Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

“FIFA 15” Dünya ile Aynı Anda Playstore’da


    TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, FIFA’nın son oyunu FIFA 15’i dünya ile aynı anda oyunseverlerle buluşturuyor. Türkiye Spor Toto Süper Lig takımlarının da yer aldığı FIFA 15, oyunseverlere oldukça detaylı ve gerçekçi bir futbol oyunu deneyimi sunuyor.

     FIFA oyunu hayranlarını serinin bu son oyununda farklı bir heyecan bekliyor. Türkiye Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 takım da FIFA 15'te sahaya çıkıyor. Uzun zamandır beklenen bu özellik sayesinde FIFA 15 daha heyecanlı maçlara sahne olacak.

     Ignite oyun motorunun gücünü arkasına alan FIFA 15, görülmemiş derecede detaylı ve gerçekçi bir futbol oyunu tecrübesi sunuyor. Rakiple mücadele anında formanın çekilmesi, top sürerken çimenlerin açılması, yıldız futbolcuların kendilerine özgü hareketleri, spikerlerin gerçek zamanlı yorumları, gerçek hayattan alınan tezahüratlar ve seyirci tepkileri FIFA 15’te yer alan detaylar arasında gösterilebilir.

    Oyunseverler Playstore farkıyla zaman kaybetmeden FIFA 15’i oynamanın keyfini yaşayacaklar. TTNET’li oyunseverler, FIFA 15’e 10 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile sahip olabilecekler.

    FIFA 15 ile ilgili detaylı bilgileri görmek ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:
 
 
Basın Bülteni

 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 15 Spor Futbol EA Games EA Sports PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One Wii U Vita 3DS Xbox One
Dota 2'ye Bu Sene Diretide Etkinliği Düzenlenemyecek Dear or Alive'dan Ayane, Fatal Frame 5'e Konuk Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ezicioyuncu

27.9.2014 01:22:27

0
Bende kutulu aldım ancak ultimate team edition lu içindeki kağıtlarda Türkçe idi ama kapakta sadece messi var

SHamuL

26.9.2014 20:21:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae** Aldığınız oyun kutulu değil ki neden Arda Turan olsun kapağında ? Dijital olarak satın alıyorsunuz.

Oyunu Türkiye'den aldım neden Arda Turan olmasın ki? diyorum ben de. Oyunu dijital olarak TÜRKİYEDEN aldım Türkiye kapağı beklerdim. Sorun sayılmasa da alacak arkadaşlar bilsinler.

Nicolae

26.9.2014 18:27:28

+2
Aldığınız oyun kutulu değil ki neden Arda Turan olsun kapağında ? Dijital olarak satın alıyorsunuz.
quote:

Orijinalden alıntı: SHamuL Oyunu playstore'dan satın aldım ama kapakta Arda Turan yok, olmasa da olurdu da ttnet'in sitesinden alıyorum daha ne kadar Türkiye'den alayım da kapak Türkiye kapağı olsun.

SHamuL

26.9.2014 18:00:50

0
Oyunu playstore'dan satın aldım ama kapakta Arda Turan yok, olmasa da olurdu da ttnet'in sitesinden alıyorum daha ne kadar Türkiye'den alayım da kapak Türkiye kapağı olsun.

Sierra 117

26.9.2014 16:35:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq dünyadaysa iyi alırım o zaman
iyiydi.

BSC Misafiri

26.9.2014 16:06:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hehe hemen editore dokundurmus birisi. Yahu nedir sizin bu editorler ile alip veremediginiz? Yazim hatasi olabilir ya da daha guzel bir baslik daha aciklayici sekilde secilebilir ya da hata olabilir insandir sonucta.

Hemen laf sokmaca. Olum ne kadar ego'su tavan ve salak bir nesildir bu yeni nesil gencler. Kafalarina surdukleri jole beyin damarlarini tikiyor heralde! Insan olun oglum once insan Cem Yilmaz olmaya calismayin kopyalamayin ozentiler.

Baslikta hicbirsey yok. Ben anladim ne denmek istendigini sen baska anliyorsan o senin sorunun. Git doktora gorun kucuk beyinli mahlukat.
Editör sen misin yoksa çok zor olmuş sindirmek :D (Ayrıca laf sokma değil gayet güzel bir espri yapmış arkadaş)

BSC Misafiri

26.9.2014 15:53:46

+2
Hehe hemen editore dokundurmus birisi. Yahu nedir sizin bu editorler ile alip veremediginiz? Yazim hatasi olabilir ya da daha guzel bir baslik daha aciklayici sekilde secilebilir ya da hata olabilir insandir sonucta. Hemen laf sokmaca. Olum ne kadar ego'su tavan ve salak bir nesildir bu yeni nesil gencler. Kafalarina surdukleri jole beyin damarlarini tikiyor heralde! Insan olun oglum once insan Cem Yilmaz olmaya calismayin kopyalamayin ozentiler. Baslikta hicbirsey yok. Ben anladim ne denmek istendigini sen baska anliyorsan o senin sorunun. Git doktora gorun kucuk beyinli mahlukat.

ardaq

26.9.2014 15:26:33

0
dünyadaysa iyi alırım o zaman
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 15 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız