Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Famitsu'nun Final Fantasy XIV Taramaları



ffxiv

 
    Japonya'nın en gözde oyun dergilerinden biri olan Famitsu, Final Fantasy XIV ile ilgili daha önce hiç görülmemiş yeni taramalar yayınladı.
 
    PC ve PS3'e özel olarak geliştirilen Square Enix'in Final Fantasy XI'den sonra ikinci FF MMO'su olma özelliği taşıyan Final Fantasy XIV'ün Xbox 360'a da çıkabileceği spekülasyonları da konuşulmuyor değil.
 
    Oyunun yeni taramalarına baktığımızda, oyunda bulunacak Guild'ler ile dünya haritasını görebiliyoruz. Famitsu, oyun ile ilgili yeni bilgiler de vermesine rağmen yazıların Japonca olması bunları çevirmeyi epey zor bir hale getiriyor.
 
    Yeni bilgiler için İngilizce bir çeviri gördüğümüz vakit sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu arada Famitsu'nun 7 sayfalık Final Fantasy XIV makalesindeki resimlere baktığımızda, 3 ana şehir, ve Limsa Lominsa şehrine bağlı çeşitli bölgelerin yanısıra oyundaki 6 guild'i görebiliyoruz.
 
    2011'e ertelendi dedikoduları bulunan Final Fantasy XIV için şimdilik Square aksini söylemedikçe 2010 içinde çıkacağını düşünüyoruz. Yeni taramalara aşağıdan bakabilirsiniz. (Resimlerin üzerlerine tıklayarak büyültebilirsiniz.)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg mmorpg square enix pc ps3 final fantasy 14 xbox360 famitsu yeni taramalar
Red Dead Redemption'dan Multiplayer Mod Videosu P3P'nin 'Karanlık Saat'i Eğlenceli Görünüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız