurk tarafından diğer oyunları çevirmek gibi bir söz verilmedi. Çeviri sitesi değil orası. GTATurk sadece Rockstar Games oyunlarının çevirisini yapar: http://www.gtaturk.com/eflcturkceyama/ http://www.gtaturk.com/bullyturkceyama/ http://www.gtaturk.com/gtavturk/ Özel sayfası yok ama San Andreas da çevrildi.

samet3472

22.5.2015 20:45:55

-2
abicim GTAturk adlı gta grubu şuana kadar kac oyun cevirdi gta vc gta 4 gta 5 gta san andreas peki TG neleri cevirdi saymaya yer kalmaz onuda geçtim oyunceviri şuanda en iyi ceviri sitesi ve oyunceviride bu gta 5 yaması yüzünden küçük düşürüldü. peki gtaturk gta 5 'İ cevirdi dedik hadi.oyuncevirinin cevirdiği oyunları az mı oynadık TG'nin cevirdiği oyunları azmı oynadık.Yani diyeceğim gtaturk bencil ceviri sitesinden baska bişi değil.ben suanda bir cok tr yamayı TG YADA oyunceviride bulabiliyorum ama neden ben bu yamaları gtaturk te bulamıyorum cunku bunlar benciller.eğer şimdi TG İle birleşmiş olsalardı TG ile beraber gta 5 'i daha önce bitirir.TG'de yeni oyun cevirilerine yönelirdi.oyunceviri her zaman en iyisidir ve öle kalacaktır.Bu sözüm burdan GTAturk'e gelsin sen o kadar iyi değilsin sadece bencilin tekisin emek hırsızı grup diyeceğim bu kadar ancak.... SAMET3472

Bluepower

22.5.2015 20:25:08

+5
quote:

Orijinalden alıntı: burak4242 <b>Bu konuda birde ben kendi kişisel yorumumda bulunmak istiyorum.<br> <br> GTATürk'ü son 2-3 senedir bilir ve tanırım. GTA ve Rockstar Games oyunları için içerik üreten, Rockstar Games tarafından resmi olarak tanınmış ve belli bir kitleye hitap eden ''Fan Sitesi''. Yaptığı çalışmaları da bugüne kadar daima takdir etmişimdir. (Kendimce) Fakat dün yaptıkları ters köşe GTATürk'ün çizgisine hiç mi hiç yakışmadı.<br> <br> Her ne kadar kızsanızda, nefrette etseniz Technogame'in aylardır titizlikle devam eden bir emeği sözkonusu burada. Size ''empati kurun, aynısı başınıza gelse ne olurdu.'' falan demeyeceğim. Technogame çeviri alanında tekel bir kurum ya da kuruluş değil. Daha önceden tanıdığımız OyunÇeviri olsun başka çeviri siteleri olsun profesyone ya da değil ama çeviri işiyle uğraşan birçok site mevcut oyun dünyasında. Fakat TechnoGame GTA V'i Türkçe'ye çevirme kararını alan ve bunu bizlere bildiren ilk kuruluş. Bu yüzden emeklerine saygı duyulmalıydı ve bu çeviri tamamlansa bile (TAMAMLANMADIĞI BELİRTİLİYOR) en azından TechnoGame'in çeviriyi yayınlamasından sonra yayınlanmalıydı.<br> <br> Ayrıca şahsım adına şöyle bir görüşüm var. Oğuz Gürsel'i hepimiz az çok tanırız GTA çevirilerinden. Hatta birçoğumuz belki de sadece GTA çevirilerinden başka bir yerde ismini duymamıştır bile. Yine TechnoGame ekibinde çeviri işini üstlenen ekibin başında GTA çevirilerinden tanıdığımız o isim Oğuz Gürsel yer alıyordu. Yani yine Oğuz Gürsel'i ve kaliteli ve bir o kadarda komik çevirilerine şahit olacaktık. Taaa ki GTATürk honk diye çevirilerini yayınlayana kadar.<br> <br> Bundan sonra aynı moral ve hevesle çeviriye devam ederler mi bilinmez ama sonuç olarak TechnoGame ekibine büyük bir ayıp edildi. (Şahsi Fikrimdir)</b>
Kaliteli ve komik çeviri dediğin sol üstte çıkan bilgilendirme mesajlarına (sanki bilmiyorduk), (Polisler vice şehrindeki gibi salak değiller bu sefer) yazıp oyunun ana karakterinin ismini kendi kafasına göre kuzebilmemne diye değiştirmek mi? Türkçe yama indiren kişiler grand theft auto'yu türkçe oynamak için indiriyor grand theft oğuz gürselin komik olma çabalarını değil.

stalker(1979)

22.5.2015 19:37:57

+7
TayfunKey adlı (Technogame sitesi) üyenin yorumlarını aşağıda sıraladım. *Empati kuramayan boş insanları PC başında çok beklettik. *Değmezsiniz Telaşlanmayın Ortamı boş bırakıyoruz. Umarım dolduran olur Not: Valla paşa gönlünüz bilir kimse size muhtaç değil böyle yapacağınıza komple çeviriyi bırakın daha iyi. Gelen gideni aratır derler eminim sizden daha kötü tavırlı çeviri gurupları da olacaktır merak etmeyin. Kimse oyun çevirmese bile ingilizce oynarız sonuçta dünyanın sonu değil. * iğrenç yorumlarınız gibi, oyunlardaki satış başarısızlığınız darbe vurdu. Not: Size göre iğrenç yorum bize göre yerinde eleştiri olabilir. Ayrıca siz kim oluyorsunuz da oyunların satış başarısını veya başarısızlığını sorguluyorsunuz. (Oyunu orjinal aldım.) *Malum seçmen gibi yeter ki biri önünüze bir şeyi koysun, gerisi mühim değil. Not: Siyaseti de karıştırmışsınız milleti de köpek yapmışsınız ya helal olsun size. Yakışır. *iğrenç ve rezil bir oyuncu kitlemiz Not: Beğenmiyorsan çeker gidersin bu kadar sızlanmaya gerek var mı? Valla Tayfun bey yazdığınız hakaretleri kendinize yakıştırıyor iseniz gerçekten üzüldüm. Milletin ağzı torba değil ki büzesin diye bir laf vardır ülkemizde, millet konuşur çok kafayı takmayacaksın. Ama size tavsiyem (takmaya bilirsiniz bu tavsiyemi) millete hakaret edip laf yarıştırma gayretinde olacağınıza nerede yanlış yaptığınızı düşünün.

burak4242

22.5.2015 19:04:54

-1
Bu konuda birde ben kendi kişisel yorumumda bulunmak istiyorum. GTATürk'ü son 2-3 senedir bilir ve tanırım. GTA ve Rockstar Games oyunları için içerik üreten, Rockstar Games tarafından resmi olarak tanınmış ve belli bir kitleye hitap eden ''Fan Sitesi''. Yaptığı çalışmaları da bugüne kadar daima takdir etmişimdir. (Kendimce) Fakat dün yaptıkları ters köşe GTATürk'ün çizgisine hiç mi hiç yakışmadı. Her ne kadar kızsanızda, nefrette etseniz Technogame'in aylardır titizlikle devam eden bir emeği sözkonusu burada. Size ''empati kurun, aynısı başınıza gelse ne olurdu.'' falan demeyeceğim. Technogame çeviri alanında tekel bir kurum ya da kuruluş değil. Daha önceden tanıdığımız OyunÇeviri olsun başka çeviri siteleri olsun profesyone ya da değil ama çeviri işiyle uğraşan birçok site mevcut oyun dünyasında. Fakat TechnoGame GTA V'i Türkçe'ye çevirme kararını alan ve bunu bizlere bildiren ilk kuruluş. Bu yüzden emeklerine saygı duyulmalıydı ve bu çeviri tamamlansa bile (TAMAMLANMADIĞI BELİRTİLİYOR) en azından TechnoGame'in çeviriyi yayınlamasından sonra yayınlanmalıydı. Ayrıca şahsım adına şöyle bir görüşüm var. Oğuz Gürsel'i hepimiz az çok tanırız GTA çevirilerinden. Hatta birçoğumuz belki de sadece GTA çevirilerinden başka bir yerde ismini duymamıştır bile. Yine TechnoGame ekibinde çeviri işini üstlenen ekibin başında GTA çevirilerinden tanıdığımız o isim Oğuz Gürsel yer alıyordu. Yani yine Oğuz Gürsel'i ve kaliteli ve bir o kadarda komik çevirilerine şahit olacaktık. Taaa ki GTATürk honk diye çevirilerini yayınlayana kadar. Bundan sonra aynı moral ve hevesle çeviriye devam ederler mi bilinmez ama sonuç olarak TechnoGame ekibine büyük bir ayıp edildi. (Şahsi Fikrimdir)

alpalp84

22.5.2015 18:51:52

+1
Türkçe yama çok güzel olmuş 1 saat kadar oynadım bir imla hatası hariç birşey göremedim. Kalitesi iyi. Senaryo modunu PS3 de bitirmiştim, türkçe yamayla birkerede PC de bitireceğim.

The Mcp

22.5.2015 18:35:49

0
Helal olsun be adamlar harbiden yapmışlar ne kadar teşekkür etsek azdır. Technogame'e de ne dersek diyelim o kadar da haklarını yemeyelim bence. Heleki GTA V konusunda, hiçkimse cüret etmiyorken onlar ellerini taşın altına soktular. Ekleme: Kimsenin cüret etmediği sanılırken yazıcaktım yanlış olmuş . Ne demişler sağ elin yaptığından sol elin haberi olmayacak diye. Burada sağ el GtaTurk ekibi sol el de kalan tüm türk milleti herhalde

ASKERTUNGA

22.5.2015 17:54:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Balthier Yahu önceden bu Technogame oyunları çeviriken aynısını oyunçeviriye yapan siz değilmiydiniz. Vay efendim bakın ne hızlı çıkartıyorlar oyunçeviri yavaş, öldü tukaka sonra gel sen yine yamalar geç çıkıyor veya uslüpları kötüleşti diye aynısını Technogame yap ve Gtaturk'ü yücelt ama beyler burda işler az daha değişik. Gtaturk diğer oyunları çeviren bir grup değil sonra apışıp kalırsınız şu The Witcher 3'ü bu Mgs 5'i veya diğerlerini çevirin derken. Beni isterseniz banlayın isterseniz sonsuz - basın bu Technogame yapılan bir hakarettir, iki yüzlülüktür, kolaya kaçıp övgüleri üstüne çekme çabasıdır. Ha evet başka grup da bir oyunu çeviremez mi tabiki efendim çevirir ama en azından diğer grubu gizli çeviriyorsa bakın biz 2 yıl önce bu işe başladık siz ise yeni başlıyorsunuz der, onlara bırakırdınız kararı ister devam ederler isterlerse yamadan vazgeçer başka oyunlara yönelirlerdi. Benim Gtaturk'le bir alıp veremediğim yok bunu başka bir grup çıkıp yapsa aynı tepkiyi onada verirdim. Bu tarz gizli yama çevirileri çoğaldı ve forumda bir dostumuzunda emeği boşa gitmişti. Ama bu yama %100 değil Gtaturk'de biz %100 asla demedik diyor o zaman az haber siteleri ile iletişme geçinde habelerini düzeltsinler. Technogame buradan sesleniyorum bundan önce çevirdiğiniz türkçe yamalar için sizlere saygım sonsuz, size isterlerse buradan istedikleri kadar laf soksunlar ben ve benim gibi çevirilerinizi bekleyen severleriniz her zaman arkadanızda olacak. Birde size sitelerinizde yorumları yayınlamıyorsunuz, egolarınız tavan yaptı diyorlar, gülüp geçin diyorum sadece. Zamanında çok troll gelip saçma sapan mesajlar attığı için mesaj panosu kapatılmıştı ve yeniden açıp onay süreci devreye sokulmuştu. Nedensiz yorumlarınız yayınlamıyor değil arkadaşlar sadece sizin ve ettiğiniz yaralıyıcı yorumlarınzı görmek istemediklerinden yayınlanmıyor. Zaten yamaların çıkması için zamanlarını özel hayatlarını kısıtlıyorlar birde sizlerle mi uğraşsınlar.
kendi yorumlarımda dahil GÖRDÜĞÜM EN DÜZGÜN YORUM BUDUR İŞTE! Bilinçli vatandaş, bilinçli adam!

encuni

22.5.2015 16:41:23

+3
GTATÜRK=Chrome Technogame=Firefox Oyunçeviri=İnternetExpoler

Balthier

22.5.2015 16:19:40

+2
Yahu önceden bu Technogame oyunları çeviriken aynısını oyunçeviriye yapan siz değilmiydiniz. Vay efendim bakın ne hızlı çıkartıyorlar oyunçeviri yavaş, öldü tukaka sonra gel sen yine yamalar geç çıkıyor veya uslüpları kötüleşti diye aynısını Technogame yap ve Gtaturk'ü yücelt ama beyler burda işler az daha değişik. Gtaturk diğer oyunları çeviren bir grup değil sonra apışıp kalırsınız şu The Witcher 3'ü bu Mgs 5'i veya diğerlerini çevirin derken. Beni isterseniz banlayın isterseniz sonsuz - basın bu Technogame yapılan bir hakarettir, iki yüzlülüktür, kolaya kaçıp övgüleri üstüne çekme çabasıdır. Ha evet başka grup da bir oyunu çeviremez mi tabiki efendim çevirir ama en azından diğer grubu gizli çeviriyorsa bakın biz 2 yıl önce bu işe başladık siz ise yeni başlıyorsunuz der, onlara bırakırdınız kararı ister devam ederler isterlerse yamadan vazgeçer başka oyunlara yönelirlerdi. Benim Gtaturk'le bir alıp veremediğim yok bunu başka bir grup çıkıp yapsa aynı tepkiyi onada verirdim. Bu tarz gizli yama çevirileri çoğaldı ve forumda bir dostumuzunda emeği boşa gitmişti. Ama bu yama %100 değil Gtaturk'de biz %100 asla demedik diyor o zaman az haber siteleri ile iletişme geçinde habelerini düzeltsinler. Technogame buradan sesleniyorum bundan önce çevirdiğiniz türkçe yamalar için sizlere saygım sonsuz, size isterlerse buradan istedikleri kadar laf soksunlar ben ve benim gibi çevirilerinizi bekleyen severleriniz her zaman arkadanızda olacak. Birde size sitelerinizde yorumları yayınlamıyorsunuz, egolarınız tavan yaptı diyorlar, gülüp geçin diyorum sadece. Zamanında çok troll gelip saçma sapan mesajlar attığı için mesaj panosu kapatılmıştı ve yeniden açıp onay süreci devreye sokulmuştu. Nedensiz yorumlarınız yayınlamıyor değil arkadaşlar sadece sizin ve ettiğiniz yaralıyıcı yorumlarınzı görmek istemediklerinden yayınlanmıyor. Zaten yamaların çıkması için zamanlarını özel hayatlarını kısıtlıyorlar birde sizlerle mi uğraşsınlar.

ASKERTUNGA

22.5.2015 16:16:38

-5
quote:

Orijinalden alıntı: Norse
alıntı:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

burada bugün TECHNOGAME i satanlar, iki kuruşluk KAHRAMANLIK ile GTATÜRK ü övenler, dün OYUNÇEVİRİ yi de satanlardır. yarın da GTATÜRK ü satacaklardır. bunu bugün bu markalar için yapanlar yarın BÖLÜMSONUCANAVARI nı da satarlar, öbür gün MERLİNİNKAZANI'nı da satarlar. makarna kafalılar... aferin size! eğer GTATÜRK yamayı mademki yapıyordu, TECHNOGAME in isteyen varsa birleşebiliriz çağrısına ortak olsalardı. ama GTATÜRK ne yaptı? tek başına sahte kahraman olmaya çalıştı. bu yüzden TECHNOGAME sayesinde belkide 4-5 oyun daha TÜRKÇE olacaktı, olmadı. sırf birileri tek başına kahraman olsun, isimleri duyulsun diye biz oyuncuları düşünmediler! eğer birazcık onurlu ve adaletli olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bu durumu vicdanınızla yargılayın. yazık günah yemin ederim. TECHNOGAME in yerinde olsam yemin ederim bırakırım bu yama işini. GTATÜRK denen site çevirsin yeni oyunları, yeni yamaları. bakalım kahramanlık bu kadar basitmiymiş görelim. ticaretinde savaşmanında bir edebi adabı vardır arkadaş. yamayı indirin görün, adamları 1 günde göklere çıkardınız.


Bu Türkleri anlamak gerçekten zor. Bütün ülke sabah kalkarken bir şey içiyor bir ben bilmiyorum. Bu neyin kafası arkadaş. Yani bir şeyde de fanatikleşmeyin. Bu seviyede olduğumuzu bilmiyordum vay be. Sanırsın ülke savaşa girdide bizde askerden kaçtık bize sesleniyor. Ya olum hahahahhaha yoruma bak ya :D:D:D
------------

Rekabet her zaman güzeldir. Kim daha kaliteli iş yapıyorsa biz oradayız. Sonuçta biz tüketiciyiz. Kimseye bir sorumluluğumuz yok. Oyunçeviri tekeldi gördük. 2 yılda çıkan yama vardı 2 yıl. En ufak bir eleştiri kaldıramıyordu adamlar. This war of mine güncellemesi bekliyor insanlar 5 aydır en ufak bir haber yok. Adam gelmiş bunları savunuyor. Aral game tekel görüyoruz 200 300 liraya satılan oyunları. Technogame kendine güveniyorsa daha kaliteli iş yapacağına inanıyorsa oda çıkarsın herkes onunkini kullansın bu kadar basit.
sen tüketici değilsin birader. bu davanın tüketicisi yok. sen bu mevzuyu anlamadın. tüketici olman için tükettiğin ürün her ne ise bunu üretenin sana PARA İLE SATMASI GEREKİR. sende bu ürünü PARA İLE SATIN ALMAN GEREKİR ki o sarf ettiğin tüketici olasın ve haklarını elde edebilesin. burada savunduğumuz mevzu İKİ MARKA VAR. biri TG diğeride GTATÜRK. bunlardan biri (TG) 1.5 yıldır bas bas çeviri yapıyoruz diyor. varsa destek olmak isteyen birleşelim diyor, ki bu ekip daha başka oyunları da çeviriyor. üstüne üstlük londroya gidip ROCKSTAR ile görüşme yapıyor. bunca çeviriyi hiç bir kazançları olmadan yayınlıyor. şimdi soruyorum size bunca emeklerine yazık değil mi??? en azından bir haber verilse, kardeşler biz çeviriyoruz denilse yada bizde sizle birlikte çevirelim denilse? şimdi burada birçok insan diyorki FARCRY4 çıkmadı yok RESIDENT EVIL i daha çevirmedi TG deniliyor. eğer GTATÜRK haber verseydi böyle bir durumu TG de bu projeyi bırakıp belki fazladan 3-5 oyun daha çevirebilirlerdi 1 sene içinde. işte biz bunu savunuyoruz. ben ne TECHNOGAME i savunuyorum, nede GTATÜRK ü savunuyorum. benim karşı çıktığım birşey var. bu da GTATÜRK'ün bencilce davrandığıdır. ve biz oyun severleri bu yüzden belkide farklı oyun çevirilerinden mahrum bıraktığıdır. ha bu arada benimle aklınca dalga geçmişsin, iyi halt etmişsin. birader biz burada BİR EMEKTEN SÖZ EDİYORUZ! EMEK BU EMEK! senin gibilerin kafası basmayabilir. burada sözü geçen emek taş taşıyan işçi için ne ise, annenin çocuğuna yaptığı yemekte ne ise, bir öğrencinin sınavı çalışırken harcadığı vakitte ne ise burada da odur! ZAMAN ve EMEKTEN BAŞKA NE KIYMETLİ OLABİLİR Kİ? söyleyeyim. VEFA! o da sizde yok işte! kimsenin taraftarı değilim. ben hizmet edenin tarafındayım sadece. dürüst olanın ve gerçekten hak edenin tarafındayım! yoksa bana ne türkçe yamadan. olaya biraz verimli bakabilseniz anlayacaksınız bugün yaptığınızın ileri de neye mal olacağını

alpalp84

22.5.2015 16:01:07

+5
Açıkcası GTATÜRK ede haksızlık edilmeye başlanmış. Adamlar online kısmı olmasa bile yamayı sunmmuşlar. Bakarsınız 1 ay sonra online kısmıda çevirip koyarlar. Kimseye haksızlık etmeyelim. Vay haksızlık yapılıyor, vay emek hırsızları. Adamlar yamayı çıkartmış, belkide yamayı binlerce insan indirmiş dahada indiriyordur. Meydan ortada yamayı kim çıkartırsa onunla oynarım, yamayı çıkartmayanlarada küfürü basmam.

# Ace #

22.5.2015 15:21:21

-2
Haber Gtaturk ve Tg fanı kapışmasına dönüşmüş hiç yakışmıyor sizlere arkadaşlar. 2 grupta bir emek vermiş emeğe saygı ama artık Gtaturk kabul etsin çeviri gizli dahi olsa bence diğer gruba haber vermemeleride bir ayıptır. Technogame çevirmenleride habere ve dh ana konuya gerekli açıklamarı yapmış biraz sert çıkışları var ama sinirlerini anlıyorum yinede az daha sakin olmaları gerekiyor. Kendi yamalarını %100 çıkartıp gerekli cevabı vermeleri hala ellerinde. Birde 2 grup içinde geçerli onlara bu size kapak olsun, emek hırsızları demek söylenecek lafmıdır. Neden birinin sözleri hoşunuza gitmediği zaman ergen diyorsunuz. Bu hakkı neden kendinizde görüyorsunuz bakın yine bir grubu veya 2 çeviri grubunuda biz oyunculara tavır almalarına sağlıyorsunuz. Varsa akıllarında bir oyun çevirisi iptal ediyorlar. Sonra ben The Witcher 3 türkçe çıksın diye ana konusunda kendi çapımda özelden ve konu bazlı çeviri gruplarına bir yalvarmadığım kalıyor çıkarın diye ama bu yazılanlar sonrası beni kim takar ki. Burada görünen Tg için yamaların geç ve sitelerinde yorumları yayınlamamaları veya eleştireli silmeleri öyle sanırım. Bunu öne sürüp bu gruba kapak olsun tarzı aşırı sert eleştiri yapma hakkımı veriyor. Burada Technogame ekibine sesleniyorum bence gerekirse sitelerinde yorumları tamamen kaldırsınlar, varsa rahatsız olan kendileri hakkında facebook sayfalarından içindekileri döksün. Yada sitelerinde kötü veya iyi, çok aşırıya kaçmayan tüm mesajları yayınlasınlar. En azından bu yolla kendilerine kızan oyuncu kitlesini rahatlatırlar. Birde çeviri geç çıkıyor diye bir grubu yerden yere vurmakta garip kaçıyor.

BSC Misafiri

22.5.2015 14:45:19

0
Bir işi ya tam yapacaksın ya da yapana engel olmayacaksın. Yarım yamalak iş mi olurmuş.

eleconus

22.5.2015 14:35:53

0
Teşekkürler

Norse

22.5.2015 14:22:02

+3
quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER burada bugün TECHNOGAME i satanlar, iki kuruşluk KAHRAMANLIK ile GTATÜRK ü övenler, dün OYUNÇEVİRİ yi de satanlardır. yarın da GTATÜRK ü satacaklardır. bunu bugün bu markalar için yapanlar yarın BÖLÜMSONUCANAVARI nı da satarlar, öbür gün MERLİNİNKAZANI'nı da satarlar. makarna kafalılar... aferin size! eğer GTATÜRK yamayı mademki yapıyordu, TECHNOGAME in isteyen varsa birleşebiliriz çağrısına ortak olsalardı. ama GTATÜRK ne yaptı? tek başına sahte kahraman olmaya çalıştı. bu yüzden TECHNOGAME sayesinde belkide 4-5 oyun daha TÜRKÇE olacaktı, olmadı. sırf birileri tek başına kahraman olsun, isimleri duyulsun diye biz oyuncuları düşünmediler! eğer birazcık onurlu ve adaletli olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bu durumu vicdanınızla yargılayın. yazık günah yemin ederim. TECHNOGAME in yerinde olsam yemin ederim bırakırım bu yama işini. GTATÜRK denen site çevirsin yeni oyunları, yeni yamaları. bakalım kahramanlık bu kadar basitmiymiş görelim. ticaretinde savaşmanında bir edebi adabı vardır arkadaş. yamayı indirin görün, adamları 1 günde göklere çıkardınız.
Bu Türkleri anlamak gerçekten zor. Bütün ülke sabah kalkarken bir şey içiyor bir ben bilmiyorum. Bu neyin kafası arkadaş. Yani bir şeyde de fanatikleşmeyin. Bu seviyede olduğumuzu bilmiyordum vay be. Sanırsın ülke savaşa girdide bizde askerden kaçtık bize sesleniyor. Ya olum hahahahhaha yoruma bak ya :D:D:D ------------ Rekabet her zaman güzeldir. Kim daha kaliteli iş yapıyorsa biz oradayız. Sonuçta biz tüketiciyiz. Kimseye bir sorumluluğumuz yok. Oyunçeviri tekeldi gördük. 2 yılda çıkan yama vardı 2 yıl. En ufak bir eleştiri kaldıramıyordu adamlar. This war of mine güncellemesi bekliyor insanlar 5 aydır en ufak bir haber yok. Adam gelmiş bunları savunuyor. Aral game tekel görüyoruz 200 300 liraya satılan oyunları. Technogame kendine güveniyorsa daha kaliteli iş yapacağına inanıyorsa oda çıkarsın herkes onunkini kullansın bu kadar basit.

shanks

22.5.2015 13:48:41

+3
quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER
alıntı:

Orijinalden alıntı: shanks

alıntı:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

burada bugün TECHNOGAME i satanlar, iki kuruşluk KAHRAMANLIK ile GTATÜRK ü övenler, dün OYUNÇEVİRİ yi de satanlardır. yarın da GTATÜRK ü satacaklardır. bunu bugün bu markalar için yapanlar yarın BÖLÜMSONUCANAVARI nı da satarlar, öbür gün MERLİNİNKAZANI'nı da satarlar. makarna kafalılar... aferin size! eğer GTATÜRK yamayı mademki yapıyordu, TECHNOGAME in isteyen varsa birleşebiliriz çağrısına ortak olsalardı. ama GTATÜRK ne yaptı? tek başına sahte kahraman olmaya çalıştı. bu yüzden TECHNOGAME sayesinde belkide 4-5 oyun daha TÜRKÇE olacaktı, olmadı. sırf birileri tek başına kahraman olsun, isimleri duyulsun diye biz oyuncuları düşünmediler! eğer birazcık onurlu ve adaletli olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bu durumu vicdanınızla yargılayın. yazık günah yemin ederim. TECHNOGAME in yerinde olsam yemin ederim bırakırım bu yama işini. GTATÜRK denen site çevirsin yeni oyunları, yeni yamaları. bakalım kahramanlık bu kadar basitmiymiş görelim. ticaretinde savaşmanında bir edebi adabı vardır arkadaş. yamayı indirin görün, adamları 1 günde göklere çıkardınız.


yahu arkadaş siz nasıl insansınız anlamıyorum 5 aydır resident evil remastered çıkmıyor 2 aydır testte soruyosun ya tersliyorlar yada cevap vermiyorlar.GTA V için ise saymakla bitiremem bunu çoktan hak ettiler 2 sene oldu yamayı sallamıyorlar keyif yapıyorlar.Aynı şeyi Dishonered ile oyun çeviri yapmıştı o yama orda 3 sene durdu iplemediler bile sonra donanımhaberdeki arkadaşlar sağ olsun yamayı yapıp bitirince ne olduysa hemen 11 ay içersinde yamayı bitirdiler.Ona makarna kafalı diğerine bidon kafalı diyeceğine hizmet eden arkadaşa teşekkür et kaç yaşında ergensin bilmiyorum ama biz oyuncular yamayı kaliteli ve önce çıkartana bakarız arkadaşlarda çok güzel bir yama yapmışlar burdan onlara teşekkür ediyorum.


ulan 1986 doğumlu zibidi. senden 6 yaş büyüğüm, kendin kaç yaşında ergen olduğunu oradan çıkart. adamlar karşılıksız hizmet veriyor, parasız yama yayınlıyorlar, 1 günde KAPAK OLDU, REZİL OLDULAR gibi yorum yapanları eleştiriyorum ben! ha sende aynı yorumlardan yaptıysan sende aynı rezilsin benim için. Ne OYUNÇEVİRİ ne TECHNOGAME burada kimse için hiç bir yamayı çıkartmak zorunda değil. ama ben bu zamana kadar bir kötü niyetli çalışmalarını görmedim. her çalışmasının içeriğine YARDIM ETMEK, BİRLEŞMEK İSTEYEN OLUŞUMLAR İLE BİRLİKTE ÇALIŞIRIZ diyen adam mı daha adaletli ve karşılıksız iş yapıyor demektir, yoksa BİR EKİBİN 1 SENEDEN FAZLA EMEK HARCADIĞINI BİLE BİLE "GİZLİ SAKLI ÇEVİRDİK" diyen adam mı adaletlidir? burada tamamen bencilce yapılmış bir davranış vardır. benim lafım bunadır. ha sen diyorsan ki, ben karnımın doyduğu yere giderim, senin bu yaptığını köpek bile yapmaz haberin olsun. BENİM SAVUNDUĞUM ŞEY, ONCA ZAMAN EMEK HARCAYAN KİŞİ YADA GRUPLARIN BİR GÜNDE SİLİNMEMESİ GEREKTİĞİDİR! senin ağzını burnunu kırasım geldi birader. yemin ederim! bana ergen diyorsun ya... bana iki kere ABİ ABİ dedirtirdim sana şu an karşımda olsan! çıkarcı pislik seni
35 yaşındasın yemin ederim ergenden betersin anladım ki gerçekten ergensin daha konuşmayı hakaret etmemeyi öğrenememişsin küçükken bunalım yaşamışssın büyük ergen merak etme herhalde bir çıkarın olmasa bukadar savunmazdın.

AykutGuru

22.5.2015 13:43:56

+6
İlk önce Technogame`de yazılan yorumları yayınlayacak yüreğiniz olmalı. Fakat bunu yapamayan insanlar, burada sizleri eleştirenleri bu şekilde atıp tutamaz. Bu kadar oyuncu sizleri daha öncede çoğu zaman eleştirdi. Yeri geldi aşağıladınız yeri geldi yapılan yorumları sildiniz. Eleştiri kabul edemeyen bir topluluk olan sizler, Nankörsünüz, Değmezsiniz diyemez, kusura bakmayın. Evet karşılıksız yapıyorsunuz her ne kadar karşılıksızda olsa insalara verilen sözleri yerine getiremiyorsunuz. Kendinizi son dönemde bulunmaz ulaşılmaz olarak görmeye başladınız. Doğal olarak`ta insanlar tepkilerini dile getirmekte çekindiler, tıpkı oyunceviri.com olduğu gibi trip atmanızdan. Far Cry 4 yamasını öyle yada böyle Tamersadam denilen arkadaş çıkardı siz başka bahanelerden bahsediyorsunuz, GTA V için hiç birşey demiyorum bile. Şuna kesin olarak eminim ki size kalsaydı GTA V yamasını yıl sonu belkide daha uzun bir zaman sonra görecektik. Çünki egonuz tavan yapmış durumdaydı, Allah razı olsun GTA Türk bu egonuzu indirdi. Yama yapmamakla tehdit ediyorsunuz, yapmayın arkadaş valla yapmayın siteyide kapatın size yakışan bu olacaktır. En azından beklenti içine girmez kimse oyununu oynar. kafa rahat olur. Dying Light dil dosyaları açtık dediniz şow kokan hareketlerde bulundunuz bir çalışma yok. Bundan sonra resmi olmayan hiç bir çalışma yapmayacağız dediniz, burda bile egonuzu gördük kendinizi ne olarak gördünüz anlamadım 23Stüdyo varken kim size resmi çeviri verirki onu anlayamadım. İlk önce iyice bir pişin`de ondan sonra resmi işlere kalkışın. Ha illa para kazanmamız lazım diyorsanız. Yapacağınız yamalar içib para talep edin yada bağış buna ne ad verirseniz artık. Kısaca Bırakın artık insanları kandırmayı. Laf Değil icraat yapın.

Biyonik Kumanda

22.5.2015 13:34:19

+2
Jamaikalı adama "Niko gardaş..." dedirtirseniz(Ekibinizden biri için belirttim bunu.) , Çeviriye Anadolu kültüründen deyimler katarsanız,Telltale Games oyunlarının birinde karşılaştığım "I am not Crane!" gibi bir cümlenin "Crane değil!" olarak çevirilmesi gibi hatalarla dolu yamaları sırf hızlı olmak pahasına yayınlarsanız ve bir de üstüne eleştirileri, o torba olmayan ağızları ve klavye üzerinde kolay hareket eden ellerin belirttiği görüşleri içeriği ne olursa olsun kendi lehinize kullanmak yerine onlara, süratle çıkan hatalarla dolu yamalarınızdan memnun kalan kitleniz gibi karşı koyup seviyesiz ortaokul talebesi gibi laf sokmaya çalışırsanız kusura bakmayın ama kalite konusunda sıkıntılı bir oluşumsunuz. Rekabet acımasızdır ama kullanıcı da alternatifleri sever. Çeviri kalitenizi yüksek tutarsanız diğer kullanıcılar da sizi sahiplenir. Ama hizmet etmek üzere kurulmuş oluşumlar ister sosyal zihniyet ile para kaygısı olmadan isterse de para karşılığında faaliyet göstersin yine de en şiddetsiz rekabet bile kurumu incitir ve tahrip eder. Kurumun/Oluşumun bundan ders çıkarması gerekir kullanıcısına size değmez diye sallaması uygun olamaz.

grid2

22.5.2015 11:49:04

+16
Technogame konuşur GTATurk yapar. Bize de tebrik etmek düşer.

BSC Misafiri

22.5.2015 11:48:33

0
Michael' ın evinde TV başına geçip sigara yakmak için space tuşuna bastığınızda veya oyuna devam etmek için e tuşuna bastığınızda tuşlar çalışmıyor oyun koltukta takılı olarak kalıyor...bu hata ile karşılaşan oldumu yamayı yükleyenler arasında...Çeviriye gelirsek çevrilmemiş yerler var o kadar da rahatsız edici değil.Ufak tefek kelime hataları da olacaktır...

BSC Misafiri

22.5.2015 11:48:26

+2
Alien Isolation Türkçe yamasını da DonanımHaber'den biri yapıyordu. Sonra OyunÇeviri lak diye sürpriz diye çıkardı. Birileri bir iş yaparken diğerlerinin sorumsuzca ve saygısızca böyle gene olaylara atlaması da iyice moda oldu. Biri bir şey duyurduğunda diğeri sussun bir zahmet. Başka bir oyun çevirsin de yardımı olsun oyunculara.

Adol125

22.5.2015 11:47:36

+8
https://www.youtube.com/watch?v=FM239dfhas8 bu sleeping dogsun türkçe yamasının verildiği arkadaş; yayın tarihine bakın (30 mart 2015) http://technogame.net/sleeping-dogs-turkce-yama/ bu sleeping yamasının haber olma; en son düzenleme 15 gün önce diyor; hadi daha erken oldu o 15 gün önce başka bişey için diyelim; peki bu ne? http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sleeping_Dogsun_Turkce_Yamasi_Yayinlandi-78194.htm Haberin tarihine bakın. Hani 1-2 gün önce yayınlamışlardı. Ha o 1-2 gün son videonun (arkadaş 8 video çekmiş) çekim tarihinden sonraki 1-2 günse o da yalan. Arada bir hafta var. Sevgili Tayfunkey; bizim kızdığımız bu işte. Bir de yamanın gecikmesinden ziyade haber verilmemesi ve yukardaki durum. Teknik sorun var; aksilik çıktı, bekletecez denilse kimse bişey demez. Ama tutar da 10 saatlik oyunun (o da ilk oynanış için) testini 2 ayda bitirmez veya bitiremez (aksilik olabilir); hiçbir şey söylemez; yorumlara cevap bile vermezseniz veya çeviriyi bi youtube kanalına verip o kanal türkçe larak o oyunla ilgili 7-8 video çektikten sonra yayınlarsanız insanların da laf etmesine,kızmalarına bişey demeyeceksiniz. Yaptığınız çeviriler için teşekkürler bu arada. Ağır eleştiriler yapsam bile insanların emeğine saygı duymayı bilirim.

ASKERTUNGA

22.5.2015 11:26:23

-7
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Technogame-Tayfunkey, kesinlikle zamanınıza yazık. Bu rezil ülkeye değmez. Bundan sonra yapmayın Türkçe yama! Her projenizde teşekkürden çok saygısızlık görüyorsunuz. Bırakın abi bu işi. Böyle toprak zengini, baba parası yiyen, hayattan haberi olmayan cahil insanların olduğu bir ülkede kimse EMEKten anlamaz. Valla bırakın şu çeviri işini, çok üzülüyorum sizin gibi güzel insanlara. Ülkenin yönetim şekline, insanların eğitim profiline bak ne demeye çalıştığımı anlarsın. Değmez!!!
aynı düşünceyedeyim kardeşim. TECHNOGAME kesinlike bu zengin bebelerine, baba parası yiyen bebelere yada EMEKTEN, ALIN TERİNDEN BİR HABER OLAN kişiliksiz kişilere DEĞMEZ! bırakın GTATÜRK çevirsin bu adamlara oyunları, dil dosyalarını. bakalım bugün kahraman GTATÜRK yarın da imdatlarına yetişebilecek mi?

BSC Misafiri

22.5.2015 11:25:14

+7
Tayfun arkadaşa hitaben biraz ağır bir yorum olacak ama artık kusuruma bakılmayacak... Öncelikle insanlara değmezsiniz demişsin. Sen kim oluyorsun da insanları bu şekilde itham ediyorsun? Öfkene hak veririm. GTATurk ekibi ne amaçla yapmış bilemem. Niyetleri iyi midir kötü müdür bilemem. Ama ortada bir ürün var birader. Bak millet çoktan kurmuş oynamaya başlamış bile. Eleştiri yiyip duruyoruz demişsin. Kimse sana önceden duyur demedi. GTATurk ekibi bitince çıkardı bak nerde kaldı bu yama diye hiç GTATurk' e sataşan oldu mu? Malum oyuncular çok acımasızdır. Ve yaş aralığıda ülkemizde bellidir. Bu insanların önceden ne diyebileceğini bilebilmen gerekirdi. Evet çok acımasız eleştirirler. Milletin ağzı torba değilki büzesin diye bir laf vardır. Amaa buraya kadar olanlar hadi neyse ama MGS V için resmi yama yapalımmı diye düşünürken değmezsiniz diye vazgeçtik yazmışsın. Ben burada resmen kahkaha attım. Bu özgüven nerden geliyor? Bu ingilizce bilmeyen kardeşlerimizi aşağılama nerden geliyor? Haddini bil. Çeviri işinin zorluğunu bilirim. Zamanında bende çeviri yaptım. Zor iştir. Ama size karşı bir nefret oluşmuş durumda ve bunun tek bir sebebi var üslubunuz... İlk önce had hudud bileceksin sonra ürün koyacaksın. Ha 2 tane yama olacak demişsin. Varsın olsun. Eğer seninki kaliteli ise millete bunu gösterirsin millette daha iyisini seçer olur biter. Benim senin şahsınla ilgili problemim yok ama üslup önemli. Yoksa benim gibi kendini bilmezler ile laf yarışına girer durusun.

ASKERTUNGA

22.5.2015 11:23:04

-3
quote:

Orijinalden alıntı: shanks
alıntı:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

burada bugün TECHNOGAME i satanlar, iki kuruşluk KAHRAMANLIK ile GTATÜRK ü övenler, dün OYUNÇEVİRİ yi de satanlardır. yarın da GTATÜRK ü satacaklardır. bunu bugün bu markalar için yapanlar yarın BÖLÜMSONUCANAVARI nı da satarlar, öbür gün MERLİNİNKAZANI'nı da satarlar. makarna kafalılar... aferin size! eğer GTATÜRK yamayı mademki yapıyordu, TECHNOGAME in isteyen varsa birleşebiliriz çağrısına ortak olsalardı. ama GTATÜRK ne yaptı? tek başına sahte kahraman olmaya çalıştı. bu yüzden TECHNOGAME sayesinde belkide 4-5 oyun daha TÜRKÇE olacaktı, olmadı. sırf birileri tek başına kahraman olsun, isimleri duyulsun diye biz oyuncuları düşünmediler! eğer birazcık onurlu ve adaletli olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bu durumu vicdanınızla yargılayın. yazık günah yemin ederim. TECHNOGAME in yerinde olsam yemin ederim bırakırım bu yama işini. GTATÜRK denen site çevirsin yeni oyunları, yeni yamaları. bakalım kahramanlık bu kadar basitmiymiş görelim. ticaretinde savaşmanında bir edebi adabı vardır arkadaş. yamayı indirin görün, adamları 1 günde göklere çıkardınız.


yahu arkadaş siz nasıl insansınız anlamıyorum 5 aydır resident evil remastered çıkmıyor 2 aydır testte soruyosun ya tersliyorlar yada cevap vermiyorlar.GTA V için ise saymakla bitiremem bunu çoktan hak ettiler 2 sene oldu yamayı sallamıyorlar keyif yapıyorlar.Aynı şeyi Dishonered ile oyun çeviri yapmıştı o yama orda 3 sene durdu iplemediler bile sonra donanımhaberdeki arkadaşlar sağ olsun yamayı yapıp bitirince ne olduysa hemen 11 ay içersinde yamayı bitirdiler.Ona makarna kafalı diğerine bidon kafalı diyeceğine hizmet eden arkadaşa teşekkür et kaç yaşında ergensin bilmiyorum ama biz oyuncular yamayı kaliteli ve önce çıkartana bakarız arkadaşlarda çok güzel bir yama yapmışlar burdan onlara teşekkür ediyorum.
ulan 1986 doğumlu zibidi. senden 6 yaş büyüğüm, kendin kaç yaşında ergen olduğunu oradan çıkart. adamlar karşılıksız hizmet veriyor, parasız yama yayınlıyorlar, 1 günde KAPAK OLDU, REZİL OLDULAR gibi yorum yapanları eleştiriyorum ben! ha sende aynı yorumlardan yaptıysan sende aynı rezilsin benim için. Ne OYUNÇEVİRİ ne TECHNOGAME burada kimse için hiç bir yamayı çıkartmak zorunda değil. ama ben bu zamana kadar bir kötü niyetli çalışmalarını görmedim. her çalışmasının içeriğine YARDIM ETMEK, BİRLEŞMEK İSTEYEN OLUŞUMLAR İLE BİRLİKTE ÇALIŞIRIZ diyen adam mı daha adaletli ve karşılıksız iş yapıyor demektir, yoksa BİR EKİBİN 1 SENEDEN FAZLA EMEK HARCADIĞINI BİLE BİLE "GİZLİ SAKLI ÇEVİRDİK" diyen adam mı adaletlidir? burada tamamen bencilce yapılmış bir davranış vardır. benim lafım bunadır. ha sen diyorsan ki, ben karnımın doyduğu yere giderim, senin bu yaptığını köpek bile yapmaz haberin olsun. BENİM SAVUNDUĞUM ŞEY, ONCA ZAMAN EMEK HARCAYAN KİŞİ YADA GRUPLARIN BİR GÜNDE SİLİNMEMESİ GEREKTİĞİDİR! senin ağzını burnunu kırasım geldi birader. yemin ederim! bana ergen diyorsun ya... bana iki kere ABİ ABİ dedirtirdim sana şu an karşımda olsan! çıkarcı pislik seni

BSC Misafiri

22.5.2015 11:21:54

-3
Technogame-Tayfunkey, kesinlikle zamanınıza yazık. Bu rezil ülkeye değmez. Bundan sonra yapmayın Türkçe yama! Her projenizde teşekkürden çok saygısızlık görüyorsunuz. Bırakın abi bu işi. Böyle toprak zengini, baba parası yiyen, hayattan haberi olmayan cahil insanların olduğu bir ülkede kimse EMEKten anlamaz. Valla bırakın şu çeviri işini, çok üzülüyorum sizin gibi güzel insanlara. Ülkenin yönetim şekline, insanların eğitim profiline bak ne demeye çalıştığımı anlarsın. Değmez!!!

MantarTheGreat

22.5.2015 10:51:50

-3
Şimdi öncelikle emekleriniz için teşekkürler, az çok çeviri işinin nasıl işlediğinden haberdarım bunu belirtmek isterim. Bu konuda da sonuna kadar arkanızdayım. Daha önceleri her ne kadar herhangi bir şekilde isminizi duymamış veya herhangi bir yamanızı kullanmamış olsam da (ki gerek duymam çoğu zaman) verilen emeğin ne kadar büyük olduğunu bilirim. GTATURK'ün şu yaptığı terbiyesizliğin daniskasıdır. 2 yıl önce başladık deniliyor ki anladığım kadarı ile TG'in çevirisinin öncesine dayanıyor; bu bağlamda TG çeviriye başladıklarını duyurdukları anda iletişime geçip, "bakın biz bu yamaya başladık ve bir kısmını çevirdik, dilerseniz siz başka oyunlara yönelin" denmesi gerekirdi. Hayır verilen emeği kendileri de biliyor. Ha tamam illa ki bir grup çıkaracak diye bir kaide yok çeviriyi ama madem böyle bir halt yedin, o zaman çıkarırken de bitmemiş yamayı değil, %100 halini çıkar. Dalga geçer gibi, hem 2 yıl çalıştık de hem de yamayı bitirmeden, başka bir grup üzerinde çalışırken yayınla. Ben merkezci olmayın artık. Bu ülke sırf bu yüzden bir yerlere gelemiyor. Sürekli birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan insanlarla dolu. Yapmayın, azıcık empati ile hareket edin. @TayfunKey Dostum sana gelince, biliyorum ki sinirlisin kaldı ki insanların gereksiz yorumlarından bıkmış hale bile gelmiş olabilirsin ama madem bir işe başladınız, her türden insanın gerekli/gereksiz yorumlarda bulunabileceğini hatta ve hatta resmen "bırakın artık siz bu işi yapmayın" diyen tiplerin bile olacağını bilmen gerekirdi. Buna rağmen bir genelleme yapıp sağa sola hakaret etmene gerek yok. Haklı iken haksız duruma düşürürsünüz kendinizi. Madem profesyonelce çalışıyorsunuz durumdan rahatsızsan saygı çerçevisinde çıkar açıklamanı yaparsın. İşin özü, tamamen şahsi fikrim bu yazdıklarım, kaş yapalım derken göz çıkarılmış. Hem yarım yama ile oyunculara bitmemiş iş itelenmiş hem de bir çeviri grubu işinden soğutulmuştur. Bence burada kazanan kimse yok.

shanks

22.5.2015 10:49:20

+2
quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER burada bugün TECHNOGAME i satanlar, iki kuruşluk KAHRAMANLIK ile GTATÜRK ü övenler, dün OYUNÇEVİRİ yi de satanlardır. yarın da GTATÜRK ü satacaklardır. bunu bugün bu markalar için yapanlar yarın BÖLÜMSONUCANAVARI nı da satarlar, öbür gün MERLİNİNKAZANI'nı da satarlar. makarna kafalılar... aferin size! eğer GTATÜRK yamayı mademki yapıyordu, TECHNOGAME in isteyen varsa birleşebiliriz çağrısına ortak olsalardı. ama GTATÜRK ne yaptı? tek başına sahte kahraman olmaya çalıştı. bu yüzden TECHNOGAME sayesinde belkide 4-5 oyun daha TÜRKÇE olacaktı, olmadı. sırf birileri tek başına kahraman olsun, isimleri duyulsun diye biz oyuncuları düşünmediler! eğer birazcık onurlu ve adaletli olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bu durumu vicdanınızla yargılayın. yazık günah yemin ederim. TECHNOGAME in yerinde olsam yemin ederim bırakırım bu yama işini. GTATÜRK denen site çevirsin yeni oyunları, yeni yamaları. bakalım kahramanlık bu kadar basitmiymiş görelim. ticaretinde savaşmanında bir edebi adabı vardır arkadaş. yamayı indirin görün, adamları 1 günde göklere çıkardınız.
yahu arkadaş siz nasıl insansınız anlamıyorum 5 aydır resident evil remastered çıkmıyor 2 aydır testte soruyosun ya tersliyorlar yada cevap vermiyorlar.GTA V için ise saymakla bitiremem bunu çoktan hak ettiler 2 sene oldu yamayı sallamıyorlar keyif yapıyorlar.Aynı şeyi Dishonered ile oyun çeviri yapmıştı o yama orda 3 sene durdu iplemediler bile sonra donanımhaberdeki arkadaşlar sağ olsun yamayı yapıp bitirince ne olduysa hemen 11 ay içersinde yamayı bitirdiler.Ona makarna kafalı diğerine bidon kafalı diyeceğine hizmet eden arkadaşa teşekkür et kaç yaşında ergensin bilmiyorum ama biz oyuncular yamayı kaliteli ve önce çıkartana bakarız arkadaşlarda çok güzel bir yama yapmışlar burdan onlara teşekkür ediyorum.

Umit_22

22.5.2015 10:42:18

+3
Burda millet technogame i savunurken bir şeyi atlamışlar.Technogame olmazsa olmaz değildir. Adam detayları şimdi açıklıyor. Gtaturk olayı olmasa millet tg nin verdiği şimdiki detayları bilemezdi. Madem iş yapıyorsunuz, millete takipte kalın diyorsunuz,o zaman detay konusunda milleti haberdar edin. Adam daha projenin başında %60 diye yapıştırıyor, sende diyosunki bu kadar kısa sürede ilerlemişse şu zamanda bitebilir ve başlıyosun siteyi takip etmeye. Sonra bi bakıyorsun aylar geçmiş ama proje bir arpa yol ilerlememiş. Niye böyle diye sorunca dengesiz mesajlar yada hiç cevap bilgi alamıyorsun.Sanki Nasa' nın gizli projesini Türkçeye çeviriyorlar.

ASKERTUNGA

22.5.2015 10:38:06

-5
burada bugün TECHNOGAME i satanlar, iki kuruşluk KAHRAMANLIK ile GTATÜRK ü övenler, dün OYUNÇEVİRİ yi de satanlardır. yarın da GTATÜRK ü satacaklardır. bunu bugün bu markalar için yapanlar yarın BÖLÜMSONUCANAVARI nı da satarlar, öbür gün MERLİNİNKAZANI'nı da satarlar. makarna kafalılar... aferin size! eğer GTATÜRK yamayı mademki yapıyordu, TECHNOGAME in isteyen varsa birleşebiliriz çağrısına ortak olsalardı. ama GTATÜRK ne yaptı? tek başına sahte kahraman olmaya çalıştı. bu yüzden TECHNOGAME sayesinde belkide 4-5 oyun daha TÜRKÇE olacaktı, olmadı. sırf birileri tek başına kahraman olsun, isimleri duyulsun diye biz oyuncuları düşünmediler! eğer birazcık onurlu ve adaletli olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bu durumu vicdanınızla yargılayın. yazık günah yemin ederim. TECHNOGAME in yerinde olsam yemin ederim bırakırım bu yama işini. GTATÜRK denen site çevirsin yeni oyunları, yeni yamaları. bakalım kahramanlık bu kadar basitmiymiş görelim. ticaretinde savaşmanında bir edebi adabı vardır arkadaş. yamayı indirin görün, adamları 1 günde göklere çıkardınız.

hamza53

22.5.2015 10:37:47

+5
quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey Ayrıca deminki yorumuma ek olarak; Sleeping Dogs yamasını kimseye satmadık. Test aşaması bitmek üzereyken, yama yayınlanmadan evvel bu oyundan anlayan bir YouTube oyuncusuna; herkes ile oyna, test et ve yamamızı tanıt niyetinden yamayı verdik ve yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün sonra yamayı yayınladık. Empati kuramayan boş insanları PC başında çok beklettik. Maalesef üzgünüm. Beklettik ama yine de değdi. Kaldı ki oyun çıkalı seneler oldu hiç kimse tamamlamadı bu işi. Hatta elini bile sürmedi. Eski sürümün dosyaları anca açılırken yeni sürüm halen açılamadı. Bunu da ayrıca belirteyim. Far Cry 4'e gelince en az 8-9 güncelleme ve yeni diyaloglar eklendi yan görevlere. Onları halletmekten, güncellemenin bozduğu yamayı tekrar onarmaktan halen çıkarmadık. Bir de çok az kişilik ekip ile çevirildi. Son olarak geçtiğimiz aylarda artık sadece resmi Türkçe yamalarla uğraşma kararı almıştık. Arada bir Metal Gear Solid V gibi oyunları çevirelim diyorduk fakat dünden itibaren bu fikrimizden de vazgeçtik. Değmezsiniz. (Telaşlanmayın bu duruma sadece Telltale Games oyunlarını dahil etmedik. Yani onlar istek doğrultusunda çevirilmeye devam edecek) Tabii bizde kimseyi de Far Cry 4 gibi, GTA V gibi bekletmeyeceğiz artık. Ortamı boş bırakıyoruz. Umarım dolduran olur ve yamalarla mutlu eder sizleri. :) Bir de GTA V'in Türkçe yamasını resmi yapmak için Londra'ya arkadaş yollamıştık. Eh onda da iğrenç yorumlarınız gibi, oyunlardaki satış başarısızlığınız darbe vurdu. Ücretsiz çeviri verelim dediğimizde bile bir işe yaramadı. Kaldı ki hiç para kazanmıyoruz ki. Ne güzel eğlenceli oluyordu çeviri yapmak. :) Malum seçmen gibi yeter ki biri önünüze bir şeyi koysun, gerisi mühim değil.
Oyuncular için gerçekten sevindirici bir haber ama bu konuda bile tartışma çıkarmaya başarmışsınız .Kimse yapacağı bir iş için farklı bir gruba haber verme zorunluluğu yok.Herkes emeğini ortaya koyar gerisi kullanıcılara kalır. Ayrıca yukarıdaki @TayfunKey nickli arkadaş yazdıklarını nasıl bir hışımla yazdın bilmiyorum ama;''değmezsiniz'', ''Malum seçmen gibi yeter ki biri önünüze bir şeyi koysun, gerisi mühim değil. '' gibi saçma ifadeler forumda olduğun konuma yakışmıyor.Özellikle ikinci cümle ile bu forum ya da konu ile ilgili olmayan bi kesimi bile hedef alıyorsun.Her ne kadar siyaset ile işim olmasada belli kesimleri hedef alan aşağılayıcı cümleleriniz midemi bulandırıyor.Aslında yazdıklarınla ilgili söylenecek daha çok sey var ama inşallah bu kadarı ile bişeyleri anlarsın ve umarım bu konuda kendine bi çeki düzen verirsin.

marjinaltr

22.5.2015 10:37:43

0
yamayı kurdum oyunu açtığımda hikaye modu yükleniyor yazıyor çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yamayı kaldırdım oyun çalıştı :(

ASKERTUNGA

22.5.2015 10:31:39

-7
GTATÜRK ve BURADAKİ BAZI ÇIKARCI (!) OYUNCULARIN yaptığı tamamen terbiyesizliktir. TECHNO GAME fanı falan değilim ama adamların bunca zamandır karşılıksız çıkardıkları yamaları sadece bir günde hiçe saydınız. alay ettiniz. yok kapak oldu falan dediniz. yemin ederim gerçekten de değmez bizim millete. o kadar aşağılık, o kadar çıkarcı bir toplum olduk ki. iki paket makarnaya vatan millet satan toplum olduk, daha ne olsun. adamlar iki senedir GTA yı türkçeye çeviriyoruz diye bas bas bağırıyorlar. hatta bir röportajda okumuştum, oyunların türkçe yamalarında isteyen varsa birleşme yapabiliriz. burada önemli olan TÜRK OYUNCULAR demişti. ama GTATÜRK ne yaptı. yarım yamalak bir yama çıkardı ve KAHRAMAN oldu. vay beeee! beceremeselerdi, hiçbir haber yapmayacaklar ve üstünü kapatacaklardı. o zaman TECHNOGAME de aynısını yapsın. hiç haber vermesin kimseye. çıkarabildiğini çıkarsın kral olsun, çıkaramadığının üstünü kapatsın adı lekelenmesin. böyle iş olur mu? GTATÜRK HİÇ ADALETLİ VE DELİKANLICA DAVRANMADI! ben protesto ediyorum ve indirmiyorum. yarım yamalak yama olduğunu gördüm zaten. arkadaşta oynadık ve sildik. menüler ingilizce, telefon konuşmaları ingilizce, mesajlar ingilizce... e bunu TECHNOGAME de çıkartırdı. sırf ünlü olmak adına çok bencilce davrandı GTATÜRK! utanın kendinizden. TECHNOGAME in yerinde olsam bir daha hiç birimize yama çıkartmam. müstahak bizim insanlarımıza. benim gibi paşa paşa ingilizcesi olanlar zaten oynuyor rahat rahat. cahil halk yaptıklarının cezasını çeksin. haaa, eğer bizim suçumuz ne TECHNOGAME diyorsanız o zaman GTATÜRK ü her yerde protesto edeceksiniz arkadaş! adamlar resmen iki tarafa ayırdılar kitleyi. böldüler bizi. yazıklar olsun. çoluk çocuk ne hale getirdiler 2 gramlık zevkimizi.

baskanbosnak

22.5.2015 10:16:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: encuni

ben biraz ilerledim çeviri iyiye benzıyordu
o mal gogıl cevırıden kopyala yapıştır yapmış kelımeler bırbırını tutmuyo ılkokul ıngılızcesı kullanmış ve yuzde yuz demıs ama bence %50 bıle degıl

Vinewood

22.5.2015 10:02:27

-2
Gtaturk ekibi milleti "Gerizekalı" yerine koymuş , yakıştıramadım

Ginga Bishounen

22.5.2015 09:46:35

0
Madem böyle birşey vardı, technogame'a söyleselerdi "birader, GTA Türk olarak biz çevireceğiz" diye, adamlarda boşa uğraşmamış olurlardı.

Guest-0D5961688

22.5.2015 09:17:57

-1
Sonuna kadar katılıyorum ayrıca sırf sizden önce çıkarmış olmak için yama yarım yamalak 5 dk oynayan her yerde ingilizce yazı bulabilir. Sizin yamanızı bekliyorum, bekliyoruz. Bazı insanların sinir bozucu yorumlarını görmezden gelmeye çalışın çünkü bu yaratıklara yaranılmaz. Başarılar.

alpalp84

22.5.2015 09:16:55

+4
"Değmezsiniz" lafı çok ağır kaçmış. 2-3 üye gelip sizi kötülüyor diye kullanıcıların hepsini aynı kefeye koymayın.

.:Heredot:.

22.5.2015 09:12:59

0
Arkadaslar Rockstara Türkçe yamayi yollasak kardes bak bu yama, bu dosyaları gorurseniz banlamayin cekin bi ayar desek. Hatta official olarak cikartsalar bu yamayi super olur. Boylece bedavadan dil eklenmis olur oyuna hemde kendileri reklam yapar yoksa oyunu korsan indiricem ben soyliyim..

Umit_22

22.5.2015 09:11:05

+2
Benim anlamadığım olay nasıl para kazanmadığınız? Site açmak bedava mı? Bende yeni metin belgesi açar gibi yeni site açabilir miyim? Mademki para kazanmıyorsunuz ve insanların tavrından memnun değilsiniz, siteden yorum kısmını çıkarırsınız. Yamayı çıkardığınızda sitenize koyar haber yaparsınız. Belki birileri sizden daha erken çıkaracakken çevirileri, siz çevirmeye başladık dediğinizde onlarda vazgeçmiştir. Bir de bardağın bu tarafından bakın. Para karşılığında yaptığın zaman hayal kırıklığı anlarımda, hem ücret almadan yapıyorum deyip hem bu bize yapılmış hainlik demek son derece absürd bir durumdur. Sende çıkarırsın isteyen istediği yamayı kurar. Mızlanmaya hakkın olmamalı ücretsiz yaptığını söylüyor isen.

MantarTheGreat

22.5.2015 09:02:30

0
Rockstardan gelen mesaj arkadaşlar, kısaca demişler ki, "online a zarar vermediği sürece herhangi bir ban mevzusu olmaz." Yani tamamen şans işi. Hello Cem, Thank you for contacting Rockstar Support. Our primary focus is on protecting GTA Online against modifications that could give players an unfair advantage, disrupt gameplay, or cause griefing. It also bears mentioning that because game mods are by definition unauthorized, they may be broken by technical updates, cause instability, or affect your game in other unforeseen ways. As such, it is unlikely that usage of the mod will result in any sort of punishment as it does not cause any particular harm. For the full article see: http://www.rockstargames.com/newswire/article/52429/asked-answered-the-rockstar-editor-gta-online-updates Best regards, Matt P. Rockstar Support

TayfunKey

22.5.2015 07:47:34

-5
Ayrıca deminki yorumuma ek olarak; Sleeping Dogs yamasını kimseye satmadık. Test aşaması bitmek üzereyken, yama yayınlanmadan evvel bu oyundan anlayan bir YouTube oyuncusuna; herkes ile oyna, test et ve yamamızı tanıt niyetinden yamayı verdik ve yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün sonra yamayı yayınladık. Empati kuramayan boş insanları PC başında çok beklettik. Maalesef üzgünüm. Beklettik ama yine de değdi. Kaldı ki oyun çıkalı seneler oldu hiç kimse tamamlamadı bu işi. Hatta elini bile sürmedi. Eski sürümün dosyaları anca açılırken yeni sürüm halen açılamadı. Bunu da ayrıca belirteyim. Far Cry 4'e gelince en az 8-9 güncelleme ve yeni diyaloglar eklendi yan görevlere. Onları halletmekten, güncellemenin bozduğu yamayı tekrar onarmaktan halen çıkarmadık. Bir de çok az kişilik ekip ile çevirildi. Son olarak geçtiğimiz aylarda artık sadece resmi Türkçe yamalarla uğraşma kararı almıştık. Arada bir Metal Gear Solid V gibi oyunları çevirelim diyorduk fakat dünden itibaren bu fikrimizden de vazgeçtik. Değmezsiniz. (Telaşlanmayın bu duruma sadece Telltale Games oyunlarını dahil etmedik. Yani onlar istek doğrultusunda çevirilmeye devam edecek) Tabii bizde kimseyi de Far Cry 4 gibi, GTA V gibi bekletmeyeceğiz artık. Ortamı boş bırakıyoruz. Umarım dolduran olur ve yamalarla mutlu eder sizleri. :) Bir de GTA V'in Türkçe yamasını resmi yapmak için Londra'ya arkadaş yollamıştık. Eh onda da iğrenç yorumlarınız gibi, oyunlardaki satış başarısızlığınız darbe vurdu. Ücretsiz çeviri verelim dediğimizde bile bir işe yaramadı. Kaldı ki hiç para kazanmıyoruz ki. Ne güzel eğlenceli oluyordu çeviri yapmak. :) Malum seçmen gibi yeter ki biri önünüze bir şeyi koysun, gerisi mühim değil.

TayfunKey

22.5.2015 07:35:57

-6
Şimdi nereden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum. Çünkü böyle iğrenç ve rezil bir oyuncu kitlemiz olduğundan dolayı, böyle insanlara laf anlatılamadığını ve hiçbir şeyin değmediğini tekrar görmüş oldum. Elbette herkes bir değil ve yine beni anlayanlar olacaktır. Elbette bunu hakeden insanlar var, onlar için anlatıyorum... Grand Theft Auto V çevirisine başladığımız dönem, sadece PlayStation 3 üzerinden dosyaları açtık ve oyun PC'ye gelince anında Türkçe yamayı çıkarabilelim diye işe koyulduk. Sadece bu yüzden kendi cebinden konsol alan arkadaşlarımız bile oldu. PC için de oyunun dil dosyaların her zamanki gibi aynı olacağını düşündük ve ekibi sağlam bir şekilde topladıktan sonra işe koyulduk. Oyun çıkar çıkmaz 1-2 haftada cümleleri aktarır, varsa yeni çevirileri tamamlar ve yamayı o ay bitmeden yayınlarız diye planladık. (Malum haberleri takip ediyorsanız; dosya sistemi aşırı değişti, ilk 15 gün hiçbiri açılamadı ve editlenemedi. Bir de Heist görevlerinden tutun, PC için eklenen yeni diyalogların uzunluğu yüzünden işler daha uzadı.) Neyseki o çevirileri de bitirdik. Şu an aktarımları tamamlamak üzereyiz. %100 olmadan ve kaliteli olmadan yamayı sunma amacımız yoktu ve olmayacakta. Bir işi tam olarak yapacağız. Daha önce de hiçbir grup, hiçbir ekip, bizim yaptığımız gibi önce konsoldan çevirip PC'ye aktarırız gibi düşüncelere girerekte bir işe girişmedi. Ne yazık ki bunu dememiz, bu fikri ortaya sunmamız, başkalarının bu fikrimizi çalarak çakalca gene çeviri yapacağını da düşünemedik. Helal olsun emeğimize biraz da olsa güzel bir darbe vurdular. Tam da planladıkları gibi (Hikaye okumayın bu konuda lütfen. O kısma girmek istemiyorum). Türkçe yamaya başladığımız an itibari ile başladık, ekip topladık, çeviriler bitti, PS3 teste geçti, PS3 testi tamamlandı. PC aktarımındayız, PC için gelenleri çeviriyoruz, onlar bitti gibisinden olan biteni sizlere sunduk. Nefret ettirici caydırıcı yorumlarda oldu fakat amacımız olan biteni sizlere aktarmaktı ve aktardık. Zaten PC aktarımında yan görevler kaldı, onlardan sonra teste geçeceğiz. Her neyse The Ballad of Gay Tony çevirilirken aynen bizim gibi duyurusunu yapan GTATURK ekibi, 5 senedir The Lost and Damned'i kendileri de dahil olmak üzere hiçbir grup çevirmeyince iş bize düştü dedik ve var gücümüzle çalıştık. Biz de kendimizce iyi seviyeye getirdik. Burada asıl olarak sorgulanması gereken bir durum daha var; sadece ana senaryo, menüler ve bazı TV şovları gibi çeviriler neden 2 senede tamamlanıyor? Bizim Oğuz Gürsel bile tek başına bir senede tamamlardı. Hatta biz onları çoktan bitirmiştik ve yan görevleri, içini dışını, her şeyini de halledip öyle yamayı sunma kararındayız. 2 senedir çevirdiklerini sanmıyorsunuz umarım. Online'a gelince, kendi yamamız ile Heist görevlerimizi test ediyoruz. TEXT odaklı bir dosyanın Online'a hiçbir etkisi yok. Bu durum sadece Script modlamaları için geçerli. Bunların yaptığı sadece Online'ı çeviremedik, Ana Senaryo ile idare edin demek. Ayrıca ekipteki çoğu arkadaş tanıdığım kişiler. Maalesef ki kendilerine bizim emeğimize yapılan saygısızlığı yakıştırmışlar. Madem 2 sene önce başladınız, biz bir sene önce yamayı duyurduğumuzda Nurullah'a, biz el altı çeviriyoruz, uğraşmayın denilebilirdi. Biz de gücümüzü başka oyunlara harcardık. GTATurk değilde, TechnoGame adına çıkacak bir Türkçe yama diye kabullenemediler demek ki. Ayrıca oyunculara gelince; bize kapak olan bir durum yok. Sizin nankörlüğünüz. Eh tabii GTATurk'ün yaması anında işinize geldi ve şimdiye kadar onlarca yama sunan ekibe laf atmak için koz çıktı elinize. Baltalamaya ve laf sokmaya, bir şeyi yerden yere vurmayı seven milletiz. Bilirim. Maalesef üzücü bir şey yaşandı fakat biz çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Piyasada iki tane alternatif Türkçe yama olacak. Siz de ona göre kararınızı verir, ona göre seçiminizi yaparsınız. Kalite farkını zamanı geldiğinde görmeniz için şimdiden iyi oyunlar...

Lyc

22.5.2015 06:30:43

-1
her iddasına varım, sizden önce çıkartmak için yama tamamlanmadan çıkardılar önceliği alabilmek için, şuan siteleri yoğunlktan kapandı o derece, sitelerindeki reklamlardan şu sıralar iyi gelir elde edeceklerdir artık...ayrıca yamadaki eksiklikler özellikle online kısmının olmayışı beni soğuttu

GtoOnizuka

22.5.2015 04:19:38

-4
Vay be yazılanları okuyorum ve neden düzgün ve kalıcı çeviri gruplarımız yok anlıyorum. Yok geç yama çıkarıyorlar, yok bu kapak olsun onlara vs. tarzı hem burada ve TG facebook sayfasında seviyesiz yorumlar. Cidden yazık sonra bu çeviri gruplarından şu oyunu çıkartın demesini çok iyi bilirsiniz. Ama yakında bir tane oyunu bile düzgünce çevirecek bir grup bırakmıyacak bu kafa. Gtaturk olayına gelirsek emeklerine saygı ama en azından gizlide olsa çeviri technogame bir şekilde özelden ulaşıp bildirmeleri çok daha hoş emeklerinin kısmen boşa gitmesini veya 2 grubun uzun süre bir oyun için uğraşmasını önlerdi. Birde bu konu başlığı nedir uzun süredir beklenen yama derken gizli yapılan bir yamadır bu. Beklenen yama TG çıkardığı olsa hadi anlarız başlık biraz garip geldi söylemek istedim. Sizde uzun süreli bir yama işine girişin emek verin ve tak diye habersiz bir grup tüm içeriği %100 olmadan yamayı yayınlasın çok güzel kafa neyse. Birde diğer yamalar geç çıkıyor diyenler çok biliyorsanız çeviri işini siz bulaşın çıkartın o geç gelen yamaları. Bu laf ettiğiniz çeviri grubu birçok oyunu bizlere türkçe oynattı, zorla bir para dileğindede bulunmadı. Neymiş tavırları kötüymüş vs. iyiki forum açmamışlar zaten kirletirdiniz orayıda. Oyunçeviride bu şekilde bu tarz olumsuz yorumlara hedef olup yok olup gitti. Bir tanesinide ortadan kaldırmak için az daha yırtın bir yerinizi. Ne sabırsız bir halkız yahu bu bakımdan Gtaturk'de anlasamda 2 tane grubun böyle büyük bir oyuna emek vermeleri ve ilk çıkaranın dikkate alınması çok ilginç.

agathadaemonn

22.5.2015 04:13:14

+1
Ya şu PS'den İngilizce yazıları alıpta Türkçe'ye çeviren bir ekip vardı, sanırım GTATürk onlar değil, çünkü o duyulalı baya olmuştu. Çevirilerinden bir kaç kare göstermişlerdi hatta da tiksinmiştim o bir kaç kareyi görünce, aptal aptal çeviri yapmışlardı ama hangi çeviri şeysiydi bilmiyorum.

Adol125

22.5.2015 03:28:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979) Technogamein çeviri sitesi olarak tavırları çok olumsuz olmaya başlamıştı zaten. Yazdığımız eleştiri işlerine gelmediğinde yazmıyorlardı. Zaten açıklamalarının altında cahilce yorum yapmayın falan da filan da yazdıklarından, yorum yapmak da içimizden
gelmiyordu. Anca şak şakçıların yorumlarını yayınlıyorlardı. Gtaturk ekibi kimseye haber vermeden bu yamayı yapmış ve iyi de olmuş. İyi ki oyunu oynamamışım. 3-4 ay bekleyemem deyip oyuna başlayacaktım neredeyse. Bazı arkadaşlar gtaturk ekibinin gta 5'i çevirdiğini neden technogame ekibine söylemediğini soruyor. Söyleselerdi ne olacaktı sanki? daha yorumlarımızı bile takmayan adamlar başka grubu mu takacaktı? Elbette beraber çalışsalardı yama 1 ayda değilde 1 haftada çıkardı ama Teknogame ekibinin beraber çalışmayı kabul edeceklerini hiç mi hiç zannetmiyorum.Bu işler Technogame gibi sağa sola reklam verip övünmek ile olmuyor. Bence de technogame e iyi kapak oldu
Ama gerçekten çok geç kaldılar, Sadece kendileri var sanıp iyice ağırdan almaya başlamışlardı. sleeping dogs yaması testte demişlerdi sonra öğrendik ki youtube kanalına satmışlar adamın biri 1 aydır oyunun gameplaylerini çekiyormuş. Bizde çevrilmiş oyunu 1 ay fazladan bekledik. zamanında o kadar laf yaptığımız oyunçeviri bile youtube kanalına yama satmamıştı. farcry 4 bilmem kaç aydır %75 takıldı kaldı.Umarım Techonogame bu baskıcı tavrından vazgeçer. Biliyoruz menfaat için oyun çevirmiyorsunuz emeğiniz de var ama tutamayacağınız sözler verip insanları umutlandırmak da doğru bir şey değil. Bunlar benim düşüncelerim katılıp katılmamak size kalmış. Amacım kimsenin kalbini kırmak değil ne zamandır doluydum ve söyledim. Hadi iyi geceler.
aynen katılıyorum bu dediklerine bu arada kanal teasycat miydi_ Emin olmak için soruyorum da.

Adol125

22.5.2015 03:23:41

+1
2 aydır resident evil hd remaster ın testini bitiremeyen bakın testini diyorum; 7 aydır far cry ı tamamlayamayan en ufak olumsuz eleştireye bile tahammülü olmayan Technogame gta v i 1 aydan önce tamamlayamaz. Test hariç üstelik. Kusura bakmayın bu düşüncenin eseri Technogame. Sleeping dogs yamasında yaptıkları şeye sinir olmuştum zaten; orda bittiler. Gtatürk resmen laf değil iş üretti. Technogame konuştu GTA türk yaptı. Helal olsun adamlara.

nuwanda87

22.5.2015 02:57:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Online'nın dahil olmadığını kendileri söyledi. Technogame'in yamayı çıkarmamasındaki tek sebep heist görevleri... Bu görevleri bitirip %100 Türkçe olması için çabalayan devasa ekibin tüm emeğine tecavüz edenler utanmalı. Üstelik TG'den önce çıkarmak adına yarım yama çıkarmayı marifet sanan aptallar yüzünden 50 kişilik ekibin emeği yazık oluyor. Sanki onlar bunca zaman herkesi kandırdı çevirmedi gibi lanse ediliyor. Yazık... Bu yamayı indirin oynayın ingilizce kısımları görünce anlarsınız TG'nin neden hala yayınlamadığını.
O TG 6 aydır farcry'ı yayınlayacak. 4 aydır %75de duruyor!!!

STMUS

22.5.2015 02:14:40

+3
%10'a kadar anca gelmiştim oyunda, iyi oldu bu kadar erken çıktığı. Diğer ekibe kalsa yakın zamanda yama görebileceğimizi düşünmüyordum hiç.

Dr. Kayaba Akihiko

22.5.2015 01:41:19

+2
1.si kimsenin kimsenin emeğiyle uğraştığı yok.Onlarınki emekse bu nedir?Ayrıca kullanıcıları azarlamak nedir?Kullanıcıların baskısını kaldıramıyorsan reklam yapmayacaksın,milleti umutlandırmayacaksın. 2.si ingilizce dil dosyalarını açamıyormu bu adamlar,görevleri teker teker yapmaktansa,satırlara bakılır çevrilir.Test amaçlı senoryo tabi sonra oynanır.Hatalar varsa düzeltilir aynı bölüm tekrar oynanır,hatalar düzelmişse bir sonraki göreve geçilir,bu işin düzeni budur. 3.sü TG en son demişti ki dil dosyalarını oyuna aktaramıyoruz,çeviri tamam ama oyuna ekleyemiyoruz.burdada kendinle çelişiyorsun. Ha yiğidir öldür hakkını yeme demişler. benim tepki çalışmalarına değil,tavırlarınadır,kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor sonuçta.Her iki grubada çalışmaları için teşekkür ederim. Edit:Bir diğer husus bu çevirileri dışa-içe aktaran programlar,bu programları türkçe çeviri gruplarının saklamaya çalışması oldukça manidar.Programların ismini verince değersizleşeceğinizimi düşünüyorsunuz?

BSC Misafiri

22.5.2015 01:31:35

-1
Online'nın dahil olmadığını kendileri söyledi. Technogame'in yamayı çıkarmamasındaki tek sebep heist görevleri... Bu görevleri bitirip %100 Türkçe olması için çabalayan devasa ekibin tüm emeğine tecavüz edenler utanmalı. Üstelik TG'den önce çıkarmak adına yarım yama çıkarmayı marifet sanan aptallar yüzünden 50 kişilik ekibin emeği yazık oluyor. Sanki onlar bunca zaman herkesi kandırdı çevirmedi gibi lanse ediliyor. Yazık... Bu yamayı indirin oynayın ingilizce kısımları görünce anlarsınız TG'nin neden hala yayınlamadığını.

Dinamik07

22.5.2015 01:17:26

+1
Aslında bi yandan da iyi oldu tg'nin yama epey sürücekti belkide farcry 4 gibi bekleyip durucaktık gta türk sayesinde yama erken gelmiş oldu ama ortada bir emek var sonuçta bu göz ardı edilmemeliydi birlikte yapsalardı yamayı daha kısa sürede veya daha sağlam bir yama olabilirdi gerçi tg de baya reklam yaptı gösteriş içinde koştu belkide böylesi daha iyi oldu gta türk ekibininde eline sağlık umarım rgsc gene bir ban dalgası yaşatmaz bize :)

fewertyx

22.5.2015 00:59:15

0
yama hata veriyor kuramadım :S (steam üstünden sahibiyim)

uApsikopat

22.5.2015 00:45:20

+1
bilgisayar kaldırsa oynayacaz da :)

Guest-0D5961688

22.5.2015 00:42:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: baskanbosnak

taner saydamın yamasınımı dıyosun o cocuk gogıl cevırıden yapmış yamayı
abartmayın isterseniz bende o yamayla biraz oynadım translate falan değil bazı kelimeleri yanlış çevirmiş olabilir ama translate diyip durmayın, aynı cümleyi google translate'e yaz bakayım nasıl çeviriyor türkçeye.

Guest-0D5961688

22.5.2015 00:39:21

+1
Yama iyi güzel de Technogame'inkinin çok daha kaliteli olacağından şüphem yok. Bunda çok eksik var, sokak ağzı da var. olacağız yerine olacaz gibi. Aslında sorun değil benim için sonuçta anlıyoruz ama diyeyim dedim.

baygreen

22.5.2015 00:14:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: r0ket yama tam değil haberiniz olsun

"Çevirinin yapımı BİTMEMİŞTİR! Tüm hikaye, mini oyunlar, sinema, gerekli internet siteleri, telefon mesajları çevirilmiş olup rastgele karakter görevleri ve hata düzeltmeleri devam etmektedir."

diyor sitesinde e neyi çevirmişler o zaman diye sorarım ben :D
Tüm hikaye, mini oyunlar, sinema, gerekli internet siteleri, telefon mesajları çevirilmiş.

stalker(1979)

22.5.2015 00:05:36

+8
Technogamein çeviri sitesi olarak tavırları çok olumsuz olmaya başlamıştı zaten. Yazdığımız eleştiri işlerine gelmediğinde yazmıyorlardı. Zaten açıklamalarının altında cahilce yorum yapmayın falan da filan da yazdıklarından, yorum yapmak da içimizden gelmiyordu. Anca şak şakçıların yorumlarını yayınlıyorlardı. Gtaturk ekibi kimseye haber vermeden bu yamayı yapmış ve iyi de olmuş. İyi ki oyunu oynamamışım. 3-4 ay bekleyemem deyip oyuna başlayacaktım neredeyse. Bazı arkadaşlar gtaturk ekibinin gta 5'i çevirdiğini neden technogame ekibine söylemediğini soruyor. Söyleselerdi ne olacaktı sanki? daha yorumlarımızı bile takmayan adamlar başka grubu mu takacaktı? Elbette beraber çalışsalardı yama 1 ayda değilde 1 haftada çıkardı ama Teknogame ekibinin beraber çalışmayı kabul edeceklerini hiç mi hiç zannetmiyorum.Bu işler Technogame gibi sağa sola reklam verip övünmek ile olmuyor. Bence de technogame e iyi kapak oldu Ama gerçekten çok geç kaldılar, Sadece kendileri var sanıp iyice ağırdan almaya başlamışlardı. sleeping dogs yaması testte demişlerdi sonra öğrendik ki youtube kanalına satmışlar adamın biri 1 aydır oyunun gameplaylerini çekiyormuş. Bizde çevrilmiş oyunu 1 ay fazladan bekledik. zamanında o kadar laf yaptığımız oyunçeviri bile youtube kanalına yama satmamıştı. farcry 4 bilmem kaç aydır %75 takıldı kaldı.Umarım Techonogame bu baskıcı tavrından vazgeçer. Biliyoruz menfaat için oyun çevirmiyorsunuz emeğiniz de var ama tutamayacağınız sözler verip insanları umutlandırmak da doğru bir şey değil. Bunlar benim düşüncelerim katılıp katılmamak size kalmış. Amacım kimsenin kalbini kırmak değil ne zamandır doluydum ve söyledim. Hadi iyi geceler.

XanthiN

22.5.2015 00:01:31

-1
Technogame bu sayede adını duyurmuş ve sitesini tanıtmış oldu, binlerce tık aldılar

DJ Ten

21.5.2015 23:50:54

-1
Bunu gören TG dava açmaya hazırlanıyor

HIGHER

21.5.2015 23:17:10

+3
bence bu yamalar para ile olmalı modlar değil örneğin herkes 2 lira atsa düblaj bile yaparlar yanlışsam yanlışsın diyin:))

BSC Misafiri

21.5.2015 22:57:46

-6
Bu yamayı hiçbir şekilde takdir etmiyorum, TG'ye gizliden haber verseydiniz baride adamlar ugraşmasaydı o kadar sene, ayıptır, yazıktır, günahtır yani. İnşallah yamanız Egonuz kadar büyük ve iyidir.

LazerBülbül

21.5.2015 22:36:35

0
Gerçekten güzel bir haber.

bynoun

21.5.2015 22:28:35

0
Gerçekten çok şaşırtıcı bir durum oldu, umarım yamada sıkıntılar varsa en yakın zamanda stabil hale getirilir. TG sitesine hiç acimadim son zamanlarda kullanıcılarına karşı iyice saldırgan ve sorumsuz bir tavır sergilemeye başlamışlardı.

mehmet4428

21.5.2015 22:27:11

0
Çeviriyi baya bir test ettim bazı kısımlarda eksiklik var fakat çeviri gayet başarılı olmuş. Gelen mailler kısmının çevrilmemiş olması ise çoğu kişinin dikkatini çekmiştir.

encuni

21.5.2015 22:17:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: baskanbosnak
alıntı:

Orijinalden alıntı: encuni

far cry 4 ün türkçe yaması cıktı fakat tekno game değil arkadaşlar

taner saydamın yamasınımı dıyosun o cocuk gogıl cevırıden yapmış yamayı
ben biraz ilerledim çeviri iyiye benzıyordu

baskanbosnak

21.5.2015 22:12:12

+2
quote:

Orijinalden alıntı: encuni far cry 4 ün türkçe yaması cıktı fakat tekno game değil arkadaşlar
taner saydamın yamasınımı dıyosun o cocuk gogıl cevırıden yapmış yamayı

encuni

21.5.2015 22:00:33

0
far cry 4 ün türkçe yaması cıktı fakat tekno game değil arkadaşlar

TeufeL-07

21.5.2015 21:50:28

+1
Cj le grove street yazısını nezaman okusam veya duysam hep duygulanır o günleri nekadar özlediğimi hatırlarım.

AykutGuru

21.5.2015 21:49:41

0
Bakalım Online için nasıl bir gelişme olacak işallah en kısa zamanda türkçe olarak yayınlanır

baskanbosnak

21.5.2015 21:36:06

0
gtaturk sıtesının yama yaptıgından haberım yoktu teknogame yapıyor zannedıyordum şok oldum yama cıktı yazınca...

baddogan35

21.5.2015 21:32:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: busterr E tamam bende haberdeki anlatım bozukluğu dedim zaten. Oyunun TR yamasının yapıldığından kimsenin haberi yoktu ve herkes Technogame'i bekliyordu, GtaTurk'ün de açıklamasında bu belirtilmil gizlilikle yaptığımız diye. Ama haberde sanki herkesin adamların yama yaptığından haberi varmış gibi "bildiğiniz gibi uzun süredir yamayla uğraşıyor" diye lanse edilmiş. Bozukluk burada.
+1 :)

redown1787

21.5.2015 20:59:02

+3
TG'nin yaptığı yamalarda var adamların haklarını yemeyelim şimdi ama 7 ay oldu far cry 4 bitmedi ve bence önümüzde ki 3 ay daha gelmez. Baya bir kinlendiler yamayı bekleyen kitleye karşı GtaTürk'te ters köşe yaptı inanılmaz başarı gerçekten bize de tebrik etmek düşer.

AykutGuru

21.5.2015 20:35:53

0
Yamayı kurdum, sorunsuz çalışıyor. Online girdim çevirilmişmi diye, maalesef çevrilmemiş umarım online kısımda kısa zamanda çevrilir.

guneyayhan

21.5.2015 20:26:12

0
pek bi işe yaramaz hata verip duruyor yama

WiiSmash

21.5.2015 20:14:37

0
helal olsun. şu rockstar bi açıklama yapsın modlar hakkında adam gibi, ondan sonra kurarım. reserved

balcs

21.5.2015 20:12:40

0
Sürekli patch yiyen GTA 5 için türkçe yama yüklemek pek doğru olmaz özellikle gta online'da takılanlar için benim tavsiyem hard diskte yeriniz varsa oyunu başka klasöre kopyalayıp crackleyin türkçe yamayı korsan sürüme yükleyin hikaye modunda öyle takılın onlineda da orjinal oyuna geçip devam edin.Ne yazık ki oyunun 60gb oluşu bu işi biraz zor kılıyor ama orjinal hesabın ban yeme riskinden iyidir.

nuwanda87

21.5.2015 20:11:19

+4
technogame 6 aydır farcry'ı çevirecekler. bıraksın onlar bu işi..

Uzayda Bir Nokta

21.5.2015 20:03:48

0
Technogame den beklerken gta türk çıkartmış benim haberim bile yoktu :D çok sevindim hemen indiriyorum daha oyunu oynamadım türkçe yama bekliyordum :)

BartogPL

21.5.2015 20:01:23

0
Herşey iyi güzel fakat bazı siteler dosya değişikliğinde yani yamalarda ban yiyebileceğimizi söylüyor ne kadar doğrudur ben gta v i steam üzerinden aldım

lido

21.5.2015 19:43:40

+1
steam de 179 liraya satılan bir oyunun orjinal olarak türkçe altyazıyla gelmemesi rockstarın ayıbı zaten şimdi ergenler o grup bu grup kavga edip dursun

ploff

21.5.2015 19:40:11

+7
Bırader ınterpol'ede bıldır.. Turkce yama kuranları kırmızı bultenle arasınlar ;)
quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII Rockstar Games'e mesaj attım.. Türkçe yama kuran PC oyuncularını banlayın dedim..

psycho90

21.5.2015 19:23:13

+3
Harika haber

pcrex

21.5.2015 19:23:07

+10
ooohhhhh içimin yağları eridi. beter olsun TG. geçen sene konuşmayı biliyorlardı, yok GTAV in çevirisi bir an önce yetişsin diye ellerinden geldiğince hızlı olacaklarmış, diğer ismi malum site gibi insanları aylarca senelerce bekletmeyecekler miş falan hepsi laf. ne oldu Allahın sopası yok tabi :) geçen sene 1 ayda % 50 çevirisini bitirdik derken şov yapıyorlardı şimdi %25 ilerleyip bir aydır yama çıkaramadılar, iddia ediyorum TG e kalsaydık bu yazın sonuna kadar yama falan çıkmazdı valla dualarım kabul oldu beter olsunlar.

Bay H

21.5.2015 19:21:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT pr@rockstargames.com
Hocam bende GTA Online ban yermiyiz diye pr@rockstargames.com mail attım. Sen nereye ticket açtın aynı benim dediğim yeremi başka bir yeremi. Söyleyebilirmisin. Umarım Banlık bir durum olarak görmezlerde zevkle oynarız.

Bu arada Online %100 Türkçe`ye cevirmişlermi acaba
Şöyle bir açıklama yapılmıştı geçtiğimiz günlerde Rockstargames kanadından: "Firmanın ban dalgasında sadece GTA Online modlarına odaklandığı belirtilirken, singleplayer bölümü için mod kullanan hiçbir oyuncunun zarar görmeyeceği açıklandı. " Gta Online ile ilgili durumu ise çeviriyi yapan site şöyle açıklamış: "-GTA Online durumu nedir? GTA Online'a modlarla girince banlanma ihtimali olduğundan dolayı Online'a girmeden önce programdaki Kaldır butonuna basarak yamayı kaldırmanız gerekmektedir (kaldırma işlemi anında gerçekleşiyor). Banlanma konusunda kesin bilgiler alındığı zaman GTA Online çevirisi yapılıp güncelleme şeklinde yayınlanacaktır. "

FreeMaNMeliH

21.5.2015 19:15:16

+1
Yoğunluktan ötürü GTA TÜRK sitesine girilmiyor :) Bende daha sonra teşekkür ederim .) Yamaya bakıp kullanayım en kısa zamanda paypal dan ufak da olsa destek olacağım :) Helal sizin gibi insanlara iyiki varsınız :) Bakın halen batman origins yaması yok piyasada .... Keşke Türkçe yamalara gereken değeri versek......

Persona_Non_Grata

21.5.2015 19:11:21

+3
Teşekkürler GTA TÜRK.

FreeMaNMeliH

21.5.2015 19:09:15

+1
Bugün aldığım en güzel haber, beyler dostlar en azından sitelerine girip bir teşekkür mesajını çok görmeyin ve imkanı olan arkadaşlar varsa paypal dan gönlünden ne koparsa yatırsın nu insanlar gerçekten her şeyi hak ediyor iyiki varlar.

CrystalChamp

21.5.2015 19:06:11

0
Az önce Witcher 3 ü kurup bir saat kadar vakit geçirdikten sonra bu müthiş dünyayı, hikayeyi anlamadan hiç etmemeyeyim diyerek üzülerek kapattım oyunu. Belki çevirisine başlanmış olduğunun haberini bulurum ümidiye siteye girdim birde ne göreyim böyle bir teselli haberi. Helal olsun adamlara !

nameste108

21.5.2015 18:58:14

+3
birkaç şey söylemek isterim, ilk olarak ersin abi yama üzerinde 2 yıldır çalıştığını duyuran ekip technogame'di gtaturk değildi haberi düzenlerseniz iyi olur. yama çıktığı için elbette sevindim ama gizli saklı olması technogame ve dolaylı yoldan biizm için kötü oldu, eğer haberleri olsa bu işe kalkışmaz başka projelere yoğunlaşırlardı ve biz de daha farklı oyunları türkçe oynardık gtaturk ise üzerlerinde baskı hissetmemek için böyle bir yol izlediklerini söylemiş, hak veriyorum. keşke ortak bir proje olsaydı. şimdi gözler rockstar'da online heist görevlerini de türkçe oynamak isterim açıkçası, umarım yeşil ışık yakarlar. teşekkürler GTATurk

whatsupman2

21.5.2015 18:45:43

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı Teknogam şok
Teknosame wefad
Teknogamer iptal

Watchdogs varken kim naapsın gtayı
Sende insansan biz napalım trolcük.

luganoguz

21.5.2015 18:32:12

+2
Gizli gizli yapmaları olmadı. TG o kadar uğraştı sonuçta haberleri olsaydı onlar bulaşmazlardı başka oyunları çevirirlerdi ve bu bizim karımıza olurdu.

zencefili

21.5.2015 18:24:41

0
Helal olsun adamlara.

bkaakco

21.5.2015 18:18:10

0
Vay be.

BSC Misafiri

21.5.2015 18:11:55

0
Rastgele karakterleri çevirmeseler de olur bence

BSC Misafiri

21.5.2015 18:11:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı Teknogam şok
Teknosame wefad
Teknogamer iptal

Watchdogs varken kim naapsın gtayı
Watch Dogs'u oynayanlara hem üzülüyorum hem şaşırıyorum. Anında fiyasko olup, rafa kalkan bir oyunu hala oynayanların olması garip.

Uncy

21.5.2015 18:10:01

+2
Technogame yapana kadar Gtatürk işe noktayı koydu

Moltherion

21.5.2015 18:02:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: r0ket yama tam değil haberiniz olsun

"Çevirinin yapımı BİTMEMİŞTİR! Tüm hikaye, mini oyunlar, sinema, gerekli internet siteleri, telefon mesajları çevirilmiş olup rastgele karakter görevleri ve hata düzeltmeleri devam etmektedir."

diyor sitesinde e neyi çevirmişler o zaman diye sorarım ben :D
"Çevirilmiş" yazıyor?

AykutGuru

21.5.2015 18:01:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: r0ket yama tam değil haberiniz olsun "Çevirinin yapımı BİTMEMİŞTİR! Tüm hikaye, mini oyunlar, sinema, gerekli internet siteleri, telefon mesajları çevirilmiş olup rastgele karakter görevleri ve hata düzeltmeleri devam etmektedir." diyor sitesinde e neyi çevirmişler o zaman diye sorarım ben :D
Tüm Hikaye cevrilmiş işte yazılandan sen ne anladın bende onu anlamadım

MantarTheGreat

21.5.2015 17:59:41

0
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/requests/new

BATYUS

21.5.2015 17:58:31

0
helal olsun ellerine sağlık emeklerine sağlık büyük süpriz oldu ...

r0ket

21.5.2015 17:58:20

-3
yama tam değil haberiniz olsun "Çevirinin yapımı BİTMEMİŞTİR! Tüm hikaye, mini oyunlar, sinema, gerekli internet siteleri, telefon mesajları çevirilmiş olup rastgele karakter görevleri ve hata düzeltmeleri devam etmektedir." diyor sitesinde e neyi çevirmişler o zaman diye sorarım ben :D

AykutGuru

21.5.2015 17:58:07

+1
pr@rockstargames.com Hocam bende GTA Online ban yermiyiz diye pr@rockstargames.com mail attım. Sen nereye ticket açtın aynı benim dediğim yeremi başka bir yeremi. Söyleyebilirmisin. Umarım Banlık bir durum olarak görmezlerde zevkle oynarız. Bu arada Online %100 Türkçe`ye cevirmişlermi acaba

Moltherion

21.5.2015 17:46:05

0
Sorun yaşayanlar için: http://www.gtaturk.com/gtavturk/#sss

1094ali1094

21.5.2015 17:44:59

0
Tebrik ederim valla ellerine sağlık :)

BSC Misafiri

21.5.2015 17:37:01

0
Orjinal oyun icinde gecerlimi?

BSC Misafiri

21.5.2015 17:36:58

0
Müthiş bir haber

BSC Misafiri

21.5.2015 17:36:54

0
kontrol el diyorum güncelleme yok diyo çöktü herhalde :D

MantarTheGreat

21.5.2015 17:32:01

+3
Yama hakkında ticket açtım bakalım ban yer miyim diye? Cevap gelirse bilgilendiririm.

Y@KI$IKLII

21.5.2015 17:26:50

-2
[:(][:(][:(]

Nicolae

21.5.2015 17:25:44

0
TechnoGame'e yazık olmuş. Şu saklama olaylarını anlamıyorum. Birbirinize destek çıkın daha kısa sürede çıksın yama ama yok kim önce yaparsa o kral.

BSC Misafiri

21.5.2015 17:22:19

+46
Arka planda çalışılmış hiç reklama girmemişler işlerini yapmışlar. Technogame gibi sağa sola reklam vererek olmaz bu işler. Tebrikler!

BSC Misafiri

21.5.2015 17:22:13

0
siz yamayı indirebiliyomusunuz?

Aeschyli

21.5.2015 17:21:34

+2
Site çöktü. Keşke 2 grup yerine tek grup çevirseydide emek boşa gitmeseydi. Ama bilmiyorum nedense technogame in çeviri sitesi olarak tavırlarını pek beğenmiyorum. Yamanın erken gelmesine tabiki sevindim. Ama eğer technogame den gereken sıcaklığı görsem eminimki onların yamasını beklerdim.

Y@KI$IKLII

21.5.2015 17:14:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: busterr E tamam bende haberdeki anlatım bozukluğu dedim zaten. Oyunun TR yamasının yapıldığından kimsenin haberi yoktu ve herkes Technogame'i bekliyordu, GtaTurk'ün de açıklamasında bu belirtilmil gizlilikle yaptığımız diye. Ama haberde sanki herkesin adamların yama yaptığından haberi varmış gibi "bildiğiniz gibi uzun süredir yamayla uğraşıyor" diye lanse edilmiş. Bozukluk burada.
+1

busterr

21.5.2015 17:07:17

+2
E tamam bende haberdeki anlatım bozukluğu dedim zaten. Oyunun TR yamasının yapıldığından kimsenin haberi yoktu ve herkes Technogame'i bekliyordu, GtaTurk'ün de açıklamasında bu belirtilmil gizlilikle yaptığımız diye. Ama haberde sanki herkesin adamların yama yaptığından haberi varmış gibi "bildiğiniz gibi uzun süredir yamayla uğraşıyor" diye lanse edilmiş. Bozukluk burada.

ezicioyuncu

21.5.2015 17:04:01

+1
Uhuuuu technogame e iyi kapak oldu onlar 6 aydır far cry ı bile çeviremedi gitti

baddogan35

21.5.2015 17:02:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: busterr Haberdeki anlatım bozukluğunu bulunuz;

"GTA Türk sitesi bildiğiniz gibi uzun bir süredir GTA V'in Türkçe yaması üzerinde çalışıyor."

2 paragraf sonra;

"GTATurk.com olarak 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız GTA V Türkçe Yama projemiz GTAVTurk'ü sunmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz."

Yukarıdaki cümle Bölüm Sonu Canavarı Editörlerinin yazısıdır 2. cümle ise Yamayı yapan sitenin yazısıdır.

Y@KI$IKLII

21.5.2015 17:01:12

-1
quote:

Orijinalden alıntı: busterr Haberdeki anlatım bozukluğunu bulunuz;

"GTA Türk sitesi bildiğiniz gibi uzun bir süredir GTA V'in Türkçe yaması üzerinde çalışıyor."

2 paragraf sonra;

"GTATurk.com olarak 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız GTA V Türkçe Yama projemiz GTAVTurk'ü sunmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz."

Harbiden lan bu haberi yazan arkadaşı kınıyorum.. !!

busterr

21.5.2015 16:54:08

+10
Haberdeki anlatım bozukluğunu bulunuz; "GTA Türk sitesi bildiğiniz gibi uzun bir süredir GTA V'in Türkçe yaması üzerinde çalışıyor." 2 paragraf sonra; "GTATurk.com olarak 2 yıldır büyük bir gizlilikle üzerinde çalıştığımız GTA V Türkçe Yama projemiz GTAVTurk'ü sunmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz."

MantarTheGreat

21.5.2015 16:52:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ikipac ya kardeşim tmm çeviriyorsun bari karşıt grupla anlaş adamların emeği var çeviri yapıyor bari haber ver adamlar 1.5 yıldır uğraşmasın biz çalışıyoruz de bu nasıl iştir böyle kafamı olur bizim milletimiz niye böyle anlamakta güçlük çekiyorum. gizli tuttunda ne geçti eline. bitiyorum böyle tiplere ya. not: teknogame ile uzaktan yakında alakam yoktur hiçbirini tanımam.
Yalnız buna katılıyorum. TG duyurduğunda en azından GTATURK ekibi TG'nin proje sahibine başladıklarını ve muhtelemen kendilerinden önce bitireceklerine dair bilgi vermeliydi. Adamlar bu kadar zaman boşa kürek çekmeselerdi keşke.

AykutGuru

21.5.2015 16:52:19

+8
Arkadaşlar Teknogame yapmış olduğunu asla küçümsenemez ve takdirle karşılanır .Ama gerçekten çok geç kaldılar, GTATÜRK gizliden çalışınca sadece kendileri var sanıp iyice yavaşladılar. Hatta uzun zamandır Far Cry 4 Projesini bitirmediler. En son yaptıkları acıklamada ise bundan sonra Resmi olarak oyun cevirileri yapacaklarını söylediler. Bence Politikalarını baştan sona yeniden düzenlemeliler. Eğer amaçları gönüllü bir gruptan daha yukarı çıkmak ise, 4-5 oyunla değil daha fazla ses getirecek oyunlarla yürümeliler. GTATÜRK Sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Arkadaşlar Rockstar mail atıp böyle bir durum söz konusu sizler türkçe yama çıkarmadınız bizim gönüllü arkadaşlarımız böyle birşey yaptı sadece oyunun Türkçe olarak değiştiriyor diyerek sorun olup olmayacağını sormak gerek. Açıkcası ben Online yamayla oynamayı düşünüyorum artık sağlık olsun diyeceğiz sıkıntı olursa

# Ace #

21.5.2015 16:52:13

0
Çok ilginç ve emeğe saygı. Ama keşke Technogame grubuda bu büyük yama işine bulaşmışken bir şekilde haber verilseydi ve 1 oyunu hemde bu kadar dil dosyaysı büyük bir oyunu 2 grup çevirmeseydi. Neden bu kadar gizli devam edildi buda garip geliyor. Çünkü uzun süredir birçok oyun sever Technogame takip etti bu yamanın çıkması için. En azından başka oyunlara el atarlar ve türkçeye kazandırırlardı. Neyse yamada emeği geçen herkeze teşekkürler.

C.H.N

21.5.2015 16:48:57

-12
Arakdaşlar kaç kişi bunu okudu? Bilip bilmeden sevinmeyin, tam bitmediğini hatta güncellemeli bir program ile zaman zaman güncellenecek bir şey bu. Ben yinede tg yi bekleyeceğim.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Himurajutsu

21.5.2015 16:47:47

-3
ya kardeşim tmm çeviriyorsun bari karşıt grupla anlaş adamların emeği var çeviri yapıyor bari haber ver adamlar 1.5 yıldır uğraşmasın biz çalışıyoruz de bu nasıl iştir böyle kafamı olur bizim milletimiz niye böyle anlamakta güçlük çekiyorum. gizli tuttunda ne geçti eline. bitiyorum böyle tiplere ya. not: teknogame ile uzaktan yakında alakam yoktur hiçbirini tanımam.

daedlus

21.5.2015 16:47:32

0
tg ye ne oldu :))

busterr

21.5.2015 16:41:32

0
Oo GtaTurk mu? Biz Technogame'i beklerken bu da nerden çıktı? Buralar karışır söyleyeyim

paynetothemax

21.5.2015 16:40:08

+3
haberde yanlışlık var. bu yama bizim uzun zamandır haberdar olduğumuz technogame'in yaptığı yama değil.biz onu bekliyorduk. ancak gtaturk ekibi gizliden gizliye yapıyormuş yamayı meğer ve bugün büyük süpriz yaparak technogame'den bile önce yamayı çıkardılar. helal olsun cidden 10. yıllarında süpriz yaptı gtaturk'ün adamları! HATTA ADAMIN DİBİİ BUNLAR DİBİ DİBİ!!! HELAL OLSUN!!! technogame'de hızlı ilerledi onları da es geçmiyelim onlarında yamasını bekliyoruz..emeğe SAYGI DUYALIM GARDAŞLAR!! :)

encuni

21.5.2015 16:36:25

+1
Oyunçeviri hala mass effect 3 from ashes dlc sini türkçe yapıcak 2 ay oldu(4mart)

Y@KI$IKLII

21.5.2015 16:36:24

+7
Keşke konsolumuzda da türkçe oynayabilsek. PC bu yönden daha iyi açıkça belirtmek gerekirse :(

mehmet4428

21.5.2015 16:36:03

0
TG hala çeviriyor.

#Gakko_

21.5.2015 16:34:12

+7
Omo böz bo çolosmoyo zotön yopoyorduk?? =( Ortalık mahşer yerine döner şimdi. İyi bakın.. =D

Moltherion

21.5.2015 16:30:10

0
Online ile ilgili bilgi sitede yazıyor. Garanti olması için online girerken yamayı kaldırın.

Guest-0D5961688

21.5.2015 16:28:57

+2
Uyarı yapmışlar Online'a yamayla girmeyin diye. Lanet Rockstar yüzünden Türkçe oyun için bile ban mı yiyeceğiz! Single için korsan mı indirsem ne yapsam, ne mod yükleyebiliyorum ne bişey korkudan!

Vrataski

21.5.2015 16:27:14

+7
Technogame şok

Guest-0D5961688

21.5.2015 16:24:44

0
Technogame? Anlamadım

NEPORTA

21.5.2015 16:24:43

0
Şu an şoktayım. Farklı bir çeviri grubu da uğraşıyor bunun üzerinde. Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

MantarTheGreat

21.5.2015 16:24:08

-5
Helal olsun arkadaşlara, denemek istiyorum. Ban yemeyiz di mi?
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız