Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un Beta Tarihi

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn görsel olarak harika diyebiliriz

      Square Enix, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un PC betasının Şubat ayında başlayacağını açıkladı. Firmanın yayınladığı betanın ilerleyişine yönelik listeye bakarsak Playstation 3 kullanıcıları ise Mart ayının sonunda doğru oyunun betasını deneme şansı yakalayabilecekler.
 
      Dört aşamadan oluşacak beta sürecinde her aşama arasında 1-2 hafta olması bekleniyor. Oyunun betasının ilk aşamalarında 5-10 dünya açık olacakken, son aşamada ise 20 dünyanın açık olması bekleniyor. Özellikle Playstation 3 oyuncularının da betaya katılacak olması sevindirici.
 
     Oyunun betasının 4. aşamasında yarattığınız karakterlerin özelliklerini tam sürüme taşıyabileceğinizi de belirtelim. Zaten 4. aşamada bütün karakter özelleştirme seçenekleri açılmış olacak. Bu arada oyunun yeni videolarından birini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG
Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 Yeni DLC Ravaged İçin Ücretsiz DLC Yayımlandı

Kalzagg

27.12.2012 17:29:50

0
güsel birşeye benziyor fakat yine wowu gecemez online oyunculara sesleniyorum elder scrollu bekleyin cok güsel bir yapım geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız