Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everybody's Gone to the Rapture Bir Kez Daha Steam İçin Ortaya Çıktı


    Aslında ilk başta PC için geliştirilmeye başlanılan Everybody's Gone to the Rapture, konsolların çıkış döneminin ardından PS4'e özel bir hâle bürünmüştü. PS4 için çıktıktan sonra müzikleri ve senaryosuyla beğenilen Everybody's Gone to the Rapture'un Steam sürümü bir kez daha farklı bir şekilde karşımıza çıktı.
 
    Geçtiğimiz dönemlerde yapılan Steam veritabanı güncellemesinde karşımıza çıkan Everybody's Gone to the Rapture hakkında o dönemde bir yalanlama görememiştik. Bugün gelen haberlere göre oyunun Steam veritabanındaki sayfası yeni bir görsel ile yenilendi. Haberin kaynağı Destructoid, bu durumun resmi duyurunun yakında olduğuna işaret ettiğini söylüyor.
 
Steam veritabanındaki listelemeye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
the chinese room dear esther everybody's gone to the rapture amnesia bağımsız indie
Çakma Minecraft 2 Bir Süreliğine iTunes'un En Popüler Oyunlarından Oldu Half Life Senaristi Marc Laidlaw Valve'dan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

neo-life

9.1.2016 07:17:09

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yazık, desene bir oyun daha pc çöplüğünde kaybolacak.Haftalık,günlük,yaz-kış-ilkbahar-sonbahar,indie günü,humble bundle derken indirim yalaması olacak dear esther gibi.
Bak sana tavsiyem bir şeyi kıskandığını bu kadar belli etme hadi bu oyun dünyası çok önemli değilde ileride insanlar onu bu kadar kıskandığını anlarsa seni pervane ederler peşlerine haspam sanki kral oğlu da indirime girmesine bozuluyor şimdi gidip baksan üstünde ki kıyafetten tut aldığı cep telefonu hatta kullandığı konsolu dahi indirimden almıştır.İndirime senin kadar gerzek bir açıdan bakan adam daha görmedim

BSC Misafiri

9.1.2016 01:11:28

0
Yazık, desene bir oyun daha pc çöplüğünde kaybolacak.Haftalık,günlük,yaz-kış-ilkbahar-sonbahar,indie günü,humble bundle derken indirim yalaması olacak dear esther gibi.

Serinyer

8.1.2016 23:30:42

0
Oynamayı çok istediğim bir oyundu .

mahsur kalan adam

8.1.2016 21:08:16

0
Gelsin Türkçe yaması da çıksın izleyelim.Böyle oyunlar Türkçe olmazsa olmaz

weNM

8.1.2016 19:07:26

0
Adamlar ilk günden beri oyunu PC'ye getireceklerdi zaten ama Sony sağolsun adamları zorlayarak oyunu sözde "exclusive" yaptı.. Exclusive anlayışınız batsın millete oyunu geliştirirken adamları zorlayarak ceplerine para sokuşturuyorsunuz sonra durum ortada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everybody's Gone to the Rapture
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız