Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Futbol Oyunu EA Sports FC Sıra Tabanlı Taktik Oyununa Dönüşüyor

 
 
Electronic Arts, EA Sports FC serisine (eski adıyla FIFA) dayanan sıra tabanlı bir yan oyunu duyurdu. EA Sports FC Tactical adlı bu yapım 2024'ün başlarında iOS ve Android'e gelecek ve ekibin belirttiğine göre klasik EA Sports FC oynanışını "stratejik, sıra tabanlı oynanış" ile harmanlayacak.
 
Sıra tabanlı taktik içerikli futbol oyunu geliyor
 
 
 
EA Sports FC Tactical oyununda "dayanıklılık ve güç yönetimi" gibi oyun içi stratejiler yer alacak. Oyunda Premier Lig, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 ve Serie A da dahil olmak üzere 10'dan fazla ligle beraber 5000'den fazla gerçek oyuncu  bulunacak. Oyuna şimdi iOS için App Store ve Android için Google Play Store'dan ön kayıt yaptırılabilir.
 
EA Sports FC 24, Eylül ayı sonunda PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürüldü. EA'ya göre oyun güçlü bir başlangıç yaptı ve hatta geçen yılki FIFA 23 çıkışındaki başarıyı bile geride bıraktı.
 
EA tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre EA Sports FC 24 ilk haftasında EA Play de dahil olmak üzere dünya çapında 11,3 milyondan fazla oyuncuyu kendine çekti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Haftanın Öne Çıkanları: GTA 6'nın Görsel Sıçraması, PS5 Slim Modeli ve Cyberpunk 2077 Yapay Zeka Bloodborne'dan İlham Alan Minecraft Haritası İlgi Çekici Görünüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız