Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 1 Ücretsiz Oyun Veriyor

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime açıldı. Bu hafta oyuncular Rogue-lite, strateji oyunu Warpips'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunu 23 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Warpips
 
 
 
Kolay kontrollere sahip olarak karşımıza çıkan strateji oyununda modern strateji unsurları yer alıyor ve savaş odaklı bir deneyim bizlere aktarılıyor. Oyun içerisinde yer alan tank, helikopter, uçak ve askerler ile büyük bir savaşa hazırlanıyor ve düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Savaş temasını bizlere sunan bu oyunda her yaptığımız hamle önem arz ediyor.
 
En iyisi olmaya çalıştığımız bu oyunda büyük bir ordu kurmaya çalışıyor ve bölgemizi korumaya çalışıyoruz. Farklı farklı hava saldırıları gerçekleştireceğimiz, roket ve füzeler atabileceğimiz ve daha fazlasını yapabileceğimiz oyun bu hafta biz oyunculara Epic Games üzerinden ücretsiz sunuluyor.
 
 
Warpips çıkış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Like a Dragon: Ishin için Combat Demosu Yayınlandı For The King II için Yeni Fragman Yayınlandı: Sıra Tabanlı Strateji Oyunu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız